אנג -
אתה צועד עם השקית לביתך , בדרך אתה פותק את הפתק שסוקה השאיר לך אצל שמחה , שם כתוב :
"אנג , שלום..
רציתי להגיד לך שאני וטופ נגיע מאוחר כי אנחנו
הלכנו לבקר את סבתא שלנו .. אל תדאג ואל תפחד
בגלל שאתה לבד בבית , מקווים שתסתדר ,
ממנו סוקה וטופ ."
אנג -
אתה צועד עם השקית לביתך , בדרך אתה פותק את הפתק שסוקה השאיר לך אצל שמחה , שם כתוב :
"אנג , שלום..
ממנו סוקה וטופ ."
בסדר אני לא יפחד להשאר לבד בבית אני יסתדר לבד ויראה טלויזיה עד שתחזרו מסבתה.Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:34 PM
אנג -
"אנג , שלום..
ממנו סוקה וטופ ."
בברכה,עמית
Devil May Cry
סליחה על הדבל אבל כתבתי בטעות סבתא עם ה
בברכה,עמית
Devil May Cry
אנג -
אתה מגיע הביתה מת מעייפות , אתה מתיישב על הספה ורואה טלוויזיה , ממש משעמם לך , אתה מסדר את החלב והגבינה במקרר ויושב בספה בשיעמום . מה תעשה עכשיו ?
אני לוקח פתק רושם להן שהלכתי לאימון נוק A, מתקלח, מתלבש,אוכל והולך לאימון.Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:24 PM
ג'ו -
משום מה הן לא מתעוררות ואתה רואה שהעה 8:30 . אל תשכח שהאימון שלך בנוק A מתחיל בשעה 9:00
אני ימשיך לראות טלויזיה עד שסוקה וטוף יחזרו .Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:46 PM
אנג -
אתה מגיע הביתה מת מעייפות , אתה מתיישב על הספה ורואה טלוויזיה , ממש משעמם לך , אתה מסדר את החלב והגבינה במקרר ויושב בספה בשיעמום . מה תעשה עכשיו ?
בברכה,עמית
Devil May Cry
''תפסיקי לדאוג הינאמורי, צבא המים לא נמצא בארמון של תאו, רק השומרים.Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 04:24 PM
אדוארד -
הינאמורי שוב מתקנת אותכם "עדיף שאני ואדוארד ניכנס ראשונים כדי שלא יתפוס אותנו צבא המים"
אם נפיל את מערכת האבטחה, נהרוג את כל השומרים, וג'יימס ומקס יפילו את האבטחה גם אצל צבא המים, תאו יישאר לבד בחדרו ויתחנן לרחמים.'' אומר בחיוך ואנסה שוב להסתנן לחדרו של תאו בארמון.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אנג -
אתה רואה טלוויזיה במשך שעה שלמה והם לא מגיעים , לפתע מישהו דופק בדלת.
יוסי -
הפעם זאת הערה לא המשך למשחק שלך .
הצבא של תאו הם בידיוק כמו צבא הקרח , הם גרים בממלכה וכאשר מישהו צריך אותם יש אינטרקום שקורא לכולם לרדת למטה .
ג'ו -
אתה מגיע לאימון כרגיל ושוב המאמן מבקש לעשות חימום אך הפעם 20 סיבובים הוא רוצה שתהיו חמים היום כי יש מצב לפלישה של האויב .
אוקיי.Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 05:09 PM
יוסי -
הפעם זאת הערה לא המשך למשחק שלך .
הצבא של תאו הם בידיוק כמו צבא הקרח , הם גרים בממלכה וכאשר מישהו צריך אותם יש אינטרקום שקורא לכולם לרדת למטה .
--
''הינאמורי, אני ואת ניכנס קודם, נגיד שיש לנו מסר למלך המים, כאשר הוא יכניס אותנו, נהרוס מיד את האינטרקום ונהרוג את מי שליווה אותנו לחדר, את תקשרי מהר את תאו, בנתיים ברנדון, פיין, ג'ולייט, רוברטה, ג'יימס ומקס יהרסו את האבטחה+יינטרלו את השומרים.''
אומר ואגש לשומר של הארמון עם הינאמורי, ואגיד שיש לנו מסר חשוב על ג'רוד שמלך המים צריך לדעת.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אדוארד -
"מסר חשוב ? אני מקווה שתאו יאהב את המסר אחרת אאלץ לזרוק אותכם מכאן .."
השומר אומר ומכניס אותכם , הוא לא שם לב לכך שהרסת את האינרקום"
אני אסובב מעט את הפנים שלי ואקרוץ לג'יימס, ברנדון, מקס, פיין, ג'ולייט ורוברטה להתחיל במבצע.Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 05:15 PM
אדוארד -
"מסר חשוב ? אני מקווה שתאו יאהב את המסר אחרת אאלץ לזרוק אותכם מכאן .."
השומר אומר ומכניס אותכם , הוא לא שם לב לכך שהרסת את האינרקום"
לאחר שאנחנו מגיעים לחדרו של תאו, ואנחנו ניכנסים, אני דוקר במהירות את כל השומרים שנמצאים בחדרו של תאו והורס את האינטרקום בחדרו של תאו, שהוא לא יוכל להזעיק אף אחד.
''אז מה תאו..נפגשים שוב.'' אומר בחיוך ואסמן להינאמורי לקשור אותו בידיו, וברגליו.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אדוארד -
אתה נכנס בצעדים קלילים אל הארמון ..
לאחר שעברת 5 מטר אתה שומע שומרים מתחילים לצעוק ואנשים רצים לעבר הכניסה הראשית . אתה לא מסובב את ראשך כי אתה יודע שהכל יהיה בסדר , אתה נכנס למעלית , הכניסה למעלית היא זווית עין טובה כדי ליראות מה קורה בכניסה , אתה רואה שהקבוצה שלך נלחמים במספר אנשים , כמה מהאנשים מאומת המים כבר על הריצפה . אתה מחייך ונכנס למעלית . אתה יוצא ובכניסה של חדרו של תאו נעמדים שתי שומרים . איך תמשיך במבצע ?
אני עושה חימום ורץ 20 סיבובים ..Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 05:09 PM
ג'ו -
אתה מגיע לאימון כרגיל ושוב המאמן מבקש לעשות חימום אך הפעם 20 סיבובים הוא רוצה שתהיו חמים היום כי יש מצב לפלישה של האויב .
ג'ו -
אני חייב להכניס קצת אקשן ..
אחרי הסיבוב ה-15 אתה מתחיל להרגיש כאבים בבית החזה , האם תמשיך ?
''טוב.. אני אאלץ להשתיק אותכם.''Originally posted by Steve@Dec 12 2009, 05:32 PM
אדוארד -
אתה נכנס בצעדים קלילים אל הארמון ..
לאחר שעברת 5 מטר אתה שומע שומרים מתחילים לצעוק ואנשים רצים לעבר הכניסה הראשית . אתה לא מסובב את ראשך כי אתה יודע שהכל יהיה בסדר , אתה נכנס למעלית , הכניסה למעלית היא זווית עין טובה כדי ליראות מה קורה בכניסה , אתה רואה שהקבוצה שלך נלחמים במספר אנשים , כמה מהאנשים מאומת המים כבר על הריצפה . אתה מחייך ונכנס למעלית . אתה יוצא ובכניסה של חדרו של תאו נעמדים שתי שומרים . איך תמשיך במבצע ?
אומר ואזנק לצוואר האחורי שלהם כאשר אפנה את האגרוף שלי ואנסה לעלף אותם.
כאשר אעלף אותם, אכנס לחדרו של תאו, אסמן להינאמורי לקשור אותו במהירות ברגליו ובידיו, לאחר-מכן אהרוס את האינטרקום בחדרו ואחייך, ''שוב נפגשים..תאו.'' אומר.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)