Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 1832
  1. Professional Design
    אדוארד ~
    היא מחייכת ואומרת " רק שנייה אדוארד איפה הפרפר שהבטחת לי " היא ניראית ממש זקוקה לפרפר ומלקקת את השדיים שלה עד שהם שמנוניים לגמריי ..

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:33 PM
    אנטו ~
    "כמובן שאני יכול , מה כבר למדת אם בכלל למדת משהו ?" הוא שואל .
    אני אומר לו"לא משהו רציני למדתי לשלוח אבנים לפסל בעזרתם ולעסות קיר ענק."
    "אני רוצה לנסות לזמן ענק מאבן."

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 12:03 AM
    אדוארד ~
    היא מחייכת ואומרת " רק שנייה אדוארד איפה הפרפר שהבטחת לי " היא ניראית ממש זקוקה לפרפר ומלקקת את השדיים שלה עד שהם שמנוניים לגמריי ..
    ''אוי, את כל כך סקסית לופטי, בואי הנה...'' אומר בקול סקסי וחושני ואתחיל לנשק אותה במיטה בטירוף, לאחר-מכן אכניס את הצינור שלי בין השדיים שלי ואזיז אותו במהירות תוך כדי שאגנח.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. Professional Design
    אנטו ~
    סטיב מחייך ואומר "אתה תוכל לפסל ענק מאבן אבל לא תוכל לתת לו חיים , אתה לא בכוח אופל "

אדוארד ~
    השדיים הרטובות שלך עושות נעים לצינור העבה שלך והיא גונחת כ"כ יפה שאתה מרגיש כאילו הוא עומד להתפוצץ , היא מתחילה להגביר את הקצב של הזזת הציצים שלה וזה עושה לך נעים עד כדי כך שהוא התחיל להתנפח באמת ! (לא משהו רציני)

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 12:18 AM
    אנטו ~
    סטיב מחייך ואומר "אתה תוכל לפסל ענק מאבן אבל לא תוכל לתת לו חיים , אתה לא בכוח אופל "

אני ואדוארד נהיה ביחד באותו סיפור (בגלל צבע ההודעה)
    ----------------------------
    "בכול זות אני יוכל לישלוט בו על ידי הוזזת האבנים שבו?"
    אני שואל את סטיב בחשש.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 12:18 AM
    אדוארד ~
    השדיים הרטובות שלך עושות נעים לצינור העבה שלך והיא גונחת כ"כ יפה שאתה מרגיש כאילו הוא עומד להתפוצץ , היא מתחילה להגביר את הקצב של הזזת הציצים שלה וזה עושה לך נעים עד כדי כך שהוא התחיל להתנפח באמת ! (לא משהו רציני)
    אני גומר עליה במהירות ואומר, ''היה כיף.. אבל אני צריך קצת לשאוף אוויר.'' אומר, אתלבש בבגדי השליט שלי עם השרשרת, ואצא לשאוף אוויר צח בממלכה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 11:43 PM
    ג'ו ~
    אתה נכנס לחדר שלך , מתקלח כראוי , יוצא ורואה שרוברטה וג'ולייט צופות בסרט אקשן "מקס פיין II" . הן שמות לב שיצאת מהמקלחת ואומרות "היי ג'ו לא ראינו אותך מהבוקר .. סליחה שלא הגענו לאימון שכחנו ממנו , איך היה ? רוצה להצטרף לצפיית הסרט ?"

"לא היה אימון בסוף שיחרתי את כולם" אומר להן ואתישב לידן.

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 10:39 PM
    אדוארד וג'ק ~
    חיילי המים השחורים נהרגו , לאדוארד אין עוד תועלת במלחמה , הוא עשה את תפקידו כמו שצריך ובצורה המהירה והטובה ביותר . כעת הוא חוזר למממלכה שלו לאחר שג'ק הודה מכל הלב לאדוארד ולחייליו שבאו לכאן ואפילו הקריבו חייל אחד משלהם בכדי להציל את הממלכה של ג'ק .
    אדוארד אתה חוזק לממלכה שלך והכל חזר לקדמותו חוץ מהמגרש שנהרס ומהמרכזייה שמחוץ לארמון בסמוך לחדרי האימונים .
    ג'ק אתה ממשיך להילחם באנשי האש השחורה והם חזקים מאוד , חיילי המיים מצליחים לנטרל מספר רב של חיילים אבל הם עדיין חזקים ! ועדיין לא הובסו

"המשיכו להלחם!!" אגיד ואתקוף בסחרור אש וגל אש.
    -------------------
    חיילי ממלכת המים עדיין פה?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. Professional Design
    אדוארד ~
    סיימתם את זה יפה מאוד , היא מנשקת לשלום ויוצאת מהחדר .
    אתה יוצא החוצה לנשום קצת אוויר , מגיע לאגם הקפוא . ופתאום אתה רואה את ההשתקפות של הינאמורי מהאגם , בהשתקפות היא נמצאת לידך , מצד ימין שלך , אתה מסתכל לצד ימין אבל היא לא נמצאת לידך .

אנטו~
    * אתה צודק מצטער זאת לא הייתי הכוונה פשוט לא היה לי כוח לשים צבעים זה היה בלילה והייתי עייף
    -------------------
    "לא , לא תוכל , ולא כדאי גם כי אנשי האבן לא חזקים כ"כ , אני מכיר כאלה , שהם אמיתיים ואף אחד לא יצר אותם הם נוצרו מעצמם . הם לא ממש חזקים תאמין לי "

ג'ו ~
    "אה מזל שלא באנו לא היה לנו כוח לצאת מהבית .." הן אומרות ורוברטה הולכת להביא פופקורן . ג'ולייט מחייכת ואומרת " אה ניזכרתי , הגיעה אליך חבילה היא נמצאת בארון שלך , לא נגענו בה כי כתוב 'אישי' אני לא יודעת ממי קיבלת אותה היא פשוט חיכתה ליד הדלת ."

ג'ק ~
    החיילים מממלכת המים מתקיפים את חיילי האש השחור והצבא שלך מנסה לעזור , לאט לאט אנשי האש השחורה מתחילים למות אבל ברגע שהצבע שלך מתקיף אותם הם סופגים אש ויכולים להמשיך להילחם , טייסון תופס אותך ואומר " ג'ק , אם תמשיכו ככה אנחנו נפסיד וזאת לא המלחמה האמיתית זאת רק הקדמה למלחמה , לא אימנת את החיילים שלך בהיאבקות ללא שימוש באש ? חרבות ונשקים ?

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 11:59 AM
    ג'ק ~
    החיילים מממלכת המים מתקיפים את חיילי האש השחור והצבא שלך מנסה לעזור , לאט לאט אנשי האש השחורה מתחילים למות אבל ברגע שהצבע שלך מתקיף אותם הם סופגים אש ויכולים להמשיך להילחם , טייסון תופס אותך ואומר " ג'ק , אם תמשיכו ככה אנחנו נפסיד וזאת לא המלחמה האמיתית זאת רק הקדמה למלחמה , לא אימנת את החיילים שלך בהיאבקות ללא שימוש באש ? חרבות ונשקים ?
    "האמת שנהייתי מלך רק לפני יומיים,אז לא הספקתי לעשות הרבה." אגיד באכזבה.
    "חיילים עצרו את השימוש באש! שכל אחד יקח כלי לחימה מצידי גם רוגטקה או ישתמש בידיים ויתקוף את חיילי האש השחורה,אל תשתמשו באש, זה מפריע לנו במקום לעזור!" אגיד לחיילים שלי ואתחיל להלחם בחיילי האש השחורה באגרופים ובבעיטות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 07:42 PM
    ג'יי~
    הלכת לישון וכשקמת שמת לב בלוח המועדון שיש מסיבה היום בידיוק ב-21:00 . הסתכלת על השעון והשעה 20:45 .
    אני טס להיתקלח אחרי זה אני זורק על עצמי משהו והולך לשם
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. Professional Design
    ג'ק ~
    אתם מתחילים להאט את הקצב בזמן שאתם נלחמים עם הידיים אבל המצב משתפר ואתם מתחילים להתאזן , רוב החיילים לא רגילים ו-2 מהם מתים לך . אתה רואה שג'ני נלחמת קשה ונפלה על הרצפה !

ג'יי ~
    אתהנכנס למועדון אחרי המקלחת ורואה את סטיב וג'סיקה שמזמינים אותך לרקוד איתם .

13. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 12:13 PM
    ג'ק ~
    אתם מתחילים להאט את הקצב בזמן שאתם נלחמים עם הידיים אבל המצב משתפר ואתם מתחילים להתאזן , רוב החיילים לא רגילים ו-2 מהם מתים לך . אתה רואה שג'ני נלחמת קשה ונפלה על הרצפה !

"קחו מיד מפה את ג'ני זה ברור לכם?!" אצעק לכמה חיילים לידה. "אל תתווכחו."
    אמשיך לתקוף את הצבא של האש השחורה..
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 17 2009, 02:14 PM

אנג ~
    הם מסתכלים אליך במוזריות ואומרים "אתה רוצה שנחזור הביתה ?"
    "אני מרגיש מצויין אני רוצה להישאר ואני באמת לא יודע איך עשיתי את זה כאילו שיש לי כוחות על "
    בברכה,עמית

Devil May Cry

15. Professional Design
    ג'ק ~
    היא לא מגיבה כי היא מחוסרת הכרה , החיילים רצים במהירות לממלכה והחיילים של ג'רוד מתקיפים אותם בכוונה אבל החיילים שלך לא מוותרים , הם חוזרים ואומרים לך שהניחו אותה על המיטה שלך ונעלו את החדר .
    אתם ממשיכים להילחם ו10 חיילים של ג'רוד מתו , אבל יש עוד הרבה חיילים , בערך עוד 40 ! הצבא שלך לא רגיל לכלי נשק ועוד חייל אחד נהרג . אתם חייבים להגביר את הקצב והעוצמה !

אנג ~
    הם מחייכים וסוקה רץ אליך ונוגע בך " אתה שוב תפוס , בוא תתפוס אותנו עכשיו !"

עמוד 76 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •