ג'ק מנדל -
אתה רץ אל ג'ין בשיפוע ומאוד נזהר שלא להחליק. בשלב מסויים אתה מצליח לתפוס את ג'יין ביד ימין, ולפתע הצלף יורה עוד ירייה, שוב ביד שלך. עם כל הקושי אתה מרים את ג'יין בכאב אדיר, וזורק אותה למעלה. אתה מוציא את האקדח ומנסה לפגוע בו, 5 יריות. אף אחת לא פוגעת. אבל מכיוון שהארמון יותר גבוה מהבניין, אתה מחליט לעשות מעשה שלא יעשה. אתה הולך אחורה, לוקח תנופה... ואז...
רץ לאורך כל הארמון וקופץ מרחק של בערך 20 מטר בין הארמון לבניין! אתה עובר מעל כל הכביש הראשי ורואה את כל המכוניות, שנראות כמו נמלים. שאתה בערך במרחק 4 מטר מהבניין, אתה דופק לצלף כדור בראש, ממש במדוייק; בין העיניים. מכיוון שירית בו מטווח קצר, נוצר לו חור בפנים, והכדור עף מהצד השני. אתה נוחת בעמידה מכופפת ליד הצלף המת, מביט אל ג'יין ונושף את העשן מהאקדח שלך, כמו בסרטים. "בול פגיעה" אתה אומר בחיוך מתנשא.
ג'ייסון ריק -
"אתה תשלח למלון שניראה רויאל קינגדום, מלון מפואר מרשת המלונות היוקרתית ראמבל קינגדום. אני ישכיר לך חדר נורמלי, למרות שיש ביכולתי להשיג סוויטה. אבל אם אני יביא לך סוויטה, זה ימשוך יותר מדי תשומת לב, ויתחילו לחשוד בך. המטרה שלך היא לשדוד את כל הכספות בכל החדרים במלון" הוא אומר. "ולמה לנסוע עד פורטוגל?" אתה שואל באי הבנה. "הרי יש מלונות פי אלף יותר טובים כאן באיטליה. אז אני לא מבין למה צריך כל כך רחוק" אתה אומר לו. "או, חיכיתי שתשאל את זה. זה כי הכספות בחדרים שבמלון, עובדות על נעילה חדשה שנקראת נעילה אלקטרומגנטית. המציא אותה איזה מדען ישראלי, כל דבר הם ממציאים הישראלים האלה. אבל זה לא משנה. כל לקוח שמשכיר חדר מקבל מין שבב USB כזה שניראה כמו דיסק און קי, אבל יותר דק ויותר קצר. ברגע שמכניסים את השבב לתוך חור מיוחד במנעול, הכספת תפתח. אבל ברגע שאתה נועל את הכספת, כל מי שיגע בכספת יקבל שוק חשמלי של 30 וואט. אפילו שזה לא גורם לנזק רב, זה עדיין לא מאפשר לך לגעת בכספת, וזה מעיף אותך אחורה אוטומטית" הוא מספר לך. "דיי גאוני..." אתה אומר לו. "אבל לי יש את המקורות שלי, וכבר השגתי מפתח מיוחד לכספות האלה. אז תחשוב איזה השפלה תהיה לרשת המלונות הזאת, שהיא תגלה שאת השיטה הגאונית שהם רק עכשיו גילו ופרסמו ומכרו והפיצו... נפרצה ובקלות!" הוא מסביר לך. "אני מתחיל לקלוט את זה... ליצור להם פאדיחה" אתה צוחק. "לא רק פאדיחה. אחרי שאנשים יקראו בעיתונים או יראו בחדשות את השוד המזעזע הזה, הם יפסיקו ללכת למלונות של רשת ראמבל קינגדום! ואז הם לא ירוויחו כסף!" הוא מחייך חיוך שטני. "אבל למה דווקא להם? מה הם עשו לך כל כך רע?" אתה שואל בכיווץ עיניים. "פעם אחת נכנסתי למלון מהרשת הזאת בשביל פריצות. אבל המאבטח משום מה חיפש עלי במיוחד, ולצערי הוא גם מצא אקדח בנעל שלי. שברתי לו את המפרקת והתחפפתי משם" הוא מספר. "זאת הייתה השפלה אדירה! אבל לא משנה. למשימה הזאת אתה תצא עם יבגני" הוא מסביר. "מי זה יבגני?" אתה שואל בסקרנות. לפתע דלת החדר שלכם נופלת. בפתח עומד אדם גבוה מאוד, מטר 95 לפחות, עם שרירים אדירים, שגדול ממך פיזית בהרבה. "סליחה על זה" הוא אומר במבטא רוסי כבד. "הנה הכרטיסים שביקשת לטיול, המפקד" הוא מדבר אל המלך. "זה יבגני!" המלך משיב לך בחיוך.