היי מורOriginally posted by Pein@Oct 29 2009, 08:00 PM
סיימתי לאכול..
היה טעים.
מה קורה?
אני בדיוק הולך
ביי
היי מורOriginally posted by Pein@Oct 29 2009, 08:00 PM
סיימתי לאכול..
היה טעים.
מה קורה?
אני בדיוק הולך
ביי
קובי אתה זוכר שרציתה לפתוח משחק בחת"מ על גיבורי על וזה..זה עוד בתוקף?
ושקד התכוונתי למשחק שסגרתה אחרי שפרשתה..זוכר?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הלכתי להתקלח בשביל להריח טוב שעדן באה D:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
תזכור לחפוף מאחורי הוזניים!Originally posted by South Bronx@Oct 29 2009, 08:02 PM
הלכתי להתקלח בשביל להריח טוב שעדן באה D:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני לא סגרתי כלום.. רק פרשתי.. אולי סגרו לי.. :oOriginally posted by Dingo@Oct 29 2009, 08:02 PM
קובי אתה זוכר שרציתה לפתוח משחק בחת"מ על גיבורי על וזה..זה עוד בתוקף?
ושקד התכוונתי למשחק שסגרתה אחרי שפרשתה..זוכר?
תשמע, יש לך או היה לך משחק תפקידים?
חמוף
אותו הדבר..Originally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:03 PM
אני לא סגרתי כלום.. רק פרשתי.. אולי סגרו לי.. :o
תשמע, יש לך או היה לך משחק תפקידים?
ולא איןלי ולא היה לי..אפילו שהייתי באיזה 30 משחקים אני עדיין לא "מוכן" לפתוח משחק..וגם אין לי זמן וכח בישביל זה..
--------
![]()
-------
![]()
באסה...Originally posted by Dingo@Oct 29 2009, 08:04 PM
אותו הדבר..
ולא איןלי ולא היה לי..אפילו שהייתי באיזה 30 משחקים אני עדיין לא "מוכן" לפתוח משחק..וגם אין לי זמן וכח בישביל זה..![]()
אין מי שיפתח איתי משחק תפקידים של דיג'ימון..![]()
חמוף
פעם היו ימים בפורום ....
בימים של
אליאב , היטמן , אלכס , נדב וליאור ( הצ'ונה ) ועוד כמה משתמשים ששחכתי XD הפורום היה יותר כיפי ...
היום אנכנו קהילה יותר סגורה ...
אנחנו כמה חברה פה שלא נותנים לאף אחד להיצתרף כזה ....
עילי מנסה להיכנס ולהיות חבר אבל אף אחד לא שם אליו ...
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
מי זה עילי?Originally posted by The Dudi@Oct 29 2009, 08:07 PM
פעם היו ימים בפורום ....
בימים של
אליאב , היטמן , אלכס , נדב וליאור ( הצ'ונה ) ועוד כמה משתמשים ששחכתי XD הפורום היה יותר כיפי ...
היום אנכנו קהילה יותר סגורה ...
אנחנו כמה חברה פה שלא נותנים לאף אחד להיצתרף כזה ....
עילי מנסה להיכנס ולהיות חבר אבל אף אחד לא שם אליו ...
חמוף
טאדיאוסה הזהOriginally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:08 PM
מי זה עילי?
בברכה, דודי
לול XXXXDDDDDDDDD
ראיתי את הסיום החדש של שיפודן של הראפ הזה של לי וגאי, זה אחד הגדולים XXXXDDDDDDD
מי זה עילי?
ומה לעשות אנחנו מזדקנים ואנשים פורשים..עכשיו זה גל כזה כמו פעם..תראה שהם יחזרו שיהיהו באש...בדיוק כמו פעם..
--------
![]()
-------
![]()
אהההOriginally posted by The Dudi@Oct 29 2009, 08:08 PM
טאדיאוסה הזה
לא ידעתי..
ניתאי
צודק!! אני בפרק 100 כמעט!! זה כזה גדול!! :XD:
חמוף
חזרתי
דודי- תאכלס אתה צודק...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
רק אלכס יחזור והימן מדי פעם יבו ...Originally posted by Dingo@Oct 29 2009, 08:09 PM
מי זה עילי?
ומה לעשות אנחנו מזדקנים ואנשים פורשים..עכשיו זה גל כזה כמו פעם..תראה שהם יחזרו שיהיהו באש...בדיוק כמו פעם..
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)