Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1252606162636472112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1832
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 09:08 AM
    ג'ו -
    אני יודע שאתה כתבת את זה אבל במשחק לא הכל ברור מאליו , הכוונה הייתה שאתה יודע שיש לך אימון , מצטער אם לא הבנת אותי טוב .
    אתה נכנס לאימון של מאסטר הנוקלס ורואה את סטיב והמפקד שלך .
    המפקד קורא לך לצד , אתה הולך איתו כמובן..
    "שלום ג'ו , רציתי להגיד לך שהתרשמתי אתמול מהיכולות שלך באימון הנוק A והרמה שלך מאוד מאוד גבוהה , אני לא יוכל לאמן את נוק A שנמצא במקבוצה חייל שיותר חזק ממני לכן אני יורד לאמן את הנוקלסים ביחד עם סטיבן ומהיום אתה תהיה מאסטר נוק A . מקובל עליך ?" הוא שואל בצורה ברורה שיראה כמו שאלה ריטורית .
    "אם להגיד את האמת אני ישמח, אבל אני לא חושב שאני מוכן בשביל זה אני יעדיף לאמן את הנוקלס עוד כשבוע אז אני יחליט, מקובל עלייך" אני יאמר לו ברצינות.

2. משתמש מנוסה
    אנג -
    הוא הולך ואחרי כמה דקות טוף וסוקה נכנסים ושואלים מה קרה כאן ?
    היה כאן מישהו שהרביץ לי וגנב לי תקופה ואז עבר כמה דקות ומישהו ניכנס והביא לי תקופה שנגנבה והוא ישאיר לי את האיש.
    בברכה,עמית

Devil May Cry

3. Professional Design
    ג'ו -
    יפה שאתה ער בשעה כזאת >< אני שומר על האחים שלי..
    המאמן ניראה לא מרוצה מהבקשה שלך ואומר "אני יכול לתת לך לאמן את הנוקלסים אבל הכוח שלך חזק מידי אתה עלול ללמד אותם משהו ברמה גבוהה ואולי לא הגיע זמנם ללמוד את זה.. אציע לך משהו אחר . לדבריו של סטיבן התחברת לכמה מהנוקלסים , אתן לך אפשרות להעביר 2 נוקלסים לנוק A בתנאי שתוך כמה ימים הם יודעים את כל המתקפות של נוק A ."

אנג -
    טוף ניראית מופתעת מאוד לגלות שמישהו הצליח להחזיר את הקופה . הם אומרים לך תודה ששמרת על הבית ושואלים "אנג , תרצה לבוא איתנו לטייל בגן השעשועים ?"

4. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 09:22 AM
    ג&#39;ו -
    המאמן ניראה לא מרוצה מהבקשה שלך ואומר "אני יכול לתת לך לאמן את הנוקלסים אבל הכוח שלך חזק מידי אתה עלול ללמד אותם משהו ברמה גבוהה ואולי לא הגיע זמנם ללמוד את זה.. אציע לך משהו אחר . לדבריו של סטיבן התחברת לכמה מהנוקלסים , אתן לך אפשרות להעביר 2 נוקלסים לנוק A בתנאי שתוך כמה ימים הם יודעים את כל המתקפות של נוק A ."

"בסדר אני מסכים,והנוקלסים שאני רוצה להעביר בעצם הן נוקלסיות הן רוברטה וג&#39;ולייט" אני יאמר למאמן ואשלח לסטיבן מבט אכזרי. :XD:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 09:22 AM
    ג&#39;ו -

אנג -
    טוף ניראית מופתעת מאוד לגלות שמישהו הצליח להחזיר את הקופה . הם אומרים לך תודה ששמרת על הבית ושואלים "אנג , תרצה לבוא איתנו לטייל בגן השעשועים ?"
    כן אני רוצה "אבל לאיזה גן שעשועים אתם הולכים"?
    בברכה,עמית

Devil May Cry

6. Professional Design
    אנג -
    "יש כאן מאורי הבית גן שעשועים גדול נוכל לשחק שם , לעשות פארקור או משהו דומה . אתה בא ?"

ג&#39;ו -
    "אין בעיה קח אותן והיום יהיה להן שיעור פרטי איתך אני צריך שתלמד אותן את המתקפות שלמדת בנוק A ." אומר המאמן ומנפנף לשלום

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 09:34 AM
    אנג -
    "יש כאן מאורי הבית גן שעשועים גדול נוכל לשחק שם , לעשות פארקור או משהו דומה . אתה בא ?"

ג&#39;ו -
    "אין בעיה קח אותן והיום יהיה להן שיעור פרטי איתך אני צריך שתלמד אותן את המתקפות שלמדת בנוק A ." אומר המאמן ומנפנף לשלום
    כן נעשה פארקור ונלמד דברים חדשים
    בברכה,עמית

Devil May Cry

8. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 09:34 AM

ג&#39;ו -
    אני אצא מהחדר ואלך לחפש את ג&#39;ולייט ורוברטה..

9. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 12:24 AM
    ג&#39;ק -
    אתה צועק לה אבל היא כבר אחור ממך ,השד חטף אותה XD
    אלך עם אייסברג לעבר אגם קרוב.
    "אני אנקום בממלכת המים&#33; אני נשבע&#33;" אצרח בזעם מפלצתי ממש.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

10. Professional Design
    ג&#39;ק -
    לא תוכל להגיע לממלכת המים כי אתה עלול להיהרג .
    השד השאיר לך פתק "אם תעזור לי להרוג את המלך שלכם אחזיר את ג&#39;ני ואתה תהיה השליט החדש של ממלכת האש . אם אתה לא מאמין לי פתח את הארון שלך השארתי לך שם הפתעה ." אתה פותח את הארון ומוצא מגילה שחורה &#33;
    "אם אתה שואל את עצמך איך תוכל להיות מלך האש , כנס למגילה שם תגלה דברים קסומים ."

ג&#39;ו -
    אתה לא בחדר שלך אתה בחדר האימונים של הנוקלסים , רוברטה וג&#39;ולייט נמצאות ממשך מולך . המאמן מסמן להן שהן יכולות ללכת איתך , הן באות איתך לחדר האימונים הריק . שם מאמנים את נוק A .

אנג -
    "בשמחה" הם אומרים ויוצאים מהבית , אתה הולך איתם לגן השעשועים , זאת הפעם הראשונה שלך בגן השעשועים הזה , הוא ניראה גדול ומקום טוב למשחקים.
    טוף תופסת אותך ואומרת "עכשיו אתה צריך לתפוס אחד מאיתנו" והם רצים אל תוך המתקנים שבגן השעשועים .

11. משתמש מנוסה
    אנג -
    "בשמחה" הם אומרים ויוצאים מהבית , אתה הולך איתם לגן השעשועים , זאת הפעם הראשונה שלך בגן השעשועים הזה , הוא ניראה גדול ומקום טוב למשחקים.
    טוף תופסת אותך ואומרת "עכשיו אתה צריך לתפוס אחד מאיתנו" והם רצים אל תוך המתקנים שבגן השעשועים .
    [/QUOTE]
    אני משחק איתם תופסת.
    בברכה,עמית

Devil May Cry

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 10:00 AM

אנג -
    אני רץ למתקנים ומחפש אותם ואז אני טופס אותם.
    בברכה,עמית

Devil May Cry

13. Professional Design
    אנג -
    אתה רץ אל תוך המתקנים ורואה את סוקה שטיפס על המגלשה הגבוהה..

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 10:00 AM
    ג&#39;ק -
    לא תוכל להגיע לממלכת המים כי אתה עלול להיהרג .
    השד השאיר לך פתק "אם תעזור לי להרוג את המלך שלכם אחזיר את ג&#39;ני ואתה תהיה השליט החדש של ממלכת האש . אם אתה לא מאמין לי פתח את הארון שלך השארתי לך שם הפתעה ." אתה פותח את הארון ומוצא מגילה שחורה &#33;
    "אם אתה שואל את עצמך איך תוכל להיות מלך האש , כנס למגילה שם תגלה דברים קסומים ."
    "אני לא מסוגל להרוג את קייסי." אגיד בעצב ואחתוך את המגילה עם החרב שלי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 12:24 AM

אדוארד -
    מאסטרי הנוק לא מסרבים לבקשתך כי אתה הרי השליט אבל לטענתם אתה יכול להיות נוכח בחדר בלי שהחיילים יידעו ," לסטיב היה שרשרת מיוחדת שהעניקה לו כוחות מיוחדים , הוא בטוח השאיר לך אותה " אמר מאסטר נוק C .
    "אולי תחזור שוב על הצוואה של אדוארד ?"
    &#39;&#39;באמת? מוזר.&#39;&#39;
    אני אומר ואקרא שוב את הצוואה, אחפש את החלק של השרשרת המיוחדת עם הכוחות המיוחדים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 62 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1252606162636472112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •