Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 240
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 06:06 PM

ג'ו בלאק-
    אתה מצליח לקום לפני שהוא מגיע לסכין שעל גבו עם היד שלו. במהירות אתה מתחיל לבעוט בו הכי חזק שאתה יכול. "בן זונה קטן! יא הומו מסריח!" הוא צועק לך בזמן שהוא סובל מכאבים. אחרי 8 בעיטות בערך הוא מתעלף ואתה שם לב ששלולית דם נמצאת באיזור מתחת הפה שלו וגם ש כתם דם גדול מופיע על חולצתו באיזור של הדקירה בגב.
    "אני ישר מוציא את הסכין אך לפני זה מסובב אותו,אחרי זה אני דוקר אותו בין העיניים ואז לוקח לו את כל הדברים חוץ מהבגדים וחוזר לבית הקולנוע.

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    סטיב פוקס-
    אתה ניגש בהליכה רגועה ומנומסת ומגיע לשומר. "מה שמך?" השומר שואל אותך בקול רוטן ועצבני. אתה מסתכל לו בעיניים ואומר לו מי אתה ומי שני הילדים האחרים (זה לא אתה באמת.. אם לא הבנת.. :XD: ). "אתה ראשי להכנס" הוא אומר לך בעצבנות ועד שאתה לא נכנס לגמרי לבניין הוא מסתכל עליך ועל האחרים במבט מזלזל. אתם נכנסים פנימה והשומר מסיר את מבטו מכם. בפנים אתה רואה מבנה מפואר בעל מעליות משוכללות, פסלים שמוסיפים לאווירה וצמחים אקזוטיים שמקנים למקום מראה נקי ומסודר.

ג'ו בלאק-
    אתה במהירות מחזיק את הסכין בידך ומסובב בחוזקה. אתה רואה שחור די גדול יחסית נפער בגבו של הנער והרבה דם נוזל. עכשיו לו רק החולצה מסביב נספגת אלה כמעט כל החולצה. אתה מוציא את הסכין מגבו של הנער ואז מסובב אותו על גבו (הוא היה על הבטן). אתה מחזיק את הסכין ביציבות ובמהירות דוקר ומוציא את הסכין ממצחו של הנער, בין עייניו. אתה מתחיל לחטט בחפציו של הנער ומוצא בכיסיו: ארנק במצב מצוין, מפתחות שאין לך מושג למה הן שייכות ומזרק ריק. אתה מתגנב במהירות בין הצללים, מחשש שהשוטרים שקרובים לשם ישימו לב אליך, אל בית הקונלוע. אתה מגיע אחרי כמה דקות ושם אתה שם לב שהילדים ומלך הגנבים (הנער במסכה.. מעכשיו אני יקרא לו ככה..) התאספו סביב הבמה.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 04:29 PM
    ג'ייסון ריק -
    אתם מבצעים "מעשים מגונים" (XD) למשך כל הנסיעה, ואני לא אפרט בשביל שלא ינעלו לי ת'משחק XD
    ולבסוף, שהג'יפ עוצר ליד בית הקולנוע הישן, אתה יוצא מהאוטו לכיוון הבסיס בצליעה, מכיוון שיש לך אורגזמה (XD).
    אתה נכנס, הולך בין כל חדרי הפושעים האחרים שעובדים איתך, נכנס לחדר שלך ונשכב על המיטה כמו מת. אתה ממש עייף, ותנומה קלה ממש לא תזיק. אתה נרדם, ודקה אחרי שאתה נרדם, מלך הגנבים פותח את הדלת שלך בפתאומיות. "אז ממצב ג'ייסון!??!?! איך היה???" הוא שואל בילדותיות, בזמן שאתה עוד חצי ישן.
    " היה טוב הם חיות היה כיף ברמות " אני אומר בחיוך ומוסיף :
    " מה יש לי עוד מסימה ?! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 07:35 PM
    ג'ו בלאק-
    אתה במהירות מחזיק את הסכין בידך ומסובב בחוזקה. אתה רואה שחור די גדול יחסית נפער בגבו של הנער והרבה דם נוזל. עכשיו לו רק החולצה מסביב נספגת אלה כמעט כל החולצה. אתה מוציא את הסכין מגבו של הנער ואז מסובב אותו על גבו (הוא היה על הבטן). אתה מחזיק את הסכין ביציבות ובמהירות דוקר ומוציא את הסכין ממצחו של הנער, בין עייניו. אתה מתחיל לחטט בחפציו של הנער ומוצא בכיסיו: ארנק במצב מצוין, מפתחות שאין לך מושג למה הן שייכות ומזרק ריק. אתה מתגנב במהירות בין הצללים, מחשש שהשוטרים שקרובים לשם ישימו לב אליך, אל בית הקונלוע. אתה מגיע אחרי כמה דקות ושם אתה שם לב שהילדים ומלך הגנבים (הנער במסכה.. מעכשיו אני יקרא לו ככה..) התאספו סביב הבמה.
    אני מחביא את הארנק בביצים ושואל את אחד הנערים מה קרה.

5. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    אתם יוצאים לדרך שהנער הספרדי סוחב על כתפו את ז'אק. "קוד קוד, אנו יוצאים עכשיו מהמשרד ברומא. נהיה כמשוער בעוד שעתיים בנאפולי" מישל אומרת במכשיר הקשר. "קוד קוד, הזהרו. מסתבר שהאיש שתקף אותכם הוא מתחזה של נציג השירות, כי גופתו של הנציג נמצאה במרחק של כ10 קילומטר מהמשרד. טמנו לכם מלכודת" הקול נשמע מהצד השני. "האם ידוע מי הוא התוקף, ומה הם מטרותיו?" מישל שואלת בקור רוח. "כניראה שמדובר בעוד מתקפה של מאפיית האלו. הקנאים האלה, לא למדו לא להתעסק איתנו!?!?" נשמע שוב הקול שעונה למישל. "בכל אופן, כניראה שאותם אנשים ששלחו את המתנקשים, ינסו לתקוף אותכם בשנית. היו זהירים" הקול חוזר, ואז הקשר מתנתק. אתם הולכים בערך 2 קילומטר ומגיעים לקולוסיאום. "רק רגע, השארתי את האקדח השני שלי בטעות בקולוסיאום, במהלך המשימה" אומר הנער השני, ההוא הלא ספרדי. "בסדר בוק, אבל אני לא סומכת על אנשים מהעדה שלך, כדאי שתעשה את זה מהר" פוקדת עליו מישל. "את מכירה אותי גברתי, צ'יק צ'אק!" בוק אומר ורץ אל הקולוסיאום, מטפס על שער הברזל הגדול ונכנס פנימה. "העדה שלך" אתה אומר בשאלה. "צ'כים. עזוב, סיפור ארוך" מישל עונה לך אפילו בלי להסתכל. דקה עוברת. שתי דקות. שלוש. ארבע. 10 דקות עוברות. "זה לא מתאים לבוק, משהו מוזר קורה כאן" מישל אומרת ומרימה גבה. לפתע שלוש יריות נשמעות מבפנים. "שיט!!!!" מישל אומרת. "פרסיאדו, אתה תישאר כאן ותשמור על הפצוע!" אומרת מישל ומצביע על הנער ספרדי. "ואתה, בוא איתי!" היא מצביעה עלייך, ואתם מזדרזים לטפס על שער הברזל הגדול.

ג'ק מנדל -
    "טוב" מלך הגנבים אומר. "טוב?" אתה שואל בהרמת גבה. "טוב" הוא עונה שוב בפשטות. "מה טוב?" אתה מתחיל להתחרפן. "הכל טוב!" הוא עונה לך בחיוך סתמי. "וזה אומר שג'יין תוכל להישאר במאפיה?" אתה שואל ומתפלל מבפנים. "אמממ, כמו שאתה אומר, אפשר לסמוך עליה... הלא כך?" הוא אומר לך בשינוי מצב הרוח. "כן!!!!!" אתה עונה לו בשמחה. "אבל שים עליה עין ותלמד אותה קצת, אני עדיין לא בטוח אם היא מוכנה לכל זה" הוא אומר לך בהתעניינות. "בסדר, עלי!" אתה מחייך. "עכשיו למה אתה מחכה? לך קרא לה!" הוא צוחק ואתה רץ בעקבותיה. אתה רץ בכל נאפולי, עד שאתה מגיע לאתר בנייה של הארמון החדש שעומד להיבנות, ורואה אותה שמה בוכה על הגג.

אליס וואנדר -
    את מכניסה לו ברכייה קטלנית לביצים, והוא מתקפל מכאבים ויורק אוטומטית, שלא בכוונה. "בלאט..." הוא אומר במבטא רוסי מעצבן, ומתרסק על הריצפה, מחזיק את האיזור הכואב. "תיראה מה היא עשתה לי! צריך להרוג חלאות כמוה!" הוא אומר שוב במבטא הרוסי המעצבן למלך הגנבים, אך הפעם בגמגומי כאב. "תלמד קצת נימוסים, הייד. זה יחסוך לך הרבה כאב" מלך הגנבים אומר לו ברצינות, ומסמן לך לבוא אחריו, משאיר את כולם פעורי פה. אתם מגיעים למשרד שלו, הוא נועל את הדלת ופורס בפנייך מפה. "זאת המפה של הטירה" הוא אומר ברגילות. "איזו טירה?" את שואלת. "הטירה של הג'וקר. בגלל זה קוראים להם הממלכה" הוא אומר. "עכשיו תתחילי לחשוב על תכנית, יש לך 5 דקות" הוא אומר בשיא הרצינות.

ג'ייסון ריק -
    "כן" הוא מחייך אלייך ונשכב לידך על המיטה. "מה?!?! מה המשימה!!!!!!" אתה צועק בהתרגשות ומתיישב. "במשרד ראש הממשלה יש מסמך מאוד חשוב שאני צריך, שנעול בתוך כספת חשמלית, שנעולה בתוך חדר עם אזעקה ועשרות מאבטחים חמושים ומאומנים, שנעולים בתוך בניין הממשלה שגם הוא מאובטח ע"י מאות שומרים אפילו עוד יותר חזקים" הוא אומר בחיוך, כאילו כלום. "אז מעוניין?" הוא שואל, כאילו זאת התוכנית הכי פשוטה בעולם.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 07:50 PM

ג'ק מנדל -
    "טוב" מלך הגנבים אומר. "טוב?" אתה שואל בהרמת גבה. "טוב" הוא עונה שוב בפשטות. "מה טוב?" אתה מתחיל להתחרפן. "הכל טוב!" הוא עונה לך בחיוך סתמי. "וזה אומר שג'יין תוכל להישאר במאפיה?" אתה שואל ומתפלל מבפנים. "אמממ, כמו שאתה אומר, אפשר לסמוך עליה... הלא כך?" הוא אומר לך בשינוי מצב הרוח. "כן!!!!!" אתה עונה לו בשמחה. "אבל שים עליה עין ותלמד אותה קצת, אני עדיין לא בטוח אם היא מוכנה לכל זה" הוא אומר לך בהתעניינות. "בסדר, עלי!" אתה מחייך. "עכשיו למה אתה מחכה? לך קרא לה!" הוא צוחק ואתה רץ בעקבותיה. אתה רץ בכל נאפולי, עד שאתה מגיע לאתר בנייה של הארמון החדש שעומד להיבנות, ורואה אותה שמה בוכה על הגג.

"היי ג'יין..תשמעי אני מצתער על כל מה שקרה...דיברתי עם המלך והוא הסכים שתצתרפי למאפיה ותיהיה הבת זוג שלי! בצוות כמובן..מה את אומרת?" אני אומר ויושב לידה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. Professional Design
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 07:35 PM
    סטיב פוקס-
    אתה ניגש בהליכה רגועה ומנומסת ומגיע לשומר. "מה שמך?" השומר שואל אותך בקול רוטן ועצבני. אתה מסתכל לו בעיניים ואומר לו מי אתה ומי שני הילדים האחרים (זה לא אתה באמת.. אם לא הבנת.. :XD: ). "אתה ראשי להכנס" הוא אומר לך בעצבנות ועד שאתה לא נכנס לגמרי לבניין הוא מסתכל עליך ועל האחרים במבט מזלזל. אתם נכנסים פנימה והשומר מסיר את מבטו מכם. בפנים אתה רואה מבנה מפואר בעל מעליות משוכללות, פסלים שמוסיפים לאווירה וצמחים אקזוטיים שמקנים למקום מראה נקי ומסודר.

כן זה ברור שזה לא אני באמת , שיחקתי אותה כאילו שזה באמת אני עד שאפילו אתה האמנת לי XD .
    ----------------
    "וואו בחיים לא ראיתי דבר כזה יפה .. "
    מסתכל על כל המרחב היפה הזה והשיכלול .
    לא שוכח אני במשימה ולוקח את השניים איתי ומחפש את חדר המנהל .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 07:50 PM
    ג&#39;ייסון ריק -
    "כן" הוא מחייך אלייך ונשכב לידך על המיטה. "מה?&#33;?&#33; מה המשימה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אתה צועק בהתרגשות ומתיישב. "במשרד ראש הממשלה יש מסמך מאוד חשוב שאני צריך, שנעול בתוך כספת חשמלית, שנעולה בתוך חדר עם אזעקה ועשרות מאבטחים חמושים ומאומנים, שנעולים בתוך בניין הממשלה שגם הוא מאובטח ע"י מאות שומרים אפילו עוד יותר חזקים" הוא אומר בחיוך, כאילו כלום. "אז מעוניין?" הוא שואל, כאילו זאת התוכנית הכי פשוטה בעולם.
    "מה? אתה צוחק נכון?" אני אומר
    בברכה, דודי

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 05:06 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מתחיל ללכת בשקט ובזהירות כדי להמנע ממשהו לא צפוי. אתה ממשיך עד סוף החדר ששני הילדים האחרים עוקבים אחריך אבל הם קצת פחות בשקט ממך. כל מה שאתה רואה בתוך החדר הוא: מזוודה קטנה, ארנק מוזנח וקרוע, כמה פמוטים מזהב ופסל קטן שנראה עתיק. "קדימה&#33; למה אתה מחכה??" שואל אותך בעצבנות הילד שמאחוריך ומנסה לזרז תהליכים ומתקרב לשם בעצמו. הוא מתחיל ללכת עד שהוא לידך (מהצד) ואז פתאום הדלת מאוחריכם נסגרת בתריקה. "מה עשית אדיוט?&#33;" צועק הילד השני על הילד שעשה את זה. "לא יודע&#33; אין לי מושג מה קורה פה&#33;&#33;" הוא עונה לו בקול ושניהם מתחילים להשתגע (להתחיל לרעוד ולהתרוצץ מסביב.. דברים כאלה..).
    "שקט&#33;" אני אומר ומשתיק אותם "שימו לב"" אני אומר.
    "אתה פתח את המזוודה, אתה(אני פונה לשני) תבדוק את הפסל ואני יבדוק את הארנק" אני אומר בפסיקה

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

10. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג&#39;ק מנדל -
    אתה מדבר אליה מלמטה, אבל היא לא שומעת כלום. "ג&#39;קק??? זה אתה? אני לא שומעת כלום&#33;" היא צורחת לך מלמעלה. "רדי לכאן&#33;" אתה צועק אליה. "לא, תעלה לכאן&#33;" היא צועקת בחזרה. אתה מחליט להיות ג&#39;נטלמן ואתה מטפס על המרזב, לגובה 40 מטר. בסופו של דבר אתה מגיע ומתיישב לידה. "מלך הגנבים אמר שהכל בסדר" אתה אומר לה בחיוך כובש. "מה זאת אומרת, הכל בסדר?" היא שואלת בסקרנות, ניראה שהיא מפקפקת בך. "הכל בסדר, זה אומר שאת יכולה לחזור למאפיה ולהיות איתי בצוות" אתה אומר בביטחון. "בטח... הוא שונא אותי" היא ממלמלת ועוד דמעה זולגת מעינה הימנית. "זה בסדר&#33; הוא מאוד שמח, הוא בוטח בך&#33;" אתה מנסה לחזק אותה. "אתה בטוח שזה מה שהוא אמר?" היא מפנה את פרצופה המהמם אלייך. "כן, בטוח ב1000%" אתה צוחק. "אז... זה רק אני ואתה?" היא שואלת ומתחילה לחייך. "רק אני ואת&#33;" אתה צוחק ואתם מתחבקים. "אז אני בפנים" היא אומרת ושניהם מתמלאים שמחה. לפתע אתה שם לב לנקודת לייזר אדומה על מצחה של ג&#39;יין. "פאק" אתה אומר. "ג&#39;יין זוזי&#33;" אתה אומר ודוחף אותה, היא מתגלגלת לגג האחורי של הארמון, והירייה שהייתה אמורה לפגוע בה, פוגעת לך בכתף ימין. "בן זונה&#33;" אתה אומר ושולף אקדח, ושם לב לאדם עם רובה צלפים שוכב על הבניין שממול. בינתיים, ג&#39;יין מדרדרת במורד הגג, ולבסוף מגיע לסופו.. ונופלת&#33; אבל לא, היא הצליחה להחזיק ביד אחת את קצה הגג. אבל היא עומדת להחליק&#33;

ג&#39;ייסון ריק -
    "כן, האמת היא שאני צוחק. למה ניראה לך שאני ישלח אותך למשימה כזאת מסוכנת? את המשימות האלה אני עושה בעצמי" הוא מתגאה. &#39;הוא עושה כאלה משימות מסוכנות לבד?&#39; אתה שואל את עצמך בתהייה. &#39;הוא כניראה באמת מלך הגנבים, כמו שאומרים&#39; אתה חושב. "אז המשימה שלך תתרחש באנגליה, מה שאומר שאתה טס לחו"ל כבר במשימה השנייה שלך&#33;" המלך אומר לך, והפעם אתה ממש בטוח שהוא צוחק עלייך. "דיי, זאת עוד מתיחה&#33;?" את מתמלא שמחה. "כן" הוא מבאס אותך. "אבל אתה כן תסע לחו"ל" הוא אומר, והפעם ברצינות. "באמת? לאן???" אתה שואל. "לפורטוגל" הוא אומר לך כאילו זה הדבר הכי טוב בעולם. האמת היא, שמעולם לא שמעת את השם הזה מקודם. "פורטוגל? איפה זה פורטוגל?" אה שואל באכזבה. "זאת מדינה ליד ספרד, מדינה ארוכה יחסית, שכל הצד השמאלי שלה פונה לים, ככה שיש שם המון חופים" הוא מנסה לשפר את הרגשתך. "עזוב, לא ניראה לי מתאים כל השטויות האלה עכשיו" אתה מתאכזב בשנית. "אבל יהיה לך כרטיס אשראי&#33; זה אומר כסף ללא הגבלה&#33; תוכל לקנות בחנויות הכי יוקרתיות&#33; תוכל ללכת למועדונים&#33;" הוא שוב מנסה לשמח אותך, אבל רק מבאס אותך. "תשמע, זה לא בשבילי..." אתה אומר ונשכב שוב על המיטה. "אוקיי, לא חשבתי שאצטרך להגיע לקטע הזה בשיחה, אבל... יש שם מלא כוסיות" הוא מחייך, ואתה מיד נדלק. "סגור&#33; אני בפנים&#33; נשמע כמו אחלה משימה&#33;" מצב הרוח שלך משתנה בתוך שנייה.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 08:18 PM
    ג&#39;ק מנדל -
    אתה מדבר אליה מלמטה, אבל היא לא שומעת כלום. "ג&#39;קק??? זה אתה? אני לא שומעת כלום&#33;" היא צורחת לך מלמעלה. "רדי לכאן&#33;" אתה צועק אליה. "לא, תעלה לכאן&#33;" היא צועקת בחזרה. אתה מחליט להיות ג&#39;נטלמן ואתה מטפס על המרזב, לגובה 40 מטר. בסופו של דבר אתה מגיע ומתיישב לידה. "מלך הגנבים אמר שהכל בסדר" אתה אומר לה בחיוך כובש. "מה זאת אומרת, הכל בסדר?" היא שואלת בסקרנות, ניראה שהיא מפקפקת בך. "הכל בסדר, זה אומר שאת יכולה לחזור למאפיה ולהיות איתי בצוות" אתה אומר בביטחון. "בטח... הוא שונא אותי" היא ממלמלת ועוד דמעה זולגת מעינה הימנית. "זה בסדר&#33; הוא מאוד שמח, הוא בוטח בך&#33;" אתה מנסה לחזק אותה. "אתה בטוח שזה מה שהוא אמר?" היא מפנה את פרצופה המהמם אלייך. "כן, בטוח ב1000%" אתה צוחק. "אז... זה רק אני ואתה?" היא שואלת ומתחילה לחייך. "רק אני ואת&#33;" אתה צוחק ואתם מתחבקים. "אז אני בפנים" היא אומרת ושניהם מתמלאים שמחה. לפתע אתה שם לב לנקודת לייזר אדומה על מצחה של ג&#39;יין. "פאק" אתה אומר. "ג&#39;יין זוזי&#33;" אתה אומר ודוחף אותה, היא מתגלגלת לגג האחורי של הארמון, והירייה שהייתה אמורה לפגוע בה, פוגעת לך בכתף ימין. "בן זונה&#33;" אתה אומר ושולף אקדח, ושם לב לאדם עם רובה צלפים שוכב על הבניין שממול. בינתיים, ג&#39;יין מדרדרת במורד הגג, ולבסוף מגיע לסופו.. ונופלת&#33; אבל לא, היא הצליחה להחזיק ביד אחת את קצה הגג. אבל היא עומדת להחליק&#33;

אני רץ אליה מהר ומרים אותה וואומר לה "תתחבאי מהר&#33;" ואז מנסה לירות בו בראש 3 פעמים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 08:18 PM
    ג&#39;ייסון ריק -
    "כן, האמת היא שאני צוחק. למה ניראה לך שאני ישלח אותך למשימה כזאת מסוכנת? את המשימות האלה אני עושה בעצמי" הוא מתגאה. &#39;הוא עושה כאלה משימות מסוכנות לבד?&#39; אתה שואל את עצמך בתהייה. &#39;הוא כניראה באמת מלך הגנבים, כמו שאומרים&#39; אתה חושב. "אז המשימה שלך תתרחש באנגליה, מה שאומר שאתה טס לחו"ל כבר במשימה השנייה שלך&#33;" המלך אומר לך, והפעם אתה ממש בטוח שהוא צוחק עלייך. "דיי, זאת עוד מתיחה&#33;?" את מתמלא שמחה. "כן" הוא מבאס אותך. "אבל אתה כן תסע לחו"ל" הוא אומר, והפעם ברצינות. "באמת? לאן???" אתה שואל. "לפורטוגל" הוא אומר לך כאילו זה הדבר הכי טוב בעולם. האמת היא, שמעולם לא שמעת את השם הזה מקודם. "פורטוגל? איפה זה פורטוגל?" אה שואל באכזבה. "זאת מדינה ליד ספרד, מדינה ארוכה יחסית, שכל הצד השמאלי שלה פונה לים, ככה שיש שם המון חופים" הוא מנסה לשפר את הרגשתך. "עזוב, לא ניראה לי מתאים כל השטויות האלה עכשיו" אתה מתאכזב בשנית. "אבל יהיה לך כרטיס אשראי&#33; זה אומר כסף ללא הגבלה&#33; תוכל לקנות בחנויות הכי יוקרתיות&#33; תוכל ללכת למועדונים&#33;" הוא שוב מנסה לשמח אותך, אבל רק מבאס אותך. "תשמע, זה לא בשבילי..." אתה אומר ונשכב שוב על המיטה. "אוקיי, לא חשבתי שאצטרך להגיע לקטע הזה בשיחה, אבל... יש שם מלא כוסיות" הוא מחייך, ואתה מיד נדלק. "סגור&#33; אני בפנים&#33; נשמע כמו אחלה משימה&#33;" מצב הרוח שלך משתנה בתוך שנייה.
    " תן ת&#39;כרטיס מה אתה מחכה אה ?&#33; " אני אומר ואז מוסיף :
    " רגע עם מי אני שם לבד ?&#33; , ומה המשימה בכלל ? "
    בברכה, דודי

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג&#39;ו בלאק-
    "בוא לפה ונסביר לך&#33;" הוא אומר לך בקול. אתה מתקרב ואז אתה רואה סביב האסיפה הזו, על הבימה שלל עצום בגודלו, אתה בחיים לא ראית אפילו חצי מזה. "וואו פאולו&#33; אתה מדהים&#33;" קורא אחד מהילדים אל עבר נער העומד ליד השלל הגדול. "אני יודע" עונה הנער ששמו פאולו בשוויצריות ובזלזול לשאר הילדים. אתה שם לב איך הוא מתייחס אליהם, כמו סתם ערימת סמרטוטים אבל לכולם אכפת רק מהשלל שהוא הביא. "מה אתה מתלהב על כולם?? שוויצר מחורבן&#33;" נשמע פתאום קול נשי מהצד השני של אולם הקונלוע. אתה רואה נערה עם שיער שחור כהה, רזה ונראית טוב בסך הכל מתקרבת לאסיפה. ""אתה סתם מתלהב על כולם&#33; אתה חושב שאנחנו סתם מטליות מלוכלכות שאף אחד לא צריך&#33;&#33;" היא צועקת על פאולו ומתקרבת יותר. "תשתקי סוניה&#33;&#33; חתיכת זונת רחוב מטונפת&#33;" צועק עליה פאולו בחזרה ויוצא מן העיגול שמסביבו ונעמד מול הנערה ששמה סוניה.

סטיב פוקס-
    זה פשוט איך שכתבת את המשפט.. זה נשמע כאילו אתה חושב שאתה זו הדמות הזו באמת.. :XD:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתחיל להתפהל מיופי המקום ומרוב שאתה שקוע אתה נכנס כמעט לטראנס. אה מחליט לקחת את העצמך בידיים ומתחיל לחפש את משרד המנהל. אתה מחפש כל דבר שיכול להוביל אותך אל מנהל המפעל אבל לא מוצא כלום. בשלב מסוים בחיפוש אחד הילדים שאתך נוקט עמדה בעניין ושואל אחד מהאנשים הנמצאים בבניין. "סליחה, איפה חדר המנהל?" הילד שואל איש שעובר לידכם. "רק תעלו במעלית לקומה שלפני האחרונה, שם נמצא המשרד של הבוס" אומר האיש ברצינות יתר ומצביע על המעלית שעולה למעלה. "תודה רבה&#33;" אומר הילד ומתחיל ללכת אל המעלית כשאתה והילד השני בעקבותיו. אתם נכנסים למעלית ואתה לוחץ על הכפתור של הקומה ה-6 (אחת לפני האחרונה) ואתם מתחילים לעשות. אחרי דקה אתם מגיעים לקומה ואתם הולכים אל חדר המנהל שנמצא בסוף המסדרון. אתם מגיעים למשרד של המנהל והוא ריק, אתה מתחיל לחשוב שהוא מאחר. השניים האחרים ממשיכים לפני ההוראות ומתחבאים במקומות שונים. אחרי דקה בערך מגיע לחדר וינס קלארק, מנהל המפעלים. "שלום, אתה קבעת פגישה?" הוא שואל אותך באדישות.

מקס סטרונג-
    אתה צועק עליהם כדי שירגעו והם מיד מתאשתים וחוזרים לעצמם. "כן המפקד&#33;" הם אומרים לך ברצינות כאילו אתה מפקדם בצבא. הילד הראשון פותח את המזוודה הקטנה, בתוכה אתה שם לב שיש ערימת שטרות גדולה של 100 יורו כל אחד. אתה מתחיל לבדוק את הארנק, בתוכו אתה מוצא: כמה מטבעות ישנים שלא שווים כלום, סיגריה לא משומשת, מצית ותמונות של בעל הארנק. הילד השני מתחיל לבדוק את הפסל, בהתחלה הוא רק מסתכל ולא מוצא כלום, אחר כך הוא כבר מנסה לגעת. בטעות מוחלטת הילד איכשהו פותח את ראש הפסל (לחצי) וקורא לך. "בוא תראה מקס&#33; מהר&#33;" הוא אומר ומנסה לזרז אותך. אתה רואה שבין החלקים נמצא כפתור אדום בגודל בינוני. "אולי נלחץ עליו??" אומר הילד הראשון (זה שנתת לו לפתוח את המזוודה) ומתחיל להתרגש באופן קיצוני.
    חמוף

14. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 08:31 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    "בוא לפה ונסביר לך&#33;" הוא אומר לך בקול. אתה מתקרב ואז אתה רואה סביב האסיפה הזו, על הבימה שלל עצום בגודלו, אתה בחיים לא ראית אפילו חצי מזה. "וואו פאולו&#33; אתה מדהים&#33;" קורא אחד מהילדים אל עבר נער העומד ליד השלל הגדול. "אני יודע" עונה הנער ששמו פאולו בשוויצריות ובזלזול לשאר הילדים. אתה שם לב איך הוא מתייחס אליהם, כמו סתם ערימת סמרטוטים אבל לכולם אכפת רק מהשלל שהוא הביא. "מה אתה מתלהב על כולם?? שוויצר מחורבן&#33;" נשמע פתאום קול נשי מהצד השני של אולם הקונלוע. אתה רואה נערה עם שיער שחור כהה, רזה ונראית טוב בסך הכל מתקרבת לאסיפה. ""אתה סתם מתלהב על כולם&#33; אתה חושב שאנחנו סתם מטליות מלוכלכות שאף אחד לא צריך&#33;&#33;" היא צועקת על פאולו ומתקרבת יותר. "תשתקי סוניה&#33;&#33; חתיכת זונת רחוב מטונפת&#33;" צועק עליה פאולו בחזרה ויוצא מן העיגול שמסביבו ונעמד מול הנערה ששמה סוניה.
    "הלו הלו אתה יא אפס מה אתה מקלל אותה אולי אתה יודע לגנוב אבל להיתנהג לבנות אתה לא יודע, בוא עכשיו אחד על אחד בלי סכינים בלי כלום אם יש לך משו בין הרגיילים יא מכוער שוויצרי שמעתי שבשוויצרייה יש זונות טובות אמא שלך אחת מהן" אני אומר בקול מאיים

15. Professional Design
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 08:31 PM

סטיב פוקס-
    זה פשוט איך שכתבת את המשפט.. זה נשמע כאילו אתה חושב שאתה זו הדמות הזו באמת.. :XD:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתחיל להתפהל מיופי המקום ומרוב שאתה שקוע אתה נכנס כמעט לטראנס. אה מחליט לקחת את העצמך בידיים ומתחיל לחפש את משרד המנהל. אתה מחפש כל דבר שיכול להוביל אותך אל מנהל המפעל אבל לא מוצא כלום. בשלב מסוים בחיפוש אחד הילדים שאתך נוקט עמדה בעניין ושואל אחד מהאנשים הנמצאים בבניין. "סליחה, איפה חדר המנהל?" הילד שואל איש שעובר לידכם. "רק תעלו במעלית לקומה שלפני האחרונה, שם נמצא המשרד של הבוס" אומר האיש ברצינות יתר ומצביע על המעלית שעולה למעלה. "תודה רבה&#33;" אומר הילד ומתחיל ללכת אל המעלית כשאתה והילד השני בעקבותיו. אתם נכנסים למעלית ואתה לוחץ על הכפתור של הקומה ה-6 (אחת לפני האחרונה) ואתם מתחילים לעשות. אחרי דקה אתם מגיעים לקומה ואתם הולכים אל חדר המנהל שנמצא בסוף המסדרון. אתם מגיעים למשרד של המנהל והוא ריק, אתה מתחיל לחשוב שהוא מאחר. השניים האחרים ממשיכים לפני ההוראות ומתחבאים במקומות שונים. אחרי דקה בערך מגיע לחדר וינס קלארק, מנהל המפעלים. "שלום, אתה קבעת פגישה?" הוא שואל אותך באדישות.
    "כן" אני אומר ברצינות ובלי חיוך על הפנים .
    "מה שלומך " אני מעלה טיפה חיוך על הפנים
    מתיישב , ומחכה לרמזים ממישהו . הרי אני לא יודע מה אני אמור ליגנוב
    ומאיפה .

עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •