ג'ו ~
כולם הולכים ומאסטר נוק C נישאר "אני חושב שרצית שאני יישאר לא ?" הוא שואל .
ג'יי ~
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."
ג'ו ~
ג'יי ~
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."
"כן אני רוצה שתסביר לי איך יוצרים את הלהבה השחורה ובנוסף תאמר לי איזה טכניכות מלמדים אחרי קרן צל" אומר לו..Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 03:42 PM
ג'ו ~
''יפה..'' אומר בקול חושני ואקרב אותן אליי למיטה, ואז אנשק אותן.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 03:09 PM
אדוארד ~
הן לא יודעות על מה אתה מדבר " אתה מה נעשה אחר כך ?" הן שואלות ומתעלמות
"אנחנו בנוק B2" הן עונות על שאלתך .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"תודה,ארווין ברר לי אם יש חדשות מהבכירים אחרי המשימה שנתתי להם אתמול."Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 11:36 AM
ג'ק ~
אם להזכיר לך זה היה מאוחר בלילה אחרי 23:00
אז עשיתם את זה טוב נהינתם ואחר כך שכבתם לישון .
אתה קם בבוקר כרגיל וארווין הכין לך ולג'ני ארוחת בוקר מפנקת ונפלאה .
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
" אז תביא אותם לפה ! " אני אומר לוOriginally posted by Steve@Dec 26 2009, 03:42 PM
ג'יי ~
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
ג'יי ~
"אדוני הכל בסדר ? הם היו כאן הרגע ואתה הורת להם לעלות את רמת האימונים וללמד את החיילים להשתמש בכלי נשק "
ג'ק ~
"אוקי" הוא אומר ועוזב את החדר .
ג'ני שואל אם אתה צריך עזרה במשהו ומציעה שתלכו לצפות באימונים במקום שתהיו עלולים לקבל מסר שגוי .
אדוארד ~
אתה מדביק אותן למיטה והן מתחילות לגנוח אבל אז פתאום אתה מקבל טלפון מהממלכה ..שלך .. ניראה לך קצת מוזר אבל זה מהמרכזיה .
ג'ו ~
"אתה צריך לשאוב את כל החום שיש בך ולשחרר אותו במכה אחת מבלי לאחוז בו , אתה צריך לצבור רק חום ללא כל כוח כי הכוח ישתחרר לבד . " הוא אומר ומראה לך להבה קטנה " זה היה קטן , אתה פשוט לצריך לנשום עמוק ולהוצי מהיידיים להבות " .
" אוקי יופי, עכשיו תסביר לי מאיפה ג'רוד ואנשיו יכולים להיכנס לממלכה שלי ? "Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 04:25 PM
ג'יי ~
"אדוני הכל בסדר ? הם היו כאן הרגע ואתה הורת להם לעלות את רמת האימונים וללמד את החיילים להשתמש בכלי נשק "
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"טוב" אומר לו בזמן שאעשה את מה שהוא אמר ואז אומר:"טוב מה שנוגע לשאלה השנייה?"Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 04:25 PM
ג'ו ~
"אתה צריך לשאוב את כל החום שיש בך ולשחרר אותו במכה אחת מבלי לאחוז בו , אתה צריך לצבור רק חום ללא כל כוח כי הכוח ישתחרר לבד . " הוא אומר ומראה לך להבה קטנה " זה היה קטן , אתה פשוט לצריך לנשום עמוק ולהוצי מהיידיים להבות " .
ג'ו ~
הצלחת לעשות את להבת האופל העצומה הזאת והוא אומר "וואו , כל הכבוד . עכשיו תוכל לשלוט בעטלפים ויצורים אחרים , תוכל להשתגר למקום אחר בתהליך של התפוררות לעטלפים , העטלפים תוקפים ממש חזק ושאתה מחליט הם מתמזגים ואתה נוצר מהם . נסה את זה " הוא אומר .
--
בבקשה לפרט מה אתה עושה .
ג'יי ~
"אף אחד לא יודע ,הוא מופיע משום מקום , מאין השתגרות מיוחדת ממש לאן שהוא רוצה . אבל שלא תחשוב שהוא יכול לעשות את זה כל יום הוא חייב להתכונן ולדעת שזה יכול להיות מסוכן למרות שהם חזקים ."
אחשוב שאני מפורר את גופי להרבה חלקים בגודל שווה ואכניס לתוך המחשבה אנרגיית אופל. ואז אחשוב ביחד עם ריכוז האנרגייה שהחלקים זזים לצד השני של החדר.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 05:04 PM
ג'ו ~
הצלחת לעשות את להבת האופל העצומה הזאת והוא אומר "וואו , כל הכבוד . עכשיו תוכל לשלוט בעטלפים ויצורים אחרים , תוכל להשתגר למקום אחר בתהליך של התפוררות לעטלפים , העטלפים תוקפים ממש חזק ושאתה מחליט הם מתמזגים ואתה נוצר מהם . נסה את זה " הוא אומר .
--
בבקשה לפרט מה אתה עושה .
''מי מפריע לי ככה?'' אומר בקצת עצבים ואנשק את שתיהן יחד עם ליטוף חזה וכ*ס, ואז אני אלך למרכזיה.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 04:25 PM
אדוארד ~
אתה מדביק אותן למיטה והן מתחילות לגנוח אבל אז פתאום אתה מקבל טלפון מהממלכה ..שלך .. ניראה לך קצת מוזר אבל זה מהמרכזיה .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני הולך אל האימונים בכדי לגלות איך מתקדמים חיילי הממלכה.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 04:25 PM
ג'ק ~
"אוקי" הוא אומר ועוזב את החדר .
ג'ני שואל אם אתה צריך עזרה במשהו ומציעה שתלכו לצפות באימונים במקום שתהיו עלולים לקבל מסר שגוי .
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
אדוארד ~
אתה מתכוון לרדת לכיוון המרכזיה בטיפשות שהטלפון מצלצל ואתה יכול לענות לטלפון ולהמשיך עם רוברטה וג'ולייט ><
ג'ו ~
לא הצלחת את זה . אבל הצלחת להשתגר למקום לא ידוע , אתה בחדר מוזר שניראה כמו במעצר . אתה רואה פתק ושרשרת על כיסא שבור .
ג'ק ~
"לאיזה אימון נלך קודם ?" ג'ני שואלת .
אני עונה לטלפון ושואל מי זה.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 07:31 PM
אדוארד ~
אתה מתכוון לרדת לכיוון המרכזיה בטיפשות שהטלפון מצלצל ואתה יכול לענות לטלפון ולהמשיך עם רוברטה וג'ולייט ><
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אתן לך להחליט את זה."Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 07:31 PM
ג'ק ~
"לאיזה אימון נלך קודם ?" ג'ני שואלת .
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)