Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 123 ראשוןראשון ... 646545556575866106 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד -
    אתה אומר את מה שיש לך להגיד ומתכנן את מבצע החיסול הזה כמו שצריך . כולם מסכימים למבצע אך הינאמורי לא כ"כ מבינה את מה שיש לך להגיד ,
    ג'יימס מנסה להרגיע אותה ואומר לה שהכל יהיה בסדר אבל היא מתעקשת לעצור הכל ולשאול משהו שלדעתה חשוב יותר לך ממה שזה חשוב לה.."רק שנייה אדוארד ,
    לא הזכרת את זה שאני מקטינה אותך ונכנסת לדבר עם תאו . אני יקטין אותך ואשמור אותך בכיס שלי , אכניס אותך לגופו בלי שישים לב . אני זאת שמתחילה את מבצע החיסול הזה בזה שאני מדבר עם השומר
    ונכנסת לדבר עם תאו , בסדר ?" היא אומרת ומחכה לתשובה , היית בטוח שהמבצע הולך כרגיל אבל לאחר מה שאמרת אחרים הבינו שלא הכל בסדר . כרגע הם מחכים לתשובה ממך שתאשר את המהלך שהינאמורי הציעה ושתוכלו להמשיך במבצע החיסול הזה .

אנטו -
    אתה רוקד איתן בשמחה והנאה ומספר להן שאתה חדש , הן לא מסרבות ואומרות שיעזרו לך , אבל בכל זאת הן חושבות שזה לא מקום מתאים להסביר בו על הממלכה , הן רוצות שתישאר להינות איתן כאן במועדון ואחר-כך או מחר ייפגשו איתך כדי להסביר לך על הכל , הן מבטיחות שיעזרו לך ושאחרי שעה אתה תבין הכל על ממלכת האבן ולא תצטרך עוד שום כלי עזר בשביל להבין ולדעת טוב יותר על הממלכה , לפי מה שהן אומרות הן כניראה מומחיות או וותיקות , אבל אל תאמין לכל מילה .

ג'ו -
    אתה תוהה לעצמך לאן הבנות נעלמו , כבר עמד לך והיית בטוח שהן יחכו בחוץ ערומות , אתה מתחיל לבדוק בכל החדרים , בחדר הראשון הם לא נמצאות , בחדר השני גם לא , אתה הולך לחדר של רוברטה שהוא החדר הגדול עם המיטה הכי נוחה , והן מחכות לך שם ערומות משומנות , מאוננות אחת לשני ומלקקות פיטמות , ברגע שניכנסת פשוט השניצל שלך עמד להתפוצץ הן כל-כך רוצות משהו טוב וזועקות למשהו חם ! אתה כמובן שמח לראות אותם בתנוחה כזאת ושמח לגלות שאכן עשו מה שחשבת שיעשו .. אתה מתקרב והן אומרות " רק רגע ג'ו , לא הגיוני שתישאר עם בגדים בעדו שאנחנו עירומות , come on do your best " רוברטה אומרת במבט חושני בעוד שג'ולייט מלקקת לה את הפיטמות , הן כ"כ חמות שהיית נותן הכל כדי שיישארו איתך במצב כזה לכל חייך .

ג'ק -
    אתה נכנס לאמבטיה שלה , המים החמים מטפטפים וזולגים אל תחתית האמבטיה אך אתה לא שומע שום סימן לג'ני , אתה קורא בשמה שהתחלה בגלל אי הנעימות והיא לא עונה , אתה מתקרב קצת יותר ואתה רואה את הצל שלה דרך הווילון אז אתה בטוח שזאת היא , אבל אתה שם לב שהצל לא זז .. אתה קורא בשמה שוב והיא לא עונ , אתה פותח בבהלה את הווילון והצל נעלם , היא לא נמצאת בתוך האמבטיה , פתאום הצל חוזר ואתה משתגע מהאשליה הזאת , אתה מתחיל להתעצבן לבסוף אתה מסתכל למעלה , על התקרה ניצב שד אפור עם כנפיים ענקיות , הוא סותם את פיה של ג'ני שניראית זועקת לעזרה . הוא מחייך עליך ומשמיע ציחקוק של מכשף , אתה נבהל מאוד וניראה רותח מזעם . אתה מנסה לפגוע בו עם כדורי אש והוא מתעופף בכל החדר ואתה לא מצליח לפגוע בו , עד שבסוף פגעת בו אתה מגלה שהוא מחזיק בכוח שיש לו יתרון על כוח האש .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 09:46 PM
    אדוארד -
    אתה אומר את מה שיש לך להגיד ומתכנן את מבצע החיסול הזה כמו שצריך . כולם מסכימים למבצע אך הינאמורי לא כ"כ מבינה את מה שיש לך להגיד ,
    ג'יימס מנסה להרגיע אותה ואומר לה שהכל יהיה בסדר אבל היא מתעקשת לעצור הכל ולשאול משהו שלדעתה חשוב יותר לך ממה שזה חשוב לה.."רק שנייה אדוארד ,
    לא הזכרת את זה שאני מקטינה אותך ונכנסת לדבר עם תאו . אני יקטין אותך ואשמור אותך בכיס שלי , אכניס אותך לגופו בלי שישים לב . אני זאת שמתחילה את מבצע החיסול הזה בזה שאני מדבר עם השומר
    ונכנסת לדבר עם תאו , בסדר ?" היא אומרת ומחכה לתשובה , היית בטוח שהמבצע הולך כרגיל אבל לאחר מה שאמרת אחרים הבינו שלא הכל בסדר . כרגע הם מחכים לתשובה ממך שתאשר את המהלך שהינאמורי הציעה ושתוכלו להמשיך במבצע החיסול הזה .
    ''זה לא יצליח.
    תאו לא טיפש, הוא יבין שמשהו לא קשורה ויהרוג אותך.. אני לא מוכן לזה.'' אני אומר בכעס.
    ''ג'יימס ומקס הם טובים בריגול, הם הסתננו למערכת האבטחה ויפילו את האבטחה בארמון.
    ברנדון ופיין יהרגו את השומרים בארמון, והאזעקה לא תעבוד.
    ג'ולייט ורוברטה יעזרו לברנדון ופיין, ואני והינאמורי נכנס לתאו, נקשור אותו במהירות שלא יוכל לעשות כלום בקשירה חזקה, והינאמורי תכניס אותי לגוף שלו.'' אומר ואחכה לתשובה של האחרים והתחלת המבצע כבר.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג'ו -
    אתה תוהה לעצמך לאן הבנות נעלמו , כבר עמד לך והיית בטוח שהן יחכו בחוץ ערומות , אתה מתחיל לבדוק בכל החדרים , בחדר הראשון הם לא נמצאות , בחדר השני גם לא , אתה הולך לחדר של רוברטה שהוא החדר הגדול עם המיטה הכי נוחה , והן מחכות לך שם ערומות משומנות , מאוננות אחת לשני ומלקקות פיטמות , ברגע שניכנסת פשוט השניצל שלך עמד להתפוצץ הן כל-כך רוצות משהו טוב וזועקות למשהו חם ! אתה כמובן שמח לראות אותם בתנוחה כזאת ושמח לגלות שאכן עשו מה שחשבת שיעשו .. אתה מתקרב והן אומרות " רק רגע ג'ו , לא הגיוני שתישאר עם בגדים בעדו שאנחנו עירומות , come on do your best " רוברטה אומרת במבט חושני בעוד שג'ולייט מלקקת לה את הפיטמות , הן כ"כ חמות שהיית נותן הכל כדי שיישארו איתך במצב כזה לכל חייך .

אני מוריד את הבגדים בהינפף יד ומצטרף אליהן, בהתחלה אני מלקק לכל אחת בתורה תפיטמות בחושניות ואז מלקק להן תגוף עד האיבר **ן ואז מאונן להן.ואז גורם להן אושר בעזרת הלשון שחודרת עמוק בתוספת אצבעות, ואז נותן להן שלא סוכרייה שלא נגמרת .... קיצר הבנת=]

4. Professional Design
    אדוארד -
    <span style='color:gray'>כולם מסכימים לתוכנית הביצוע אך נשאלת השאלה "וכשיזעיקו את צבא המים .. כל הנותרים כאן יילחמו מול צבא המים ? " אתה אומר להם שכן ואין להם בעיה להתחלת התוכנית אבל פיתאום הינאמורי ניזכרת במשהו "אדוארד &#33; תאו מכיר אותך , אם מישהו ישים לך שאתה לא שייך ויזעיק אותו אנחנו עלולים להיות בסכנה , לא ? "
    </span>

ג&#39;ו -
    הן נהינות כמובן אבל מה אתה עושה אחרי זה ?&#33;

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 10:11 PM
    אדוארד -
    <span style='color:gray'>כולם מסכימים לתוכנית הביצוע אך נשאלת השאלה "וכשיזעיקו את צבא המים .. כל הנותרים כאן יילחמו מול צבא המים ? " אתה אומר להם שכן ואין להם בעיה להתחלת התוכנית אבל פיתאום הינאמורי ניזכרת במשהו "אדוארד &#33; תאו מכיר אותך , אם מישהו ישים לך שאתה לא שייך ויזעיק אותו אנחנו עלולים להיות בסכנה , לא ? "
    </span>
    אני נאנח במהירות ואומר, &#39;&#39;ג&#39;יימס ומקס יפילו את מערכת האבטחה בארמון, ברנדון פיין ג&#39;ולייט ורוברטה יהרגו את כל השומרים בלי להתעמת עם צבא המים, ותאו יישאר לבד בלי הגנה בחדרו, נפרוץ לשם, נקשור אותו, נוציא את הנשמה ואז תשאירו אותי לבד איתו, אני אטפל בו ואתעלל בו עד שהוא יתחנן למוות.&#39;&#39; אומר ואסובב את פניי באדישות.
    &#39;&#39;נלך?&#39;&#39; אומר ואכין את חרבי ואת החפצים שלי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 11 2009, 10:11 PM
    אדוארד -
    </span>

ג&#39;ו -
    הן נהינות כמובן אבל מה אתה עושה אחרי זה ?&#33;
    מכניס להן : בדוגי,פרפר וכ&#39;ו עד שאני כבר לא יכול או שאנחנו נרדמים...

7. משתמש מנוסה
    אנטו -
    אתה רוקד איתן בשמחה והנאה ומספר להן שאתה חדש , הן לא מסרבות ואומרות שיעזרו לך , אבל בכל זאת הן חושבות שזה לא מקום מתאים להסביר בו על הממלכה , הן רוצות שתישאר להינות איתן כאן במועדון ואחר-כך או מחר ייפגשו איתך כדי להסביר לך על הכל , הן מבטיחות שיעזרו לך ושאחרי שעה אתה תבין הכל על ממלכת האבן ולא תצטרך עוד שום כלי עזר בשביל להבין ולדעת טוב יותר על הממלכה , לפי מה שהן אומרות הן כניראה מומחיות או וותיקות , אבל אל תאמין לכל מילה .

אני כונה להם שתי כוסות וודקה מצרפת את הבלונדיניתואומר להן "עוד שעה נעלה לחדר שלי".
    אני שואל אותן איפו הן גרותץ

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג&#39;ק -
    אתה נכנס לאמבטיה שלה , המים החמים מטפטפים וזולגים אל תחתית האמבטיה אך אתה לא שומע שום סימן לג&#39;ני , אתה קורא בשמה שהתחלה בגלל אי הנעימות והיא לא עונה , אתה מתקרב קצת יותר ואתה רואה את הצל שלה דרך הווילון אז אתה בטוח שזאת היא , אבל אתה שם לב שהצל לא זז .. אתה קורא בשמה שוב והיא לא עונ , אתה פותח בבהלה את הווילון והצל נעלם , היא לא נמצאת בתוך האמבטיה , פתאום הצל חוזר ואתה משתגע מהאשליה הזאת , אתה מתחיל להתעצבן לבסוף אתה מסתכל למעלה , על התקרה ניצב שד אפור עם כנפיים ענקיות , הוא סותם את פיה של ג&#39;ני שניראית זועקת לעזרה . הוא מחייך עליך ומשמיע ציחקוק של מכשף , אתה נבהל מאוד וניראה רותח מזעם . אתה מנסה לפגוע בו עם כדורי אש והוא מתעופף בכל החדר ואתה לא מצליח לפגוע בו , עד שבסוף פגעת בו אתה מגלה שהוא מחזיק בכוח שיש לו יתרון על כוח האש .
    "אייסברג&#33;
    תקוף בכח קרח את השד&#33;" אצרח.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. משתמש מנוסה
    שם בפורום : Kzuya
    שם במשחק : אנג
    רקע : אני אנג , נולדתי למשפחה עשירה אבל יום אחד ההורים שלי נעלמו ולא ידעתי מה איתם , גרתי לבד בבית במשך שנה שלמה בלי לדעת איפה ההורים שלי , לא הלכתי לבית הספר ולא עשיתי שום דבר חוץ מליראות טלויזיה . יום אחד דוד שלי דפק בדלת וסיפר לי שהוא מצא את ההורים שלי והם הרוגים , מישהו הרג אותם , עברתי לגור עם דוד שלי כי הוא ממש ריחם עליי ורצה לטפל בי . לאחר שנה שגרתי אצלו התחלתי ללכת לבית הספר ולהתחבר שוב לחבריי , אך שוב יום אחד חזרתי הביתה ולא מצאתי את דוד שלי . התברר לי שגם הוא נרצח . הלכתי לגור אצל שני חבריי טופ וסוקה . הם החברים הכי טובים שלי .
    כוח : X
    חיה : X
    חברים : X
    בברכה,עמית

Devil May Cry

10. Professional Design
    אנג -
    אתה רשום תגיב להתחלה בעמוד הראשון .

אדוארד -
    כולם מסכימים עם ההחלטה ומחליטים להתחיל עם המשימה .
    ברנדון אומר שהקבוצה שלהם תצא ראשונה כי מערכת האבטחה נמצאת מאחורי השומר לכן יצטרכו קודם לבטל את כל השומרים . "אפשר לצאת?" ברנדון וקבוצתו שואלים וניראים נחושים מאוד .
    הינאמורי אומרת לפני שאתה מוציא מילה מהפה "לפני שאתם יוצאים , זכרו לא להרוג את הצבא שלו אלא רק להגן על עצמכם ולהסיח את דעתם של הצבא . אם תחסלו את כל צבא המים לא נוכל להתאחד נגד ג&#39;רוד .

ג&#39;ק -
    אייסברג מנסה ולא מצליח לכוון כמו שצריך . השד לבסוף מוצא פתח כדי לברוח ממנו ונעלם , אייסברג הצליח להקפיא חלק מהשד אבל השד העדיף להיפטר מהחלק הזה , זה היה החולצה שלו . על החולצה כתוב -
    "ג&#39;יימס פיין , נוק A - צבא המים "

ג&#39;ו -
    אתה קם בבוקר אחרי לילה מטורף . הן שוב מחובקות בזרועותיך עירומות

אנטו -
    הן לא שמות לב שאתה רוצה לנשק אותן אז הן לא זרמו איתך .
    [SIZE=1]

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Oct 26 2009, 08:27 PM
    רשומים כולם והנה ההתחלה שלכם ..

השעה 7:00 השעון מצלצל , שכחתם לבטל את השעון המעורר
    עכשיו זהו החופש הגדול.. אתם מתבאסים שאתים קמים מוקדם
    ומנסים לחזור לישון אבל הרעש שיש בבית מפריע לכם לישון
    אתם יורדים למטה אבל הבית ריק והרעשים הפסיקו
    רק על המקרר פתק מבעל הבית
    "היי _____ ,
    אני משער שעכשיו כבר עוד מעט צהריים
    ולכן לא הכנתי לך ארוחת בוקר
    אם תקום מוקדם ותהיה רעב קפוץ בבקשה להביא
    פיתות מהמאפיה , גבינת שמת וחלב מהקיוסק של שמחה "

כעט מה תעשו ?
    כולם לצטט ולהגיב
    קמתי בבוקר ראיתי את הפתק הלכתי למאפייה ולקיוסק של שמחה ושם קניתי פיתות גבינות וחלב.
    בברכה,עמית

Devil May Cry

12. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:10 PM

ג&#39;ו -
    אתה קם בבוקר אחרי לילה מטורף . הן שוב מחובקות בזרועותיך עירומות

אני ימשיך לשכב איתן מחובק עד שהן יתעוררו.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:10 PM

אדוארד -
    כולם מסכימים עם ההחלטה ומחליטים להתחיל עם המשימה .
    ברנדון אומר שהקבוצה שלהם תצא ראשונה כי מערכת האבטחה נמצאת מאחורי השומר לכן יצטרכו קודם לבטל את כל השומרים . "אפשר לצאת?" ברנדון וקבוצתו שואלים וניראים נחושים מאוד .
    הינאמורי אומרת לפני שאתה מוציא מילה מהפה "לפני שאתם יוצאים , זכרו לא להרוג את הצבא שלו אלא רק להגן על עצמכם ולהסיח את דעתם של הצבא . אם תחסלו את כל צבא המים לא נוכל להתאחד נגד ג&#39;רוד .
    איזה מבצע (:
    ---
    אני אחכה שברנדון, פיין ג&#39;ולייט ורוברטה ינטרלו את השומרים והאבטחה, ואכנס ביחד עם הינאמורי, כאשר ג&#39;יימס ומקס גם מסתובבים והורגים שומרים.
    אנסה להסתנן במהירות לחדרו של תאו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    אנג -
    אתה הולך למאפיה וקונה פיתות . חזרת מהמאפייה ובדרך הלכת לקיוסק של שמחה לקנות גבינות וחלב , אתה מגיע ושמחה מחייכת שהיא רואה אותך ואומרת "אתה בטח אנג , סוקה היה כאן הוא כבר קנה את הגבינות והחלב ושם בשקית כדי שאתה תיקח אותן , הוא השאיר לך גם פתק , הנה קח " היא אומרת לך ומביאה לך את השקית .

ג&#39;ו -
    משום מה הן לא מתעוררות ואתה רואה שהעה 8:30 . אל תשכח שהאימון שלך בנוק A מתחיל בשעה 9:00

אדוארד -
    הינאמורי שוב מתקנת אותכם "עדיף שאני ואדוארד ניכנס ראשונים כדי שלא יתפוס אותנו צבא המים"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:24 PM
    אנג -
    אתה הולך למאפיה וקונה פיתות . חזרת מהמאפייה ובדרך הלכת לקיוסק של שמחה לקנות גבינות וחלב , אתה מגיע ושמחה מחייכת שהיא רואה אותך ואומרת "אתה בטח אנג , סוקה היה כאן הוא כבר קנה את הגבינות והחלב ושם בשקית כדי שאתה תיקח אותן , הוא השאיר לך גם פתק , הנה קח " היא אומרת לך ומביאה לך את השקית .

ג&#39;ו -
    משום מה הן לא מתעוררות ואתה רואה שהעה 8:30 . אל תשכח שהאימון שלך בנוק A מתחיל בשעה 9:00
    אני לוקח את השקיות מביא אותם הבייתה ובדרך אני קורא מה כתוב בפתק שסוקה השאיר לי.
    בברכה,עמית

Devil May Cry

עמוד 56 מתוך 123 ראשוןראשון ... 646545556575866106 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •