אני רוצה לעשות איתך משחק תפקידים כי בדיוק נזכרתי מי אתה,Originally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:16 PM
תעשה איתי את המשחק תפקידים של דיג'ימון..![]()
בבקשה!!![]()
ואתה אחלה גבר.
אבל סורי, לא על דיג'ימון ><~ גמלי יש ת'גבולות שלי.
אני רוצה לעשות איתך משחק תפקידים כי בדיוק נזכרתי מי אתה,Originally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:16 PM
תעשה איתי את המשחק תפקידים של דיג'ימון..![]()
בבקשה!!![]()
ואתה אחלה גבר.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
אין מצב..אין יל זמן, אני לא מבין בדיג'ימון ואין לי נסיון..אני גג ישחק במשחק...אבל למה אתה לא יכול לפתוח לבד?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
איך קוראים לחבר של גארפילד?Originally posted by Trickster@Oct 29 2009, 08:15 PM
רוצה נעשה כינוי משותף?
כאילו כמו שאני וניר היינו פעם Wario ו - Waluigi
ירין
אז ש"קיללתי" זה היה שמישהו פרץ לי למשתמש.. גיליתי את זה אחר כך... :XD:
חמוף
You Just Another Way To Die...
לשקד - אודי משו כזה
סתם זה היה רעיון כי אנ רוצה קצת גיוון חוץ מפוקימון כל הזמן...Originally posted by Trickster@Oct 29 2009, 08:17 PM
אני רוצה לעשות איתך משחק תפקידים כי בדיוק נזכרתי מי אתה,
ואתה אחלה גבר.
מה אתה מציע?
חמוף
זה הזמן שלך ! .Originally posted by South Bronx@Oct 29 2009, 08:14 PM
ההורים שלי יצאו עם חברים
ועדן באה עוד מעט D:
נראה לי היא תנסה לנצל את ההזדמנות XD
רוץ לבית מרקחת !
יהיה לכם לילה של כיף ! B)
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אודי זה הכלב.. אני מדבר על החתול..Originally posted by Trickster@Oct 29 2009, 08:17 PM
You Just Another Way To Die...
לשקד - אודי משו כזה![]()
חמוף
כן גמאני שונא משחקים על פוקימון וסדרות מצויירות.Originally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:18 PM
סתם זה היה רעיון כי אנ רוצה קצת גיוון חוץ מפוקימון כל הזמן...
מה אתה מציע?
אף על פי שפתחתי אחד פעם XD
בכל אופן חשבתי לפתוח משחק על גנבים.
יואו איך אני זוכר את זה...Originally posted by Zapdos@Oct 29 2009, 08:17 PM
איך קוראים לחבר של גארפילד?
ירין
אז ש"קיללתי" זה היה שמישהו פרץ לי למשתמש.. גיליתי את זה אחר כך... :XD:
זה קרה במשחק ישן שמאוד אהבתי של בוב..הפוקימונים המוזהבים משהו כזה.. וראיתי אותך(לא אתה) מקלל ואומר פיקצ'ו מכת ברק ו**** תצורה משהו כזה..ועוד קללות..
ואז אחרי זמן מה שבאת לנו"דים כזה זכרתי אותך בראש שלי וקצת ניסיתי להתרחק ממך וזה.. אבל פתחת תמשחק ובנו"דים וגיליתי שאתה אחלה גבר..!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מה את חושבת שאני טיפש?Originally posted by The Dudi@Oct 29 2009, 08:18 PM
זה הזמן שלך ! .
רוץ לבית מרקחת !
יהיה לכם לילה של כיף ! B)
יש לי שתי קופסאות בתוך הארון D:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
חזרתי
And If You Don't Know, Now You Know
איזה כיף לך !Originally posted by South Bronx@Oct 29 2009, 08:20 PM
מה את חושבת שאני טיפש?
אתה הולך לעשות כיף ! B)
ניצן
שאאלום נשמה
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני באופן אישי מעדיף על סדרות נורמליות...Originally posted by Trickster@Oct 29 2009, 08:19 PM
כן גמאני שונא משחקים על פוקימון וסדרות מצויירות.
אף על פי שפתחתי אחד פעם XD
בכל אופן חשבתי לפתוח משחק על גנבים.
אם גנבים אז תתאר לי מה אתה רוצה לעשות.
חמוף
חחחחחחח לול גם לך יש אספקה?Originally posted by South Bronx@Oct 29 2009, 08:20 PM
מה את חושבת שאני טיפש?
חשבתי אני היחיד XD
שקד - יש'ך מסן?
יאי!!Originally posted by Mizukage_Sama@Oct 29 2009, 08:20 PM
חזרתי![]()
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)