טוב שהריב לא נעשה יותר גרוע
בכל מקרה משעמם ואני רוצה חתימה חדשה
לא צריך.Originally posted by Suicide Junior@Nov 1 2009, 03:25 PM
טוב לי נימאס .
עוד תגובה שקשורה ל"ריב" הזה אני מדווח ! .
לא אכפת לי מה הם חושבים והם יכולים לדבר על זה כמה שבא להם.
הם לא מכירים אותי ויש להם עלי דעות שמבוססות על תגובה או שתיים, ואני מעדיף שזה ישאר ככה.
אני לא רואה שום צורך להפריע להם להיות בעולם שלהם שבו הם מחליטים מה האופי של אנשים ואיך הם מתנהגים אם זה מה שהם רוצים
הנה חתימה מעולה:Originally posted by @Shon@@Nov 1 2009, 03:26 PM
קוד:http://img507.imageshack.us/img507/5374/3533138797b7303a13fd.jpg
אני מסכיים איתך .Originally posted by Naruto- the best anime@Nov 1 2009, 03:28 PM
לא צריך.
לא אכפת לי מה הם חושבים והם יכולים לדבר על זה כמה שבא להם.
הם לא מכירים אותי ויש להם עלי דעות שמבוססות על תגובה או שתיים, ואני מעדיף שזה ישאר ככה.
אני לא רואה שום צורך להפריע להם להיות בעולם שלהם שבו הם מחליטים מה האופי של אנשים ואיך הם מתנהגים אם זה מה שהם רוצים
אתם לא חושבים שלניב יש רגשות ?
מה הוא לא בנדם ?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
נכון אני בן-אדם, בן אדם שהרבה פעמים שחכו שיש לו רגשות.Originally posted by Suicide Junior@Nov 1 2009, 03:29 PM
אני מסכיים איתך .
מה הוא לא בנדם ?
עכשיו קל לי מאוד לפסוח על אנשים כמו ססואיד ולהתעלם מהם
להזכיר לך איך הוא הגיב ל20 ומשהו אנשים שברכו אותו במזל טוב?Originally posted by Suicide Junior@Nov 1 2009, 03:29 PM
אני מסכיים איתך .
מה הוא לא בנדם ?
אולי יש לו רגשות ואולי הוא לא כמו שאנחנו חושבים,אבל שיתנהג כמו בן אדם.
מה הבעיה?Originally posted by Suicide@Nov 1 2009, 03:30 PM
להזכיר לך איך הוא הגיב ל20 ומשהו אנשים שברכו אותו במזל טוב?
אולי יש לו רגשות ואולי הוא לא כמו שאנחנו חושבים,אבל שיתנהג כמו בן אדם.
זה ששאלתי למה לא פתחו את הנושא הקודם ובמקום זה פתחו חדש?
אמרתי תודה ושאלתי את דודי שאלה, על זה אתה כועס?
חחח לא תודהOriginally posted by Suicide@Nov 1 2009, 03:28 PM
הנה חתימה מעולה:
קוד:http://img507.imageshack.us/img507/5374/3533138797b7303a13fd.jpg
חשבתי שסואיסייד לא יכול להתרבות ושיש רק אחד
אני לא כועס על זה,אבל אם אתה מצפה שיתנהגו אליך כמו אל בן אדם,תעשה את זה גם אתה,בסך הכל אמרו לך מזל טוב,כל כך קשה לך להגיד "תודה רבה לכולם!"?Originally posted by Naruto- the best anime@Nov 1 2009, 03:31 PM
מה הבעיה?
זה ששאלתי למה לא פתחו את הנושא הקודם ובמקום זה פתחו חדש?
אמרתי תודה ושאלתי את דודי שאלה, על זה אתה כועס?
אתה יודע ניב,אולי תפסיק לנסות לצאת צדיק ולהאשים אחרים ולהגיד פעם אחת שגם אתה לא בסדר בסיפור הזה..?
אני אמרתי תודה ושאלתי את דודי שאלה קטנה, זה הכל.
אסור לשאול שאלה?
אני לא מבין איך אתה מנהל בפורום, כשאתה יושב על הדברים הכי קטנים בגלל שאתה נגד אדם ומנסה כל הזמן להרוס לו את הכל
אני לא מנסה להרוס לך ואני לא נדבק על דברים קטנים,רק רציתי לתת לך דוגמא,אתה מדבר על מי שמנסה להרוס,ומה אתה עושה עכשיו הא? "איך אתה מנהל בפורום"..נו באמת,אתה יורד ברמה שלך כל הזמן,תגיד פעם אחת "גם אני לא בסדר" ותפסיק להתנהג כאילו אתה קדוש,אני לא הראשון שאומר לך את זה ועם תמשיך ככה אז אני גם לא אהיה האחרון,בסך הכל אני לטובתך,אני לא הכי מת עליך אבל אני מכבד אותך,אז תבליג על מעשים ותפתח דף חדש.Originally posted by Naruto- the best anime@Nov 1 2009, 03:35 PM
אסור לשאול שאלה?
אני לא מבין איך אתה מנהל בפורום, כשאתה יושב על הדברים הכי קטנים בגלל שאתה נגד אדם ומנסה כל הזמן להרוס לו את הכל
אני סיימתי.
עם אתה רוצה ליראות את התגובה ששלחת באותו יום אני יראה לך ....Originally posted by Naruto- the best anime@Nov 1 2009, 03:35 PM
אסור לשאול שאלה?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
הדבר הזה בסוף כן יהפוך לריב
אתה לטובתי? משהו לא מסתדר לי. אני מצטער אבל אתה מביא דוגמאות שבהן אני לא עשיתי כלום ואז אני לא יכול לומר כלום.Originally posted by Suicide@Nov 1 2009, 03:37 PM
אני לא מנסה להרוס לך ואני לא נדבק על דברים קטנים,רק רציתי לתת לך דוגמא,אתה מדבר על מי שמנסה להרוס,ומה אתה עושה עכשיו הא? "איך אתה מנהל בפורום"..נו באמת,אתה יורד ברמה שלך כל הזמן,תגיד פעם אחת "גם אני לא בסדר" ותפסיק להתנהג כאילו אתה קדוש,אני לא הראשון שאומר לך את זה ועם תמשיך ככה אז אני גם לא אהיה האחרון,בסך הכל אני לטובתך,אני לא הכי מת עליך אבל אני מכבד אותך,אז תבליג על מעשים ותפתח דף חדש.
אני סיימתי.
ולא אכפת לי שאתה מנהל, אני פשוט אומר שאני לא מבין איך אדם שמתלבש על מישהו ומנסה להרוס לו את הכל מנהל, ולא אכפת לי מזה, כי זאת ההחלטה של רותם ואם זה מה שהוא החליט, אני לא יכול לשנות את זה ואני לא רוצה לשנות את זה
הוא רשם "אל תצפו שאני אודה לכם" או משהו כזה..Originally posted by Suicide Junior@Nov 1 2009, 03:37 PM
עם אתה רוצה ליראות את התגובה ששלחת באותו יום אני יראה לך ....
ניב-את הדוגמא הזאת הבאתי בשביל להראות לך שעם אתה רוצה שיתנהגו אליך בכבוד וכמו אל בן אדם,אז תעשה את זה גם.
אתה יכול להבין מזה מה שאתה רוצה,והנה שוב את מאשים אותי,אני באמת לטובתך ואני מנסה לשנות את הגישה שלך שתבין שלהודות בטעות זה לא כזה נורא,אתה יכול לפרוש ואתה יכול גם לא לפרוש זאת החלטה שלך,אבל עם אתה מחליט לפרוש אל תבוא אל אנשים ותרמוז להם שאתה פורש בגללם,כי זאת עוד הוכחה לזה שאתה מתנהג אל אנשים לא בכבוד,ואתה רוצה שיתנהגו אליך בכבוד?
תחשוב על זה,יחס גורר יחס..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)