Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1757656667686977117 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1832
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 06:27 PM
    ג'ק ~
    "תודה ג'ק , תודה על הכל , אתה לא מבין כמה אני שמחה שיש לי אותך" היא אומרת וממשיכה לחבק אותך .
    אתה שומע דפיקות בדלת "שלום ג'ק , זה אני המשרת הפרטי שלך , תפתח כדי שאציג את עצמי" המשרת אומר בקור רוח אך בנימוס .
    בשקט אהפוך לאביר אש ואז בזהירות אפתח את הדלת לראות מי זה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 06:27 PM
    אדוארד ~
    אוקיי סליחה אם הכרחתי אותך .
    אתה נהנה איתם שעות על גבי שעות , הן גומרות 7 פעמים (סה"כ שלושתן)
    ואתה מרגיש בעננים "כמה טוב להיות מלך הא?" ג'ולייט אומרת ...
    אתה ממשיך בעינוג ולפתע אחרי שגמרת כבר 3 פעמים אתה שומע קולות מהדלת
    "אדוארד , מצטער אם אני מפריע לך אבל לא יצאת כבר כמה שעות מהחדר .. קרה משהו ?" אתה שומע את המשרת הפרטי שלך שהציג את עצמו ברגע שנכנסת לחדר , שמו ארווין .
    ''לא קרה כלום ארווין, אני פשוט עסוק.'' אומר ואשלח אותו משם, לאחר מכן אסמן להן להתלבש ואלך להתקלח, אתלבש יפה, אשים בושם ואעשה את עצמי מכובד ויפה.
    אצא מהחדר ואומר לארווין, ''מאסטר נוק C יצא לממלכות?'' אומר ואפנה אליו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. Professional Design
    הודעה חשובה : מהיום מתחילים להגביר את רמת המשחק ומתחילים לשתף פעולה , שתראו שצבע ההודעה שלכם זהה לצבע של משתמש אחר זה אומר שיש קשר בין שתי ההודעות ואתם צריכים לשתף פעולה ,תקראו גם את ההודעה של המשתמש האחר כדי שתבינו מה קורה במשחק .

אדוארד ~
    "כן אדוני ,חברך ג'יימס מונה למאסטר נוק C לפי החלטת מאסטר נוק C הקודם שלטענתו ג'יימס חזק יותר וחכם יותר. ראשית הוא הלך לממלכת האש . הוא הגיע לפני כמה דקות "
    אומר ארווין בנימוס ומגיש לך את האינטרקום המיוחד שמשמש לכל האומות כדי לתקשר . הוא לוחץ על הכפתור האדום שמסמל את אומת האש ואתה ממתין על הקו .

ג'ק ~
    אתה פותח את הדלת בחשש ונמצא שם המשרת שלך . " שלום ג'ק , אני הוא ארווין .ואני המשרת הפרטי שלך , מעביר מסרים ומבצע בקשות שלך . יש לי כאן את מאסטר נוק C מאומת הקרח, שמו ג'יימס . הוא נשלח ע"י שליט הממלכה החדש של ממלכת הקרח אדוארד , שהוא בנו של השליט הקודם - סטיב . ברצונו של אדוארד לכרות ברית שלום עם הממלכה שלנו ולשתף פעולה במלחמות ופעילויות . לטענתו ג'רוד מתכוון לתקוף בקרוב וצריכים להיות מוכנים , אני יכנס את ג'יימס ותדברו ביניכם ." מיד שאתה מכניס את ג'יימס הוא לוחץ את ידך והאינטרקום מצלצל . "זה המפקד שלי , אדוארד , ענה לו בבקשה " ג'יימס אומר ומחכה שתרים את הטלפון .

ג'ו ~
    *אל תקנא בקרוב יגיע תורך .
    אתה מלמד אותן את התרגיל מצוין והן מצליחות להשתמש בצללים טוב מאוד ..
    אתה מסתכל על השעון ונזכר שיש לך אימון בנוק B

4. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 06:58 PM
    הודעה חשובה : מהיום מתחילים להגביר את רמת המשחק ומתחילים לשתף פעולה , שתראו שצבע ההודעה שלכם זהה לצבע של משתמש אחר זה אומר שיש קשר בין שתי ההודעות ואתם צריכים לשתף פעולה ,תקראו גם את ההודעה של המשתמש האחר כדי שתבינו מה קורה במשחק .

אדוארד ~
    "כן אדוני ,חברך ג'יימס מונה למאסטר נוק C לפי החלטת מאסטר נוק C הקודם שלטענתו ג'יימס חזק יותר וחכם יותר. ראשית הוא הלך לממלכת האש . הוא הגיע לפני כמה דקות "
    אומר ארווין בנימוס ומגיש לך את האינטרקום המיוחד שמשמש לכל האומות כדי לתקשר . הוא לוחץ על הכפתור האדום שמסמל את אומת האש ואתה ממתין על הקו .

ג'ק ~
    אתה פותח את הדלת בחשש ונמצא שם המשרת שלך . " שלום ג'ק , אני הוא ארווין .ואני המשרת הפרטי שלך , מעביר מסרים ומבצע בקשות שלך . יש לי כאן את מאסטר נוק C מאומת הקרח, שמו ג'יימס . הוא נשלח ע"י שליט הממלכה החדש של ממלכת הקרח אדוארד , שהוא בנו של השליט הקודם - סטיב . ברצונו של אדוארד לכרות ברית שלום עם הממלכה שלנו ולשתף פעולה במלחמות ופעילויות . לטענתו ג'רוד מתכוון לתקוף בקרוב וצריכים להיות מוכנים , אני יכנס את ג'יימס ותדברו ביניכם ." מיד שאתה מכניס את ג'יימס הוא לוחץ את ידך והאינטרקום מצלצל . "זה המפקד שלי , אדוארד , ענה לו בבקשה " ג'יימס אומר ומחכה שתרים את הטלפון .

"ובכן ג'יימס, אני אשמח לחתום הסכם שלום" אגיד ואענה לטלפון.
    "אדוארד זה אתה? זה ג'ק, שליט ממלכת האש, אני מסכים לחתום ברית, תרצה לבוא לכאן ולחתום אותה?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג'ו ~
    *אל תקנא בקרוב יגיע תורך .
    אתה מלמד אותן את התרגיל מצוין והן מצליחות להשתמש בצללים טוב מאוד ..
    אתה מסתכל על השעון ונזכר שיש לך אימון בנוק B
    "טובנשמות שלי יש לי אימון נתראה בערב" אומרר להן ואצרפת כל אחת מהן לפני שאלך...

6. משתמש מנוסה

[color=green]אדוארד ~
    יאללה רועי, בוא נחרוש אחי (:
    ----
    אני מחכה על הקו בסבלנות ואז עונה על מה שג'ק אמר, באותו זמן אומר לארווין, המשרת שלי, להכין את השרשרת ואת ציוד הלחימה שלי, ולהגיד להינאמורי לחכות לי מחוץ לארמון, כי אני יוצא לאומת האש.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 04:20 PM
    ג'ו ~
    כולם נלחמים בצלופח ולבסוף לאחר אגרוף החשמל שלך הוא נהרג , אתה לוקח את המפתח והמאמן שואל אותך "ג'ו , יש לך קשר אל המפלצת הזאת ?"
    ג'יי כפרה, ג'יי
    ~~~~~~~~
    " לא נישבע לך ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. Professional Design
    *הלוואי ויכולתי לחרוש אני צריך לישון מוקדם כי מחר אני קם ב-6 יש לי טיול לירושליים .

אדוארד ~
    ג'ק מסיים את השיחה איתך ושולח את מאסטר נוק C , ג'יימס בחזרה לארמון שלך . הוא נוחת בידיוק ליד תיבת הדואר של הארמון .
    לאחר שביקשת מהינאמורי לחכות לך בחוץ היא יוצאת החוצה ..המשרת מכין תיק עם כל הציוד שלך ומביא לך את השריון החדש שלך שעשוי מפלאטיניום . אתה לובש את השריון יוצא מחוץ לארמון ופוגש את הינאמורי וג'יימס . ג'יימס שואל אם תרצה שישמור על הארמון בזמן שאתה באומת האש .

ג'ק ~
    "כמובן , אני יגיע " אדוארד אומר ומנתק את השיחה . ג'יימס מבין שאדוארד יגיע ואומר שהוא יחזור לאומת הקרח כדי לשמור על הארמון , אתה כמובן לא מסרב ומחכה עד שאדוארד יגיע .

ג'ו ~
    הן מצרפתות אותך ונוגעות קצת בצינור הגרמני שלך..
    אתה יוצא לאימון במצב רוח מצוין , ובדרך מוצא פתק עליו כתוב שמך .
    "ג'ו , תסיים את האימון ותחכה בחדר האימונים מס' 1 - חשמל ."
    אתה זורק את הפתק לפח ונכנס לאימון . המאמן מזכיר את מה שקרה בשבוע שעבר בנוק A , ומברך אותך על קידומך לנוק B ולמאסטר נוק A .
    30 סיבובים סביב המגרש ו-100 מתחיות תצטרכו לעשות .

ג'יי ~
    סליחה אני כל הזמן מתבלבל גם הוא מתלונן על זה ..
    --
    "אוקיי .. תוכלו ללכת לחדריכים חוץ ממך ג'יי "
    הוא אומר וניראה כועס .. כולם הולכים ורק אתה נישאר
    "היית טוב היום ג'יי " הוא אומר ומרים חיוך קליל על פניו..
    "לך תביא את המזוודה , אל תפתח אותה עדיין . תביא את המפתח ותגיע לכאן.. אעזור לך בקשר לזה ." הוא אומר ושולח אותך לחדר שלך .

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 07:12 PM

ג'ו ~
    הן מצרפתות אותך ונוגעות קצת בצינור הגרמני שלך..
    אתה יוצא לאימון במצב רוח מצוין , ובדרך מוצא פתק עליו כתוב שמך .
    "ג'ו , תסיים את האימון ותחכה בחדר האימונים מס' 1 - חשמל ."
    אתה זורק את הפתק לפח ונכנס לאימון . המאמן מזכיר את מה שקרה בשבוע שעבר בנוק A , ומברך אותך על קידומך לנוק B ולמאסטר נוק A .
    30 סיבובים סביב המגרש ו-100 מתחיות תצטרכו לעשות .
    אני רץ תשלושים סיבובים ואז עושה ת100 מתיחות..

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 07:12 PM
    *הלוואי ויכולתי לחרוש אני צריך לישון מוקדם כי מחר אני קם ב-6 יש לי טיול לירושליים .

[color=green]אדוארד ~
    ג'ק מסיים את השיחה איתך ושולח את מאסטר נוק C , ג'יימס בחזרה לארמון שלך . הוא נוחת בידיוק ליד תיבת הדואר של הארמון .
    לאחר שביקשת מהינאמורי לחכות לך בחוץ היא יוצאת החוצה ..המשרת מכין תיק עם כל הציוד שלך ומביא לך את השריון החדש שלך שעשוי מפלאטיניום . אתה לובש את השריון יוצא מחוץ לארמון ופוגש את הינאמורי וג'יימס . ג'יימס שואל אם תרצה שישמור על הארמון בזמן שאתה באומת האש .
    מה?! /= אז אתה לא בלילה הלבן?
    ---
    ''כן ג'יימס, תודה רבה.'' אומר ואחייך אליו, אלבש את השרשרת עם הכוחות המיוחדים ושעושה אותי בלתי פגיע (D את החרב, את השוריקנים, ואצא עם הינאמורי במהירות לאומת האש.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. Professional Design
    אדוארד ~
    לפני שאתה הולך ג'יימס מזכיר לך שאתה יכול להגיע לשם רק ע"י חימום הדופן של תיבת הדואר , ולשם כך הוא מביא לך אבן אש שהשתמש איתה כדי להגיע לאומת האש . אתה משתמש באבן האש ונכנס עם הינאמורי לאומת האש .
    אתה שוב נמצאס בנמל העיר , אך כאן , המים מלבה . אתה מתקדם לכיוון הארמון ושומרי המלך מקבלים אותך בברכת שלום נחמדה ומנומסת ..
    אתה נכנס לארמון ומתרהב מיופיו החמים .
    נכנס לחדרו של ג'ק ורואה את ג'ק יושב על מיטתו בציפייה למישהו .
    "ג'ק " אתה שומע את קולו של המשרת של ג'ק , שניראה זהה למשרת שלך :huh:

ג'ק (המשך , תקרא את זה) ~
    לאחר חצי שעה של ציפייה לאדוארד הוא נכנס יחד עם נערה צעירה ויפת מראה , פניה חלקות ושערה שחור כפיח . אדוארד ניראה ממש הדור , לבוש בשריון כסוף שעשוי מפלאטינה , שיערו מעוצב יפה בצבע לבן . אתה בוהה בו ואז ארווין משרתך מעורר אותך "ג'ק ? ג'ק ? זהו שליט ממלכת הקרח שבא לכרות איתך הסכם שלום בין הממלכות ."

ג'ו -
    מיד אחר-כך הוא שואל אם למישהו יש מגילה חדשה . או אם מישהו כבר השתמש בה

12. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 15 2009, 07:38 PM

ג'ו -
    "לי וכן בעזרת קיבלתי צל לבן" אומר לו.

13. משתמש וותיק מאוד
    אדוארד ~
    לפני שאתה הולך ג'יימס מזכיר לך שאתה יכול להגיע לשם רק ע"י חימום הדופן של תיבת הדואר , ולשם כך הוא מביא לך אבן אש שהשתמש איתה כדי להגיע לאומת האש . אתה משתמש באבן האש ונכנס עם הינאמורי לאומת האש .
    אתה שוב נמצאס בנמל העיר , אך כאן , המים מלבה . אתה מתקדם לכיוון הארמון ושומרי המלך מקבלים אותך בברכת שלום נחמדה ומנומסת ..

לאחר חצי שעה של ציפייה לאדוארד הוא נכנס יחד עם נערה צעירה ויפת מראה , פניה חלקות ושערה שחור כפיח . אדוארד ניראה ממש הדור , לבוש בשריון כסוף שעשוי מפלאטינה , שיערו מעוצב יפה בצבע לבן . אתה בוהה בו ואז ארווין משרתך מעורר אותך "ג'ק ? ג'ק ? זהו שליט ממלכת הקרח שבא לכרות איתך הסכם שלום בין הממלכות ."

ג'ו -
    אני עם השיריון לא?
    ----------------------------
    "שלום,אתם אדוארד והינאמורי לא? אני ג'ק וזאת ג'ני.
    אתה רוצה שנחתום על ההסכם?"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש מנוסה
    אדוארד ~

''שלום ג'ק, אני אדוארד, מלך ממלכת הקרח.
    זאת הינאמורי, חברה שלי.'' אומר ואושיט לו יד לאות ידידות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. Professional Design
    ג'ק ואדוארד -
    אתם לוחצים ידיים ועורכים הכירות אחד עם השני , מכירים אחד לשני את בנות הזוג שניראות שמחות לעובדה שאתם יכולים גם להיות חברים . אתם יושבים ומדסקסים .
    *שכל אחד יגיד מה הוא חושב על שאר הממלכות , ולמה הוא רוצה לכרות הסכם שלום.. למה זה טוב ומה יהיה בהמשך .

ג'ו -
    "אתה קיבלת צל לבן ?" הוא שואל בהתלהבות . "בוא והראה לשאר חבריך בבקשה"
    המאמן החדש אומר וניראה שמח לדעת שיש לו אחד כזה.

עמוד 67 מתוך 123 ראשוןראשון ... 1757656667686977117 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •