Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1353616263646573113 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 10:07 AM
    אנג -
    אתה רץ אל תוך המתקנים ורואה את סוקה שטיפס על המגלשה הגבוהה..
    אני מטפס על המגלשה כדי לטפוס אותו.
    בברכה,עמית

Devil May Cry

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 10:00 AM

ג'ו -
    אתה לא בחדר שלך אתה בחדר האימונים של הנוקלסים , רוברטה וג'ולייט נמצאות ממשך מולך . המאמן מסמן להן שהן יכולות ללכת איתך , הן באות איתך לחדר האימונים הריק . שם מאמנים את נוק A .
    אני לא זוכר מה לדתי כבר רק את הקרן צל לבן וקרן צל שחור..
    ~~~~~~~~~~
    "טוב,תשמעו העלו אותי למאסטר נוק A והרשו לי לעלות אתכן לנוק A אבל כדי לעשות את זה אני יצטרך ללמד אתכן את כל מה שלמדתי עד נוק A" אני אומר להן ומנסה להיזכר מה בידיוק למדתי ?..

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 13 2009, 12:24 AM
    אנטו -
    הגעת לאימון הראשון שלך , אתה נכנס עם החרב החדשה אומר את שמך למאמן ומצטרף לשורה , המאמן תחילה רוצה שתתחילו חימום של 20 סיבובים ריצה סביב המגרש ואחר-כך מתיחות .

אני רץ 25 סיבובים ומחפס מישהוא מוכר אחר כך כשאני מסים אני יושב בצד ומחקה להוראות.

4. Professional Design
    אנטו ~
    המאמן שמח שעשית יותר מהצפוי .. אבל שאתה מתיישב הוא אומר "אנטו , לא עשית את המתיחות שלך , ושתסיים לא תוכל לחכות בלי לעשות כלום.."

אדוארד ~
    אתה נזכר בחלק של הצוואה בו כתוב "בכספת שלי יש לי קופסא בשבילך שם אני מחזיק משהו מיוחד , רק אתה תוכל לפתוח את הקופסא , גש אליה שתחזור לחדרי ופתח אותה ."

ג'יי ~
    אתה בחדר האימונים , לאחר החימום המאמן שואל אם יש מישהו שעדיין לא נכנס לתוך המגילות ? אמנם אתה לא מבין מה זה אומר אבל מה שבטוח , אתה יודע שלא נכנסת לתוך המגילות . אתה מצביע והמאמן שואל איפה המגילות שלך ..?

ג'ו ~
    כדור אופל , קרן אופל , צל שחור , קרן צל שחור (זה הכל ! הצל הלבן זאת מתקפה מיוחדת שמקבלים רק ממגילות מיוחדות , אתה קיבלת את המגילה הזאת כי פתחת את עמוד 50 , התירוץ לקבלת המגילה שלך היא - אתה ממש חזק ומשתתף יפה באימונים)

ג'ק ~
    אתה נכנס לתוך המגילה ונמצא בתוך אגם של לבה . אתה קופץ באוויר ויוצר להבה ענקית , סיחרור אש ממש יפה בעזרת הגוך שלך לא בעזרת הידיים , אתה מסתובב כמו סילון ויוצר אש בעזרת הסיבוב שלך כמו סביבון .. אחר כך אתה שואב אש מהאדמה וכל גופך מכוסה באש , בצורה של אביר דרקון . אתה ממש חזק והלהבות שביידים שלך קיבלו צבע של אש אמיתי . לאחר שקיבלת את כל הכוח אתה נישאר במגילה ושומע את קולו של השד "ג'ק , יש משהו שאף אחד לא יודע , קייסי לא באמת אוחז בכוח האש אל הוא מחזיק בנשמה של אדם שאוחז בכוח האש . רק מלך האש יכול לעשות עננים אדומים בשמיים ולהוריד טיפות של אש . אבל את זה קייסי לא יכול לעשות לבד , הוא חייב את הנשמה של הבחור שתפס..בנתיים היא אצלו אבל אם תצליח להיכנס לגופו ולקחת את הנשמה של הבחור הזה , קייסי יירד מהמלוכה ואתה תעלה במקומו מכיוון שיערכו תחרויות והיחיד שיצליח ליצור את ענני האש הוא זה שיעלה למלוכה . אעזור לך ואחזיר לך את ג'ני . מצער שאני סוחט אותך , זה לא היה בא בצורה אחרת.."
    אתה יוצא מהמגילה ונוחת באגם הלבה שעליו חלמת בתוך המגילה ! אייסברג כאן לצידך , אל גבך , ניראה מאוד מפוחד .

אנג ~
    אתה מטפס במהירות אל המגלשה , הוא טיפס אל המגלשה השנייה ופתאום קפצת אל המגלשה השנייה ללא פחד , הקפיצה שלך הייתה ממש מהירה וגבוהה , אתה לא מבין איך עשית את זה ומרוב שנבהלת לא הספקת לתפוס את סוקה .
    סוקה וטוף יורדים מהמתנקים ומסתכלים עליך ואומרים "אנג , מה זה היה ?"
    אתה לא מספיק לענות להם ופיתאום אתה רואה נשמה של מלאך מאחורי טוף וסוקה , הם לא רואים את המלאך ולא שומעים אותו . אתה נבהל והוא אומר לך "אנג , תגיד שאתה לא יודע מה זה . אני יספר לך משהו אם תבטיח לי שלא תספר לאף אחד ! אתה אוחז בכוח האוויר , אלמד אותך איך להשתמש בו , אבל אל תספר לסוקה וטוף !"

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 04:04 PM
    ג'ק ~
    אתה נכנס לתוך המגילה ונמצא בתוך אגם של לבה . אתה קופץ באוויר ויוצר להבה ענקית , סיחרור אש ממש יפה בעזרת הגוך שלך לא בעזרת הידיים , אתה מסתובב כמו סילון ויוצר אש בעזרת הסיבוב שלך כמו סביבון .. אחר כך אתה שואב אש מהאדמה וכל גופך מכוסה באש , בצורה של אביר דרקון . אתה ממש חזק והלהבות שביידים שלך קיבלו צבע של אש אמיתי . לאחר שקיבלת את כל הכוח אתה נישאר במגילה ושומע את קולו של השד "ג'ק , יש משהו שאף אחד לא יודע , קייסי לא באמת אוחז בכוח האש אל הוא מחזיק בנשמה של אדם שאוחז בכוח האש . רק מלך האש יכול לעשות עננים אדומים בשמיים ולהוריד טיפות של אש . אבל את זה קייסי לא יכול לעשות לבד , הוא חייב את הנשמה של הבחור שתפס..בנתיים היא אצלו אבל אם תצליח להיכנס לגופו ולקחת את הנשמה של הבחור הזה , קייסי יירד מהמלוכה ואתה תעלה במקומו מכיוון שיערכו תחרויות והיחיד שיצליח ליצור את ענני האש הוא זה שיעלה למלוכה . אעזור לך ואחזיר לך את ג'ני . מצער שאני סוחט אותך , זה לא היה בא בצורה אחרת.."
    אתה יוצא מהמגילה ונוחת באגם הלבה שעליו חלמת בתוך המגילה ! אייסברג כאן לצידך , אל גבך , ניראה מאוד מפוחד .

"קייסי! בוא הנה!" אגיד אליו בזעם.
    אשאב אש מהאדמה,אהפוך לאביר הדרקון ואחכה לבואו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Steve,Dec 14 2009, 04:04 PM] אנטו ~
    המאמן שמח שעשית יותר מהצפוי .. אבל שאתה מתיישב הוא אומר "אנטו , לא עשית את המתיחות שלך , ושתסיים לא תוכל לחכות בלי לעשות כלום.."

אני עושה את המתיחות ואחר כך שואל את המאמו האם הוא מכיר מישהו בשם סטיו.

7. Professional Design
    [color=ghostwhite ]אנטו -
    "לא אני לא מכיר , מי זה ?"
    הוא שואל ומחפש משהו חשוד ..[/color]

ג'ק -
    שום דבר לא מופיע . לפתע אתה שומע את קולו של השד .
    "אתה יודע את שמי , ג'יימס .
    תוכל לקרוא לי שתצטרך אותי . לא תוכל לחסל את קייסי תצטרך להיכנס לגופו . אייסברג יוכל לעזור לך , הוא צריך להקפיא אותך ולהקטין אותך . והוא צריך להקפיא את קייסי . תחמם את גופך לפני הקיפאון כדי שתוכל לזוז . ואז תיכנס לתוך גופו של קייסי דרך האף או הפה . לאחר מכן לך ישירות אל הלב אבל לא דרך העורקים אלא דרך הריאות . כנס לתוך הריאות ונסה לצאת משם בלי לקרוע את הריאות של קייסי . דבר איתי " הוא אומר וקולו נעלם .

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 04:38 PM
    ג'ק -
    שום דבר לא מופיע . לפתע אתה שומע את קולו של השד .
    "אתה יודע את שמי , ג'יימס .
    תוכל לקרוא לי שתצטרך אותי . לא תוכל לחסל את קייסי תצטרך להיכנס לגופו . אייסברג יוכל לעזור לך , הוא צריך להקפיא אותך ולהקטין אותך . והוא צריך להקפיא את קייסי . תחמם את גופך לפני הקיפאון כדי שתוכל לזוז . ואז תיכנס לתוך גופו של קייסי דרך האף או הפה . לאחר מכן לך ישירות אל הלב אבל לא דרך העורקים אלא דרך הריאות . כנס לתוך הריאות ונסה לצאת משם בלי לקרוע את הריאות של קייסי . דבר איתי " הוא אומר וקולו נעלם .
    אחכה שקייסי יבוא ואז אגיד "אייסברג תקפיא ותקטין אותי ואחרי זה תקפיא את קייסי" ואז מהר אחמם את גופי לפני קיפאון כדי שאוכל לזוז.
    ואז אכנס דרך אפו של קייסי ומשם הישר אל הלב דרך לריאות.
    אחרי זה אנסה לצאת מהריאות של קייסי בלי לקרוע אותן.
    -------------------------------------------------
    תעשה שהוא יהיה כבר בזירה כדי שאוכל לפעול כמו שאמרתי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    ג'יי ~
    אתה בחדר האימונים , לאחר החימום המאמן שואל אם יש מישהו שעדיין לא נכנס לתוך המגילות ? אמנם אתה לא מבין מה זה אומר אבל מה שבטוח , אתה יודע שלא נכנסת לתוך המגילות . אתה מצביע והמאמן שואל איפה המגילות שלך ..?
    " אני לא יודע אדוני ... "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. AllwaysStriveAndProsper

ג'ו ~
    כדור אופל , קרן אופל , צל שחור , קרן צל שחור (זה הכל ! הצל הלבן זאת מתקפה מיוחדת שמקבלים רק ממגילות מיוחדות , אתה קיבלת את המגילה הזאת כי פתחת את עמוד 50 , התירוץ לקבלת המגילה שלך היא - אתה ממש חזק ומשתתף יפה באימונים)

"טוב בוא נתחיל בזה שתראו לי את המתקפות שאתן יודעות" אני אומר להן.

11. Professional Design
    ג'ק ~
    פתאום מישהו משגר את קייסי אל הזירה , במהירות אייסברג מקפיא אותך אחרי שהתחממת מה שמקטין אותך ומאפשר לך לזוז .. קייסי ניראה מבוהל ואומר "לאאאאאאאאאאאא מה אתה עו.." ואז אייסברג הקפיא אותו לפני שהספיק להגיד משהו . אתה נכנס לגופו של קייסי דרך האף . נכנס אל תוך הריאות אחרי דרך קשה מאוד . בתחתית הריאה השמאלית אתה רואה משהו אדום מבחוץ שדופק ודופק ודופק ומשמיע קולות שמרעידים את הגוף . אתה חובט הריאה ומצליח להשתחרר מחוץ לריאה . הריאה לא נקרע היא משמשת כקרום . אתה רואה שעל ליבו של קייסי דבוק גוף קטן של מישהו שניראה מחוסר הכרה .

ג'יי ~
    "אם לא קיבלת את המגילות נצטרך להמשיך באימון , שתקבל מפתח במסתוריות תפתח את המזוודה הנעולה שיש לך בחדר ותביא את המגילות שבפנים לאימון . מצטער ג'יי תצטרך להסתפק במה שאתה יודע " ופתאום מהאדמה חודר החוצה מפלצת גדולה שניראית כמו צלופח ! הוא חשמלי ומימי... כולם קופצים עליו אבל הוא מעיף את כולם וקופץ אליך ... "ג'יי היזהר , ניראה שהנחש רוצה אותך" הנחש זוחל בעקבותיך . אתה רואה שעל צוורו מחוברת שרשרת עם מפתח מיוחד בצבע זהב , כתוב עליו Jey .

ג'ו ~
    "אוקיי.." הן זזות אחורה ומייצרות כפילים . אחר כך משגרות את הכפילים שלהן , ואז משתגרות גם הן . הן מצליחות להטעין את החרבות שלהן בגל אופל ומתקיפות אחת את השנייה . לא פוגעות אחת בשנייה אלא רק כדי להראות לך מה שהן יודעות
    "זהו " הן אומרות שהן מסיימות .

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 04:59 PM
    ג'ק ~
    פתאום מישהו משגר את קייסי אל הזירה , במהירות אייסברג מקפיא אותך אחרי שהתחממת מה שמקטין אותך ומאפשר לך לזוז .. קייסי ניראה מבוהל ואומר "לאאאאאאאאאאאא מה אתה עו.." ואז אייסברג הקפיא אותו לפני שהספיק להגיד משהו . אתה נכנס לגופו של קייסי דרך האף . נכנס אל תוך הריאות אחרי דרך קשה מאוד . בתחתית הריאה השמאלית אתה רואה משהו אדום מבחוץ שדופק ודופק ודופק ומשמיע קולות שמרעידים את הגוף . אתה חובט הריאה ומצליח להשתחרר מחוץ לריאה . הריאה לא נקרע היא משמשת כקרום . אתה רואה שעל ליבו של קייסי דבוק גוף קטן של מישהו שניראה מחוסר הכרה .

"בוא איתי,נגמר עידן שליטת הרמאי הזה." אגיד לו ואקח אותו איתי ואז אצא מגופו של קייסי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. Professional Design
    ג'ק ~
    "אני יוכל לצאת רק אם אתן לך את הכוח של ענני האש ."
    הוא אומר בבכי "קח !!!!" הוא אומר ושולח אליך כדור לבן\כתום אל תוך הבטן שלך . אתה סופג את הכדור אל תוך גופך ומרגיש הרגשה נפלאה !
    הוא משתחרר מליבו של קייסי ואתם יוצאים מגופו .
    קייסי מסתכל על שניכם בזעם והופך לאביר דרקון , הוא מנסה ליצור ענני אש ולא מצליח . הוא צוווווווורח מזעם ושולח אליך להביור ענקי בצורת דרקון . הדרקון ניראה חי ומאוד מפחיד !

14. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 04:59 PM

ג'ו ~
    "אוקיי.." הן זזות אחורה ומייצרות כפילים . אחר כך משגרות את הכפילים שלהן , ואז משתגרות גם הן . הן מצליחות להטעין את החרבות שלהן בגל אופל ומתקיפות אחת את השנייה . לא פוגעות אחת בשנייה אלא רק כדי להראות לך מה שהן יודעות
    "זהו " הן אומרות שהן מסיימות .
    "אמממ' את מה שעשיתן ועשיתן אותו מצויין אתן לא צריכות לתרגל, טוב עכשיו תנסו למקד אנרגייה ביד ולהוציא אותה קצת אחוצה אך שהיא עדיין תיהיה בשליטתכן" אני אומר .

15. Professional Design
    ג'ו ~
    הן לא מבינות איך לעשות את זה ומבקשות בנימוס שתראה איך אתה עושה את זה .

עמוד 63 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1353616263646573113 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •