אדוארד -
אתה אומר את מה שיש לך להגיד ומתכנן את מבצע החיסול הזה כמו שצריך . כולם מסכימים למבצע אך הינאמורי לא כ"כ מבינה את מה שיש לך להגיד ,
ג'יימס מנסה להרגיע אותה ואומר לה שהכל יהיה בסדר אבל היא מתעקשת לעצור הכל ולשאול משהו שלדעתה חשוב יותר לך ממה שזה חשוב לה.."רק שנייה אדוארד ,
לא הזכרת את זה שאני מקטינה אותך ונכנסת לדבר עם תאו . אני יקטין אותך ואשמור אותך בכיס שלי , אכניס אותך לגופו בלי שישים לב . אני זאת שמתחילה את מבצע החיסול הזה בזה שאני מדבר עם השומר
ונכנסת לדבר עם תאו , בסדר ?" היא אומרת ומחכה לתשובה , היית בטוח שהמבצע הולך כרגיל אבל לאחר מה שאמרת אחרים הבינו שלא הכל בסדר . כרגע הם מחכים לתשובה ממך שתאשר את המהלך שהינאמורי הציעה ושתוכלו להמשיך במבצע החיסול הזה .
אנטו -
אתה רוקד איתן בשמחה והנאה ומספר להן שאתה חדש , הן לא מסרבות ואומרות שיעזרו לך , אבל בכל זאת הן חושבות שזה לא מקום מתאים להסביר בו על הממלכה , הן רוצות שתישאר להינות איתן כאן במועדון ואחר-כך או מחר ייפגשו איתך כדי להסביר לך על הכל , הן מבטיחות שיעזרו לך ושאחרי שעה אתה תבין הכל על ממלכת האבן ולא תצטרך עוד שום כלי עזר בשביל להבין ולדעת טוב יותר על הממלכה , לפי מה שהן אומרות הן כניראה מומחיות או וותיקות , אבל אל תאמין לכל מילה .
ג'ו -
אתה תוהה לעצמך לאן הבנות נעלמו , כבר עמד לך והיית בטוח שהן יחכו בחוץ ערומות , אתה מתחיל לבדוק בכל החדרים , בחדר הראשון הם לא נמצאות , בחדר השני גם לא , אתה הולך לחדר של רוברטה שהוא החדר הגדול עם המיטה הכי נוחה , והן מחכות לך שם ערומות משומנות , מאוננות אחת לשני ומלקקות פיטמות , ברגע שניכנסת פשוט השניצל שלך עמד להתפוצץ הן כל-כך רוצות משהו טוב וזועקות למשהו חם ! אתה כמובן שמח לראות אותם בתנוחה כזאת ושמח לגלות שאכן עשו מה שחשבת שיעשו .. אתה מתקרב והן אומרות " רק רגע ג'ו , לא הגיוני שתישאר עם בגדים בעדו שאנחנו עירומות , come on do your best " רוברטה אומרת במבט חושני בעוד שג'ולייט מלקקת לה את הפיטמות , הן כ"כ חמות שהיית נותן הכל כדי שיישארו איתך במצב כזה לכל חייך .
ג'ק -
אתה נכנס לאמבטיה שלה , המים החמים מטפטפים וזולגים אל תחתית האמבטיה אך אתה לא שומע שום סימן לג'ני , אתה קורא בשמה שהתחלה בגלל אי הנעימות והיא לא עונה , אתה מתקרב קצת יותר ואתה רואה את הצל שלה דרך הווילון אז אתה בטוח שזאת היא , אבל אתה שם לב שהצל לא זז .. אתה קורא בשמה שוב והיא לא עונ , אתה פותח בבהלה את הווילון והצל נעלם , היא לא נמצאת בתוך האמבטיה , פתאום הצל חוזר ואתה משתגע מהאשליה הזאת , אתה מתחיל להתעצבן לבסוף אתה מסתכל למעלה , על התקרה ניצב שד אפור עם כנפיים ענקיות , הוא סותם את פיה של ג'ני שניראית זועקת לעזרה . הוא מחייך עליך ומשמיע ציחקוק של מכשף , אתה נבהל מאוד וניראה רותח מזעם . אתה מנסה לפגוע בו עם כדורי אש והוא מתעופף בכל החדר ואתה לא מצליח לפגוע בו , עד שבסוף פגעת בו אתה מגלה שהוא מחזיק בכוח שיש לו יתרון על כוח האש .