אני לוקח תפתק קורא אותו ..Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 07:31 PM
ג'ו ~
לא הצלחת את זה . אבל הצלחת להשתגר למקום לא ידוע , אתה בחדר מוזר שניראה כמו במעצר . אתה רואה פתק ושרשרת על כיסא שבור .
אני לוקח תפתק קורא אותו ..Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 07:31 PM
ג'ו ~
לא הצלחת את זה . אבל הצלחת להשתגר למקום לא ידוע , אתה בחדר מוזר שניראה כמו במעצר . אתה רואה פתק ושרשרת על כיסא שבור .
" אני רוצה שמירה מלאה בכל הממלכה, אימונים לא פוסקים והכי חשוב, בלי שום הדלפות לתיקשורת ! "Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 05:04 PM
ג'יי ~
"אף אחד לא יודע ,הוא מופיע משום מקום , מאין השתגרות מיוחדת ממש לאן שהוא רוצה . אבל שלא תחשוב שהוא יכול לעשות את זה כל יום הוא חייב להתכונן ולדעת שזה יכול להיות מסוכן למרות שהם חזקים ."
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אדוארד ~
אתה עונה לטלפון ומיד מופעלת האזעקה "הכן מהר את כל החיילים יש עוד פלישה !" אתה שומע את קולו של ג'יימס שנשמע מאוד לחוץ .
ג'ק ~
"אוקיי בוא ניכנס ראשית לנוקלסים" אתם נכנסים והחדר ריק .
"אוי כניראה שכבר כולם ברמה גבוהה ואין יותר נוקלסים " הוא אומרת ומחייכת . אז אתם נכנסים לנוק A אתה רואה שהם צופים בקרב של המאמן ושל חייל . הקרב כולל נשקים , איברי גוף - ידיים , רגליים , וראש , והכוחות שלהם . הקרב ניראה ממש יפה וניראה שהחייל יותר חזק מהמפקד , הוא חובת בו עם החנית ומעיף את החנית של המפקד , הוא עוצר ומחייך למפקד "קדימה" הוא אומר ומפיל את החנית . הוא קופץ אל המאמן ומביא לו אגרוף , המאמן עוצר את זה אבל החייל מפיל כוח ומעיף את המאמן "מספיק" ג'ני אומרת והמפקד קם "כל הכבוד ג'סטין" המאמן אומר . ג'סטין מסתכל עליך , מסתובב והולך למקום שלו .
ג'ו ~
אתה פותח את הפתק המסתורי ,בפתק כתוב :
"שלום ג'ו ,
תודה על שהרגת את קייסי בשבילי,
קבל את זה כמתנת תודה .
דומיניק .
נ.ב. זה יעזור לך "
אתה מסתכל על השרשרת ואבן השחורה שלה זוהרת .
אתה לוקח אותה ואתה חוזר לחדר שלך , מאסטר נוק C נמצא שם הוא מדבר בטלפון שלך , הוא סוגר את הטלפון בלחץ ואומר "הממלכה שלנו כרתה ברית עם ממלכות המים האש הקרח והחשמל , הסכמנו על שיתוף פעולה בממלכות . כרגע ג'רוד מתקיף באומת הקרח ואדוארד שליט ממלכת הקרח חייב עזרה , תרצה ללכת לשם ולשלוח איתך חיילים כדי ללכת להילחם ?"
ג'יי ~
פתאום מצלצל הטלפון , זה שוב אדוארד שליט ממלכת הקרח הפעם הוא נישמע מאוד לחוץ " הצילו עזרו לי שלחו חיילים בכירים לממלכה שלי אני מותקף ע"י צבאו של ג'רוד !"
"אני מאוד מרוצה ממשהו אחד ומהאחר לא. אני מרוצה מזה שחיילים כמו ג'סטין התקדמו כך. אני לא מרוצה מהיכולת שלך המאמן ואני מזמין אותך לקרב עכשיו."Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 09:07 PM
ג'ק ~
"אוקיי בוא ניכנס ראשית לנוקלסים" אתם נכנסים והחדר ריק .
"אוי כניראה שכבר כולם ברמה גבוהה ואין יותר נוקלסים " הוא אומרת ומחייכת . אז אתם נכנסים לנוק A אתה רואה שהם צופים בקרב של המאמן ושל חייל . הקרב כולל נשקים , איברי גוף - ידיים , רגליים , וראש , והכוחות שלהם . הקרב ניראה ממש יפה וניראה שהחייל יותר חזק מהמפקד , הוא חובת בו עם החנית ומעיף את החנית של המפקד , הוא עוצר ומחייך למפקד "קדימה" הוא אומר ומפיל את החנית . הוא קופץ אל המאמן ומביא לו אגרוף , המאמן עוצר את זה אבל החייל מפיל כוח ומעיף את המאמן "מספיק" ג'ני אומרת והמפקד קם "כל הכבוד ג'סטין" המאמן אומר . ג'סטין מסתכל עליך , מסתובב והולך למקום שלו .
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
''אוי, שיט!'' אומר, ''רוברטה, ג'ולייט, לכו לנוק שלכם, אנחנו תחת התקפה.'' אומר ואפנה אליהן.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 09:07 PM
אדוארד ~
אתה עונה לטלפון ומיד מופעלת האזעקה "הכן מהר את כל החיילים יש עוד פלישה !" אתה שומע את קולו של ג'יימס שנשמע מאוד לחוץ .
לאחר-מכן, אלבש את בגדי הלחימה שלי, בגדי השליט, השריון, השרשרת, החרב, השוריקנים והכל.
אלך במהירות לאינטרקום ואפנה לממלכת המים, החשמל, האש, בקריאת עזרה, ''הצילו! אני מותקף על ידיי ג'רוד! בואו לעזור לי!'' אומר ואצא מן הארמון להילחם.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
ג'ק ~
"אוקיי.." הוא אומר בחשש אבל פתאום מופעלת האזעקה , אתה רץ מהר לחדר שלך וזאת אזעקת עזרה מממלכת הקרח , ג'רוד מתקיף אותו שוב והוא צריך עזרה .
אדוארד ~
כל הממלכות קיבלו את המסר תצטרך להתחיל להילחם עד שיחליטו לשלוח חיילים לממלכה שלך . אתה שומע בחוץ המולה רבה !
"נדחה את זה." אלך מהר אל הבכירים ואגיד:"אני הולך לממלכת הקרח, אתם חייבים לשלוח איתי כמה חיילים מאומנים בנשק רגיל."Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 09:59 PM
[color=grey]ג'ק ~
"אוקיי.." הוא אומר בחשש אבל פתאום מופעלת האזעקה , אתה רץ מהר לחדר שלך וזאת אזעקת עזרה מממלכת הקרח , ג'רוד מתקיף אותו שוב והוא צריך עזרה .
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
אני מפעיל במהירות את מצב אביר הקרח שלי וקופץ אל הקרב, אני מנסה להקפיא ולהרוג כמה שיותר חיילים של ג'רוד.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 09:59 PM
אדוארד ~
כל הממלכות קיבלו את המסר תצטרך להתחיל להילחם עד שיחליטו לשלוח חיילים לממלכה שלך . אתה שומע בחוץ המולה רבה ![/color]
קרדיט לנאור על הבאנר (:
קייסי?Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 09:07 PM
ג'ו ~
אתה פותח את הפתק המסתורי ,בפתק כתוב :
"שלום ג'ו ,
תודה על שהרגת את קייסי בשבילי,
קבל את זה כמתנת תודה .
דומיניק .
נ.ב. זה יעזור לך "
אתה מסתכל על השרשרת ואבן השחורה שלה זוהרת .
אתה לוקח אותה ואתה חוזר לחדר שלך , מאסטר נוק C נמצא שם הוא מדבר בטלפון שלך , הוא סוגר את הטלפון בלחץ ואומר "הממלכה שלנו כרתה ברית עם ממלכות המים האש הקרח והחשמל , הסכמנו על שיתוף פעולה בממלכות . כרגע ג'רוד מתקיף באומת הקרח ואדוארד שליט ממלכת הקרח חייב עזרה , תרצה ללכת לשם ולשלוח איתך חיילים כדי ללכת להילחם ?"
;~~~~~~~
"מהה מי העז לקרות ברית מבלי שאני יאשר זאת תיתקשר ותודיע ששום ברית לא נקרתה ובינתיים תכין את החייילים ושאר מאסטרי הנוד לכוננות גבוהה, בנוסף לכל 2 חיילים תיתן נמר אחד." אומר ואז אלך אל הבנות ואומר:"למה לא עצרתן אותו מלעשות טעות כזאת??".
"wow אחי" אתה מסודר אני אומר לו ומחיך וש מצב שיום אחד "נעשה דיט כפול במיסעדה".Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 03:09 PM
אנטו ~
"כן" הוא אומר ומצביע על איזה כוסית בלונדינית .
ג'ו ~
"אז אתה לא מתכוון לעזור לאדוארד ? הוא יעזור לך שתצטרף אותו אם יתקפו אותך " מאסטר נוק C אומר והבנות מסכימות איתו .
ג'ק ~
"אני יבוא איתך ואני יביא גם את האחים הגדולים שלי ואת חבריהם שבנוק C"
אתה שומע . אתה מסתובב ורואה את ג'סטין מהאימון הקודם .
אדוארד ~
אנשי האש השחורה נמצאים שם ! אתה נבהל ומתחיל להכות בהם עם החנית שלך , העבודה קשה והם נלחמים ממש טוב ! אתה לא מצליח לחסל אותם .
אנטו ~
"אוקיי" הוא אומר .
אני אומר לסטיב "סטיב אני צריך ללכת ניפגש מחר סבבה" אני קם מהשולחן ועולה לחדר שלי.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 10:48 PM
אנטו ~
"אוקיי" הוא אומר .
''לעזאזאל, הם חזקים מדיי!'' אומר ואחזק את עוצמת הקרח שלי, אנסה להקפיא את כל החיילים של ג'רוד כמו שסטיב עשה ואז לחסל אותם.Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 10:48 PM
אדוארד ~
אנשי האש השחורה נמצאים שם ! אתה נבהל ומתחיל להכות בהם עם החנית שלך , העבודה קשה והם נלחמים ממש טוב ! אתה לא מצליח לחסל אותם .[/color]
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אוקי בוא,אבל תזהר, אתה יחסית חלש ואתה עלול להפגע ולהרג, אז תבטיח לי שתלחם בזהירות."Originally posted by Steve@Dec 26 2009, 10:48 PM
ג'ק ~
"אני יבוא איתך ואני יביא גם את האחים הגדולים שלי ואת חבריהם שבנוק C"
אתה שומע . אתה מסתובב ורואה את ג'סטין מהאימון הקודם .
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ג'ק ~
"מבטיח" הוא אומר ורץ לכיוון המקרר .
"תחזיקו ידיים" הוא צועק וכולם מחזיקים ידיים , הוא נוגע במקרר ואתם נשאבים לבפנים , אתם יוצאים ומגיעים לממלכת הקרח , אתם רואים מאות חיילים נלחמים , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח האש השחורה , החשמל השחור , והברק האדום ! הם ניראים ממש חזקים . ג'סטין לוקח חנית ובאימה רץ לחיילים ומוריד שני חיילים במכה אחת !
אדוארד ~
אתה מנסה להקפיא אותם ולא מצליח , אין לך את הכוח של סטיב והשרשרת שלך לא זוהרת כך שלא תוכל לבקש עזרה , כולם נלחמים ממש יפה עם הנשקים ומנסים לא להשתמש בכוח הקרח כי הוא לא אפקטיבי נגד כוח האש השחורה , פיתאום באים עוד חיילים שמחזיקים בכוח החשמל השחור והחשמל האדום ! מיד חיילים מהממלכה שלך יוצאים עם דרקוני המים ולאט לאט מצליחים להביס כמות נחמדה של חיילי אש שחורה ! אבל חיילי החשמל של ג'רוד מתחזקים ומתעצמים .. אתה רואה שמצטרפים לקרב ממלכת האש של ג'ק ומנסים לאזן את מצב הכוחות , ממלכת המים גם באה עם דרקוני אש והם מתחילים גם להילחם . קרב קשה וארוך מאוד שלא מסתיים , עוד ועוד חיילים של ג'רוד מגיעים , הגיעו חיילי האופל החשמלי (צל סולארי) ! אתה נבהל ומתחיל להיחלש .
אנטו ~
השעה 22:00 , אתה מגיע הביתה תשוש ועייף , ומתקלח .
מה תלבש שתצא מהמקלחת ומה תעשה עד השעה 23:00 ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)