Pokemon GO
עמוד 91 מתוך 123 ראשוןראשון ... 41818990919293101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 05:39 PM
    אדוארד ~
    ג'יימס משליך אותו לאוכל לדרקון שלך ..
    אתה מטייל בממלכה ופתאום אתה מתנגש בג'ולייט , יותר נכון בציצים של ג'ולייט , היא נבהלת ואומרת " סליחה" וניראית קצת מובכת , רוברטה איתה מנסה להראות מנומסת .
    ''זה בסדר.'' אומר ואמשיך לטייל לי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    ג'יי ~
    אתה הולך לישון , קם בבוקר ומוצא פתק ליד המיטה ,
    מיד מוגשת ארוחת הבוקר שלך וארווין המשרת שלך אומר
    "זה היה בתיבת הדואר שלך" והוא מצביע על המכתב שליד המיטה .

אדוארד ~
    אתה ממשיך לטייל המפתח לחדר נפל לך מבלי ששמת לב , ג'ולייט מרימה אותו ואומרת " זה שלך אני חושב " ומחייכת אליך במבט חושני .
    "אתה המלך של הממלכה שלנו ובחיים לא ראינו בית של מלך , נוכל לראות את הבית שלך בבקשה ?" ג'ולייט שואלת בשמה ובשם רוברה ורוברטה מחייכת .

אנטו ~
    אתה נכנס לתוך האדמה ושולח עומדים , ג'ני שנכנס אל ארבעת הקירות שיצירת הייתה מוגנת מפנים העמודים אבל עמוד אחד פגע בה שעבר את הקירות .
    היא עוצרת את הקרב ואומרת " קרב טוב עכשיו שב ננוח בזמן שהאחרים יילחמו " אתם מתיישבים על הספסל וצופים באחרים .

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 06:18 PM
    ג'יי ~
    אתה הולך לישון , קם בבוקר ומוצא פתק ליד המיטה ,
    מיד מוגשת ארוחת הבוקר שלך וארווין המשרת שלך אומר
    "זה היה בתיבת הדואר שלך" והוא מצביע על המכתב שליד המיטה .
    אני בודק מה רשום במכתב
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    אדוארד ~
    אתה ממשיך לטייל המפתח לחדר נפל לך מבלי ששמת לב , ג'ולייט מרימה אותו ואומרת " זה שלך אני חושב " ומחייכת אליך במבט חושני .
    "אתה המלך של הממלכה שלנו ובחיים לא ראינו בית של מלך , נוכל לראות את הבית שלך בבקשה ?" ג'ולייט שואלת בשמה ובשם רוברה ורוברטה מחייכת .
    ''אממ.. אוקיי, בואו.'' אומר בחיוך ואלך איתן לחדר שלי, אפתח את הדלת, אשב לי על המיטה ואצפה בטלוויזיה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    אתה נכנס לתוך האדמה ושולח עומדים , ג'ני שנכנס אל ארבעת הקירות שיצירת הייתה מוגנת מפנים העמודים אבל עמוד אחד פגע בה שעבר את הקירות .
    היא עוצרת את הקרב ואומרת " קרב טוב עכשיו שב ננוח בזמן שהאחרים יילחמו " אתם מתיישבים על הספסל וצופים באחרים .
    אני שולך את היד שלי לעבר הרגל שלה ואומר לה "את הבחורה הכי יפה שיראיתי".

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 05:39 PM
    ג'ק ~
    "ג'ק ! " היא אומרת ומחייכת ואז סוגרת את הספר שנקרא "כיפה אדומה"
    היא מחבקת אותך ואומרת "אתה לא מבין כמה אני השתעממתי כאן ! טוב שחזרת" היא אומרת .
    "את לא מבינה כמה דבילים יכולים להיות הבכירים,עלאק אומרים לי שבגלל שעברו רק יומיים הם בקושי אימנו כי כולם עייפים מהמלחמה. טוב מה נעשה?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. Professional Design
    להזכירכם אלה שמסומנים באותו הצבע קשורים בעלילות לכן שימו לב להודעות שלכם ושל האנשים שההודעה שלהם באותן הצבע .

ג'ק ~
    "עזוב אותך מהגמורים האלה " הוא אומרת וקופצת עליך , היא שוכבת עליך ומחבקת אותך " התגעגעתי " ושמה את הראש שלה על החזה שלך .

אדוארד ~
    הן נכנסות לחדר ומתלהבות מיופיו , עוברות בכל החדרים ובוחנות כל פרט ופרט " וואו איזה בייייית אדוארד !" ג'ולייט אומרת ומתלהבת מהבית .. הן נשארות כמה דקות ומתכוונות לעזוב .

ג'יי ~
    איזה תשובות קצרות
    ------------------
    אתה פותח את המכתב -
    "בוקר טוב ג'יי , זהו יום מיוחד
    תהיה מוכן , כדאי שתאמן את החיילים שלך אחרת..
    לא תצליח בכלל לעמוד מולי . ג'רוד"

אתה נבהל מהמכתב וארווין אומר "קרה משהו ? אה ויש כאן שני אנשים שבאו לבקר אותך אלה נציגים מאומת האש אומת הקרח ואומת המים , הם מחזיקים בחוזה שמצהיר על הסכם שלום בין הממלכות ושיתוף פעולה במסרים סודיים ומלחמות , אשאיר אותכם לבד " הוא אומר ויוצא מהדלת ומיד אחריו נכנסים שלושה חיילים , אחד עם מדים כחולים , אחד עם מדים אדומים , ואחד עם מדים כסופים . " קרה משהו המלך ג'יי ?" שואל האדון עם המדים הכסופים .

אנטו ~
    "תודה גם אתה " היא אומרת וקמה מהספסל "אוקיי חברים אתם נלחמים יפה מאוד תעבדו קצת על הזריזות והטכינקות שלכם , האימון הסתיים תוכלו ללכת למעונות שלכם " היא נפרדת ממך לשלום ואומרת "ב-22:00 קבענו , היכן ?"

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 08:00 PM
    אדוארד ~
    הן נכנסות לחדר ומתלהבות מיופיו , עוברות בכל החדרים ובוחנות כל פרט ופרט " וואו איזה בייייית אדוארד !" ג'ולייט אומרת ומתלהבת מהבית .. הן נשארות כמה דקות ומתכוונות לעזוב .
    ''רוצות להישאר ולראות איתי סרט?'' אומר ואשים סרט יפה בטלוויזיה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    ג'יי ~
    איזה תשובות קצרות
    ------------------
    אתה פותח את המכתב -
    "בוקר טוב ג'יי , זהו יום מיוחד
    תהיה מוכן , כדאי שתאמן את החיילים שלך אחרת..
    לא תצליח בכלל לעמוד מולי . ג'רוד"

אתה נבהל מהמכתב וארווין אומר "קרה משהו ? אה ויש כאן שני אנשים שבאו לבקר אותך אלה נציגים מאומת האש אומת הקרח ואומת המים , הם מחזיקים בחוזה שמצהיר על הסכם שלום בין הממלכות ושיתוף פעולה במסרים סודיים ומלחמות , אשאיר אותכם לבד " הוא אומר ויוצא מהדלת ומיד אחריו נכנסים שלושה חיילים , אחד עם מדים כחולים , אחד עם מדים אדומים , ואחד עם מדים כסופים . " קרה משהו המלך ג'יי ?" שואל האדון עם המדים הכסופים .
    " ג'רוד, הוא רוצה ליתקוף " אני אומר ואז קורא לעוזר שלי ואומר :
    " אני לא רוצה שום הדלפה לתיקשורת !, ותיקרא לכאן לכל המפקדים ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    להזכירכם אלה שמסומנים באותו הצבע קשורים בעלילות לכן שימו לב להודעות שלכם ושל האנשים שההודעה שלהם באותן הצבע .

ג'ק ~
    "עזוב אותך מהגמורים האלה " הוא אומרת וקופצת עליך , היא שוכבת עליך ומחבקת אותך " התגעגעתי " ושמה את הראש שלה על החזה שלך .

"רוצה עוד "יום פינוק"? אחרי הכל לשנינו היה יום די קשה,אז אפשר קצת להשתחרר מהלחץ לא כך?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

11. Professional Design
    ג'ק ~
    "האהא" היא צוחקת " אז למה אתה חושב שחיכיתי לך כאן כל כך הרבה בשביל שנלך לישון ?" היא שוב צוחקת "טיפשון ברור שאני רוצה פינוקי , ובמיוחד את הפינוקים שלך" היא אומרת ומתחילה לנשק אותך ברכות תוך עדי אחיזות בשנורקל שלך .

אדוארד ~
    "הו כן כמובן " הן מתיישבות ורואות איתך את הסרט , אחרי כמה דקות אתה מסתכל עליהן ורואה אותן צופות בטלוויזיה ומששות אחת לשנייה את החזה תוך כדי צפייה *מחזה מוזר* .

ג'יי ~
    "גם אצלנו הוא התקיף , תחתום על החוזה הזה שאומר שלא יהיו מלחמות בין הממלכות - קרח מים אש וחשמל שעליו אתה שולט . ומסכים על שיתוף פעולה שזה אומר שאם תוקפים אותך אנחנו שולחים לך עזרה ,המפקדים שלנו קצת עסוקים באימונים תוכל לחתום על החוזה ולהתקשר אחר-כך אל המפקדים שלנו " אומר האיש במדים האדומים .

12. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    "תודה גם אתה " היא אומרת וקמה מהספסל "אוקיי חברים אתם נלחמים יפה מאוד תעבדו קצת על הזריזות והטכינקות שלכם , האימון הסתיים תוכלו ללכת למעונות שלכם " היא נפרדת ממך לשלום ואומרת "ב-22:00 קבענו , היכן ?"
    ורק אותי אתה לא מסמן בצבע אפור כי רק אני לא קשור יופי (חחח סתם צוחק )
    ----------
    אני אומר לה "בחדר שלי חדר מספר 100 (ניראה לי) תבאי איך שאת רוצה".
    ומתקדם לחדר שלי.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 08:45 PM
    אדוארד ~
    "הו כן כמובן " הן מתיישבות ורואות איתך את הסרט , אחרי כמה דקות אתה מסתכל עליהן ורואה אותן צופות בטלוויזיה ומששות אחת לשנייה את החזה תוך כדי צפייה *מחזה מוזר* .
    ''אתן חרמניות הא?'' אומר בצחוק ואתחיל ללטף את השניצל שלי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    אדוארד ~
    "אולי קצת" הן אומרות וצוחקות "היי מזה ג'ולייט תיראי איך הוא מתחרמן על עצמו לבד זה ממש לא בסדר " רוברטה אומרת "אדוארד בשביל מה הטרחה , אנחנו נעזור לך" הן אומרות מורידות לך את המכניסים ומתחילות לאונן לך .

אנטו ~
    "אין בעיה" היא אומרת . אתה הולך לחדר שלך ורואה בקומה את סטיב בחדר האוכל , הוא מנופך לך לשלום וקורא לך לאכול איתו "היי אנטו בוא שב תאכל איתי , איך היה באימון בנוק B ?"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 09:26 PM
    אנטו ~
    "אין בעיה" היא אומרת . אתה הולך לחדר שלך ורואה בקומה את סטיב בחדר האוכל , הוא מנופך לך לשלום וקורא לך לאכול איתו "היי אנטו בוא שב תאכל איתי , איך היה באימון בנוק B ?"
    "הי סטיב מה קורא,היה מצוין בנוק b"אני אומר ומתישב "כולם שמה ממש נחמדים"ואני חושב על האיך אני עומד לזין את ג'סיקה "סטיב איך עבר אלך היום" אני מוסיף ורואה מה יש בתפריט.

עמוד 91 מתוך 123 ראשוןראשון ... 41818990919293101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •