"מזל טוב אייסברג! טוב ג'ני אני ממש עייף,כדאי שנלך לחדר לא?" אגיד לה ואחכה לראות מה היא אומרת.Originally posted by Steve@Dec 10 2009, 09:25 PM
ג'ק -
אתה מעודד את אייסברג והוא יוצר קרחונים מושלמים !
הוא שמח וקופץ עליך משמחה !
"מזל טוב אייסברג! טוב ג'ני אני ממש עייף,כדאי שנלך לחדר לא?" אגיד לה ואחכה לראות מה היא אומרת.Originally posted by Steve@Dec 10 2009, 09:25 PM
ג'ק -
אתה מעודד את אייסברג והוא יוצר קרחונים מושלמים !
הוא שמח וקופץ עליך משמחה !
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
''אין שום בעיה.Originally posted by Steve@Dec 10 2009, 09:36 PM
אדוארד -
"חשבתי שתשאל את זה , ברגע שהוא יוצא הוא ואתה חוזרים לגודלכם האמיתי , ואז האדם ששייכת לו הנשמה מופיע בפתאומייות מול הנשמה שלו , ושניהם מתאחדים ."
ו.. מה התוכניות? נראה לי שהגענו.'' אומר ואנסה לראות יבשה כבר.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
מה אתי אנטו (לא הגבתה לי פעמים)
אנטו -
" שלום אנטו , אני חושבת שבאת לכאן כדי להירשם , עלות ההרשמה עולה 5000$ שמזכה אותך בחדר VIP שכולל סלון , מטבח , 2 חדרים , וג'קוזי .
בנוסף תקבל מדים של צבא האדמה , נשקים והפתעות ."
ג'ו-
ערכתי תבדוק
אדוארד -
אכן אתם מגיעים לאדמה ואתה נמצא כרגע בנמל של עיר .
ג'יי -
דודי נו אתה לא מבין אתה לא יכול להיכנס לאימון שלך כי אין לך חרב , לך תשיג חרב !
ג'ק -
ג'ני מסכימה איתך ואתם עולים לחדר שלך .
לפני הכניסה לחדר ג'ני שואלת אם אתה רוצה להיות השותף לחדר שלה ושתגורו ביחד .
"תודה אני אשמח." אגיד ואעביר את כל הדברים בחדר שלי לחדרה.Originally posted by Steve@Dec 10 2009, 11:43 PM
ג'ק -
ג'ני מסכימה איתך ואתם עולים לחדר שלך .
לפני הכניסה לחדר ג'ני שואלת אם אתה רוצה להיות השותף לחדר שלה ושתגורו ביחד .
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני נותן לה את הכסף ושואל אותה "את יכולה להביא לי מפה"Originally posted by Steve@Dec 10 2009, 11:43 PM
אנטו -
" שלום אנטו , אני חושבת שבאת לכאן כדי להירשם , עלות ההרשמה עולה 5000$ שמזכה אותך בחדר VIP שכולל סלון , מטבח , 2 חדרים , וג'קוזי .
בנוסף תקבל מדים של צבא האדמה , נשקים והפתעות ."
אני עונה לה:"בסדר מה איתך<?" ונכנס לבפנים..Originally posted by Steve@Dec 10 2009, 09:36 PM
ג'ו -
אתה דופק בדלת שלהן ורק ג'ולייט עונה לך .
היא אומרת שרוברטה הלכה לאכול ושואלת לשלומך .
ג'ו -
"מצוין , תגיד.. קרה משהו באימון שלא רצית לאמן אותנו ?" היא אומרת וניראית מודאגת .
ג'ק -
היא ניראית מאוד שמחה וניכנסת לחדר שלך כדי לעזור לך להעביר את כל הציוד , אחרי 10 דקות העברת את כל הציוד לחדר שלה . לא עבר עוד הרבה זמן וכבר הכל היה מסודר בארון הריק שהיה לה בחדר בו היא לא השתמש בכלל .
"אני מקווה שנהיה השותפים הכי טובים שיש" היא אומרת ומחייכת .
אנטו -
היא מגישה את כל הציוד שלך ואומרת "הבא בתור"
אתה לא מספיק לפתוח את המזוודות שקיבלת ואתה הולך לממלכה .
אתה נכנס והשומר כמובן לא אומר כלום כי מבין שנירשמת .
בכניסה מחכה מזכירה , היא מביאה לך מפתח לחדר מס' 100 , זה יהיה החדר שלך .. אתה נכנס לחדר ומתרשם מיופיו , החדר ממש יפה , מעוצב , הדור . יש לך סלון , מקלחת+שירותים , חדר שינה , חדר מחשב , מכון כושר קטן .
אתה פורק את הציוד שלך , אתה פותח את המזוודה הראשונה שם אתה רואה :
- חליפת כוח האדמה (http://www.yukishirocosplay.com/kakashi1.jpg)
- שוריקנים ללא הגבלה
- כפפות ברזל
- ופתק .
אתה פותח את הפתק ושם כתוב : המזוודה השנייה נעולה , תקבל את המפתח באחת מהמשימות הסודיות שלך . בברכה - לילי .
"לא פשוט השותף שלי,הוא כבר לא.לא עשה כלום באימון הקודם אז רציתי להראות לו איך זה שאתה עושה הכל והחבר שלך יושב וצופה מהצד." אני אומר לה ומחייך חיוך קטן ואז מוסיף:"בלאכן אול שאני יעבור לגור אליכן?".Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 09:08 AM
ג'ו -
"מצוין , תגיד.. קרה משהו באימון שלא רצית לאמן אותנו ?" היא אומרת וניראית מודאגת .
ג'ו -
"לי אין שום בעיה עם זה " היא אומרת ומוסיפה
"בוא נשאל את רוברטה שהיא תחזור "
אתה כמובן מסכים ואז היא אומרת "אני גם נעשתי פיתאום רעבה , בוא ניפגוש אותה בחדר האוכל .
"גם אני קצת רעב" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהחדר ואז לכיון חדר האוכל .Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 09:43 AM
ג'ו -
"לי אין שום בעיה עם זה " היא אומרת ומוסיפה
"בוא נשאל את רוברטה שהיא תחזור "
אתה כמובן מסכים ואז היא אומרת "אני גם נעשתי פיתאום רעבה , בוא ניפגוש אותה בחדר האוכל .
ג'ו -
אתה נכנס לחדר האוכל ורואה את רוברטה .
אני אומר לג'ולייט:"הינה רוברטה בואי" והולך לכיוון של רוברטה.Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 10:16 AM
ג'ו -
אתה נכנס לחדר האוכל ורואה את רוברטה .
ג'ו -
היא באה איתך לרוברטה . רוברטה שמחה ליראות אותכם
אני מסדר את הבגדים והציוד.Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 09:08 AM
אנטו -
היא מגישה את כל הציוד שלך ואומרת "הבא בתור"
אתה לא מספיק לפתוח את המזוודות שקיבלת ואתה הולך לממלכה .
אתה נכנס והשומר כמובן לא אומר כלום כי מבין שנירשמת .
בכניסה מחכה מזכירה , היא מביאה לך מפתח לחדר מס' 100 , זה יהיה החדר שלך .. אתה נכנס לחדר ומתרשם מיופיו , החדר ממש יפה , מעוצב , הדור . יש לך סלון , מקלחת+שירותים , חדר שינה , חדר מחשב , מכון כושר קטן .
אתה פורק את הציוד שלך , אתה פותח את המזוודה הראשונה שם אתה רואה :
- חליפת כוח האדמה (http://www.yukishirocosplay.com/kakashi1.jpg)
- שוריקנים ללא הגבלה
- כפפות ברזל
- ופתק .
אתה פותח את הפתק ושם כתוב : המזוודה השנייה נעולה , תקבל את המפתח באחת מהמשימות הסודיות שלך . בברכה - לילי .
אחרי שאני מסדר אותם אני נכנס למקלחת ומתקלח סם axe ושותה מים.
אני לאחר מיכן אני מתקשר למזכרה ושואל אותה איפו מרכז האמונים של הצבא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)