אני אזרים אנרגייה אל כף היד ואז אתן לה לצאת מהיד אאך לא יותר מידי ואשלוט באנרגייה ככה שתיצא צורה של לב B)Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 05:12 PM
ג'ו ~
הן לא מבינות איך לעשות את זה ומבקשות בנימוס שתראה איך אתה עושה את זה .
אני אזרים אנרגייה אל כף היד ואז אתן לה לצאת מהיד אאך לא יותר מידי ואשלוט באנרגייה ככה שתיצא צורה של לב B)Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 05:12 PM
ג'ו ~
הן לא מבינות איך לעשות את זה ומבקשות בנימוס שתראה איך אתה עושה את זה .
השלח אלייו גל של חשמלOriginally posted by Steve@Dec 14 2009, 04:59 PM
ג'יי ~
"אם לא קיבלת את המגילות נצטרך להמשיך באימון , שתקבל מפתח במסתוריות תפתח את המזוודה הנעולה שיש לך בחדר ותביא את המגילות שבפנים לאימון . מצטער ג'יי תצטרך להסתפק במה שאתה יודע " ופתאום מהאדמה חודר החוצה מפלצת גדולה שניראית כמו צלופח ! הוא חשמלי ומימי... כולם קופצים עליו אבל הוא מעיף את כולם וקופץ אליך ... "ג'יי היזהר , ניראה שהנחש רוצה אותך" הנחש זוחל בעקבותיך . אתה רואה שעל צוורו מחוברת שרשרת עם מפתח מיוחד בצבע זהב , כתוב עליו Jey .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"רמאי!!!" אצרח ואהפוך לאביר דרקון ואז אשתמש במתקפת ענני אש.Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 05:08 PM
ג'ק ~
"אני יוכל לצאת רק אם אתן לך את הכוח של ענני האש ."
הוא אומר בבכי "קח !!!!" הוא אומר ושולח אליך כדור לבן\כתום אל תוך הבטן שלך . אתה סופג את הכדור אל תוך גופך ומרגיש הרגשה נפלאה !
הוא משתחרר מליבו של קייסי ואתם יוצאים מגופו .
קייסי מסתכל על שניכם בזעם והופך לאביר דרקון , הוא מנסה ליצור ענני אש ולא מצליח . הוא צוווווווורח מזעם ושולח אליך להביור ענקי בצורת דרקון . הדרקון ניראה חי ומאוד מפחיד !
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
''טוב, אני יודע איפה השרשרת הזאת.Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 04:04 PM
אדוארד ~
אתה נזכר בחלק של הצוואה בו כתוב "בכספת שלי יש לי קופסא בשבילך שם אני מחזיק משהו מיוחד , רק אתה תוכל לפתוח את הקופסא , גש אליה שתחזור לחדרי ופתח אותה ."
יש לי בשבילכם עבודה, מאסטר נוק A, תבדוק את כל סדרי האבטחה, הכל, אם יש בעיות או משהו תתקן.
מאסטר נוק B, תערוך פגישה קטנה עם מפקדי הנוק, תסביר להם להגביר קצת את האימונים, תבדוק אם יש בעיות ואם יש עניינים של קידומים.
מאסטר נוק C, אני רוצה שתיצור קשר עם המלכים: מלך האש, מלך האוויר, מלך החושך, מלך המים, מלך החשמל ומלך האדמה.
אני רוצה ליצור ברית עם כל אחת מהממלכות, הגיע הזמן להפיל את ג'רוד מהתפקיד שליט הזינון ובכלל להפיל את ממלכתו.'' אומר ואפנה אל שלושתם.
לאחר-מכן, אלך לחדרו של סטיב, אפתח את הקופסא ואלבש את השרשרת על גופי.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
ג'ו ~
עשית את זה בצורה יוצאת מן הכלל , הן אהבו את השיטה שלך וניסו גם הן לעשות את זה , רוברטה הצליחה ולג'ולייט לקח קצת זמ להבין אבל לבסוף היא הצליחה !
ג'ק ~
הדרקון האדום שקייסי יצר פגע בך חזק , הצלחת ליצור את ענני האש שפגעו חזק בכל המקום , מיד באו כל אנשי הממלכה לראות מה קרה וראו שאתה יצרת את ענני האש . הם שואלים מה קורה כאן ומי האיש שעומד לצידך ?
אדוארד ~
כולם מסכימים אותך והולכים לפעול כפי תוכניותך , הם מבטיחים שיבואו שיהיו תוצאות . אתה פותח את הקופסא והשרשרת מרחפת החוצה , היא זוהרת בצבע לבן\תכלת שנוטה לכסף , הזוהר הלבן ניראה ממש יפה , הוא מדבר אליך "אדוארד , זה אני סטיב . כאן קבורה נשמתי , מכאן קיבלתי את כל הכוח שלי . שתענוד אותה הכוחות שלך יתבלבלו ותקבל כוחות חדשים ועצומים שאף פעם לא פגשת . בהצלחה אדוארד , אם תצטרך משהו תוכל לפנות אליי ."
ג'יי ~
אתה יודע רק אגרוף מחושמל ובעיטה מחושלמת :\
כולם מנסים לעצור אותו ולתקוף אותו אבל הוא רודף אחריך !
אתן לו אגרוף חשמל ואז הבעט בו עם בעיטה חשמלית..Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 10:02 PM
ג'יי ~
אתה יודע רק אגרוף מחושמל ובעיטה מחושלמת :\
כולם מנסים לעצור אותו ולתקוף אותו אבל הוא רודף אחריך !
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
ג'יי ~
זה היה ממש חזק והוא עף רחוק . הוא זוחל אליך במהירות ותופס אותך , מנסה לחנוק אותך עד למוות !
"אנשים יקרים הקשיבו,שליט הממלכה קייסי הוא רמאי,Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 10:02 PM
ג'ק ~
הדרקון האדום שקייסי יצר פגע בך חזק , הצלחת ליצור את ענני האש שפגעו חזק בכל המקום , מיד באו כל אנשי הממלכה לראות מה קרה וראו שאתה יצרת את ענני האש . הם שואלים מה קורה כאן ומי האיש שעומד לצידך ?
אין לו כח אש, הוא רימה אתכם בכך ששלט בנשמה של אדם שידע לעשות ענני אש,והוא האדם שעומד לצידי כאן ועכשיו,והנה ההוכחה עוד ענני אש!" אגיד ואשתמש שוב בענני אש.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
-"טוב עכשיו תנסו למקד הרבה יותר אנרגייה ולשלוט בה כך שתפוך לקרן אנרגייה."Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 10:02 PM
ג'ו ~
עשית את זה בצורה יוצאת מן הכלל , הן אהבו את השיטה שלך וניסו גם הן לעשות את זה , רוברטה הצליחה ולג'ולייט לקח קצת זמ להבין אבל לבסוף היא הצליחה !
ואז הראה להם קרן ובעזרתה אכתוב-"תורכן נשמות שלי".
אני לובש את השרשרת בגאווה.Originally posted by Steve@Dec 14 2009, 10:02 PM
אדוארד ~
כולם מסכימים אותך והולכים לפעול כפי תוכניותך , הם מבטיחים שיבואו שיהיו תוצאות . אתה פותח את הקופסא והשרשרת מרחפת החוצה , היא זוהרת בצבע לבן\תכלת שנוטה לכסף , הזוהר הלבן ניראה ממש יפה , הוא מדבר אליך "אדוארד , זה אני סטיב . כאן קבורה נשמתי , מכאן קיבלתי את כל הכוח שלי . שתענוד אותה הכוחות שלך יתבלבלו ותקבל כוחות חדשים ועצומים שאף פעם לא פגשת . בהצלחה אדוארד , אם תצטרך משהו תוכל לפנות אליי ."
לאחר-מכן, אלך לבקר את חבריי, ברנדון, ג'יימס, מקס, פיין, ג'ולייט, רוברטה והינאמורי.
כשאגיע אליהם אגיד, ''הכל בסדר?'' בחיוך מאולץ.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אדוארד -
כולם קופצים ומחבקים אותך בקיראות "אדוארד המלך" אתה מופתע מאוד מההתנהגות שלך . הם שואלים "איך זה להיות מלך ? ואיך זה שאתה לא דואג לנו ?!"
ג'ק -
כולם ניראים ממש מופתעים לראות את ענני האש . השומרים תופסים את קייסי ואחד מהאנשים הפשוטים אומר "מהיום הנער הזה , ג'ק יהיה המלך שלנו כי זאת המסורת . נצטרך להתרגל אליו לאט לאט . קייסי יושלך לכלא !"
ג'ו -
"ניראה קשה" הן אומרות ולא כ"כ מצליחות
"תוכל להראות שוב ?" הן שואלות בנימוס .
''אממ..בסדר.Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 12:47 AM
אדוארד -
כולם קופצים ומחבקים אותך בקיראות "אדוארד המלך" אתה מופתע מאוד מההתנהגות שלך . הם שואלים "איך זה להיות מלך ? ואיך זה שאתה לא דואג לנו ?!"
ואני לא צריך לדאוג לכם, אתם בממלכה שלי, ואם מישהו ישים יד עליכם, הוא יושלך לצינוק.'' אומר בחיוך.
לאחר-מכן אומר, ''דרך אגב, אתם החברים שלי.. לכן יש לכם V.I.P בכל דבר.'' אומר בצחוק.
''אה כן.. שכחתי להזכיר משהו, אתם יכולים להשאיר אותי רגע עם הינאמורי, רוברטה וג'ולייט לבד?'' אומר ואשאל את ברנדון, פיין, ג'יימס ומקס.
( D![]()
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"הצדק נעשה,אבל לי יש עיניין קטן שאני צריך לסדר עכשיו."Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 12:47 AM
ג'ק -
כולם ניראים ממש מופתעים לראות את ענני האש . השומרים תופסים את קייסי ואחד מהאנשים הפשוטים אומר "מהיום הנער הזה , ג'ק יהיה המלך שלנו כי זאת המסורת . נצטרך להתרגל אליו לאט לאט . קייסי יושלך לכלא !"
אגיד להם ואלך מזווית העין שלהם עד שאגיע לחדרי.
"ג'יימס! עכשיו אני שליט הזוקאדו של ממלכת האש,תחזיר לי את ג'ני!" אגיד ואחכה שהוא יבוא.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אראה הלן שוב אך הפעם אצורר קודם כדור אנרגייה ביד, ולאט לאט הגדיל אותו ואז אהפוך אותו לקרן אופל.Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 12:47 AM
ג'ו -
"ניראה קשה" הן אומרות ולא כ"כ מצליחות
"תוכל להראות שוב ?" הן שואלות בנימוס .
אדוארד ~
"בכל מקרה התכוונו ללכת " אומרות הבנות .
כולם מתחילים להתפזר ואתה נמצא מחוץ לחדר של ג'יימס עם ג'וליט רוברטה והינאמורי . ג'ולייט מחייכת ואומרת "אז עכשיו אתה מלך , לא תזמין אותנו לחדר שלך ?" במבט חושני וסקסי .
ג'ו ~
"אההה אז ככה עשית את זה" ג'ולייט אומרת ומיד יוצרת קרן אופל חזק , רוברטה קצת הסתבכה אבל ג'ולייט עזרה לה ."תודה ג'ו" הן אומרות ומחבקות אותך .
ג'ק ~
"כמובן" אתה שומע את קולו ומיד נכנס לחדר שלך ג'יימס ומשאיר את ג'ני .
"תודה" הוא אומר ונעלם . ג'ני מיד קופצת עליך ומחבקת אותך חזק "תודה שעשית את זה בשבילי ג'ק" היא אומרת ומנשק את שפתיך .
מיד אחר-כך מגיע אחד השומרים ואומר "ג'ק ? מה אתה עושה פה ? עכשיו אתה מלך , אתה ובת זוגך יכולים לגור בבית המלכות של קייסי שבקומה האחרונה , עכשיו אתה אוחז בענני האש שבשליטה שלך אתה יכול לחסל כל אחד מכאן , לא יהיו לך מתנגדים , תהיה בטוח שאתה מחליט מה קורה ." השומר אומר ומביא לך את המפתח לחדר של קייסי . ג'ני לא מבינה מה קורה כאן ואומרת "מה ? מלך ? קייסי ? מה קורה כאן ג'ק ?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)