Pokemon GO
עמוד 88 מתוך 123 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,306 עד 1,320 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 23 2009, 02:32 PM
    ג'יי ~
    ברגע שאתה משחרר את הלהבה החשמלית לאוויר מיד כל אנשי הממלכה מתייצבים מולך ושואלים "מי אתה ואיך יש לך את הלהבה החשמלית ?"
    ואז השרשרת שלך זוהרת ואתה שומע את סבתא שלך 'ג'יי , תציג את עצמך בתור המלך החדש של הממלכה וספר על רמאויותו של דומיניק .'
    " אני המלך שלכם !, דומיניק סתם שקרן מינייאק !, עכשיו אתם יכולים ללכת, בערב יהיה חגיגה גדולה !" אני אומר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. Professional Design
    ג'ו ~
    אתה לוחץ על הכפתור והוא מיד מתעורר מבלי שהספקת להגיד משהו .. אתה פותח חדר צללים וזורק אותו ביחד עם מיטתו לתוך חדר הצללים וקורא לכל הממלכה , אחר כך אתה יוצא מחדר הצללים כאשר RJ בידך וכל הממלכה מתייצבת ליד הבמה המרכזית , אתה רואה בקהל גם את רוברטה וג'ולייט שמחייכות ומנופפות לך לשלום ! השומרים מפנים עליך את החניתות ואומרים "מה אתה עושה ?" קייסי צועק "פולש !" ומצביע עליך .

ג'יי ~
    השומרים מפנים אליך ואת החניתות ואומרים "למה אתה מתכוון ? תוכיח את דבריך ! ולמה דווקא אתה הוא המלך החדש? "

אדוארד ~
    היא מנשקת אותך ומחבקת אותך ואומרת "אדוארד הכל בסדר , החיילים של ג'רוד לא יוכלו להרוג אותו , רק בעזרת דקירה בלב אני יוכל למות , מפני שאני באתי מהאומה שלהם יש לי הגנה מפניהם . ואני אסירת תודה לאלוהים שיש לי אותך !" היא אומרת ולא עוזבת את גופך .

ג'ק ~
    "ממלכת האופל וממלכת החשמל מינו מלכים חדשים" אומר מאסטר נוק C .
    כל מאסטרי הנוק לא התחילו להדריך את החיילים בלחימה בנשקים .
    הם משפילים ראשם ומצטערים שלא הספיקו לאמן את החיילים עם כלי נשק .

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 23 2009, 10:16 PM
    ג'יי ~
    השומרים מפנים אליך ואת החניתות ואומרים "למה אתה מתכוון ? תוכיח את דבריך ! ולמה דווקא אתה הוא המלך החדש? "
    " אתם רוצים להרגיש את להבת החשמל ?! " אני אומר להם
    בברכה, דודי

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ג'ו ~
    אתה לוחץ על הכפתור והוא מיד מתעורר מבלי שהספקת להגיד משהו .. אתה פותח חדר צללים וזורק אותו ביחד עם מיטתו לתוך חדר הצללים וקורא לכל הממלכה , אחר כך אתה יוצא מחדר הצללים כאשר RJ בידך וכל הממלכה מתייצבת ליד הבמה המרכזית , אתה רואה בקהל גם את רוברטה וג'ולייט שמחייכות ומנופפות לך לשלום ! השומרים מפנים עליך את החניתות ואומרים "מה אתה עושה ?" קייסי צועק "פולש !" ומצביע עליך .

"פולשש???" אני צועק בכל הכוח ואז צועק שוב:"פולשששש?? אתם בטוחים כי אם אני פולש איך אני יודע ליצור את השער לעולם הצללים??"

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Dec 23 2009, 09:15 PM
    אני אומר לה "אם את רוצה אפשר ללכת למועדון או נטיל בהרים נביט אל השקיע ונראה לאן זה ממשיך".וחושב לעצמי "אני מת לזין אותה היא כול כך כוסית"
    עוד פעם שככתה אותי (לא נורה).

6. משתמש מנוסה
    אדוארד ~
    היא מנשקת אותך ומחבקת אותך ואומרת "אדוארד הכל בסדר , החיילים של ג'רוד לא יוכלו להרוג אותו , רק בעזרת דקירה בלב אני יוכל למות , מפני שאני באתי מהאומה שלהם יש לי הגנה מפניהם . ואני אסירת תודה לאלוהים שיש לי אותך !" היא אומרת ולא עוזבת את גופך .
    ''גם אני הינאמורי..'' אומר בלחש ואחייך.
    ''אבל.. אני עדיין רוצה שתיקחי שני שומרים שיהיו תמיד איתך, אוקיי?'' אוסיף בחיוך.
    ואקום מן המיטה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. Professional Design
    אדוארד ~
    "טוב אדוארד , שוב תודה" היא אומרת ומנשקת אותך בתשוקה עזה .
    "אני אוהבת אותך !" היא צועקת .

אנטו ~
    אני לא מבין איך דווקא אתה כל הזמן נעלם לי >< סליחה סליחה סליחה &#33;
    -----------------
    "אשמח להיפגש איתך במקום שקט , בהרים , או בחדר שלך גם טוב , שמעתי שיש לך חדר VIP (חדר גדול מאוד עם טלוויזיה ענקית ו-2 חדרים) ." היא אומרת ומחייכת

ג&#39;ו ~
    "תוכיח &#33;" הם צועקים ומקרבים אליך את החניתות
    "אם זה נכון תשלח את RJ לעולם הצללים לתמיד ותהיה המלך שלנו" כמה מהם אומרים .שהם מסיימים לדבר RJ רץ לכיוון היציאה .

ג&#39;יי ~
    "כן" אומר אחד השומרים ומקרב אליך את החנית "אם זה נכון הרוג אותי ותהיה המלך שלנו , אם זה לא נכון אני הורג אותך"
    *תפרט איך אתה יוצר את הלהבה זה לא דבר פשוט.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 23 2009, 10:43 PM
    אדוארד ~
    "טוב אדוארד , שוב תודה" היא אומרת ומנשקת אותך בתשוקה עזה .
    "אני אוהבת אותך &#33;" היא צועקת .
    &#39;&#39;גם אני..&#39;&#39; אומר ואלטף אותה בחזה שלה ובשיערה בנוסף לנשיקה.
    &#39;&#39;אני צריך ללכת לאימונים, את רוצה להמשיך?&#39;&#39; אוסיף ואפנה אליה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג&#39;ו ~
    "תוכיח &#33;" הם צועקים ומקרבים אליך את החניתות
    "אם זה נכון תשלח את RJ לעולם הצללים לתמיד ותהיה המלך שלנו" כמה מהם אומרים .שהם מסיימים לדבר RJ רץ לכיוון היציאה .

אני מסתכל עליו ופותח שער בדיוק במום שהוא עומד לידרוך בו בעוד שנייה.

10. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג&#39;ק ~
    "ממלכת האופל וממלכת החשמל מינו מלכים חדשים" אומר מאסטר נוק C .
    כל מאסטרי הנוק לא התחילו להדריך את החיילים בלחימה בנשקים .
    הם משפילים ראשם ומצטערים שלא הספיקו לאמן את החיילים עם כלי נשק .
    "זה שאתם בוחרים לא ללמד למרות שאני במפורש אמרתי זה מעצבן.
    על ההתנהגות המחפירה הזאת במלחמה הבאה אתם נלחמים בשורה הראשונה ישר בחזית הקרב.
    זה ילמד אתכם ללמד כשאני מבקש,שום רחמים&#33;"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

11. משתמש מנוסה

אנטו ~
    אני לא מבין איך דווקא אתה כל הזמן נעלם לי >< סליחה סליחה סליחה &#33;
    -----------------
    "אשמח להיפגש איתך במקום שקט , בהרים , או בחדר שלך גם טוב , שמעתי שיש לך חדר VIP (חדר גדול מאוד עם טלוויזיה ענקית ו-2 חדרים) ." היא אומרת ומחייכת

אני אומר לה "ב 23:00 תבאי לחדר שלי חדר מספר 100 (נראה לי) אני דואג כבר לכול השאר"אני מחיך "אז מתי מתחילים להלחם" אני מוסיף".

12. Professional Design
    אדוארד ~
    "כדאי שתלך לאימונים , משעה 20:00 אתה יכול לעשות מה שבאלך נוכל לשבת בסלון ולראות סרט , כמו בפעם הראשונה שנפגשנו לבד ." היא אומרת ומנשקת לשלום .

ג&#39;ק ~
    "אבל אדוני עברו רק שני ימים מאז המלחמה וחשבתי שהחיילים צריכים לנוח קצת , אימנתי אותם בעזרת הידיים , הכוונה להיאבקות ולא הספקתי לאמן אותם בעזרת נשקים" מתלונן מאסטר נוק C .

ג&#39;ו ~
    אתה פותח שער לחדר הצללים וזורק את RJ לשם , הוא נופל ואתה סוגר את חדר הצללים , ברגע שהוא נסגר , RJ אבוד ולא יוכל לצאת משם לעולמים . כולם נדהמים והשומרים מתחילים לגמגם , לאחר חצי דקה של דממה כולם מריאים לך והשומרים משתחווים אליך לאות סליחה ומחילה . אתה שומע את דומיניק " כל הכבוד , עכשיו אני כבר מת , RJ שלח שליח להרוג אותי , מגיע לו המוות האיום הזה אתה לא יודע אילו דברים נוראיים יש בעולם הצללים . תודה רבה ג&#39;ו " הוא אומר וקולו נעלם פתאום .

אנטו ~
    "ממש עכשיו" היא אומרת ואז עוצרת את כל החיילים ומורה להם להפסיק לעצב את הפסל "הפסלים מאוד יפים עכשיו בבקשה התחלקו לזוגות " מיד שהיא מסיימת כולם מתחלקים לזוגות חוץ ממך , לך אין זוג . ג&#39;סיקה מציעה שהיא תילחם איתך ואתה תהיה העוזר שלה באימון הזה , היא מדריכה ואתה נלחם איתה "שימו לב " היא אומרת "אני ואנטו נילחם עכשיו כקרב דוגמא ואתם תתחילו שאנחנו נסיים" היא מתקרבת אליך ולוחשת לך "ובזמן שהם יילחמו נוכל לצפות בהם ואתה תוכל לנוח אחרי הקרב , עכשיו הראה לי מה שאתה יודע אנטו" היא אומרת והקרב מתחיל , היא רצה אליך מוציאה הר קטן מהאדמה (כמו קיר) ושוברת אותו , הרסיסים של ההר מופנים אליך ועומדים לפגוע בך .

13. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי ~
    "כן" אומר אחד השומרים ומקרב אליך את החנית "אם זה נכון הרוג אותי ותהיה המלך שלנו , אם זה לא נכון אני הורג אותך"
    *תפרט איך אתה יוצר את הלהבה זה לא דבר פשוט.
    אני מרכז את כל האנרגיה החשמלית שלי בפה שלי, לאחר מיכן אני הופך לאט לאט אותה ללהבה ואז שולח אותה לשומר
    בברכה, דודי

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 24 2009, 04:23 PM
    אדוארד ~
    "כדאי שתלך לאימונים , משעה 20:00 אתה יכול לעשות מה שבאלך נוכל לשבת בסלון ולראות סרט , כמו בפעם הראשונה שנפגשנו לבד ." היא אומרת ומנשקת לשלום .
    אני מחייך ולוחש לה, &#39;&#39;אני מחכה להרגיש את המציצות שלך שוב.&#39;&#39; בחיוך ערמומי ושוב אנשק אותה בחושניות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 24 2009, 04:23 PM
    ג&#39;ק ~
    "אבל אדוני עברו רק שני ימים מאז המלחמה וחשבתי שהחיילים צריכים לנוח קצת , אימנתי אותם בעזרת הידיים , הכוונה להיאבקות ולא הספקתי לאמן אותם בעזרת נשקים" מתלונן מאסטר נוק C .

"אם המלחמה הבאה תהיה מחר ומישהו אחד ימות אתה תהיה אוכל לדרקונים&#33;
    עשו מה שאני אומר, חשבו כל יום שהמלחמה הבאה יכולה להיות אפילו למחרת."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 88 מתוך 123 ראשוןראשון ... 3878868788899098 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •