Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 123 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 09:26 PM
    אדוארד ~
    "אולי קצת" הן אומרות וצוחקות "היי מזה ג'ולייט תיראי איך הוא מתחרמן על עצמו לבד זה ממש לא בסדר " רוברטה אומרת "אדוארד בשביל מה הטרחה , אנחנו נעזור לך" הן אומרות מורידות לך את המכניסים ומתחילות לאונן לך .
    ''אהה..אהה..'' אני אומר וגונח, ''אתן עושות את זה טוב.'' אומר בחיוך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    אדוארד ~
    "אם כך מה תגיד על זה ?" ג'ולייט אומרת ומורידה את החולצה , גם רוברטה מורידה את החולצה ורוברטה מוצצת לך חזק חזק וכל הרוק שלה מרטיב את הצינור שלך אחר כך ג'ולייט לוקחת את שתי הציצים שלה ומלבישה אותם על הצינור שלך ,רוברטה מלקקת לג'ולייט את החור למטה בזמן הזה ואומרת "ג'ולייט יואו אני חושב שאדוארד כ"כ נהנה מהפרפר שלך "

אנטו ~
    "הולך מצוין תודה אנטו" סטיב אומר "יש משהו חדש ?" הוא שואל .
    ומוגש לכם פסטה ברוטב שמנת עם פטריות ופלפל , קצת גבינת פרמזן מפורזרת מעל וזה פשוט תענוג לאכול את זה

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 10:48 PM
    אנטו ~
    "הולך מצוין תודה אנטו" סטיב אומר "יש משהו חדש ?" הוא שואל .
    ומוגש לכם פסטה ברוטב שמנת עם פטריות ופלפל , קצת גבינת פרמזן מפורזרת מעל וזה פשוט תענוג לאכול את זה
    "לא ממש" אני עונה לו ומוסיף "אתה מכיר את ג'סיקה המאמנת של לי" ומתחיל לאכול את הפסטה.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 04:52 PM

ג'ו ~
    הן מתחילות להביא לך ביד ואומרות " אוקיי ג'ו" ומתחילות להשמיע קולות מענגים .

"וואי אתן גן עדן חייימ שלי אתן" אומר להם בזמן שאתהנג ..
    אחרי שסיימנו אני מתלבש בבגידי המאסטר ואומר באינטרקום:" כולם להגיע לכיכר העיר".
    ואז משתגר לשם עם הבנות..

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 10:48 PM
    אדוארד ~
    "אם כך מה תגיד על זה ?" ג'ולייט אומרת ומורידה את החולצה , גם רוברטה מורידה את החולצה ורוברטה מוצצת לך חזק חזק וכל הרוק שלה מרטיב את הצינור שלך אחר כך ג'ולייט לוקחת את שתי הציצים שלה ומלבישה אותם על הצינור שלך ,רוברטה מלקקת לג'ולייט את החור למטה בזמן הזה ואומרת "ג'ולייט יואו אני חושב שאדוארד כ"כ נהנה מהפרפר שלך "

''אחח..רוברטה את מוצצת מצויין!'' אומר ואנשק אותה בסקסיות.
    ''קדימה ג'ולייט, תעלי לי על *** ותרכבי עליו...'' אומר ואגנח.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. Professional Design
    אדוארד ~
    ג'ולייטה מפרפרת עוד קצת ועולה עליך , דוהרת עליך כמו על שור זועם ולא מפסיקה לגנוח , רוברטה שניראית קצת מקנאה מתחילה לאונן לבד וללקק לג'ולייט את הציצים .

ג'ו ~
    אתה מתכוון לבמה המרכזית , כולם מגיעים לשם ואתה עומד על הבמה יחד עם שתי הבנות שלך .

אנטו ~
    "אה כן אני יודע מי זאת , מה איתה אחי ?" הוא שואל .

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 11:38 PM
    אדוארד ~
    ג'ולייטה מפרפרת עוד קצת ועולה עליך , דוהרת עליך כמו על שור זועם ולא מפסיקה לגנוח , רוברטה שניראית קצת מקנאה מתחילה לאונן לבד וללקק לג'ולייט את הציצים .
    ''אה, אה אה!!!ג'ולייט את מצויינת!'' אומר ואוריד אותה ממני אחר-כך.
    אכין את התחת של רוברטה ואכניס את השניצל שלי בזמן שאלטף לה את הכ*ס ואנשק את ג'ולייט בסקסיות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    אדוארד ~
    רוברטה נשענת על הספה וג'ולייט ניצבת מעליה , אתה מכניס לרוברטה בזמן שאתה מנשק את ג'ולייט שמתחילה לאונן , התנוחה ממש טובה אתה אפילו יכול ללקק לג'ולייט את הפטמות ולהישאר באותה תנוחה .

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 08:45 PM
    ג'יי ~
    "גם אצלנו הוא התקיף , תחתום על החוזה הזה שאומר שלא יהיו מלחמות בין הממלכות - קרח מים אש וחשמל שעליו אתה שולט . ומסכים על שיתוף פעולה שזה אומר שאם תוקפים אותך אנחנו שולחים לך עזרה ,המפקדים שלנו קצת עסוקים באימונים תוכל לחתום על החוזה ולהתקשר אחר-כך אל המפקדים שלנו " אומר האיש במדים האדומים .[/color]
    אני חותם על ההסכם ואז שואל :
    " מה עושים ?! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 11:44 PM
    אדוארד ~
    רוברטה נשענת על הספה וג'ולייט ניצבת מעליה , אתה מכניס לרוברטה בזמן שאתה מנשק את ג'ולייט שמתחילה לאונן , התנוחה ממש טובה אתה אפילו יכול ללקק לג'ולייט את הפטמות ולהישאר באותה תנוחה .
    ''אח, אח, אההההה איזה תחת יש לך רוברטה!'' אומר תוך כדי שאגנח ואלקק בסקסיות את הפיטמות של ג'ולייט.
    ''אין, אני רוצה אותכן בתור המלכות שלי, אתן פשוט מושלמות.'' אומר ואמשיך עם מעשיי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. Professional Design
    ג'יי ~
    "חתמת על החוזה , כרגע אתה צריך לדרוש שיאמנו את החיילים שלך כמו שאתה רוצה בצורה הטובה ביותר ותשתדל שילמדו אותם להילחם גם עם נשקים ללא הפעלת כוח החשמל . עם זאת ברגע שתפרוץ מלחמה או שתצטרף עזרה מיד תתקשר לממלכות שלנו ואנחנו נשלח עזרה " הם אומרים , לוחצים את ידך ומחכים לתגובה כדי שיוכלו ללכת הביתה .

אדוארד ~
    אתה דופק אתה חזק ומלקק ברכות את הציצים של ג'ולייט אתה ממש נהנה איתן ו'ספלאש' ג'וליטט השפריצה על התחת של רוברטה , מה שהופך את השניצל לחלקלק יותר , ואז שביקשת שהן יהיו המלכות שלך הן עצרו בפתאומיות ואמרו " אבל מה עם הינאמרוי .?"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 11:51 PM
    אדוארד ~
    אתה דופק אתה חזק ומלקק ברכות את הציצים של ג'ולייט אתה ממש נהנה איתן ו'ספלאש' ג'וליטט השפריצה על התחת של רוברטה , מה שהופך את השניצל לחלקלק יותר , ואז שביקשת שהן יהיו המלכות שלך הן עצרו בפתאומיות ואמרו " אבל מה עם הינאמרוי .?"
    ''אני אוהב אותכן ורוצה אותכן בתור המלכות שלי..סורי בשביל הינאמורי.'' אומר ואשכב על המיטה, ''תמצצו ליי..'' אומר בקול של חרמנות ואגנח.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. Professional Design
    אדוארד ~
    הן קצת מתלבטות ואומרות "אבל אתה בטוח שהיא לא תעשה לנו כלום ולא תעלב ?" בקצת חשש . אבל זאת לא סיבה לא למצוץ לך אז הן לא מסרבות .. ומוצצות

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 25 2009, 11:55 PM
    אדוארד ~
    הן קצת מתלבטות ואומרות "אבל אתה בטוח שהיא לא תעשה לנו כלום ולא תעלב ?" בקצת חשש . אבל זאת לא סיבה לא למצוץ לך אז הן לא מסרבות .. ומוצצות
    ''אני בטוח שהיא תבין..'' אני אומר ואכניס לג'ולייט את השניצל שלי במלואו, ''גדול יש לי הא?'' אומר בחיוך ואתחיל לזוז במהירות בפה שלה, עד שאני אגמור בפיצוץ אדיר על שתיהן.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. Professional Design
    אדוארד ~
    רוברטה נראית בהלם "וואו אדוארד אני חושבת שזה נכנס לה לתוך קנה הנשימה הגודל העצום הזה" ג'ולייט מוצצת בכוח ומלא רוק נוזל לה , קולות של פקק שנפתח מבקבוק יין נשמעים בכל פעם שהיא לוקחת נשימה ועוצרת לשנייה , היא ממשיכה למצוץ במלאו המרץ ואז עוברת לפרפר ענקי ומציצה בו זמנית !

עמוד 92 מתוך 123 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •