חזרתי 3:
חזרתי
דודי- תאכלס אתה צודק...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
תנו רעיון לכינוי X_X
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
And Ill Never Take It For Granted!!!
חמוף
אפילו יוסי איתיי ...Originally posted by South Bronx@Oct 29 2009, 08:10 PM
חזרתי
דודי- תאכלס אתה צודק...
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
גם אני רוצה רעיון...Originally posted by Trickster@Oct 29 2009, 08:12 PM
תנו רעיון לכינוי X_X
חשבתי על גארפילד (באנגלית כמובן)
חמוף
נזכרתי מי אתה!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33; אתה omeriko!!!!!!!! 3;!!!!!!!!Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 29 2009, 08:11 PM
חזרתי 3:
ההורים שלי יצאו עם חברים
ועדן באה עוד מעט D:
נראה לי היא תנסה לנצל את ההזדמנות XD
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אאבל תכלס רואים את זה בכל הפורומים..במיוחד בחת"מ וכמובן פה בנו"דים..אבל אין מה לעשות הקהילה ירדה אנשי פרשו..סתכל אותי..אני הייץי פעם חסית מדבר הרבה בנו"דים..עכשיו לא..עכשיו אני לרב בחת"מ ובשאר הפורומים..אפילו שאין הרבה משחקים בחת"מ וגם הם בקושי פעילים..זה לא כמו פעם שהיו משחקים על רמה (לא שאין עכשיו) פשוט המשחקים היו יותר פכעילים כל הפורום!!
יואו איך חפרתי...לא נורא..חבל שזה לא יכול להיות רקע למשחק..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יוסי...
מתי קיללתי משתמש בדיוק??????
חמוף
תודה לאל~ ><Originally posted by Trickster@Oct 29 2009, 08:13 PM
נזכרתי מי אתה!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33; אתה omeriko!!!!!!!! 3;!!!!!!!!
תאכלס ,
עוד שנתיים ככה רובנו ניפרוש ואז יבואו חדשים שיצרו חבורה משלהם ....
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
רוצה נעשה כינוי משותף?Originally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:13 PM
גם אני רוצה רעיון...
חשבתי על גארפילד (באנגלית כמובן)
כאילו כמו שאני וניר היינו פעם Wario ו - Waluigi
שקד אתה קיללתה פעם..חח עזוב..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
תעשה איתי את המשחק תפקידים של דיג'ימון..Originally posted by Dingo@Oct 29 2009, 08:14 PM
אאבל תכלס רואים את זה בכל הפורומים..במיוחד בחת"מ וכמובן פה בנו"דים..אבל אין מה לעשות הקהילה ירדה אנשי פרשו..סתכל אותי..אני הייץי פעם חסית מדבר הרבה בנו"דים..עכשיו לא..עכשיו אני לרב בחת"מ ובשאר הפורומים..אפילו שאין הרבה משחקים בחת"מ וגם הם בקושי פעילים..זה לא כמו פעם שהיו משחקים על רמה (לא שאין עכשיו) פשוט המשחקים היו יותר פכעילים כל הפורום!!
יואו איך חפרתי...לא נורא..חבל שזה לא יכול להיות רקע למשחק..![]()
בבקשה!!![]()
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)