Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 240
  1. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג'ק מנדל -
    אתה רץ אל ג'ין בשיפוע ומאוד נזהר שלא להחליק. בשלב מסויים אתה מצליח לתפוס את ג'יין ביד ימין, ולפתע הצלף יורה עוד ירייה, שוב ביד שלך. עם כל הקושי אתה מרים את ג'יין בכאב אדיר, וזורק אותה למעלה. אתה מוציא את האקדח ומנסה לפגוע בו, 5 יריות. אף אחת לא פוגעת. אבל מכיוון שהארמון יותר גבוה מהבניין, אתה מחליט לעשות מעשה שלא יעשה. אתה הולך אחורה, לוקח תנופה... ואז...
    רץ לאורך כל הארמון וקופץ מרחק של בערך 20 מטר בין הארמון לבניין! אתה עובר מעל כל הכביש הראשי ורואה את כל המכוניות, שנראות כמו נמלים. שאתה בערך במרחק 4 מטר מהבניין, אתה דופק לצלף כדור בראש, ממש במדוייק; בין העיניים. מכיוון שירית בו מטווח קצר, נוצר לו חור בפנים, והכדור עף מהצד השני. אתה נוחת בעמידה מכופפת ליד הצלף המת, מביט אל ג'יין ונושף את העשן מהאקדח שלך, כמו בסרטים. "בול פגיעה" אתה אומר בחיוך מתנשא.

ג'ייסון ריק -
    "אתה תשלח למלון שניראה רויאל קינגדום, מלון מפואר מרשת המלונות היוקרתית ראמבל קינגדום. אני ישכיר לך חדר נורמלי, למרות שיש ביכולתי להשיג סוויטה. אבל אם אני יביא לך סוויטה, זה ימשוך יותר מדי תשומת לב, ויתחילו לחשוד בך. המטרה שלך היא לשדוד את כל הכספות בכל החדרים במלון" הוא אומר. "ולמה לנסוע עד פורטוגל?" אתה שואל באי הבנה. "הרי יש מלונות פי אלף יותר טובים כאן באיטליה. אז אני לא מבין למה צריך כל כך רחוק" אתה אומר לו. "או, חיכיתי שתשאל את זה. זה כי הכספות בחדרים שבמלון, עובדות על נעילה חדשה שנקראת נעילה אלקטרומגנטית. המציא אותה איזה מדען ישראלי, כל דבר הם ממציאים הישראלים האלה. אבל זה לא משנה. כל לקוח שמשכיר חדר מקבל מין שבב USB כזה שניראה כמו דיסק און קי, אבל יותר דק ויותר קצר. ברגע שמכניסים את השבב לתוך חור מיוחד במנעול, הכספת תפתח. אבל ברגע שאתה נועל את הכספת, כל מי שיגע בכספת יקבל שוק חשמלי של 30 וואט. אפילו שזה לא גורם לנזק רב, זה עדיין לא מאפשר לך לגעת בכספת, וזה מעיף אותך אחורה אוטומטית" הוא מספר לך. "דיי גאוני..." אתה אומר לו. "אבל לי יש את המקורות שלי, וכבר השגתי מפתח מיוחד לכספות האלה. אז תחשוב איזה השפלה תהיה לרשת המלונות הזאת, שהיא תגלה שאת השיטה הגאונית שהם רק עכשיו גילו ופרסמו ומכרו והפיצו... נפרצה ובקלות!" הוא מסביר לך. "אני מתחיל לקלוט את זה... ליצור להם פאדיחה" אתה צוחק. "לא רק פאדיחה. אחרי שאנשים יקראו בעיתונים או יראו בחדשות את השוד המזעזע הזה, הם יפסיקו ללכת למלונות של רשת ראמבל קינגדום! ואז הם לא ירוויחו כסף!" הוא מחייך חיוך שטני. "אבל למה דווקא להם? מה הם עשו לך כל כך רע?" אתה שואל בכיווץ עיניים. "פעם אחת נכנסתי למלון מהרשת הזאת בשביל פריצות. אבל המאבטח משום מה חיפש עלי במיוחד, ולצערי הוא גם מצא אקדח בנעל שלי. שברתי לו את המפרקת והתחפפתי משם" הוא מספר. "זאת הייתה השפלה אדירה! אבל לא משנה. למשימה הזאת אתה תצא עם יבגני" הוא מסביר. "מי זה יבגני?" אתה שואל בסקרנות. לפתע דלת החדר שלכם נופלת. בפתח עומד אדם גבוה מאוד, מטר 95 לפחות, עם שרירים אדירים, שגדול ממך פיזית בהרבה. "סליחה על זה" הוא אומר במבטא רוסי כבד. "הנה הכרטיסים שביקשת לטיול, המפקד" הוא מדבר אל המלך. "זה יבגני!" המלך משיב לך בחיוך.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 07:31 PM
    מקס סטרונג-
    אתה צועק עליהם כדי שירגעו והם מיד מתאשתים וחוזרים לעצמם. "כן המפקד!" הם אומרים לך ברצינות כאילו אתה מפקדם בצבא. הילד הראשון פותח את המזוודה הקטנה, בתוכה אתה שם לב שיש ערימת שטרות גדולה של 100 יורו כל אחד. אתה מתחיל לבדוק את הארנק, בתוכו אתה מוצא: כמה מטבעות ישנים שלא שווים כלום, סיגריה לא משומשת, מצית ותמונות של בעל הארנק. הילד השני מתחיל לבדוק את הפסל, בהתחלה הוא רק מסתכל ולא מוצא כלום, אחר כך הוא כבר מנסה לגעת. בטעות מוחלטת הילד איכשהו פותח את ראש הפסל (לחצי) וקורא לך. "בוא תראה מקס! מהר!" הוא אומר ומנסה לזרז אותך. אתה רואה שבין החלקים נמצא כפתור אדום בגודל בינוני. "אולי נלחץ עליו??" אומר הילד הראשון (זה שנתת לו לפתוח את המזוודה) ומתחיל להתרגש באופן קיצוני.
    אני מהרהר כמה שניות ואומר "אין לנו משהו טוב יותר לעשות"
    ואז אומר "לחץ ואז זרוק את הפסל במהירות"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 08:47 PM
    ג'ק מנדל -
    אתה רץ אל ג'ין בשיפוע ומאוד נזהר שלא להחליק. בשלב מסויים אתה מצליח לתפוס את ג'יין ביד ימין, ולפתע הצלף יורה עוד ירייה, שוב ביד שלך. עם כל הקושי אתה מרים את ג'יין בכאב אדיר, וזורק אותה למעלה. אתה מוציא את האקדח ומנסה לפגוע בו, 5 יריות. אף אחת לא פוגעת. אבל מכיוון שהארמון יותר גבוה מהבניין, אתה מחליט לעשות מעשה שלא יעשה. אתה הולך אחורה, לוקח תנופה... ואז...
    רץ לאורך כל הארמון וקופץ מרחק של בערך 20 מטר בין הארמון לבניין! אתה עובר מעל כל הכביש הראשי ורואה את כל המכוניות, שנראות כמו נמלים. שאתה בערך במרחק 4 מטר מהבניין, אתה דופק לצלף כדור בראש, ממש במדוייק; בין העיניים. מכיוון שירית בו מטווח קצר, נוצר לו חור בפנים, והכדור עף מהצד השני. אתה נוחת בעמידה מכופפת ליד הצלף המת, מביט אל ג'יין ונושף את העשן מהאקדח שלך, כמו בסרטים. "בול פגיעה" אתה אומר בחיוך מתנשא.

"ג'יין את בסדר?" אני צועק לה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 08:47 PM
    ג&#39;ייסון ריק -
    "אתה תשלח למלון שניראה רויאל קינגדום, מלון מפואר מרשת המלונות היוקרתית ראמבל קינגדום. אני ישכיר לך חדר נורמלי, למרות שיש ביכולתי להשיג סוויטה. אבל אם אני יביא לך סוויטה, זה ימשוך יותר מדי תשומת לב, ויתחילו לחשוד בך. המטרה שלך היא לשדוד את כל הכספות בכל החדרים במלון" הוא אומר. "ולמה לנסוע עד פורטוגל?" אתה שואל באי הבנה. "הרי יש מלונות פי אלף יותר טובים כאן באיטליה. אז אני לא מבין למה צריך כל כך רחוק" אתה אומר לו. "או, חיכיתי שתשאל את זה. זה כי הכספות בחדרים שבמלון, עובדות על נעילה חדשה שנקראת נעילה אלקטרומגנטית. המציא אותה איזה מדען ישראלי, כל דבר הם ממציאים הישראלים האלה. אבל זה לא משנה. כל לקוח שמשכיר חדר מקבל מין שבב USB כזה שניראה כמו דיסק און קי, אבל יותר דק ויותר קצר. ברגע שמכניסים את השבב לתוך חור מיוחד במנעול, הכספת תפתח. אבל ברגע שאתה נועל את הכספת, כל מי שיגע בכספת יקבל שוק חשמלי של 30 וואט. אפילו שזה לא גורם לנזק רב, זה עדיין לא מאפשר לך לגעת בכספת, וזה מעיף אותך אחורה אוטומטית" הוא מספר לך. "דיי גאוני..." אתה אומר לו. "אבל לי יש את המקורות שלי, וכבר השגתי מפתח מיוחד לכספות האלה. אז תחשוב איזה השפלה תהיה לרשת המלונות הזאת, שהיא תגלה שאת השיטה הגאונית שהם רק עכשיו גילו ופרסמו ומכרו והפיצו... נפרצה ובקלות&#33;" הוא מסביר לך. "אני מתחיל לקלוט את זה... ליצור להם פאדיחה" אתה צוחק. "לא רק פאדיחה. אחרי שאנשים יקראו בעיתונים או יראו בחדשות את השוד המזעזע הזה, הם יפסיקו ללכת למלונות של רשת ראמבל קינגדום&#33; ואז הם לא ירוויחו כסף&#33;" הוא מחייך חיוך שטני. "אבל למה דווקא להם? מה הם עשו לך כל כך רע?" אתה שואל בכיווץ עיניים. "פעם אחת נכנסתי למלון מהרשת הזאת בשביל פריצות. אבל המאבטח משום מה חיפש עלי במיוחד, ולצערי הוא גם מצא אקדח בנעל שלי. שברתי לו את המפרקת והתחפפתי משם" הוא מספר. "זאת הייתה השפלה אדירה&#33; אבל לא משנה. למשימה הזאת אתה תצא עם יבגני" הוא מסביר. "מי זה יבגני?" אתה שואל בסקרנות. לפתע דלת החדר שלכם נופלת. בפתח עומד אדם גבוה מאוד, מטר 95 לפחות, עם שרירים אדירים, שגדול ממך פיזית בהרבה. "סליחה על זה" הוא אומר במבטא רוסי כבד. "הנה הכרטיסים שביקשת לטיול, המפקד" הוא מדבר אל המלך. "זה יבגני&#33;" המלך משיב לך בחיוך.
    " הוא יבוא איתי ?&#33; " אני שואל .
    " טוב קדימה בוא נילך &#33; "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג&#39;ו בלאק-
    "מי שמדבר יא בן זונה מכוער לך תדפוק את החבר ההומו שלך&#33;&#33;" הוא צועק עליך. "נראה לך שאני מפחד מטיפוס מגעיל ומלוכלך כמוך?&#33;?&#33;" הוא ממשיך לצעוק ומסמן לך לבוא לבמה כדי להלחם נגדו. כל הילדים מתחילים להאסף סביב וכל הבמה עמוסה ילדים שרוצים לראות את הקרב הזה בינך לבין פאולו. אתה שם לב, לפני שאתה עולה לבמה שגם הנערה הזו, סוניה מתאספת ליד הילדים האחרים כדי לראות מה יקרה. אתה עולה אל הבמה ואז אתה רואה את פאולו עומד במין עמידה מוזרה שעוד לא ראית, אתה לא מבין מה הוא ינסה לעשות. "למה אתה מחכה פחדן?&#33; תתחיל&#33;&#33;" הוא צועק עליך ומתחיל לזוז ממקום למקום בקפיצות קטנות, כאילו מתחמק ממשהו.

סטיב פוקס-
    אתה עונה בחיוב לשאלתו של וינס המנהל ואז שואל אותו מה שלומו. "בסדר גמור, תודה ששאלת" הוא אומר לך בנימוס, כאילו הוא מנסה להסתיר משהו ואתה חושד קצת. אחד הילדים יוצא קצת ממחבואו (ככה שרק אתה רואה אותו) ומסמן לך להמשיך את השיחה. אתה שם לב שהוא גם מוציא מכיס מכנסו נייר מקומט וחתיכת פחם ומתחיל לכתוב על הנייר. אחרי חצי דקה הוא מרים את הפתק ועליו כתוב: "תנסה לשטות בו כדי לגרום לו לתת לנו משהו בזמן שאנחנו נגנוב בשקט בזמן שהוא לא שם לב". פתאום וינס מסתכל עליך ושואל: "משהו קרה? אתה פתאום נורא שקט".

מקס סטרונג-
    אתה מהרהר בזה כמה רגעים ובסוף מחליט ללכת על זה וללחוץ. אתה אומר לילד שליד הפסל ללחוץ על הכפתור ומיד לעזוב את הפסל, אפילו לזרוק אותו וזה מה שהוא עושה. אחרי שהילד לוחץ על הפסל שלושתכם מתחבאים במהירות. פתאום אתה מתחיל לשמוע חריקה ורואה שבהמשך (מהצד השני של החדר.. לא מאיפה שנכנסת) נפתח מעבר סודי שלא ידעתם עליו. "אולי זה מוביל ליציאה&#33;" אומר אחד הילדים בפזיזות וממהר ללכת בכיוון במעבר. "חכה&#33;" קורא הילד השני והילד שכמעט הלך שם נעצר במקומו. "מה קרה?? למה עצרת אותי??" הוא שואל את הילד שאמר לו לעצור. "ניתן למקס לבדוק מפני מנגנוני אבטחה" הוא אומר בזריזות ואז מסתכל עליך.
    חמוף

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 09:00 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    "מי שמדבר יא בן זונה מכוער לך תדפוק את החבר ההומו שלך&#33;&#33;" הוא צועק עליך. "נראה לך שאני מפחד מטיפוס מגעיל ומלוכלך כמוך?&#33;?&#33;" הוא ממשיך לצעוק ומסמן לך לבוא לבמה כדי להלחם נגדו. כל הילדים מתחילים להאסף סביב וכל הבמה עמוסה ילדים שרוצים לראות את הקרב הזה בינך לבין פאולו. אתה שם לב, לפני שאתה עולה לבמה שגם הנערה הזו, סוניה מתאספת ליד הילדים האחרים כדי לראות מה יקרה. אתה עולה אל הבמה ואז אתה רואה את פאולו עומד במין עמידה מוזרה שעוד לא ראית, אתה לא מבין מה הוא ינסה לעשות. "למה אתה מחכה פחדן?&#33; תתחיל&#33;&#33;" הוא צועק עליך ומתחיל לזוז ממקום למקום בקפיצות קטנות, כאילו מתחמק ממשהו.
    אני חושב קצת ומסתכל על מהלכי הקפיצה שלו אחרי זה אני מתקרב אליו טיפה ובודק מה הוא יעשה. אם הוא ינסה להביא לי מכה אני ינסה לזוז הצידה כדי לחמוק ואז אני יביא לו בעיטה לבטן במקרה שהוא ינסה להביא לי אגרוף.במקרה של בעיטה אני יביא לו בעיטה לכליות.

7. יש לך פה תנאים?
    ג&#39;ק מנדל -
    "אני בסדר&#33; ואתה????" היא צורחת בבהלה. "אצלי הכל מצוין" אתה מתגאה. "אתה לא תוכל לחזור לכאן תצטרך ולעלות&#33; אפשר לקפוץ מגבוה לנמוך, אבל אי אפשר מנמוך לגבוה&#33;" היא אומרת לך ומחייכת. "אני מגיע כמה שיותר מהר&#33;" אתה אומר ומסתובב על מנת לרדת במדרגות למטה. לפתע אתה מסתובב בחזרה, היית בטוח שראית משהו חריג ברחוב. אתה מסתכל טוב טוב, ורואה בתוך בית הקפה שממול, יושב איש עם אותה חליפה בצבע ירוק כהה כמו שהייתה לצלף&#33; ויש לו... אקדח ביד&#33; לפתע הוא פורץ דרך שמשת בית הקפה ומנפץ אותה, זכוכיות עפות לכל עבר. הוא יורה מספר יריות לכיוון... בלוני הגז של הבניין&#33;&#33;&#33; בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פיצוץ אדיר נשמע. עשן ואש בכל מקום. הבניין קורס, שאתה על הגג שלו&#33; "ג&#39;קקקקקקקקקקקק הצילו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אתה שומע את צעקתה של ג&#39;יין, ורואה שני אנשים בחליפה בצבע ירוק כהה תופסים אותה וסוחבים אותה למסוק. אבל לך יש בעיות אחרות כרגע. בכל 5 שניות, זה כאילו הבניין יורד עוד מדרגה. משלב לשלב אתה מתקרב לשריפה. היסטריה שוררת בכבישים, כולם נכנסו לפאניקה. בשלב מסויים אתה כבר במרחק מטר מהאש. אתה מנסה להאחז בדוד השמש, אבל אתה מחליק... ונופל. "הוא בסדר?". "אני חושב שהוא בסדר". "הוא פוקח עיניים&#33;". "ג&#39;ק?". אתה שומע כל מיני מילים. אתה מתעורר במחלקה הרפואית של הבסיס שלכם, ששני מאבטחים של מלך הגנבים מדברים ביניהם עלייך, ועומדים מולך. "הוא מתעורר, הוא מתעורר&#33;" אחד מהם צועק, ומלך הגנבים נכנס מיד.

ג&#39;ייסון ריק -
    הטיסה היא מחר בשעה 22:00 בלילה, אתם תסעו על מטוס פרטי של צונאמי. "מזתומרת צונאמי&#33;?" אתה שואל בפחד. "חחח לא, לא צונאמי הגל. אני מדבר איתך על העוזר שלי, צונאמי. יש לו שם משפחה מוזר... אני יודע" הוא צוחק. "הוא סלובקי" הוא אומר לפתע. "מזתומרת סלובקי?" אתה שואל. "אחד שנולד בסלובקיה, מדינה ליד צ&#39;כיה" הוא עונה לך. "ובאמת יש לו מטוס פרטי?" אתה שואל. "שהוא גנב, כן. המומחיות של צונאמי זה פריצה ליאכטות ומטוסים" הוא קורץ לך. "אגב, הוא יהיה איתכם שם בפורטוגל, הוא פשוט יהיה במלון אחר. מתי שתצטרכו משהו, תתקשרו אליו ואני מבטיח שהוא יהיה מולך תוך דקה. יש לו גם ערכת עזרה ראשונה והרבה תחמושת, אם תצטרכו" הוא אומר. "בינתיים תלך לישון, כבר מאוחר. אתה תזדקק לכל הכוחות שבעולם, במיוחד אחרי משימה שכזאת, ולקראת משימה יותר מסובכת" הוא אומר לך. "יאללה, לילה טוב&#33;" המלך אומר ויוצא מהחדר, בזמן שיבגני מכבה את האור, ובטעות שובר את המתג. הדלת נסגרת... ואתה נרדם. "בוקר טוב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אתה שומע את מלך הגנבים מעיר אותך בצעקה מחרישת אוזניים, שמקפיצה אותך מתוך שינה. "מה הבעיה שלך&#33;??&#33;?&#33;? כמעט קיבלתי התקף לב&#33;&#33;&#33;" אתה צורח עליו, מבוהל כולך. "כן, אבל השעה היא כבר 21:00, ואתה צריך לעלות לטיסה ב22:00, להזכירך" הוא אומר לך. "מה לעזאזל?&#33; אתה אומר שישנתי עכשיו יום שלם?" אתה נדהם. "לא בדיוק. הלכת לישון רק בשלוש לפנות בוקר אז... בערך. בא לך לצאת איתי לאימון?" הוא שואל ברצינות.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 09:13 PM
    ג&#39;ייסון ריק -
    הטיסה היא מחר בשעה 22:00 בלילה, אתם תסעו על מטוס פרטי של צונאמי. "מזתומרת צונאמי&#33;?" אתה שואל בפחד. "חחח לא, לא צונאמי הגל. אני מדבר איתך על העוזר שלי, צונאמי. יש לו שם משפחה מוזר... אני יודע" הוא צוחק. "הוא סלובקי" הוא אומר לפתע. "מזתומרת סלובקי?" אתה שואל. "אחד שנולד בסלובקיה, מדינה ליד צ&#39;כיה" הוא עונה לך. "ובאמת יש לו מטוס פרטי?" אתה שואל. "שהוא גנב, כן. המומחיות של צונאמי זה פריצה ליאכטות ומטוסים" הוא קורץ לך. "אגב, הוא יהיה איתכם שם בפורטוגל, הוא פשוט יהיה במלון אחר. מתי שתצטרכו משהו, תתקשרו אליו ואני מבטיח שהוא יהיה מולך תוך דקה. יש לו גם ערכת עזרה ראשונה והרבה תחמושת, אם תצטרכו" הוא אומר. "בינתיים תלך לישון, כבר מאוחר. אתה תזדקק לכל הכוחות שבעולם, במיוחד אחרי משימה שכזאת, ולקראת משימה יותר מסובכת" הוא אומר לך. "יאללה, לילה טוב&#33;" המלך אומר ויוצא מהחדר, בזמן שיבגני מכבה את האור, ובטעות שובר את המתג. הדלת נסגרת... ואתה נרדם. "בוקר טוב&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אתה שומע את מלך הגנבים מעיר אותך בצעקה מחרישת אוזניים, שמקפיצה אותך מתוך שינה. "מה הבעיה שלך&#33;??&#33;?&#33;? כמעט קיבלתי התקף לב&#33;&#33;&#33;" אתה צורח עליו, מבוהל כולך. "כן, אבל השעה היא כבר 21:00, ואתה צריך לעלות לטיסה ב22:00, להזכירך" הוא אומר לך. "מה לעזאזל?&#33; אתה אומר שישנתי עכשיו יום שלם?" אתה נדהם. "לא בדיוק. הלכת לישון רק בשלוש לפנות בוקר אז... בערך. בא לך לצאת איתי לאימון?" הוא שואל ברצינות.
    " אוקי בוא ניצא "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 09:13 PM
    ג&#39;ק מנדל -
    "אני בסדר&#33; ואתה????" היא צורחת בבהלה. "אצלי הכל מצוין" אתה מתגאה. "אתה לא תוכל לחזור לכאן תצטרך ולעלות&#33; אפשר לקפוץ מגבוה לנמוך, אבל אי אפשר מנמוך לגבוה&#33;" היא אומרת לך ומחייכת. "אני מגיע כמה שיותר מהר&#33;" אתה אומר ומסתובב על מנת לרדת במדרגות למטה. לפתע אתה מסתובב בחזרה, היית בטוח שראית משהו חריג ברחוב. אתה מסתכל טוב טוב, ורואה בתוך בית הקפה שממול, יושב איש עם אותה חליפה בצבע ירוק כהה כמו שהייתה לצלף&#33; ויש לו... אקדח ביד&#33; לפתע הוא פורץ דרך שמשת בית הקפה ומנפץ אותה, זכוכיות עפות לכל עבר. הוא יורה מספר יריות לכיוון... בלוני הגז של הבניין&#33;&#33;&#33; בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פיצוץ אדיר נשמע. עשן ואש בכל מקום. הבניין קורס, שאתה על הגג שלו&#33; "ג&#39;קקקקקקקקקקקק הצילו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אתה שומע את צעקתה של ג&#39;יין, ורואה שני אנשים בחליפה בצבע ירוק כהה תופסים אותה וסוחבים אותה למסוק. אבל לך יש בעיות אחרות כרגע. בכל 5 שניות, זה כאילו הבניין יורד עוד מדרגה. משלב לשלב אתה מתקרב לשריפה. היסטריה שוררת בכבישים, כולם נכנסו לפאניקה. בשלב מסויים אתה כבר במרחק מטר מהאש. אתה מנסה להאחז בדוד השמש, אבל אתה מחליק... ונופל. "הוא בסדר?". "אני חושב שהוא בסדר". "הוא פוקח עיניים&#33;". "ג&#39;ק?". אתה שומע כל מיני מילים. אתה מתעורר במחלקה הרפואית של הבסיס שלכם, ששני מאבטחים של מלך הגנבים מדברים ביניהם עלייך, ועומדים מולך. "הוא מתעורר, הוא מתעורר&#33;" אחד מהם צועק, ומלך הגנבים נכנס מיד.

"היי איך הגעתי לכאן?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 1 2009, 08:00 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מהרהר בזה כמה רגעים ובסוף מחליט ללכת על זה וללחוץ. אתה אומר לילד שליד הפסל ללחוץ על הכפתור ומיד לעזוב את הפסל, אפילו לזרוק אותו וזה מה שהוא עושה. אחרי שהילד לוחץ על הפסל שלושתכם מתחבאים במהירות. פתאום אתה מתחיל לשמוע חריקה ורואה שבהמשך (מהצד השני של החדר.. לא מאיפה שנכנסת) נפתח מעבר סודי שלא ידעתם עליו. "אולי זה מוביל ליציאה&#33;" אומר אחד הילדים בפזיזות וממהר ללכת בכיוון במעבר. "חכה&#33;" קורא הילד השני והילד שכמעט הלך שם נעצר במקומו. "מה קרה?? למה עצרת אותי??" הוא שואל את הילד שאמר לו לעצור. "ניתן למקס לבדוק מפני מנגנוני אבטחה" הוא אומר בזריזות ואז מסתכל עליך.
    אני מתחיל ליכנס בהיאטיות סוקר את המקום בקפידה והולך לאט

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

11. the bitch is back
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 07:50 PM

אליס וואנדר -
    את מכניסה לו ברכייה קטלנית לביצים, והוא מתקפל מכאבים ויורק אוטומטית, שלא בכוונה. "בלאט..." הוא אומר במבטא רוסי מעצבן, ומתרסק על הריצפה, מחזיק את האיזור הכואב. "תיראה מה היא עשתה לי&#33; צריך להרוג חלאות כמוה&#33;" הוא אומר שוב במבטא הרוסי המעצבן למלך הגנבים, אך הפעם בגמגומי כאב. "תלמד קצת נימוסים, הייד. זה יחסוך לך הרבה כאב" מלך הגנבים אומר לו ברצינות, ומסמן לך לבוא אחריו, משאיר את כולם פעורי פה. אתם מגיעים למשרד שלו, הוא נועל את הדלת ופורס בפנייך מפה. "זאת המפה של הטירה" הוא אומר ברגילות. "איזו טירה?" את שואלת. "הטירה של הג&#39;וקר. בגלל זה קוראים להם הממלכה" הוא אומר. "עכשיו תתחילי לחשוב על תכנית, יש לך 5 דקות" הוא אומר בשיא הרצינות.
    "תוכנית?&#33;" אני אומרת מופתעת ומנסה לחשוב על תעלול מוצלח "לתקוע אותו מחוץ לטירה בתחתונים זה לא הכי יצירתי הא?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Donald Duck@Nov 1 2009, 07:50 PM
    ג&#39;יאנפרנקו דה וינסנט -
    אתם יוצאים לדרך שהנער הספרדי סוחב על כתפו את ז&#39;אק. "קוד קוד, אנו יוצאים עכשיו מהמשרד ברומא. נהיה כמשוער בעוד שעתיים בנאפולי" מישל אומרת במכשיר הקשר. "קוד קוד, הזהרו. מסתבר שהאיש שתקף אותכם הוא מתחזה של נציג השירות, כי גופתו של הנציג נמצאה במרחק של כ10 קילומטר מהמשרד. טמנו לכם מלכודת" הקול נשמע מהצד השני. "האם ידוע מי הוא התוקף, ומה הם מטרותיו?" מישל שואלת בקור רוח. "כניראה שמדובר בעוד מתקפה של מאפיית האלו. הקנאים האלה, לא למדו לא להתעסק איתנו&#33;?&#33;?" נשמע שוב הקול שעונה למישל. "בכל אופן, כניראה שאותם אנשים ששלחו את המתנקשים, ינסו לתקוף אותכם בשנית. היו זהירים" הקול חוזר, ואז הקשר מתנתק. אתם הולכים בערך 2 קילומטר ומגיעים לקולוסיאום. "רק רגע, השארתי את האקדח השני שלי בטעות בקולוסיאום, במהלך המשימה" אומר הנער השני, ההוא הלא ספרדי. "בסדר בוק, אבל אני לא סומכת על אנשים מהעדה שלך, כדאי שתעשה את זה מהר" פוקדת עליו מישל. "את מכירה אותי גברתי, צ&#39;יק צ&#39;אק&#33;" בוק אומר ורץ אל הקולוסיאום, מטפס על שער הברזל הגדול ונכנס פנימה. "העדה שלך" אתה אומר בשאלה. "צ&#39;כים. עזוב, סיפור ארוך" מישל עונה לך אפילו בלי להסתכל. דקה עוברת. שתי דקות. שלוש. ארבע. 10 דקות עוברות. "זה לא מתאים לבוק, משהו מוזר קורה כאן" מישל אומרת ומרימה גבה. לפתע שלוש יריות נשמעות מבפנים. "שיט&#33;&#33;&#33;&#33;" מישל אומרת. "פרסיאדו, אתה תישאר כאן ותשמור על הפצוע&#33;" אומרת מישל ומצביע על הנער ספרדי. "ואתה, בוא איתי&#33;" היא מצביעה עלייך, ואתם מזדרזים לטפס על שער הברזל הגדול.
    "רגע מישל&#33; זאת עלולה להיות מלכודת לפחות תבדקי שיש לך נשק..
    אני חושב שיש שתי אפשרויות:א-שהנער שברח כעת הוא בוגד, ב-שהם הרגו את הנער שהיה איתנו.
    חייבים להיות מוכנים לכל סיפור ולא להבהל אם א,זה מה שיקרה.." אגיד ואמשיך לטפס.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. יש לך פה תנאים?
    ג&#39;ייסון ריק -
    "סבבה, תתלבש ונצא תוך חמש דקות" מלך הגנבים אומר לך. כעבור חמש דקות אתם מוצאים את עצמיכם זרוקים על הספה וטוחנים פופקורן, מול תכנית הטלוויזיה "העוקץ". "מה זאת התכנית הזאת בכלל?" אתה שואל וזורק עוד פופקורן לפה. "זה על כמה שחקנים שיוצאים כל פעם לחנות אחרת בשביל לשדוד אותה, בדרכים מתוחכמות במיוחד. בכל פרק הונאה אחרת, ולא רק בחנויות. הם עושים כל מיני תרגילי כיוס ברחוב" מלך הגנבי אומר לך. "אז אתה אומר שכדאי לי ללמוד מהם?" אתה שואל. "למה לחכות כל שבוע בשביל ללמוד הונאה? כל מה שהם עושים, עשיתי 10 שנים לפני שהתכנית הזאת יצאה" הוא מחייך חיוך שטני. "אתה יכול פשוט ללמוד ממני" הוא אומר, וגומר את הפופקורן האחרון שנשאר. "רגע... לא אמרנו שנצא לאימון?" אתה שואל כאילו כלום. "כן, אבל אתה יודע... לא יצא בדיוק, חוץ מזה כבר מאוחר" הוא משיב. "מה מאוחר?&#33;?&#33;? מה השעה&#33;&#33;&#33;?&#33;??&#33;" נופל לך לפתע האסימון. "אממממ 21:50, למה?" הוא שואל וקם. "כי עוד עשר דקות אני צריך לעלות על מטוס בדרך לפורטוגל&#33;" אתה נלחץ. "אה, יש לך מספיק זמן. לך תארוז את המזוודה שלך" הוא אומר. אז.... מה תארוז?

ג&#39;ק מנדל -
    "אמממ, אחרי הקריסה של הבניין, שלחתי כמה חבר&#39;ה להתגנב להריסות, ולפלח כל מה שהיה בכיסים של הגופות. למרבה המזל, הם מצאו המון שלל, אך גם טענו שהם ראו פנים מוכרות" מלך הגנבים עונה לך ולוקח עוד ביס במשולש פיצה שביד שלו. "אז בקיצור שלחתי לשם צוות רפואי, והם בפירוש הודיעו כי אתה אחד מאיתנו. אז לקחנו אותך לכאן שהיית במצב קשה מאוד, אבל כרגע אתה בסדר; הודות לעבודה המסורה של הצוות שלנו" הוא אומר ומסיים את המשולש. "אחלה פיצה, רוצה?" הוא שואל אותך. "כן&#33; אני אשמח. אגב, כמה זמן אני כאן?" אתה שואל ומחזיק את הראש מכאבים. "אני חושב ששלושה ימים היית בקומה. משהו כזה. אבל הרגשנו שאתה פה איתנו" הוא אומר ומגיש לך משולש פיצה. אתה נוגס בו, וזה אחד הדברים הטעימים שאכלת. "למה אתה מתכוון?" אתה שואל. "כל הזמן מלמלת דברים" הוא אומר ולוקח לעצמו עוד משולש. "איזה דברים?" אתה שואל. "ג&#39;יין, ג&#39;יין... משהו כזה" הוא אומר בנורמליות לחלוטין. לפתע הזיכרון מתחיל לשוב אלייך. "ג&#39;יין&#33;" אתה צורח ומיד יורק את הפיצה שבפיך ישר אל אחד המאבטחים.

אליס וואנדר -
    "באמת? זה כל מה שאת מסוגלת לעשות?" הוא אומר ונשען אחורה. "חשבתי שאת יכולה קצת יותר מתרגילים פשוטים שכאלה" הוא אומר ולוקח ספר סגול ועבה במיוחד מאחת המגירות. הוא זורק את הספר על שולחן עץ ברעש גדול. על הכריכה של הספר כתוב בכתב צהוב ענק: "ספר המתיחות שלי". את מדפדפת מעט בספר, ורואה שיש בו בערך 500 עמודים. בכל עמוד, לפחות 2 מתיחות גאוניות. "לכי לחדר שלך ותעייני בזה. תחזרי אלי עוד 20 דקות עם רעיונות יצירתיים משלך. תוכלי לשלב שתי מתיחות שיש בספר, הוא לקבל מהם מוזה" הוא מחייך. את הולכת לחדר שלך ונועלת את הדלת. את זורקת את הספר על המיטה, נשכבת ומתחילה לעיין בו. אז מה תעשי? (אתה יכול להמציא)

ג&#39;יאנפרנקו דה וינסנט -
    אתה יורדים מהצד השני על הגדר. "נשק תמיד יש לי" היא אומרת שוב במבטא צרפתי מעצבן, מרימה את שמלתה הכסופה ומראה לך אקדח CZ שדבוק לה לרגל. היא מוציאה אותו. לך יש אקדח GLOCK שלקחת מהגופה של הנער המת, שהיה בצד שלך. "לא משנה לי אם הוא בגד בי או מת. החוק הראשון אצלינו ביחידה 409, הוא לעולם לא להשאיר חבר מאחור" היא אומרת. "קדימה, בוא נצא לדרך" היא ממשיכה ואתם מתחילים לרוץ לתוך הקולוסיאום. הקולוסיאום... מבנה אצטדיון ענק, שבתקופת ימי הביניים היו משתמשים בו לקרבות גלדיאטורים. אתה נכנסים פנימה בשקט בשקט. אתם מגיעים לזירה, שמלאה בסלעים גדולים במיוחד בצבע כתום בהיר, שאפשר להסתתר מאחוריהם. אתם מיד הולכים ומתחבאים מאחורי סלע כזה שדיי מזכיר בצורתו מלבן. אתם מציצים טיפה פנימה. ורואים שני אנשים עם חולצה לבנה שעליה מצויירת גולגולת סגולה. אותה חולצה הייתה לאיש שהתחזה לנציג. הם עומדים מול בוק, הנער הצ&#39;כי. לפתע הבחור השמאלי מוציא אקדח, ומכוון לראש של בוק&#33;

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחיל להסתכל טוב טוב על המהלכים של פאולו וסוקר את צעדיו. אתה מחליט להתקרב אליו טיפה וזה מה שאתה עושה. פתאום פאולו קופץ קפיצה יחסית גדולה אחורה ואז ממשיך את מהלכי הקפיצה המוזרים שלו. "נו קדימה&#33; תראה לי מה אתה שווה בן זונה&#33;" הוא צועק עליך וקופץ אליך עם בעיטה. בזמזל אתה מצליח לזוז הצידה טיפה ונמנע מהתקפתו (עכשיו גבו של פאולו מכוון אל הגב שלך). אתה מסתובב במהירות והדבר היחיד שאתה יכול לעשות בדבר כזה הוא לבעוט בו. זה מה שאתה עושה ופאולו נופל על רצפת הבמה ופוגע בפניו. מהר מאוד הוא קם ושוב קופץ רק שעכשיו דם יוצא מאפו והאף נראה שבור. "זה לא יעצור אותי מלכסח אותך&#33;&#33;" הוא צועק ונראה שהוא מתכונן לתת לך מכה.

מקס סטרונג-
    לאטא לאט אתה מתחיל להכנס אל המעבר ובדרכך סורק את האיזור מפני מנגנונים. אחרי כמה דקות שבהן אתה לא מצליח למצוא כלום חשוד אומר אחד הילדים: "בואו נתקדם אולי יש משהו&#33;". הילד מתחיל להתקדם בזריזות במעבר ואתה שם לב שהוא מחפש על הקירות משהו. "מה יש לך?" שואל הילד השני (שנמצא לידך). "אולי יש עוד דלת שפותחת מעבר לחדר&#33;" הוא עונה ברצינות וממשיך לסרוק את המעבר כדי למצוא דלת סתרים נוספת. אחרי כמה דקות כשהוא מתחיל להתייאש הוא נשען על הקיר ואחת מהלבנים שבקיר נדחפת פנימה ופותחת דלת לחדר. מהמעבר אף אחד מכם לא מצליח להבין מה הוא נימצא בחדר.
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 2 2009, 02:32 PM
    ג&#39;ק מנדל -
    "אמממ, אחרי הקריסה של הבניין, שלחתי כמה חבר&#39;ה להתגנב להריסות, ולפלח כל מה שהיה בכיסים של הגופות. למרבה המזל, הם מצאו המון שלל, אך גם טענו שהם ראו פנים מוכרות" מלך הגנבים עונה לך ולוקח עוד ביס במשולש פיצה שביד שלו. "אז בקיצור שלחתי לשם צוות רפואי, והם בפירוש הודיעו כי אתה אחד מאיתנו. אז לקחנו אותך לכאן שהיית במצב קשה מאוד, אבל כרגע אתה בסדר; הודות לעבודה המסורה של הצוות שלנו" הוא אומר ומסיים את המשולש. "אחלה פיצה, רוצה?" הוא שואל אותך. "כן&#33; אני אשמח. אגב, כמה זמן אני כאן?" אתה שואל ומחזיק את הראש מכאבים. "אני חושב ששלושה ימים היית בקומה. משהו כזה. אבל הרגשנו שאתה פה איתנו" הוא אומר ומגיש לך משולש פיצה. אתה נוגס בו, וזה אחד הדברים הטעימים שאכלת. "למה אתה מתכוון?" אתה שואל. "כל הזמן מלמלת דברים" הוא אומר ולוקח לעצמו עוד משולש. "איזה דברים?" אתה שואל. "ג&#39;יין, ג&#39;יין... משהו כזה" הוא אומר בנורמליות לחלוטין. לפתע הזיכרון מתחיל לשוב אלייך. "ג&#39;יין&#33;" אתה צורח ומיד יורק את הפיצה שבפיך ישר אל אחד המאבטחים.

"מה קרה לה מצאתם אותה&#33;? היא הייתה איתי שם בבניין שממול&#33;&#33;&#33; איפה היא&#33;?&#33;" אני צועק
    --------

-------

עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •