Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 240
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Donald Duck@Nov 2 2009, 05:28 PM

ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    אתה רץ לאחד ודופק לו בעיטה מסובבת אדירה תוך כדי קפיצה, מהלך השובר לו את הצוואר. שאתה בא לשני ומנסה לעשות לו את זה גם, הוא קלט כבר את הטכניקה ותופס לך את הרגל. ביד השנייה הוא מכניס לך בוקס עוצמתי שמההדף מעיף אותך כמה מטרים טובים אחורה, איפה שזה ששברת לו את הצוואר נתלה לך על הגב, נופל איתך אחורה ולא מוכן לעזוב. מיד מתאספים עוד שני בחורים לידך ומתחילים לבעוט בך בחוזקה, שאתה משותק לריצפה. שני הבריונים האחרים כרגע דופקים לבוק ומישל מכות רצח עם אגרופנים. בוק ניראה במצב יותר גרוע מאשר ז'אק, החבר שליווה אותך למשרד.
    אשתדל לקום או מתוך הרצפה אבעט ברגליהם ואז אקום ואתן להם אגרופים.
    אחרי זה אנסה לשחרר את בוק ומישל.
    ------------------
    איך מי ששבר את הצוואר מסוגל להלחם?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. היכל התהילה
    הטופס שלי נשלח

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

3. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג'ק מנדל -
    "מאפיית וונגולה פועלת בשיטה מאוד אנונימית, הם נפגשים כל פעם בנקודה אחרת. הם מחביאים כל פעם פתק במקום אחר בעיר, ובפתק הזה כתובות הנקודות ציון של המפגש הבא שלהם. חברי המאפיה יודעים לבד ללכת למקום המסתור של הפתק, לקרוא מה שכתוב בו, ולהחביא אותו מחדש. הסיכויים למצוא את הפתק הזה הוא אפסי, בעיקר בעיר גדולה כמו נאפולי. אבל... יש להם מועדון קבוע שהם נוהגים להיפגש בו מדי פעם, למסיבות. מועדון פאלקון. כן, זה השם! פאלקון! אנחנו צריכים להזדרז, ולהגיע לשם כמה שיותר מהר. אגב, תכיר את המאבטחים החדשים שלי. הם עבריינים צעירים דיי מוכשרים, מצאתי אותם שטיילתי במדינה קרואטיה. תכירו" הוא אומר ואתה לוחץ להם את הידיים. לכל אחד מהם יש יד יותר חזקה מהשני, ושניהם גרמו לך כאב שלא בכוונה, ושמעת כמה קליקים יוצאים מהיד שלך. אבל מצד שני אתה שמח לדעת ששני הבריונים האלה הולכים ללוות אותך לפשיטה על מועדון. אתה קם ומתלבש, מחביא אקדח טייפ 68 בנעל שלך, ואתם יוצאים לדרך. אתה רואה ששני המאבטחים חמושים באקדח שניקרא K100, אקדח אדיר במיוחד. אז אתה בכלל שמח שהם שומרים עלייך. אתם נכנסים לסובארו כחולה ויוקרתית במיוחד, ואז יוצאים לדרך. אחד מהמאבטחים נוהג על פול גז, 150 קמ"ש. כעבור שתי דקות אתם מגיעים למועדון החשפניות פאלקון. מה תעשה?

ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    זה לא באמת שברת לו את הצוואר, זה ביטוי כזה. שאתה דופק למישו מכה חזקה בצוואר והוא מתעקם כזה, אז אומרים 'שברתי לו את הצוואר' .
    ----
    אתה קם בזהירות, תופס את זה שעל הגב שלך ומעיף אותו קדימה, והוא מתרסק על סלע. אתה מסתובב על התחת שהרגל הימנית שלך ישרה, ואתה מפיל את כולם, אתה קם מהר ושם בכל אחד מהם מספר אגרופים רצחניים, במהירות כולם על הריצפה מפוצצים דם. אתה רץ לעזור לבוק ומישל, אך בוק במצב קריטי. הבריון חונק את מישל ביד אחת, וביד השנייה שולף סכין!
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Donald Duck@Nov 2 2009, 06:21 PM
    ג'ק מנדל -
    "מאפיית וונגולה פועלת בשיטה מאוד אנונימית, הם נפגשים כל פעם בנקודה אחרת. הם מחביאים כל פעם פתק במקום אחר בעיר, ובפתק הזה כתובות הנקודות ציון של המפגש הבא שלהם. חברי המאפיה יודעים לבד ללכת למקום המסתור של הפתק, לקרוא מה שכתוב בו, ולהחביא אותו מחדש. הסיכויים למצוא את הפתק הזה הוא אפסי, בעיקר בעיר גדולה כמו נאפולי. אבל... יש להם מועדון קבוע שהם נוהגים להיפגש בו מדי פעם, למסיבות. מועדון פאלקון. כן, זה השם! פאלקון! אנחנו צריכים להזדרז, ולהגיע לשם כמה שיותר מהר. אגב, תכיר את המאבטחים החדשים שלי. הם עבריינים צעירים דיי מוכשרים, מצאתי אותם שטיילתי במדינה קרואטיה. תכירו" הוא אומר ואתה לוחץ להם את הידיים. לכל אחד מהם יש יד יותר חזקה מהשני, ושניהם גרמו לך כאב שלא בכוונה, ושמעת כמה קליקים יוצאים מהיד שלך. אבל מצד שני אתה שמח לדעת ששני הבריונים האלה הולכים ללוות אותך לפשיטה על מועדון. אתה קם ומתלבש, מחביא אקדח טייפ 68 בנעל שלך, ואתם יוצאים לדרך. אתה רואה ששני המאבטחים חמושים באקדח שניקרא K100, אקדח אדיר במיוחד. אז אתה בכלל שמח שהם שומרים עלייך. אתם נכנסים לסובארו כחולה ויוקרתית במיוחד, ואז יוצאים לדרך. אחד מהמאבטחים נוהג על פול גז, 150 קמ"ש. כעבור שתי דקות אתם מגיעים למועדון החשפניות פאלקון. מה תעשה?

ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    זה לא באמת שברת לו את הצוואר, זה ביטוי כזה. שאתה דופק למישו מכה חזקה בצוואר והוא מתעקם כזה, אז אומרים 'שברתי לו את הצוואר' .
    ----
    אתה קם בזהירות, תופס את זה שעל הגב שלך ומעיף אותו קדימה, והוא מתרסק על סלע. אתה מסתובב על התחת שהרגל הימנית שלך ישרה, ואתה מפיל את כולם, אתה קם מהר ושם בכל אחד מהם מספר אגרופים רצחניים, במהירות כולם על הריצפה מפוצצים דם. אתה רץ לעזור לבוק ומישל, אך בוק במצב קריטי. הבריון חונק את מישל ביד אחת, וביד השנייה שולף סכין!
    אחפש במהירות את הסכין של האיש שהפיל את סכינו,לאחר מכן אקח אבן ואלך יחד איתה כדי שהוא לא יקלוט שאני זז, לאחר מכן אתקרב לרגלו ואחתוך את רגלו עד שהיא נכרתת..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    מקס סטרונג-
    אתה מתחיל ללכת בכיוון החדר כששני הילדים האחרים עוקבים אחריך. אתה נכנס אבל זה חשוך לגמרי אז אתה לא רואה כלום. "מזל שפילחתי את הפנס של השומר!" אומר אחד הילדים ומעביר אליך בזריזות את הפנס. אתה לוקח את הפנס, מדליק אותו ומתחיל להכנס לתוך החדר. אתה מכוון את הפנס לכל כיוון אפשרי אבל לא רואה שם כלום חוץ מפח זבל, מה שמאוד מבלבל אותך. "מה?! הגענו עד לפה בשביל כלום!" קורא אחד הילדים באכזבה גדולה ונאנח. "רגע! אולי ננסה לחפש אם יש משהו בפח!" מציע הילד השני ונראה מאושר כי אולי הוא עלה על משהו חשוב.

סטיב פוקס-
    אתה מתחיל לדבר עם המנהל ומספר לו את הבדיחה שלך. אתה מסיים לספר את הבדיחה ומסמן במהירות, בלי שהמנהל יראה, לחברים שלך להתחיל בגניבה. "נחמד מאוד, נחמד מאוד" המנהל אומר לך ומעלה חיוך קטן, בנוסף לכך הוא גם מתחיל לגחך. אתה שם לב שהילדים מתחיל לצאת קצת ממחבואה ולקחת אליהם חפצים כגון: פסלים קטנים, מטבעות, כלים מצופים זהב ואפילו קופסאות שנראות להם שוות משהו. אחד הילדים מסמן לך בזריזות להמשיך את השיחה ולהעסיק אותו עוד. "אז ז'וקינדו, על מה רצית לדבר איתי?" המנהל שואל אותך ומחכה בסקרנות לתשובה.

ג'ו בלאק-
    אתה לא חייב כוכביות.. אפשר לקלל..
    --------------------------------------------------------
    פאולו מתכונן לתת לך מכה ואז במהירות, עוד לפני שהספקת להבין מה הוא עושה, הוא קופץ עליך עם אגרוף שפוגע לך בפרצוף. אתה מתחיל לדמם מהאף כמו פאולו ואז אתה מתחיל לחשוב מה אפשר לעשות, מתכנן לך אסטרטגיה שבה תגמור את הקרב ותכסח אותו. אז אתה מוצא את האסטרטגיה המושלמת, אחת כזו שאפילו פאולו לא יחשוב עליה. אתה מתחיל לעמוד כאילו אתה מתכונן לתת לו אגרוף ואז אתה במהירות, כשהוא מבולבל, אתה קופץ עליו. "מה?! אבל.." צועק פאולו ונקטע באמצע המילים שלו. אתה מכוון את האגרוף שלך ללסת שלו ובמהירות ומכניס לו את האגרוף החזק ביותר שלך. "אהה!! עיקמת לי את הלסת!!" הוא צועק מכאבים ואתה ממשיך לתת לו מכות בפנים. אתה נותן לו כמה אגרופים חזקים בפרצוץ והוא מתעלף. בנוסף לכך על הפרצוץ שלו מופיעות בליטות כחולות ופנס בעינו הימנית. כל פרצופו מלא דם וממשיך לצאת, מהאף וגם מהפה.
    חמוף

6. Professional Design
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 06:25 PM

סטיב פוקס-
    אתה מתחיל לדבר עם המנהל ומספר לו את הבדיחה שלך. אתה מסיים לספר את הבדיחה ומסמן במהירות, בלי שהמנהל יראה, לחברים שלך להתחיל בגניבה. "נחמד מאוד, נחמד מאוד" המנהל אומר לך ומעלה חיוך קטן, בנוסף לכך הוא גם מתחיל לגחך. אתה שם לב שהילדים מתחיל לצאת קצת ממחבואה ולקחת אליהם חפצים כגון: פסלים קטנים, מטבעות, כלים מצופים זהב ואפילו קופסאות שנראות להם שוות משהו. אחד הילדים מסמן לך בזריזות להמשיך את השיחה ולהעסיק אותו עוד. "אז ז'וקינדו, על מה רצית לדבר איתי?" המנהל שואל אותך ומחכה בסקרנות לתשובה.
    "בקשר לחברה שלך אדוני , אני רוצה ליקנות אותה בסך של 100,000,000 דולר
    לא במזומן אלא בצ'ק , תוכל להפקיד אותו מיד אחרי שתמסור לי את החברה..
    אם זה מספק אותך ואת החברה המפוארת שלך "
    אני יודע שהוא ייהיה מופתע מההצעה שלי ולכן אסמן לחברים שלי שייקחו כמה שיותר דברים כי הוא לא ישים לב בכלל אחרי ההצעה שלי

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 06:25 PM
    ג'ו בלאק-
    אתה לא חייב כוכביות.. אפשר לקלל..
    --------------------------------------------------------
    פאולו מתכונן לתת לך מכה ואז במהירות, עוד לפני שהספקת להבין מה הוא עושה, הוא קופץ עליך עם אגרוף שפוגע לך בפרצוף. אתה מתחיל לדמם מהאף כמו פאולו ואז אתה מתחיל לחשוב מה אפשר לעשות, מתכנן לך אסטרטגיה שבה תגמור את הקרב ותכסח אותו. אז אתה מוצא את האסטרטגיה המושלמת, אחת כזו שאפילו פאולו לא יחשוב עליה. אתה מתחיל לעמוד כאילו אתה מתכונן לתת לו אגרוף ואז אתה במהירות, כשהוא מבולבל, אתה קופץ עליו. "מה?! אבל.." צועק פאולו ונקטע באמצע המילים שלו. אתה מכוון את האגרוף שלך ללסת שלו ובמהירות ומכניס לו את האגרוף החזק ביותר שלך. "אהה!! עיקמת לי את הלסת!!" הוא צועק מכאבים ואתה ממשיך לתת לו מכות בפנים. אתה נותן לו כמה אגרופים חזקים בפרצוץ והוא מתעלף. בנוסף לכך על הפרצוץ שלו מופיעות בליטות כחולות ופנס בעינו הימנית. כל פרצופו מלא דם וממשיך לצאת, מהאף וגם מהפה.
    "אפשר להרוג אותו" אני אומר בצחוק ודורך לו בכל הכוח על הפנים ככה שתישבר לו הגולגולתXD ואז אני אומר:"סונייה ככה קוראים לך נכון,הוא לא ידבר אלייך כמו שהוא דיבר יותר בחיים לא נראה לי בכלל שהוא יוכל לדברXD"

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 2 2009, 06:21 PM
    ג'ק מנדל -

"איך ניכנס?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. היכל התהילה
    התקבלתי,אפשר התחלה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    הודעה לכולם בקבוצה שלי: עילי (טדיאורסה) הועף מהמשחק על ידי, עקב אי האחריות שלו והעדר התגובות&#33; דניאל (איווי) יחליף את מקומו&#33;

דניאל-
    תקח את ההתחלה של עילי&#33;

סטיב פוקס-
    אתה מתחיל לדבר איתו על הצעה לקניית המפעלים. מציע לו 100,000,000 דולר בתמורה למפעלים ובזריזות מסמן לידים שאיתך. "הצעה עסקית, אה" הוא אומר ומרים גבה (מתרשם במקצת). "בן-אדם צעיר כמוך ששולט בסמוכים כאלה בוואדי מאוד רציני" הוא ממשיך את דבריו בריציניות ועדיין נראה קצת מופתע. אתה שם לב שהילדים לוקחים כל דבר שבא ליד (כל מה שלידם) ועושים זאת במהירות כדי לסיים כבר עם הפגישה ולהפסיק להתחבא. אחרי 2 דקות מסמן לך אחד הילדים לעצור את הפגישה, הוא מוציא שוב נייר וכותב עליו עם פחם. על הנייר הוא כתב: "תסיים&#33; לקחנו כל מה שאנחנו יכולים לסחוב&#33; אנחנו חייבים להסתלק&#33;". אתה רואה שהילד לוקח את הדף ומתחבא יחד עם הדברים שהוא גנב. כך גם הילד השני עושה.

ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחיל לצחוק ולהגיד את הדבר שגורם לכל הילדים להפתעה ואז קם ובועט לו בגולגולת. אתה רואה שמלא דם יוצא החוצה מפיו ואפו של פאולו וכמה מהילדים עולים על הבמה ולוקחים אותו, אין לך מושג לאן. אתה מתחיל לדבר עם סוניה וצוחק איתה על מה שעשית לפאולו. סוניה מתחילה לגחך ממה שאמרת ואתה רואה חיוך קטן על פניה. "היה לך קרב טוב" היא אומר לך ומחייכת אליך שוב. "אני פשוט לא סובלת את הפאולו הזה&#33; מאז שהוא הגיע לפה, לפני חודש, הוא לא מפסיק להתנאשות על כולם&#33;" היא אומרת בקול גבוה (מרימה את קולה) וחיוכה מתחלף במבט קטן של זעם ועצבנות. "כדאי שתלך לרופא, דין, הוא יטפל באף שלך" היא מוסיפה והזעם מתחלף שוב אבל הפעם להבעה רגילה, בלי הרבה רגשות.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 05:25 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מתחיל ללכת בכיוון החדר כששני הילדים האחרים עוקבים אחריך. אתה נכנס אבל זה חשוך לגמרי אז אתה לא רואה כלום. "מזל שפילחתי את הפנס של השומר&#33;" אומר אחד הילדים ומעביר אליך בזריזות את הפנס. אתה לוקח את הפנס, מדליק אותו ומתחיל להכנס לתוך החדר. אתה מכוון את הפנס לכל כיוון אפשרי אבל לא רואה שם כלום חוץ מפח זבל, מה שמאוד מבלבל אותך. "מה?&#33; הגענו עד לפה בשביל כלום&#33;" קורא אחד הילדים באכזבה גדולה ונאנח. "רגע&#33; אולי ננסה לחפש אם יש משהו בפח&#33;" מציע הילד השני ונראה מאושר כי אולי הוא עלה על משהו חשוב.
    "לך על זה" אני אומר ומחכה שהוא יחפש בפח

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

12. the bitch is back
    Originally posted by Donald Duck@Nov 2 2009, 02:32 PM

אליס וואנדר -
    "באמת? זה כל מה שאת מסוגלת לעשות?" הוא אומר ונשען אחורה. "חשבתי שאת יכולה קצת יותר מתרגילים פשוטים שכאלה" הוא אומר ולוקח ספר סגול ועבה במיוחד מאחת המגירות. הוא זורק את הספר על שולחן עץ ברעש גדול. על הכריכה של הספר כתוב בכתב צהוב ענק: "ספר המתיחות שלי". את מדפדפת מעט בספר, ורואה שיש בו בערך 500 עמודים. בכל עמוד, לפחות 2 מתיחות גאוניות. "לכי לחדר שלך ותעייני בזה. תחזרי אלי עוד 20 דקות עם רעיונות יצירתיים משלך. תוכלי לשלב שתי מתיחות שיש בספר, הוא לקבל מהם מוזה" הוא מחייך. את הולכת לחדר שלך ונועלת את הדלת. את זורקת את הספר על המיטה, נשכבת ומתחילה לעיין בו. אז מה תעשי? (אתה יכול להמציא)
    &#39;מעניין טריק המצלמה ההפוכה&#39; אני קוראת
    הטריק הפשוט ביותר והיעיל ביותר. בעזרת תוכנת האקיננג פשוטה הופכים את מיקום התמונות של החזית האחורית של המבנה לחזית הקידמית. האנשים יוצאים מהחזית הקידמית ואילו האנשים שבאים מהחזית האחורית נועלים אותם מחוץ למבנה.

"זה נישמע מעולה&#33;" אני קוראת במשמחה והולכת למלך לבדוק אם התוכנית בססדר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. היכל התהילה
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 11:47 AM
    התחלות לקבוצה שלי:

הארלי ג&#39;פרסון-
    אתה רץ עם חבורת הילדים עד נקודה מסוימת ושם הנער קורא לך. "אני רוצה שתגיע לחנות, היא לא רחוקה מפה, יחד איתך אני שולח עוד אחד" אתה הולך יחד עם הילד הנוסף לחנות הקרובה ומוצא פתק על הקיר. על הפתק כתוב: "תנתק את מערכות האזעקה כדי שהילד הנוסף יכנס פנימה. דבר נוסף, בזמן שהוא גונב תנסה להסיח את דעתו של המוכר ואם צריך תנקט בפעולות התקיפות יותר, אבל רק אם צריך ותגרום לו להתעלף ואז גם תעזור לילד שאיתך. בסוף המשימה תפגשו אותי ואז הידים האחרים בבית הקולנוע הנטוש בדרום העיר".
    "קלי קלות&#33;" אני אומר ופורץ בעזרת הסכין האהובה את הדלת "חכה אני מפחד ומעדיף לעלף קודם את המוכר" אני מסביר לילד ומגיע למוכר.
    "כרגיל כמו שאני אוהב לומר:סורי חבר" אני אומר לו בחיוך ומרביץ לו מספר אגרופים בבטנו ומחכה לפעולת הילד הנוסף

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

14. Professional Design
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 07:03 PM
    סטיב פוקס-
    אתה מתחיל לדבר איתו על הצעה לקניית המפעלים. מציע לו 100,000,000 דולר בתמורה למפעלים ובזריזות מסמן לידים שאיתך. "הצעה עסקית, אה" הוא אומר ומרים גבה (מתרשם במקצת). "בן-אדם צעיר כמוך ששולט בסמוכים כאלה בוואדי מאוד רציני" הוא ממשיך את דבריו בריציניות ועדיין נראה קצת מופתע. אתה שם לב שהילדים לוקחים כל דבר שבא ליד (כל מה שלידם) ועושים זאת במהירות כדי לסיים כבר עם הפגישה ולהפסיק להתחבא. אחרי 2 דקות מסמן לך אחד הילדים לעצור את הפגישה, הוא מוציא שוב נייר וכותב עליו עם פחם. על הנייר הוא כתב: "תסיים&#33; לקחנו כל מה שאנחנו יכולים לסחוב&#33; אנחנו חייבים להסתלק&#33;". אתה רואה שהילד לוקח את הדף ומתחבא יחד עם הדברים שהוא גנב. כך גם הילד השני עושה.
    "כן אדוני , אני מאוד מתרשם מהמפעלים שלך לטובה , אני רואה שהשעה קצת מאוחרת לי יש לי פגישה עם מנהל הבנק .. אני מוציא את כל הכסף שלי מהבנק ולא חוזר יותר לבנק הזה , הם גנבו לי כסף מהחשבון . שאני יסיים את הפגישה אני יגיע לפה , בידיוק בשעה 19:00 פה במשרד שלך , עם הכסף , במזומן , במזוודה , אני חושב שזה יותר אמין . תחשוב על זה עד שאני יגיע , תזכור שאני מגיע לפה עם הכסף במזומן אדוני , נתראה ב.."
    מנסה לסמן לבחורים לצאת מהחדר ומסיח את דעתו של המנהל
    "היי אתה רוצה להגיד לי שגם המבנה הזה שלך ? (מצביע על הבניין הצמוד לבניין שאני נמצא בו בידיעה שגם זה הבניין שלו מכיוון שהם תאומים)
    אם כן , אני מוסיף עוד 20,000,000 דולר . קודם לא שמתי לב לבניין הזה"
    אומר ברצינות וחוסר כל חיוך ומוודא שהבחורים יצאו מהחדר .

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 07:03 PM

ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחיל לצחוק ולהגיד את הדבר שגורם לכל הילדים להפתעה ואז קם ובועט לו בגולגולת. אתה רואה שמלא דם יוצא החוצה מפיו ואפו של פאולו וכמה מהילדים עולים על הבמה ולוקחים אותו, אין לך מושג לאן. אתה מתחיל לדבר עם סוניה וצוחק איתה על מה שעשית לפאולו. סוניה מתחילה לגחך ממה שאמרת ואתה רואה חיוך קטן על פניה. "היה לך קרב טוב" היא אומר לך ומחייכת אליך שוב. "אני פשוט לא סובלת את הפאולו הזה&#33; מאז שהוא הגיע לפה, לפני חודש, הוא לא מפסיק להתנאשות על כולם&#33;" היא אומרת בקול גבוה (מרימה את קולה) וחיוכה מתחלף במבט קטן של זעם ועצבנות. "כדאי שתלך לרופא, דין, הוא יטפל באף שלך" היא מוסיפה והזעם מתחלף שוב אבל הפעם להבעה רגילה, בלי הרבה רגשות.
    איך היא נראית תביא לי תאור בבקשה=]הסונייה הזאת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני לא יודע איפו הוא נמצא אולי תבואי איתי ושמי הוא ג&#39;ו נעים להכיר אותך סונייה" אי אומר לה והולך אחריה לרופא.

עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •