Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 10:39 PM
    אדוארד וג'ק ~
    חיילי המים השחורים נהרגו , לאדוארד אין עוד תועלת במלחמה , הוא עשה את תפקידו כמו שצריך ובצורה המהירה והטובה ביותר . כעת הוא חוזר למממלכה שלו לאחר שג'ק הודה מכל הלב לאדוארד ולחייליו שבאו לכאן ואפילו הקריבו חייל אחד משלהם בכדי להציל את הממלכה של ג'ק .
    אדוארד אתה חוזק לממלכה שלך והכל חזר לקדמותו חוץ מהמגרש שנהרס ומהמרכזייה שמחוץ לארמון בסמוך לחדרי האימונים .
    ג'ק אתה ממשיך להילחם באנשי האש השחורה והם חזקים מאוד , חיילי המיים מצליחים לנטרל מספר רב של חיילים אבל הם עדיין חזקים ! ועדיין לא הובסו
    אחלק תפקידים לכל החיילים, ''ברנדון מאסטר נוק B, אתה תפקח על הבנייה המחודשת עם כל החיילים, תשפצו את מה שנהרס. ג'יימס מאסטר נוק C, אתה תתקן את מערך האבטחה ותציב שומרים בכל מקום, חייבים להגן על הממלכה.
    לופטי, מאסטרית נוק A, בואי לחדר שלי, אני צריך לתדרך אותך למשהו חשוב.'' אומר ואקח אותה לחדר שלי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 10:39 PM

ג'ו ~
    מה שהיה בבוקר היה רק של רוברטה וג'ולייט , עכשיו זה האימון שאתה מנהל אותו , ומאמן את חיילי נוק A . אתה מגיע ושם לב שלא כולם עדיין הגיעו .
    אבל לי היה בבוקר אימון.
    ~~~~~~~~~~~~~
    טוב בינתיים עד שכולם יגיעו , תגידו לי מה למדתם עד עכשיו" אומר למי שנמצא שם.

3. Professional Design
    ג'ו ~
    "כדור צל שחור , קרן צל שחורה , כדור אופל וקרן אופל" כולם אומרים .

אדוארד ~
    כולם מתחילים לעבוד על הורואתיך , לופטי נכנסת לחדר שלך ושואלת בתמימות וקשיחות "מה בקשתך אדוני?"

אנטו ~
    יש אדם שנקרא ג'רוד הוא רוצה להשמיד את העולם , בשביל שנוכל לעצור אותו אנחנו מאחדים את כל הממלכות ונלחמים מולו אבל לפני זה צריכים חיילים חזקים ואתה תהיה אחד מהם ! (תקרא את ההודעה הרביעית בעמוד הראשון)

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:20 PM
    אדוארד ~
    כולם מתחילים לעבוד על הורואתיך , לופטי נכנסת לחדר שלך ושואלת בתמימות וקשיחות "מה בקשתך אדוני?"
    אני אנעל את הדלת ואחייך אליה.
    אתקרב אליה באיטיות ואלטף לה את התחת, תוך כדי הליטוף אומר, ''לופטי..אני כבר המון זמן רוצה לעשות את זה, את ממש סקסית ומדליקה...'' אומר בקול חושני ואנשק אותה בפה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. AllwaysStriveAndProsper
    ג'ו ~
    "כדור צל שחור , קרן צל שחורה , כדור אופל וקרן אופל" כולם אומרים .

"רוצים אולי יום חופש כי הרבה לא הגיעו?" אני שואל בחוסר ברירה מכיוון שאני יודע רק צל לבן שהם לא ידועים ...

6. Professional Design
    אדוארד ~
    היא מחבקת אותך ומנסה להתעלם מהנגיעות שאתה מביא לה על התחת
    "אני מצטערת אדוארד , אבל הינאמורי היא חברה שלי , והיא באמת אוהבת אותך , אתה לא חושב שזה יפריע לה ? היא גם גרה איתך אני חושבת .. אגב איפה היא בכלל ?" היא אומרת וחוששת קצת..

ג'ו ~
    כולם ניראים שמחים והולכים למעונות שלהם .

7. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    יש אדם שנקרא ג'רוד הוא רוצה להשמיד את העולם , בשביל שנוכל לעצור אותו אנחנו מאחדים את כל הממלכות ונלחמים מולו אבל לפני זה צריכים חיילים חזקים ואתה תהיה אחד מהם ! (תקרא את ההודעה הרביעית בעמוד הראשון)
    קראתי מזמן
    -------------------------
    "אחי אתה יכול לעזור לי להתאמן" אני אומר לו בכול חד.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:27 PM
    אדוארד ~
    היא מחבקת אותך ומנסה להתעלם מהנגיעות שאתה מביא לה על התחת
    "אני מצטערת אדוארד , אבל הינאמורי היא חברה שלי , והיא באמת אוהבת אותך , אתה לא חושב שזה יפריע לה ? היא גם גרה איתך אני חושבת .. אגב איפה היא בכלל ?" היא אומרת וחוששת קצת..
    אני נאנח ואומר בקול גברי וסקסי, ''זה לא יפריע לה, היא שכבה איתי מתי שהייתי עם עוד שתי בחורות ביחד איתה במיטה, אל תדאגי....'' אומר ואמשיך ללטף לה את התחת, ואז אגע קצת בשדיים שלה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. Professional Design
    אדוארד ~
    לופטי נאנחת ומורידה את החולצה . הציצים שלה גדולים משחשבת .
    "אם ככה , אין לי שום בעיה עם זה " היא אומרת בנחישות וסקסיות וכ"כ בא לך להתחיל !

אנטו ~
    "כמובן שאני יכול , מה כבר למדת אם בכלל למדת משהו ?" הוא שואל .

10. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:27 PM
    ג'ו ~
    כולם ניראים שמחים והולכים למעונות שלהם .
    אלך חזרה לחדר שלי, אכנס הוריד בגדים אתקלח ואראה חדשות\סרט אקשן.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:33 PM
    אדוארד ~
    לופטי נאנחת ומורידה את החולצה . הציצים שלה גדולים משחשבת .
    "אם ככה , אין לי שום בעיה עם זה " היא אומרת בנחישות וסקסיות וכ"כ בא לך להתחיל !
    ''אחח..לופטי, אני מפנטז עליך המון זמן.. את כל כך סקסית...'' אומר בקול סקסי וחושני ואוריד את החולצה והמכנסיים שלי, ''תורידי גם את..'' אומר ובנתיים אאונן עליה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. Professional Design
    ג'ו ~
    אתה נכנס לחדר שלך , מתקלח כראוי , יוצא ורואה שרוברטה וג'ולייט צופות בסרט אקשן "מקס פיין II" . הן שמות לב שיצאת מהמקלחת ואומרות "היי ג'ו לא ראינו אותך מהבוקר .. סליחה שלא הגענו לאימון שכחנו ממנו , איך היה ? רוצה להצטרף לצפיית הסרט ?"

אדוארד ~
    "למה אתה מוציא אנרגיה " היא אומרת ומלקקת את שפתיה ושיניה , ואז תופסת את הבולבול שלך ומתחילה ללקק ולאונן לך את הצינור השוודי שלך .
    היא מתפשטת ואומרת " מה דעתך על פרפר או נשר ?"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:43 PM
    אדוארד ~
    "למה אתה מוציא אנרגיה " היא אומרת ומלקקת את שפתיה ושיניה , ואז תופסת את הבולבול שלך ומתחילה ללקק ולאונן לך את הצינור השוודי שלך .
    היא מתפשטת ואומרת " מה דעתך על פרפר או נשר ?"
    ''אחח..רגע... תני לי להנות קצת.'' אומר בקול סקסי, אתפוס את הראש שלה בחוזקה ואתן לה למצוץ את הצינור השוודי שלי במהירות תוך כדי שאפלוט קולות סקסיים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    אדוארד ~
    היא ממשיכה ללקק ומסתכלת על פניך כדי להראות לך כמה היא אוהבת את המלפפון הבהיר שלך והחלק שלך היא יוצרת וואקום שלוחץ טיפה אך מענג ביותר ואז משחררת *פאאפ* כמו פקק של בקבוק יין "ווואהה" היא צועקת בעינוג "אדוווארד אתה כ"כ מושך !" היא אומרת ומלטפת את פיטמותיה

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:55 PM
    אדוארד ~
    היא ממשיכה ללקק ומסתכלת על פניך כדי להראות לך כמה היא אוהבת את המלפפון הבהיר שלך והחלק שלך היא יוצרת וואקום שלוחץ טיפה אך מענג ביותר ואז משחררת *פאאפ* כמו פקק של בקבוק יין "ווואהה" היא צועקת בעינוג "אדוווארד אתה כ"כ מושך !" היא אומרת ומלטפת את פיטמותיה
    ''ואת עוד יותר לופטי..'' אומר ואדחוף אותה למיטה, אעלה עליה ואנשק אותה בטירוף תוך כדי שאני נוגע לה בשדיים, ואדחוף לאט לאט את הצינור שלי לחור שלה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 75 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •