Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1832
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 11:59 AM
    ג'ו ~
    "אה מזל שלא באנו לא היה לנו כוח לצאת מהבית .." הן אומרות ורוברטה הולכת להביא פופקורן . ג'ולייט מחייכת ואומרת " אה ניזכרתי , הגיעה אליך חבילה היא נמצאת בארון שלך , לא נגענו בה כי כתוב 'אישי' אני לא יודעת ממי קיבלת אותה היא פשוט חיכתה ליד הדלת ."

אקח את החבילה ואפתח אותה.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 12:13 PM
    ג'יי ~
    אתהנכנס למועדון אחרי המקלחת ורואה את סטיב וג'סיקה שמזמינים אותך לרקוד איתם .
    ג'סיקה זאת ההיא שהיתה בחדר שלי בהתחלה ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הלך לירקוד איתם
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 12:29 PM
    ג'ק ~
    היא לא מגיבה כי היא מחוסרת הכרה , החיילים רצים במהירות לממלכה והחיילים של ג'רוד מתקיפים אותם בכוונה אבל החיילים שלך לא מוותרים , הם חוזרים ואומרים לך שהניחו אותה על המיטה שלך ונעלו את החדר .
    אתם ממשיכים להילחם ו10 חיילים של ג'רוד מתו , אבל יש עוד הרבה חיילים , בערך עוד 40 ! הצבא שלך לא רגיל לכלי נשק ועוד חייל אחד נהרג . אתם חייבים להגביר את הקצב והעוצמה !

"אוקי רגילים לא רגילים הגבירו את הקצב והעוצמה. ושמישהו יביא לי נשק,חנית או רובה." אגיד ואמשיך להלחם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    אדוארד ~
    סיימתם את זה יפה מאוד , היא מנשקת לשלום ויוצאת מהחדר .
    אתה יוצא החוצה לנשום קצת אוויר , מגיע לאגם הקפוא . ופתאום אתה רואה את ההשתקפות של הינאמורי מהאגם , בהשתקפות היא נמצאת לידך , מצד ימין שלך , אתה מסתכל לצד ימין אבל היא לא נמצאת לידך .
    ''הינאמורי.. זה לא הזמן עכשיו.'' אומר ואלך אל ג'יימס מאסטר נוק C, ''תשמע ג'יימס, חייליו של ג'רוד עדיין נמצאים אצל ג'ק בממלכה, לא נצא למתקפה מסיבית.. אבל, תשלח לשם לפחות 20 חיילים שיעזרו לו במאבק.'' אומר לג'יימס.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה

אנטו~
    * אתה צודק מצטער זאת לא הייתי הכוונה פשוט לא היה לי כוח לשים צבעים זה היה בלילה והייתי עייף
    -------------------
    "לא , לא תוכל , ולא כדאי גם כי אנשי האבן לא חזקים כ"כ , אני מכיר כאלה , שהם אמיתיים ואף אחד לא יצר אותם הם נוצרו מעצמם . הם לא ממש חזקים תאמין לי "

ג'ו ~
    "אה מזל שלא באנו לא היה לנו כוח לצאת מהבית .." הן אומרות ורוברטה הולכת להביא פופקורן . ג'ולייט מחייכת ואומרת " אה ניזכרתי , הגיעה אליך חבילה היא נמצאת בארון שלך , לא נגענו בה כי כתוב 'אישי' אני לא יודעת ממי קיבלת אותה היא פשוט חיכתה ליד הדלת ."

ג'ק ~
    החיילים מממלכת המים מתקיפים את חיילי האש השחור והצבא שלך מנסה לעזור , לאט לאט אנשי האש השחורה מתחילים למות אבל ברגע שהצבע שלך מתקיף אותם הם סופגים אש ויכולים להמשיך להילחם , טייסון תופס אותך ואומר " ג'ק , אם תמשיכו ככה אנחנו נפסיד וזאת לא המלחמה האמיתית זאת רק הקדמה למלחמה , לא אימנת את החיילים שלך בהיאבקות ללא שימוש באש ? חרבות ונשקים ?
    "אוקי אז סטיב מה אתה יכול ללמד אותי?" אני אומר לו.

6. Professional Design
    ג'ק ~
    החיילים שלך מתחילים להביס את אנשי האש השחורה בעזרת חיילי המים אבל אתם עדיין חלשים מולם ומשום מה אנשי המים לא כל כך חזקים מול אנשי האש השחורה , הם כן חזקים אבל זאת אש שחורה אז היתרון לא כל כך גדול ושימושי ..

אדוארד ~
    הינאמורי נעלמת ישר שאמרת את זה . אתה לא רואה את ההשתקפות שלה והיא לא חוזרת מההיעלמות . אתה הולך לג'יימס ומבקש לשלוח חיילים אבל הוא טוען שרוב הממלכות טעו ולימדו את החיילים שלהם רק את מתקפות האומה ולא לימדו אותם להילחם בנשקים ובעזרת הגוף עצמו . אנשי האש השחורה יכולים לספוג את האש של חייליו של ג'ק וכך הם מתחזקים , אנשי המים חזקים אבל הם צריכים עוד עזרה , אנשי הקרח עלולים להיהרג אם יילחמו שם .

ג'ו ~
    אתה ניגש לחבילה המסתורית אתה פותח אותה ומונח שם רק פתק , בפתק כתוב :
    "ברגע שתקרא את זה ג'ולייט ורוברטה יעלמו , אם תרצה אותם חזרה תצטרך לעזור לי להביס את RJ הרמאי . אם תביס אותו אעזור לך להיות שליט הממלכה ותקבל את ג'ולייט ורוברטה בחזרה . אם לא תעקוב אחרי ההוראות שלי לא אחזיר אותן ואהרוג אותן . פגוש אותי בחדר האימונים הרגיל של נוק B ."

ג'יי ~
    ג'סיקה , הילדה שהכירה לך את סטיב קוראת לך לרקוד איתה ועם סטיב ואתה ניגש לרקוד איתם , אתה נהנה ואתה שמח שיש לך חברים כאלה , פתאום המוזיקה נעצרה , אתה מסתובב לראות מי הפסיק אותה ולפתע כולם נעלמו , אתה מסתובב בכל החדר ואין שם אף אחד ! אתה שומע צחקוק של מישהו בחשכה..

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 01:49 PM

ג'ו ~
    אתה ניגש לחבילה המסתורית אתה פותח אותה ומונח שם רק פתק , בפתק כתוב :
    "ברגע שתקרא את זה ג'ולייט ורוברטה יעלמו , אם תרצה אותם חזרה תצטרך לעזור לי להביס את RJ הרמאי . אם תביס אותו אעזור לך להיות שליט הממלכה ותקבל את ג'ולייט ורוברטה בחזרה . אם לא תעקוב אחרי ההוראות שלי לא אחזיר אותן ואהרוג אותן . פגוש אותי בחדר האימונים הרגיל של נוק B ."

אני ישרר אסתובב ליראות אם ג'ולייט ורוברטה עדיין נמצאות שם, אם לא ארוץ אל חדר האימונים..

8. משתמש מנוסה
    ג'ק ~
    החיילים שלך מתחילים להביס את אנשי האש השחורה בעזרת חיילי המים אבל אתם עדיין חלשים מולם ומשום מה אנשי המים לא כל כך חזקים מול אנשי האש השחורה , הם כן חזקים אבל זאת אש שחורה אז היתרון לא כל כך גדול ושימושי ..

אדוארד ~
    הינאמורי נעלמת ישר שאמרת את זה . אתה לא רואה את ההשתקפות שלה והיא לא חוזרת מההיעלמות . אתה הולך לג'יימס ומבקש לשלוח חיילים אבל הוא טוען שרוב הממלכות טעו ולימדו את החיילים שלהם רק את מתקפות האומה ולא לימדו אותם להילחם בנשקים ובעזרת הגוף עצמו . אנשי האש השחורה יכולים לספוג את האש של חייליו של ג'ק וכך הם מתחזקים , אנשי המים חזקים אבל הם צריכים עוד עזרה , אנשי הקרח עלולים להיהרג אם יילחמו שם .
    ''אז מה נעשה ג'יימס? ג'ק עלול להפסיד והממלכה שלו תיהרס לחלוטין.'' אומר ואשפיל את מבטי, ''אני יודע שהקרב מול ג'רוד קשה, אבל אם ג'ק יושמד, טייסון יושמד איתו וג'רוד יינצח.'' אוסיף.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    ג'יי ~
    ג'סיקה , הילדה שהכירה לך את סטיב קוראת לך לרקוד איתה ועם סטיב ואתה ניגש לרקוד איתם , אתה נהנה ואתה שמח שיש לך חברים כאלה , פתאום המוזיקה נעצרה , אתה מסתובב לראות מי הפסיק אותה ולפתע כולם נעלמו , אתה מסתובב בכל החדר ואין שם אף אחד ! אתה שומע צחקוק של מישהו בחשכה..
    " מי זה ?! " אשאל בפחד
    " בוא לפה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש וותיק מאוד
    [color=green]ג'ק ~
    אקח חנית שבטח קיבלתי כמו שביקשתי ואדקור את כל חיילי האש השחורה שאני יכול, אשתמש בחנית כדי להתגונן ממתקפות נגד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    סטיב ששוב שחכתה להגיב לי (ניראה לי שזה מישום שאני מגיב בזמן שאתה מגיב לאחרים).

12. Professional Design
    ג'יי ~
    הוא יוצא טיפה החוצה וחושף את בגדיו , הוא לבוש בלבוש שחור , השיער שלו מסתיר את פניו , שיער שחור , וחיוך שמציץ מעל מעילו . " שתוק " הוא אומר .

אדוארד ~
    "אני ישלח אותם עם שריונים , חרבות , חניתות , ומגנים . אני שולח 30 שנהיה בטוחים שג'ק ינצח .." הוא אומר ורץ לתוך הארמון .

ג'ק ~
    אתה ממשיכים להילחם אתה דוקר כמה חיילים אבל זה לא עוזר כ"כ ..מרחוק אתה רואה עוד חיילים , אתה נבהל ובטוח שאתה הולך להפסיד אבל שהם מתקרבים אתה רואה שאלה חיילים מהממלכה של אדוארד "נשלחנו לעזור לך ע"י אדוארד " הם אומרים והם לבושים בשריונים ומחזיקים חניתות וחרבות , מתחילים להילחם באנשי האש השחורה ולדעתך אדוארד כן לימד אותם להילחם גם בנשקים או שהם פשוט יודעים להילחם טוב . לאט לאט אתם מצליחים לגבור על החיילים של ג'רוד אבל עדיין לא מנצחים ! אתם יום שלם במלחמה מותשים ועייפים .

אנטו ~
    מצטער לא ידעתי שזה אתה החלפת כינוי ..
    סטיב מחייך ואומר "לא כאן אלמד אותך , מחר בבוקר תקום מוקדם וגש לחדר שלי בקומה השלישית חדר מס' 200 .

ג'ו ~
    הן לא שם , אתה נכנס לחדר האימונים והוא ריק .
    אבל לפתע אתה שומע צחקוק מוזר..

13. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Dec 18 2009, 02:38 PM
    ג'ק ~
    אתה ממשיכים להילחם אתה דוקר כמה חיילים אבל זה לא עוזר כ"כ ..מרחוק אתה רואה עוד חיילים , אתה נבהל ובטוח שאתה הולך להפסיד אבל שהם מתקרבים אתה רואה שאלה חיילים מהממלכה של אדוארד "נשלחנו לעזור לך ע"י אדוארד " הם אומרים והם לבושים בשריונים ומחזיקים חניתות וחרבות , מתחילים להילחם באנשי האש השחורה ולדעתך אדוארד כן לימד אותם להילחם גם בנשקים או שהם פשוט יודעים להילחם טוב . לאט לאט אתם מצליחים לגבור על החיילים של ג'רוד אבל עדיין לא מנצחים ! אתם יום שלם במלחמה מותשים ועייפים .[/color]
    "אתם חייבים להביא עוד כוחות מהממלכה שלנו!" אגיד ואמשיך להלחם כמה שאני יכול עם החנית שלי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. AllwaysStriveAndProsper

ג'ו ~
    הן לא שם , אתה נכנס לחדר האימונים והוא ריק .
    אבל לפתע אתה שומע צחקוק מוזר..
    "מי שם" אצעק בזמן שאצור ביד שמאל כדור צל שחור קטן וביד ימין כדור צל לבן קטן ואנסה לרכז בהם הרבה כוח ובאותו הזמן שהכוח יהיה בצפיפות גדולה.

15. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    מצטער לא ידעתי שזה אתה החלפת כינוי ..
    סטיב מחייך ואומר "לא כאן אלמד אותך , מחר בבוקר תקום מוקדם וגש לחדר שלי בקומה השלישית חדר מס' 200 .

אני אומר לו "בסדר אחי ניפגש מחר בשש בבוקר".
    אני יוצה מהמועדון וניגש לחדר שלי.

עמוד 77 מתוך 123 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •