Pokemon GO
עמוד 98 מתוך 123 ראשוןראשון ... 488896979899100108 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,456 עד 1,470 מתוך 1832
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 27 2009, 10:37 PM
    אדוארד -
    'קרו' הוא אומר וכשרואה שאתה מנסה למצוא אבירים לבנים הוא אומר 'לא תוכל לזהות אותם במראיהם' המצב קשה וחמישה חיילים שלך נהרגו ! אתה חייב להגביר הילוך ולהחליט מול מי אתה נלחם , החיילים של ג'רוד מתחלקים לקבוצות אך גם מעורבבים :
    - אש שחורה (מעט)
    - מים שחורים (בינוני)
    -חשמל [(אדום,שחור)(גדולה)]

ממש קשה ואתה מתחיל להרגיש בחולשה ! אתה נזכר בקרב שלך בממלכה של ג'רוד , שהינאמורי הגיעה כדי לעזור לך . אבל לצערך היא לא מופיעה ולא מגיעה .
    נו באמת, אתה עושה לי רגשות אשם?
    ---
    ''אני חייב להתרכז..'' אני אומר בלחש, 'סטיב, תעזור לי..בבקשה!' אומר בתת המודע שלי ואקפוץ לשמיים, אשחרר את כל כוח הקרח שלי ואקפיא את חיילי המים השחורים והחשמל.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    ג'ק ~
    אתה מצליח להטעין את הנשק שלך בלהבת אש ומכה בחיילי החשמל , הם מגנים ומנסים להיחלץ ממך , אתה רואה שיש להם חולשה באש החזקה שלך .

אדוארד ~
    זאת רק ההתחלה של רגשות האשם ><
    -----------------------------------------------
    אתה על הדרקון שלך שולח קרחוני עצומים אל אנשי החשמל ומקפא את אנשי המים שמגנים עם הנשקים שלהם ומנסים להיחלץ מהמצב , רבים מאנשי המים מתים כי גם ג&#39;יי וחייליו חזקים (כוח החשמל) . אנשי האש מתמקדים בך ואתה נופל מהדרקון שלך אחרי להבה עצומה של אש שחורה &#33; סטיב לא משמיע קול , אתה מנסה להתרכז ומילה אתה לא שומע ממנו .

אנטו ~
    "בשבילי ?" היא אומרת וניראית מופתעת מאוד . היא לבושה כ"כ יפה היום , בבגדים שחורים עם צעיף לבן , מחשוף שמציץ מבגדיה גורם לך להתחמם .

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 28 2009, 04:43 PM
    ג&#39;ק ~
    אתה מצליח להטעין את הנשק שלך בלהבת אש ומכה בחיילי החשמל , הם מגנים ומנסים להיחלץ ממך , אתה רואה שיש להם חולשה באש החזקה שלך .

"אוקי שימו לב חיילי האש, תשתמשו במתקפות אש&#33; אבל רק נגד חיילי החשמל&#33;" אגיד ואתקוף עם אש את חיילי החשמל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    אנטו ~
    "בשבילי ?" היא אומרת וניראית מופתעת מאוד . היא לבושה כ"כ יפה היום , בבגדים שחורים עם צעיף לבן , מחשוף שמציץ מבגדיה גורם לך להתחמם .
    אני אומר לה "תירצי לשבת?" ומוזיז את הכיסה כמה סנתי מתר אחורה.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 27 2009, 09:56 PM
    ג&#39;יי ~
    החיילים שלך מתקיפים ללא הרף ומתחילים לתקוף בחוזקה בכל החשמל שיש בהם את אנשי המים השחורים , בן רגע אתה רואה שאנשי המים השחורים מתחילים להיהבס ולמות , אבל הם רבים ואתה צריך להפעיל עוד כוח . השרשרת שלך זוהרת וסבתא שלך מדברת אליך &#39;אתה יכול ג&#39;יי , אתה יכול&#39; היא אומרת .
    אני שולח להבת חשמל לכל מקום
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. Professional Design
    ג&#39;ק ~
    חיילי האש המיומנים שלך יורים אש בעוצמה אדירה ומחסלים לאט לאט את רוב אנשי החשמל השחור , אבל נישאר את אנשי החשמל האדום שזה חשמל חם כמו אש , לא אפקטיבי נגד החיילים שלך אבל החיילים שלך לא יכולים להרוג אותם , עם זאת לא כל החיילים של אנשי החשמל השחור מתו . ג&#39;סטין נלחם בכל העוצמה , אבל שוב לא מתאמץ &#33;

ג&#39;יי ~
    אתה צובר כוח רב מהאוויר ובעזרת החיילים של ג&#39;ק (חיילי אש שאיתך בהסכם שלום) צובר הרבה אש ושולח להבת חשמל עצומה שמחסלת במיידית 3 חיילים , כל אנרגית החשמל נגמרה לך ותצטרך לצבור עוד אנרגית חשמל , בנתיים אתה והחיילים שלך מתקיפים עם הנשקים והחיילים שלך עם כדורי חשמל , סופות חשמל ומתקפות מאוד יפות וחזקות את אנשי המים השחורים .

אנטו ~
    אתה מזיז את הכיסא קצת והיא מתיישבת , היא קצת מתביישת ממך אבל מנסה להתרגל "אני אוהבת את הצורה שבה אתה נלחם אנטו "היא אומרת

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Dec 28 2009, 05:48 PM
    ג&#39;ק ~
    חיילי האש המיומנים שלך יורים אש בעוצמה אדירה ומחסלים לאט לאט את רוב אנשי החשמל השחור , אבל נישאר את אנשי החשמל האדום שזה חשמל חם כמו אש , לא אפקטיבי נגד החיילים שלך אבל החיילים שלך לא יכולים להרוג אותם , עם זאת לא כל החיילים של אנשי החשמל השחור מתו . ג&#39;סטין נלחם בכל העוצמה , אבל שוב לא מתאמץ &#33;

"ג&#39;סטין אני רוצה להודיע לך משהו, כשנחזור ברור לך שאתה תהיה מאסטר נוק C,נכון?" אגיד ואמשיך להלחם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. משתמש מנוסה
    אדוארד ~
    זאת רק ההתחלה של רגשות האשם ><
    -----------------------------------------------
    אתה על הדרקון שלך שולח קרחוני עצומים אל אנשי החשמל ומקפא את אנשי המים שמגנים עם הנשקים שלהם ומנסים להיחלץ מהמצב , רבים מאנשי המים מתים כי גם ג&#39;יי וחייליו חזקים (כוח החשמל) . אנשי האש מתמקדים בך ואתה נופל מהדרקון שלך אחרי להבה עצומה של אש שחורה &#33; סטיב לא משמיע קול , אתה מנסה להתרכז ומילה אתה לא שומע ממנו .
    &#39;סטיב, תענה לי&#33; בבקשה&#33;&#39; אומר בתת המודע ואמשיך להילחם בכל החוזק שלי, אנסה לאתר את האבירים הלבנים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 28 2009, 05:48 PM

אנטו ~
    אתה מזיז את הכיסא קצת והיא מתיישבת , היא קצת מתביישת ממך אבל מנסה להתרגל "אני אוהבת את הצורה שבה אתה נלחם אנטו "היא אומרת
    "תודה" אני אני אומר ומוסיף "זה ממש מוזר לי את הבחורה הראשונה שאני רוצה כול כך"אני מחיך ולבסוף אומר "תרצי משהו מהתפריט".

10. Professional Design
    ג&#39;יי , ג&#39;ק , ואדוארד -
    כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג&#39;רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג&#39;ק אומר לג&#39;סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג&#39;סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג&#39;רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג&#39;יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים &#33; האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג&#39;ק מפונים לממלכה וג&#39;ני מתחילה לבכות שג&#39;סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי &#33; "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .

אנטו ~
    "אנטו , אני מרגישה קצת לא בנוח כי אני המאמנת שלך אבל אני חייבת להגיד שגם אתה מושך מאוד . אני לא ממש רעבה תודה על כל ההשקעה וסליחה שאני לא רוצה לאכול כלום " היא אומרת ועדיין מתביישת קצת , אבל לאט לאט הפנים שלה מתקרבות אליך ...

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 28 2009, 08:00 PM
    אנטו ~
    "אנטו , אני מרגישה קצת לא בנוח כי אני המאמנת שלך אבל אני חייבת להגיד שגם אתה מושך מאוד . אני לא ממש רעבה תודה על כל ההשקעה וסליחה שאני לא רוצה לאכול כלום " היא אומרת ועדיין מתביישת קצת , אבל לאט לאט הפנים שלה מתקרבות אליך ...
    אני זורם איתה ומתקרב אליה ורואה לאן זה ממשיך.

12. Professional Design
    אנטו ~
    אתה מתקרב והיא עוצרת ואומרת "אני לא יכול להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו " היא אומרת ומתיישבת בצד

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 28 2009, 08:08 PM
    אנטו ~
    אתה מתקרב והיא עוצרת ואומרת "אני לא יכול להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו " היא אומרת ומתיישבת בצד
    "אני לא מבין למה? מה כול כך נורא" אני אומר לה ומסתכל ישר בעניים שלה במבט תמימם.

14. Professional Design
    אנטו ~
    "אסור לי להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו , אני עלולה להביא לו זכויות יתר והשאר יקנאו ."

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Dec 28 2009, 08:23 PM
    אנטו ~
    "אסור לי להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו , אני עלולה להביא לו זכויות יתר והשאר יקנאו ."
    "אז אני יעבור קבוצה אני מוכן לרדת קבוצה כדאי להישאר איתך" אני אומר בחיוך.

עמוד 98 מתוך 123 ראשוןראשון ... 488896979899100108 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •