אסור לתת קישורים של פורומים להבא אל תעשה זו
לא לנהל בנושא הזה דו שיח בקשה..Originally posted by Gtsgts@Nov 12 2009, 08:38 PM
וואי מור זה אתה? אתה אולי לא מכיר אותי, אבל אני מכיר אותך... גם אני בפורום יוגיהו, קוראים לי Gershon. למה אתה לא נותן להם את הכתובת של הפורום? *צונזר*
אז גם אתה בפהרום פוקימון, או שאתה רק מייצג כאן את הקהילה?
בשביל זה יש ה"פ.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
כה גם אני פה P:Originally posted by Gtsgts@Nov 12 2009, 09:38 PM
וואי מור זה אתה? אתה אולי לא מכיר אותי, אבל אני מכיר אותך... גם אני בפורום יוגיהו, קוראים לי Gershon. למה אתה לא נותן להם את הכתובת של הפורום? *צונזר*
אז גם אתה בפהרום פוקימון, או שאתה רק מייצג כאן את הקהילה?
ואני פה ממזמן,היו לי כמה יוזרים ומשומה אני תמיד שוכח את הסיסמא,בכללי אני דיי מכור למשחקי הפוקימון :>
בנוסף אני גם מחפש אנשים שאוהבים יוגיהו ושחקנים חדשים וכו'.. D:
עריכה:
או סליחה,לא שמתי לב שהגבת כאן "מוש השור" (XD)
Yu-Gi-Oh! 5D's
בקרוב,בערוץ הילדים!
לפרטים אודות קהילת ה-Yu-Gi-Oh! השיראלית,הפורומים,טורנירים ומפגשים וכו' ניתן לפנות אלי בפרטי,תודה!
עשו את הסדרה הקלפים גם לדעתי...Originally posted by ShadowPokemon@Nov 28 2009, 11:43 AM
יש לך טעות לא עשו את הקלפים על הסדרה אלה את הסדרה על הקלפים!!!
אבל המשחק הגיע מהמנגה..
אז זה מאוד מבלבל...
מה אתה אומר?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
טורניר יוגיהו חנוכה 2009
פרטים כלליים:
תאריך: יום א', כ"ז בכסלו, 13/12/09.
ביום זה לא יתקיימו לימודים בבתי הספר ובמוסדות להשכלה הגבוהה.
מקום: חנות "פריק", קומה -1 במרכז ויצמן (רח' ויצמן 14 ת"א).
שעות: 9:30-11:00 הרשמה, 11:15 סיבוב ראשון.
עלות: 45 שקלים.
פרטים ספציפיים:
על כל משתתף ינתנו: חבילה מהסט החדש (Stardust Overdrive/Hidden Arsenal), חבילת Phantom Darkness, דק בוקסים, פרוטקטורים.
הטופ 3 יקבלו גם פליימטים של "Crystal Beast"!
חבילות ינתנו ל16 המקומות הראשונים, ויוגרלו חבילות בין המשתתפים שאינם בטופ 16.
פרסים נוספים ורבים (כמו קלפי Hobby League, יתכנו פליימטים נוספים) יחולקו למשתתפים שאינם בטופ 16!
הטורניר יהיה בשיטת סוויס (6-8 סיבובים, תלוי בכמות המשתתפים) ולאחר מכן הפרדה לטופ 8 ונוקאאוט. ההפרש בין הפרסים של מקום 16ומקום 8, מקום 8 ומקום 4, לדוגמה, יהיה כ-2-3 בוסטרים. כך גם ההפרש בין מקום 4 למקום 2, ובין מקום 2 למקום 1. זאת על מנת להבטיח חלוקה הוגנת של הפרסים בין כל מי שצלח את סיבובי הסוויס בהצלחה, ולא רק מי שצלח את סיבובי הנוקאאוט.
(למשל, לא יווצר מצב שמקום ראשון יזכה בבוקס בעוד ומקומות 5-8 יזכו ב3 בוסטרים בלבד).
מה להביא?
חפיסה חוקית נכון לרשימת ההגבלות של האחד בספטמבר 2009 (01/09/2009) בה 40 עד 60 קלפים, מצוידת בחפיסה צדדית שבה 0 עד 15 קלפים, ובחפיסה נוספת בה 0 עד 15 מפלצות סינקרו ומפלצות מיזוג.
שימו לב! ניתן לשים מפלצות סינקרו ומיזוג בסייד דק, ולהחליף קלף מהאקסטרה דק בקלף מהסייד דק!
רשימה מלאה של הדק המפרט את כל הנ"ל. חובה לרשום את השם המלא על הרשימה בצורה ברורה, ורצוי לרשום את סוג החפיסה למעלה, כדי שיעזור לנו למיין את הרשימות כשנעשה סטטיסטיקה של הדקים!
עט ופנקס או מחשבון לחישוב חיים. חובה לעקוב אחרי חישוב חיים! במידה ותיווצר בעיה עם חישוב החיים, שני השחקנים יפגעו ולכן מומלץ להביא פנקס, דפדפת, מחברת או כל דבר בסגנון ולרשום בו (מחשבון נוטה להעלים את החישובים הקודמים...).
כסף לטורניר, לקניית קלפים/חבילות למי שמעוניין, אך כמובן שלא חובה.
המון המון מצב רוח טוב!-חשוב לנו מאוד שהטורניר הזה יהיה מהנה, לא פחות משיהיה תחרותי ומרשים. אם שחקן יצא שמח מהתחרות-אנחנו צוות ארגון הטורניר, נרגיש שעשינו את שלנו! אנחנו מצפים מכולם לנקוט באותה גישה על מנת שכולם יוכלו להפיק את המיטב מהיום הזה!
אז בהצלחה לכולם, ונזכור שחשוב שהטוב ביותר ינצח...
אבל יותר חשוב שכולנו נהנה!!!
גם אתה כאן מרום?Originally posted by Marom@Nov 30 2009, 11:52 PM
טורניר יוגיהו חנוכה 2009
פרטים כלליים:
תאריך: יום א', כ"ז בכסלו, 13/12/09.
ביום זה לא יתקיימו לימודים בבתי הספר ובמוסדות להשכלה הגבוהה.
מקום: חנות "פריק", קומה -1 במרכז ויצמן (רח' ויצמן 14 ת"א).
שעות: 9:30-11:00 הרשמה, 11:15 סיבוב ראשון.
עלות: 45 שקלים.
פרטים ספציפיים:
על כל משתתף ינתנו: חבילה מהסט החדש (Stardust Overdrive/Hidden Arsenal), חבילת Phantom Darkness, דק בוקסים, פרוטקטורים.
הטופ 3 יקבלו גם פליימטים של "Crystal Beast"!
חבילות ינתנו ל16 המקומות הראשונים, ויוגרלו חבילות בין המשתתפים שאינם בטופ 16.
פרסים נוספים ורבים (כמו קלפי Hobby League, יתכנו פליימטים נוספים) יחולקו למשתתפים שאינם בטופ 16!
הטורניר יהיה בשיטת סוויס (6-8 סיבובים, תלוי בכמות המשתתפים) ולאחר מכן הפרדה לטופ 8 ונוקאאוט. ההפרש בין הפרסים של מקום 16ומקום 8, מקום 8 ומקום 4, לדוגמה, יהיה כ-2-3 בוסטרים. כך גם ההפרש בין מקום 4 למקום 2, ובין מקום 2 למקום 1. זאת על מנת להבטיח חלוקה הוגנת של הפרסים בין כל מי שצלח את סיבובי הסוויס בהצלחה, ולא רק מי שצלח את סיבובי הנוקאאוט.
(למשל, לא יווצר מצב שמקום ראשון יזכה בבוקס בעוד ומקומות 5-8 יזכו ב3 בוסטרים בלבד).
מה להביא?
חפיסה חוקית נכון לרשימת ההגבלות של האחד בספטמבר 2009 (01/09/2009) בה 40 עד 60 קלפים, מצוידת בחפיסה צדדית שבה 0 עד 15 קלפים, ובחפיסה נוספת בה 0 עד 15 מפלצות סינקרו ומפלצות מיזוג.
שימו לב! ניתן לשים מפלצות סינקרו ומיזוג בסייד דק, ולהחליף קלף מהאקסטרה דק בקלף מהסייד דק!
רשימה מלאה של הדק המפרט את כל הנ"ל. חובה לרשום את השם המלא על הרשימה בצורה ברורה, ורצוי לרשום את סוג החפיסה למעלה, כדי שיעזור לנו למיין את הרשימות כשנעשה סטטיסטיקה של הדקים!
עט ופנקס או מחשבון לחישוב חיים. חובה לעקוב אחרי חישוב חיים! במידה ותיווצר בעיה עם חישוב החיים, שני השחקנים יפגעו ולכן מומלץ להביא פנקס, דפדפת, מחברת או כל דבר בסגנון ולרשום בו (מחשבון נוטה להעלים את החישובים הקודמים...).
כסף לטורניר, לקניית קלפים/חבילות למי שמעוניין, אך כמובן שלא חובה.
המון המון מצב רוח טוב!-חשוב לנו מאוד שהטורניר הזה יהיה מהנה, לא פחות משיהיה תחרותי ומרשים. אם שחקן יצא שמח מהתחרות-אנחנו צוות ארגון הטורניר, נרגיש שעשינו את שלנו! אנחנו מצפים מכולם לנקוט באותה גישה על מנת שכולם יוכלו להפיק את המיטב מהיום הזה!
אז בהצלחה לכולם, ונזכור שחשוב שהטוב ביותר ינצח...
אבל יותר חשוב שכולנו נהנה!!!
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)