Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שלום אני בקטע שבו ניצחתי את היטארן ואני מצרף את mr.mime להיות פרטנר ושאני מחליף אז איפה נעלם הפרטנר הראשון שלי מנצ'לאנקס

2. משתמש מנוסה
    מתחת לבית שלך יש עוד המשך למטה יש שם חווה ואם אני לא טועה מתי שאולכים בפעם הרשונה יש פוקימון חרק שניה הפרטנר ששלכה

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by tomer451@Oct 24 2009, 08:54 AM
    מתחת לבית שלך יש עוד המשך למטה יש שם חווה ואם אני לא טועה מתי שאולכים בפעם הרשונה יש פוקימון חרק שניה הפרטנר ששלכה
    לא ניא יודע אבל אני רואה שאם אני לוחץ עליו אז זה מחליף לי את הפרטנר הקודם אז איפה הפרטנר הקודם?|

4. משתמש מנוסה
    לחחוה שם יש שני חלקים.תמשיך ללכת לצד שמאל וכנראה תראה אותו שמה.
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

5. משתמש מנוסה
    תשמע אם תעשה אץ כל המשימות יהיה לך את כל הפרטנרים מכל הסוגים..
    ויש שם שני חלקים..תמשיך לצד שמאל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Oct 24 2009, 11:10 PM
    תשמע אם תעשה אץ כל המשימות יהיה לך את כל הפרטנרים מכל הסוגים..
    ויש שם שני חלקים..תמשיך לצד שמאל
    אוקיי התסתרתי אני בלשב שאני בבינין גבוה שקוראים לו altru bilding ואני בשלב שכלאו את הדוקטור שהיה איתי בלייזר מה אני עושה עכשיו<?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •