Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד ~
    החיילים שלך מסתרעים על הצבא של ג'רוד באחרי רגע קטן שהצבא שלך נכנס לקרב אתה רואה שהכוחות מתחילים להתאזן ולאט לאט חיילים של ג'רוד מתחילים למות . לפתע מגיעים עוד חיילים עם כוחות שונים - אש שחורה !
    הם מאוד חזקים ומסוגלים לחסל גם את הצבא הקטן שלך ..

אנטו ~
    אתה תוקף אותו והוא זז לצד "תצטרך ללמוד להשתלט על הכוחות שלך אנטו"
    הוא אומר .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 08:47 PM
    אדוארד ~
    החיילים שלך מסתרעים על הצבא של ג'רוד באחרי רגע קטן שהצבא שלך נכנס לקרב אתה רואה שהכוחות מתחילים להתאזן ולאט לאט חיילים של ג'רוד מתחילים למות . לפתע מגיעים עוד חיילים עם כוחות שונים - אש שחורה !
    הם מאוד חזקים ומסוגלים לחסל גם את הצבא הקטן שלך ..
    ''אויי, זה לא טוב.''
    אקרא לחייל אחד ואומר לו לגשת לאינטרקום ולתקשר עם טייסון, שיישלח לנו קצת מהצבא שלו לממלכת האש.
    בנתיים אתמקד בחיילים עם האש השחורה ואנסה להקפיא אותם ולהילחם בהם בכל כוחי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 08:47 PM
    אנטו ~
    אתה תוקף אותו והוא זז לצד "תצטרך ללמוד להשתלט על הכוחות שלך אנטו"
    הוא אומר .
    "מה אתה רוצה מימני" אני אומר לו.

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 08:35 PM
    [color=green]ג'ק ~
    אתה יוצא מהטירה והולך למגרש בו הצבא של ג'רוד ורואה את אדוארד ועוד 20 מחייליו , הצבא של ג'רוד נראה ממש חזק וכבר כמה חיילים שלך מתו , המים החזקים והשחורים מחסלים את הצבא שלך !!!

"קצת עננים יסדרו פה את התוהו ובוהו!" אגיד ואשתמש בענני אש אחרי זה אשתמש באביר אש ואתקוף את חיילו של ג'רוד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. Professional Design
    אדוארד + ג'ק ~
    אדוארד וחייליו מתקיפים את החיילים הראשונים שג'רוד שלח ולאט לאט מחסלים כמעט חצי מחייליו שמחזיקים במים השחורים , מאזן הכוחות נהיה שווה , אבל אז ג'רוד שלך אנשים שאוחזים בכוח האש השחור שהוא כוח מסוכן מאוד , החיילים של ג'ק נלחמים בחיילי האש השחור והחיילים של אדוארד יחד עם אדוארד נלחמים ומצליחים להביס את רוב החיילים שמחזיקים במים השחורים . אדוארד שולח חייל של ג'ק להתריע את טייסון ולשלוח אותו לממלכת האש . מיד טייסון מגיע עם 20 חיילים והם עוזרים לג'ק ולהילחם באנשי האש השחורים . הקרב קשה מאוד ואתם לא מצליחים לנהל אותו כמו שצריך .

אנטו ~
    "אני לא רוצה כלום , אתה באת לכאן , אולי אני צריך לשאול אותך מה אתה רוצה או מחפש כאן ?" הוא אומר בקול חד ומפחיד .

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 09:41 PM
    אדוארד + ג'ק ~
    אדוארד וחייליו מתקיפים את החיילים הראשונים שג'רוד שלח ולאט לאט מחסלים כמעט חצי מחייליו שמחזיקים במים השחורים , מאזן הכוחות נהיה שווה , אבל אז ג'רוד שלך אנשים שאוחזים בכוח האש השחור שהוא כוח מסוכן מאוד , החיילים של ג'ק נלחמים בחיילי האש השחור והחיילים של אדוארד יחד עם אדוארד נלחמים ומצליחים להביס את רוב החיילים שמחזיקים במים השחורים . אדוארד שולח חייל של ג'ק להתריע את טייסון ולשלוח אותו לממלכת האש . מיד טייסון מגיע עם 20 חיילים והם עוזרים לג'ק ולהילחם באנשי האש השחורים . הקרב קשה מאוד ואתם לא מצליחים לנהל אותו כמו שצריך .
    אני משחרר את מלוא כוחי ואת מלוא הכוח של השרשרת, ומנסה להקפיא את כל החיים של ג'רוד בבעת אחת, כמו שסטיב עשה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 07:42 PM
    ג'ו ~
    "אתה משוחרר" המאמן אומר ומחייך .

"תודה אחי" אומר לו בזמן שאצא ואלך לדירה..

8. משתמש וותיק מאוד
    אדוארד + ג'ק ~

"אוקיי תנסו לסדר,מי שאש ומים תאזנו את האש השחורה מי שקרח שיאזן את המים השחורים. אל תקפצו להלחם נגד כח שהחזק עליכם!" אגיד ואתקוף במתקפת גל אש ולהבות עם הידיים את חיילי האש השחורה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. Professional Design
    אדוארד + ג'ק ~
    החיילים מקשיבים לג'ק ומתפצלים לפי יכולותיהם . אדוארד השתמש בקיפאון בעזרת המחשבה והוציא מהשרשרת גל רוח שגרם לרבים להיות איטיים יותר , והצבא של אדוארד היה חד יותר מהיר יותר ואחרי שעה שלמה כל חיילי המים השחורים של ג'רוד , נהרגו ! חייל אחד של אדוארד נהרג בצער רב .

ג'ו ~
    אתה חוזר לדירה ונזכר שיש לך אימון עם נוק A , אין לך הרבה זמן להתארגן .

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 10:15 PM
    אדוארד + ג'ק ~
    החיילים מקשיבים לג'ק ומתפצלים לפי יכולותיהם . אדוארד השתמש בקיפאון בעזרת המחשבה והוציא מהשרשרת גל רוח שגרם לרבים להיות איטיים יותר , והצבא של אדוארד היה חד יותר מהיר יותר ואחרי שעה שלמה כל חיילי המים השחורים של ג'רוד , נהרגו ! חייל אחד של אדוארד נהרג בצער רב .
    ''ניצחנו אותם! אך לא נתעלם מההקרבה של החיילים שמתו כאן היום.'' אומר בהשפלת ראש.
    ''עכשיו, בואו נעזור ללוחמי האש והמים, ונלחם באש השחורה!!!'' אומר ואזנק עם חיילי על לוחמי האש השחורה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש וותיק מאוד
    אדוארד + ג'ק ~

"כל חייל שנהרג זה מעציב. אדוארד,זה אומר שאין צבא ג'רוד נעלם מפה?" אשאל
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    "אני לא רוצה כלום , אתה באת לכאן , אולי אני צריך לשאול אותך מה אתה רוצה או מחפש כאן ?" הוא אומר בקול חד ומפחיד .
    דבר ראשון איך אתה יודע מה השם שלי דבר שני איפו כול האנשים.
    אני באתי לכן כדי ליפגוש חבר" אני אומר לו בקול רך ושקט.

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אדוארד + ג'ק ~

ג'ו ~
    אתה חוזר לדירה ונזכר שיש לך אימון עם נוק A , אין לך הרבה זמן להתארגן .
    איך אם בבוקר היה?
    ~~~~~~~~~~~~~
    אלך אליו...

14. Professional Design
    אדוארד וג'ק ~
    חיילי המים השחורים נהרגו , לאדוארד אין עוד תועלת במלחמה , הוא עשה את תפקידו כמו שצריך ובצורה המהירה והטובה ביותר . כעת הוא חוזר למממלכה שלו לאחר שג'ק הודה מכל הלב לאדוארד ולחייליו שבאו לכאן ואפילו הקריבו חייל אחד משלהם בכדי להציל את הממלכה של ג'ק .
    אדוארד אתה חוזק לממלכה שלך והכל חזר לקדמותו חוץ מהמגרש שנהרס ומהמרכזייה שמחוץ לארמון בסמוך לחדרי האימונים .
    ג'ק אתה ממשיך להילחם באנשי האש השחורה והם חזקים מאוד , חיילי המיים מצליחים לנטרל מספר רב של חיילים אבל הם עדיין חזקים ! ועדיין לא הובסו

אנטו ~
    "אני יודע הכל" הוא אומר ונעלם .
    ופתאום אחרי שהוא נעלם כל האנשים מופיעים כאילו לא קרה כלום , כאילו שהגעת לחדר הזה ממש עכשיו , המוזיקה נדלקה וברגע ששמעת אותה הסתובבת וכל האנשים רקדו ברחבת הריקודים שבמועדון , הכל פשוט חזר לקדמותו במסתוריות , אתה רואה את סטיב "מה שלומך אנטו ?" הוא שואל .

ג'ו ~
    מה שהיה בבוקר היה רק של רוברטה וג'ולייט , עכשיו זה האימון שאתה מנהל אותו , ומאמן את חיילי נוק A . אתה מגיע ושם לב שלא כולם עדיין הגיעו .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 10:39 PM
    אנטו ~
    "אני יודע הכל" הוא אומר ונעלם .
    ופתאום אחרי שהוא נעלם כל האנשים מופיעים כאילו לא קרה כלום , כאילו שהגעת לחדר הזה ממש עכשיו , המוזיקה נדלקה וברגע ששמעת אותה הסתובבת וכל האנשים רקדו ברחבת הריקודים שבמועדון , הכל פשוט חזר לקדמותו במסתוריות , אתה רואה את סטיב "מה שלומך אנטו ?" הוא שואל .

אני אומר לו "סטיב בו אחרי" אני לוכך אותו לשולחן ואומר לו"סטיב המון דברים מוזרים כוראים כאן לילי אמרה לי שיש לי כוחות גדולים בן אדם מוזר דיבר אתי אתה יכול להסביר לי מה כורה כאן למה גיסו אותי ומה זה העולם הזה".

עמוד 74 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •