Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2161697071727381121 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1832
  1. Professional Design
    לופטי והחיילים בורחים משם אתה רץ לכיוון הקרח , שוב השרשרת זוהרת ואתה רואה את סטיב ! רק צללית שלום , צללית שקופה
    "אל תתקרב לשם" הוא אומר וניראה עצוב . אתה לא מקשיב לו ורץ לשם , הקרח נמס ואתה רואה מישהו מאוד מוזר . עם מסכה לבנה על פניו , בגדיו לבנים ופסים מוזהבים על בגדיו ומסכתו . קירח וקעקועים שחורים על קרחתו , שני שומרים ניצבים ליידו והוא מחייך . "אתה הראשון אדוארד , הראשון שאני הולך לחסל לאחר התחדשות הממלכות " הוא אומר ושולח אליך קרחון שחור שפוגע בשריונך ומעיף אותך רחוק אל הזירה

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 12:16 AM
    אנטו ~
    היד שלך עוברת דרך המגילה אך לא יוצאת מהצד השני , היא נתקעה בתוך המגילה , אתה מנסה להוציא את היד שלך אבל אתה לא מצליח ומרוב בהלה נכנס לתוך המגילה מבלי לדעת מה יש בפנים . אתה נמצא בתוך אדמה ואתה רואה את לילי , היא נוגעת בך ואתה נכנס למקום אחר , על הר אחר . " זה חלום שיתגשם" לילי אומרת ואתה רואה את עצמך נותן אגרוף לאדמה וקיר אבנים יוצא מהאדמה , אתה רואה שאתה שולט בכוח ויוצר פסלים ודברים יפים באזרת האדמה . היא אומרת " אתה באמת יודע לעשות את זה אנטו , נסה בעצמך" ואתה נופל מהמגילה וחוזר למגרש , המאמן שואל מה היה שם .

אני אומר לו "אני ראיתי שלושה לוחמים שאמרו לי שאני יכול לישלוט באדמה הם זימנו ענקי אבן ואמרו לי גם לנסות לזמן".
    "המאמן" אני אומר בחשש "אני יכול לנסות".

3. Professional Design
    אנטו ~
    "תנסה " הוא אומר בחשש .

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 01:24 AM
    לופטי והחיילים בורחים משם אתה רץ לכיוון הקרח , שוב השרשרת זוהרת ואתה רואה את סטיב ! רק צללית שלום , צללית שקופה
    "אל תתקרב לשם" הוא אומר וניראה עצוב . אתה לא מקשיב לו ורץ לשם , הקרח נמס ואתה רואה מישהו מאוד מוזר . עם מסכה לבנה על פניו , בגדיו לבנים ופסים מוזהבים על בגדיו ומסכתו . קירח וקעקועים שחורים על קרחתו , שני שומרים ניצבים ליידו והוא מחייך . "אתה הראשון אדוארד , הראשון שאני הולך לחסל לאחר התחדשות הממלכות " הוא אומר ושולח אליך קרחון שחור שפוגע בשריונך ומעיף אותך רחוק אל הזירה
    ''אחח.. דאמט, חתיכת חלאה!!!!!!!!'& #39; אומר ואתחבר לכוח הפנימי שלי, כדי לקבל את מלוא הכוח של הקרח, ואז אשלח את כל העוצמה אליו ואל השומרים שלו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. Professional Design
    אדוארד ~
    ג'רוד לא נפגע מהקרח ואפילו לא ממצמץ . הוא ממשיך לחייך
    "אז אתה לבד " הוא שואל . "לא" נשמע קולו של ג'יימס וכל צבא הקרח והמים מתייצבים במגרש . "אז הבאת חברים .. מזל שהזמנתי את החברים שלי למרות שלא ביקשת , שיהיה קצת מעניין" הוא אומר ופיתאום עשן שחור מופיע במגרש ומאות חיילים מקיפים אותכם "זה כלום" הוא אומר ולא מרים גבה
    .

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 01:29 AM
    אנטו ~
    "תנסה " הוא אומר בחשש .
    אני לאט לאט נושם אחרי שאני מרגיש רגוע אני סם את הידיים שלי על הריצפה נירגע ומתחיל לחשוב על הפסלים ואיך הם זימנו אותם לאט לאט אני חושב לאחר שאני נירגע אני מוצי את הכול ומנסה לזמן פסל ענק.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 01:38 AM
    אדוארד ~
    ג'רוד לא נפגע מהקרח ואפילו לא ממצמץ . הוא ממשיך לחייך
    "אז אתה לבד " הוא שואל . "לא" נשמע קולו של ג'יימס וכל צבא הקרח והמים מתייצבים במגרש . "אז הבאת חברים .. מזל שהזמנתי את החברים שלי למרות שלא ביקשת , שיהיה קצת מעניין" הוא אומר ופיתאום עשן שחור מופיע במגרש ומאות חיילים מקיפים אותכם "זה כלום" הוא אומר ולא מרים גבה
    .
    ''תשמע ג'יימס, תעסיקו את החיילים האלה, ותקרא גם לכל הממלכות האחרות, העידן של ג'רוד מסתיים.'' אומר ואתחבר למלוא הכוח של הקרח שלי, אהפוך את עצמי לאיש השולט באופן מושלם בקרח(המצב עם הכנפיים.) ואזוז במהירות כאשר אני מקפיא חלק מחייליו לכיוונו של ג'רוד ואתקיף אותו במלוא העוצמה שלי!!

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    אדוארד~
    החיילים שלו מאוד חזקים , הוא הביא בכוונה את חיילי האש השחור שמחסלים בקלות את החיילים שלך "אני מגיע" אתה שומע את קולו של סטיב .
    פתאום מהשמיים נוחת אור זהוב\לבן שמתפוצץ ונוצות מתעופפת במגרש , כולם משותקים , רק אתה רואה את הכל בהילוך איטי . זה אביך , סטיב .
    הוא מחייך ונעמד מלפניך , מוציא צל לבן שמשתלב עם קרח לבן\צהוב , מראה יפה לעין , וניראה חזק במיוחד . פתאום , אתה שם לבד שרק אתה וג'רוד לא זזים והצבאות ממשיכים להילחם . סטיב מקפיא את כולם וכל החיילים של ג'רוד נעלמים כי הם רואים שג'רוד קפוא . סטיב נעמד באמצע המגרש ואומר "ג'רוד , ידעתי שיום יגיע ותעשה את זה , אבל לא לבן שלי !" הוא אומר ותוקע קרחון זהוב בליבו של ג'רוד . ג'רוד נופל על הריצפה והכל חוזר למצב הרגיל , דמותו של אביך עדיין נמצאת שם , זוהרת ולבנה . ג'רוד מחוסר הכרה , ניראה כמת .

המשך , מחר (:

אנטו ~
    אתה לא מצליח והמאמן אומר שתנסה לפסל באדמה בעזרת אגרוף באדמה .

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 01:46 AM
    אדוארד~
    החיילים שלו מאוד חזקים , הוא הביא בכוונה את חיילי האש השחור שמחסלים בקלות את החיילים שלך "אני מגיע" אתה שומע את קולו של סטיב .
    פתאום מהשמיים נוחת אור זהוב\לבן שמתפוצץ ונוצות מתעופפת במגרש , כולם משותקים , רק אתה רואה את הכל בהילוך איטי . זה אביך , סטיב .
    הוא מחייך ונעמד מלפניך , מוציא צל לבן שמשתלב עם קרח לבן\צהוב , מראה יפה לעין , וניראה חזק במיוחד . פתאום , אתה שם לבד שרק אתה וג'רוד לא זזים והצבאות ממשיכים להילחם . סטיב מקפיא את כולם וכל החיילים של ג'רוד נעלמים כי הם רואים שג'רוד קפוא . סטיב נעמד באמצע המגרש ואומר "ג'רוד , ידעתי שיום יגיע ותעשה את זה , אבל לא לבן שלי !" הוא אומר ותוקע קרחון זהוב בליבו של ג'רוד . ג'רוד נופל על הריצפה והכל חוזר למצב הרגיל , דמותו של אביך עדיין נמצאת שם , זוהרת ולבנה . ג'רוד מחוסר הכרה , ניראה כמת .

המשך , מחר (:
    ''א..אב..אבא? זה אתה? רגע... איך הגעת לפה? ואיך הצלחת להביס את ג'רוד?!'' אומר בהפתעה גמורה ואנצל את ההזדמנות, אקח את החרב שלי, אקפיא את כל גופו של ג'רוד ואשבור את החלק עם הראש לחתיכות.
    לאחר-מכן, אחכה לתגובה של סטיב.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 01:46 AM
    אנטו ~
    אתה לא מצליח והמאמן אומר שתנסה לפסל באדמה בעזרת אגרוף באדמה .
    אני שוב מנשה אך אפעם כאשר אני מרגיש מוכן אני נותן אגרף אדמה החי חזק שאני יכול ומנסה לפסל את האדמה.

11. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 16 2009, 10:01 PM
    ג'ק ~
    אתה נשאר בחדרך לאחר שאדוארד הלך .
    "מאוד נחמד האדוארד הזה" ג'ני אומרת ..

"כן,הוא נחמד. אבל הקטע הוא לא נחמד,לא נחמד. זאת מלחמה וחובת כל העמים לשתף פעולה ולהלחם בג'רוד. תגידי את יכולה לבדוק עם השומרים אם יש לי עוד חובות כמלך שאני צריך לעשות היום?" אשאל אותה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 16 2009, 10:01 PM

ג'ו~
    "כמובן שכן , הראה לי קודם מה אתה עושה בשביל ליצור את הגל הזה ." הוא אומר ומחכה שתראה לו מה ניסית לעשות .
    "טוב" אומר לו, ואצור ביד אחת גל של צל שחור ובנייה גל של צל לבבן.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 16 2009, 11:53 PM
    ג'יי ~
    אני יודע אבל תפרט קצת ..
    נודניק !
    ~~~~~
    אני מתחיל בכדור ברק ואז קמאהמאה XD
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

14. משתמש מנוסה
    "אני לא יודע איך עשיתי את זה , זה היה סתם קפיצה רגילה"
    בברכה,עמית

Devil May Cry

15. Professional Design
    ג'יי ~
    XD התכוונתי שתפרט איך אתה עושה את זה אבל אני לא יהיה נודניק .
    אתה מצליח והמאמן ניראה מרוצה ממך . "כל הכבוד ג'יי תוכל לחזור למעונות עכשיו ." הוא אומר ומחייך .

אנג ~
    הם מסתכלים אליך במוזריות ואומרים "אתה רוצה שנחזור הביתה ?"

אדוארד~
    סטיב מסתובב אליך ומחייך , הוא הופך לזוהר לבן ונשאב אל תוך השרשרת שלך שמתיעלה לזהור , הגופה של ג'רוד מרוסקת על הרצפה . אבל לפתע אתה שומע את קולו של ג'רוד "ניראה לך שבקלות אתן לך להביס אותי ? זה היה רק כפיל ,אבל כל הכבוד לאביך אני מסיר את הכובע בפניו , עכשיו אחרי שכובעי מוסר , סבול את הצבא שלי . תמווווות !" הוא צועק ופתאום הצבא שלו שוב מופיע במגרשך , יחד עם הצבא שלך .

ג'ו~
    "כעת יש לך שני צללים ביד , נסה לשלב אותם , חבר אותם לחרב שלך !" הוא אומר ומחכה .

ג'ק~
    לדבריה אתה המלך ואתה יכול לעשות מה שמתחשק לך .

עמוד 71 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2161697071727381121 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •