Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 240
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    מקס סטרונג-
    אתה אומר לילד ללכת לבדוק אם יש משהו בפח ומאיר על הפח כדי שהוא יראה. הילד הולך לשם בפחד ומסתכל לכל הצדדים בדרך, מחפש אם יש משהו חשוד בחדר. בסופו של דבר הוא מגיע אל הפח ומסמן לך להתקרב לפח כי הוא לא רואה כלום שם. אתה הולך אל הפח כשמאחוריך הילד השני ושניכם מבוהלים כמו הילד שהלך ראשון אל הפח. אתה מגיע אל הפח ומאיר על מה שיש בתוכו. הילד מכניס את היד לפח ומוציא לשם פתק. "אז אני רואה שהצלחתם להגיע עד לחדר החשוך.." הוא מתחיל לקורא ומפסיק באצמע כי הוא די מפחד. "כל מה שאתה צריכים לעשות זה למצוא את לוח הבקרה המוחבא במקום כלשהו בחדר.. תחפשו טוב!" הוא ממשיך לקרוא ומסיים.

דון ברנר-
    אתה קורא את ההוראות טוב טוב ומקבל החלטה, אתה ניגש לדלת ובשקט את פותח אותה. לפני שאתם נכנסים אתה אומר לילד שאתה חושש מהמוכר בחנות והוא. "גם אני די מפחד מזה" הוא אומר לך בלחש ונכנס לפניך לחנות. אתם נכנסים והאורות כבויים אז הילד מסמן לך להתחבא. אתה מתחיל לחשוב שלא הייתם צריכים להתחבא ושזה לא היה הכרחי עד שאתה מתחיל לשמוע צעדים מכיוון המדרגות שמובילות לקומה השנייה. הילד מסמן לך לשמור על קור רוח ולהשאר במחבוא. בסוף אתה רואה שזה המוכר כשבידו אלת בייסבול והוא מחזיק אותה חזק. כשהוא מתקרב מספיק אתה יוצא מהמחבוא שלך ועומד מולו. אתה אומר לו שאתה מצטער ומכניס לו אגרופים בבטן. אחרי שעשיתי זאת אתה רואה שזה בקושי הזיז בכלל למוכר והוא מתכוננן לתת לך מכה עם האלה שלו.

סטיב פוקס-
    אתה מתחיל לדבר איתו על הרמאות של הבנק ועל זה שתחזור עם מזומן במזוודה.אתה מסמן לילדים האחרים שאיתך שיתכוננו לצאת ואז במהירות ובקור רוח מוחלט אתה מסיח את דעתו של המנהל עם הצעת קנייה של הבניין הצמוד. המנהל מוסח בקלות מהעצה בגלל סמוכי הכסף שהוא חושב שתביא לו. "אני מסכים לקנייה, יש לי עוד מפעל בעיר אחרת" הוא אומר לך וכמעט רואה את הילדים, רק שאתה מסיח את דעתו שוב והוא לא שם לב אליהם בורחים. בזריזות אתה יוצא מהחדר כשהמנהל חושב שאתה תחזור ומצטרף אל הילדים. אתם יורדים במעלית ושוב אתה מתפהל מהיופי של הבניין. אחרי כמה דקות אתם כבר מחוץ לבניין ואחד הילדים אומר לך: "קדימה, בואו נזוז.. לפני שיגלו אותנו!".

ג'ו בלאק-
    אתה מסתכל עליה ובוחן את המראה שלה. יש לה שיער שחור די כהה, גוף רזה ודי חטוב, עיניים כחולות בהירות ממש, שפתיים בגודל בינוני ומזמינות מאוד לנשיקה, בסך הכל מאוד יפה. אתה שואל אותה אם היא רוצה להתלוות אליך לרופר דין ומציג את עצמך בפניה. "נעים להכיר גם אותך ג'ו!" היא אומר לך ומחייכת לעברך. אתם הולכים בערך 5 דקות בתוך הקונלוע ובזמן ההליכה מדברים ביניכם. בסוף אתם מגיעים לחדר של דין ואתה רואה שהוא מטפל במישהו שנחתך מגדר תייל. החדר שלו נראה כמו חדר של רופא שיניים, היו בו כיסא גלגלים ומכשירי רפואה רבים על ארונית לידו כשעל הכסא יושב הילד שנחתך מהגדר.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 07:09 PM
    מקס סטרונג-
    אתה אומר לילד ללכת לבדוק אם יש משהו בפח ומאיר על הפח כדי שהוא יראה. הילד הולך לשם בפחד ומסתכל לכל הצדדים בדרך, מחפש אם יש משהו חשוד בחדר. בסופו של דבר הוא מגיע אל הפח ומסמן לך להתקרב לפח כי הוא לא רואה כלום שם. אתה הולך אל הפח כשמאחוריך הילד השני ושניכם מבוהלים כמו הילד שהלך ראשון אל הפח. אתה מגיע אל הפח ומאיר על מה שיש בתוכו. הילד מכניס את היד לפח ומוציא לשם פתק. "אז אני רואה שהצלחתם להגיע עד לחדר החשוך.." הוא מתחיל לקורא ומפסיק באצמע כי הוא די מפחד. "כל מה שאתה צריכים לעשות זה למצוא את לוח הבקרה המוחבא במקום כלשהו בחדר.. תחפשו טוב!" הוא ממשיך לקרוא ומסיים.
    אני אומר להם "יש לנו פנס אחד אז אני יחפש השאר לכו לפינה ביחד"
    אני רץ לחפש את לוח הבקרה ורץ בכל החדר

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 08:09 PM
    ג'ו בלאק-
    אתה מסתכל עליה ובוחן את המראה שלה. יש לה שיער שחור די כהה, גוף רזה ודי חטוב, עיניים כחולות בהירות ממש, שפתיים בגודל בינוני ומזמינות מאוד לנשיקה, בסך הכל מאוד יפה. אתה שואל אותה אם היא רוצה להתלוות אליך לרופר דין ומציג את עצמך בפניה. "נעים להכיר גם אותך ג'ו!" היא אומר לך ומחייכת לעברך. אתם הולכים בערך 5 דקות בתוך הקונלוע ובזמן ההליכה מדברים ביניכם. בסוף אתם מגיעים לחדר של דין ואתה רואה שהוא מטפל במישהו שנחתך מגדר תייל. החדר שלו נראה כמו חדר של רופא שיניים, היו בו כיסא גלגלים ומכשירי רפואה רבים על ארונית לידו כשעל הכסא יושב הילד שנחתך מהגדר.
    אני רוצה אותה בתור שותפה=]
    ;~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחכה שדין יסיים ובינתיים אני מנסה להתחיל עם סונייהXP.מתי שדין יסיים עם הפצוע אני יגש אליו ואומר לו שיבדוק לי תאף~או תמקום בו קיבלתי תאגרוף~.

4. היכל התהילה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 08:09 PM
    דון ברנר-
    אתה קורא את ההוראות טוב טוב ומקבל החלטה, אתה ניגש לדלת ובשקט את פותח אותה. לפני שאתם נכנסים אתה אומר לילד שאתה חושש מהמוכר בחנות והוא. "גם אני די מפחד מזה" הוא אומר לך בלחש ונכנס לפניך לחנות. אתם נכנסים והאורות כבויים אז הילד מסמן לך להתחבא. אתה מתחיל לחשוב שלא הייתם צריכים להתחבא ושזה לא היה הכרחי עד שאתה מתחיל לשמוע צעדים מכיוון המדרגות שמובילות לקומה השנייה. הילד מסמן לך לשמור על קור רוח ולהשאר במחבוא. בסוף אתה רואה שזה המוכר כשבידו אלת בייסבול והוא מחזיק אותה חזק. כשהוא מתקרב מספיק אתה יוצא מהמחבוא שלך ועומד מולו. אתה אומר לו שאתה מצטער ומכניס לו אגרופים בבטן. אחרי שעשיתי זאת אתה רואה שזה בקושי הזיז בכלל למוכר והוא מתכוננן לתת לך מכה עם האלה שלו.

"כשאני אומר סורי חבר אז הסיפור נגמר!" אני אומר מתכופף ובועט לו ברגליו בכדי להפילו על הגב,לאחר מכן אדרוך על ידיו ואשלוף את הסכין "שב בשקט" אני אומר ומחכה לפעולות חברי לפשע

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

5. אבל הופיר יותר
    מקס סטרונג-
    אתה מסביר להם מה לעשות והם נשארים ביחד בפינה. אתה מתחיל לחפש את לוח הבקרה במהירות ומרוב מהירות אתה לא מצליח למצוא כלום. אתה מחליט לחפש לאט יותר ואז אתה עובר על כל מקום בחדר. אחרי 10 דקות אתה מוצא לבנה על הרצפה שנראית לא יציבה. "אני בא לפתוח!" אומר אחד הילדים ובא אליך במהירות. הוא מסמן לך להאיר לו את הלבנה ואז הוא מתחיל להוא אותה. לאט לאט הלבנה מתחילה לצאת ובסופו של הוא מוציא אותה ושם בצד. אתה מאיר על מה שבתוך החור שנוצר ברצפה ורואה שם לוח בקרה מאוד מסובך. אתה מתחיל לחשוב שאתה לא יכול לחבל בו. "יאללה מקס! אתה יכול!" קוראים שני הילדים מהצד כדי לעודד אותך שלפחות תנסה.

ג'ו בלאק-
    אני יצרף אותה אליך בכמה משימות אבל שותפה קבועה היא לא תהיה
    -----------------------------------------------------------------------------------
    בזמן שאתה מחכה לתור שלך אתה מנסה להתחיל קצת עם סוניה. אתה מנסה להחמיא לה בכל מני דרכים ואתה רואה שהיא מתחילה להסמיק בגלל המחמאות שלך. אחרי רבע שעה, קצת יותר, אתה נכנס לחדר של דין. עד עכשיו לא הבנת מי זה, חשבת שזה מבוגר. אתה מסתכל עליו ואתה רואה נער בן 14 בערך, לא יותר ואתה די מופתע שהוא הרופא. "שב על הכיסא" הוא אומר לך ואתה הולך ויושב על הכיסא שנמצא במרכז החדר. "הוא נפצע באף" אומרת סוניה לדין והוא נראה מסתקרן לשמוע זאת. "אני רואה שגם פצעת את עצמך בבטן, יש לך שם פצעים בדרגה קלה". הוא אומר לך והולך להביא את הדברים שלו מארון שנמצא בפינת החדר. הוא חוזר אליך עם תרסיס אלכוהול וצמר גפן לפצעים בבטן והוא מביא איתו גם מכשיר קטן של רנטגן בשביל לראות מה אם האף שלך. הוא מתחיל בלשים את התרסיס על חתיכת צמר גפן ואז נוגע איתו לכמה שניות בכל פצע. זה קצת שורף לך אבל אתה מתגבר על הכאב. אחר כך הוא לוקח את המכשיר של הרנטגן וסורק את האף שלך. "יש לך שבר די רציני באף, אני צריך כלים יותר רציניים, תחכה פה.. אני יחזור תוך שעתיים בערך" הוא אומר לך ויוצא מהחדר בזריזות.

דון ברנר-
    לפני שהוא מספיק להניף את האלה אתה מתכופף ונותן לו בעיטה ברגליים שמפילה אותו במהירות על הגב. אתה מסביר לו שאתה לא משחק משחקים איתו וכשאתה אומר שזה נגמר, זה נגמר. אתה דורך על ידו של המוכר ושלף במהירות את הסכיף ומכוון אותה אל המקום הרגיש ביותר שאתה מגיע אליו, החזה. אתה מחכה לסימן מהילד שאיתך ואז הוא יוצא ממחבואו. "תהרוג אותו או שפשוט תגרום לו להתעלף ואז נעלה למעלה, אני מחכה פה" הילד אומר לך ומחכה בצד ליד המדרגות שתעשה משהו.
    חמוף

6. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 08:50 PM

ג'ו בלאק-
    אני יצרף אותה אליך בכמה משימות אבל שותפה קבועה היא לא תהיה
    -----------------------------------------------------------------------------------
    בזמן שאתה מחכה לתור שלך אתה מנסה להתחיל קצת עם סוניה. אתה מנסה להחמיא לה בכל מני דרכים ואתה רואה שהיא מתחילה להסמיק בגלל המחמאות שלך. אחרי רבע שעה, קצת יותר, אתה נכנס לחדר של דין. עד עכשיו לא הבנת מי זה, חשבת שזה מבוגר. אתה מסתכל עליו ואתה רואה נער בן 14 בערך, לא יותר ואתה די מופתע שהוא הרופא. "שב על הכיסא" הוא אומר לך ואתה הולך ויושב על הכיסא שנמצא במרכז החדר. "הוא נפצע באף" אומרת סוניה לדין והוא נראה מסתקרן לשמוע זאת. "אני רואה שגם פצעת את עצמך בבטן, יש לך שם פצעים בדרגה קלה". הוא אומר לך והולך להביא את הדברים שלו מארון שנמצא בפינת החדר. הוא חוזר אליך עם תרסיס אלכוהול וצמר גפן לפצעים בבטן והוא מביא איתו גם מכשיר קטן של רנטגן בשביל לראות מה אם האף שלך. הוא מתחיל בלשים את התרסיס על חתיכת צמר גפן ואז נוגע איתו לכמה שניות בכל פצע. זה קצת שורף לך אבל אתה מתגבר על הכאב. אחר כך הוא לוקח את המכשיר של הרנטגן וסורק את האף שלך. "יש לך שבר די רציני באף, אני צריך כלים יותר רציניים, תחכה פה.. אני יחזור תוך שעתיים בערך" הוא אומר לך ויוצא מהחדר בזריזות.
    "נווו פאולו הבן זונה אם הוא עדיין חייה אני אדאג לזה שימות,אז סונייה מהמוצא שלך ובמה את מתמחה כיוס קומבינות ?" אני אומר לסונייה.

7. היכל התהילה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 08:50 PM
    דון ברנר-
    לפני שהוא מספיק להניף את האלה אתה מתכופף ונותן לו בעיטה ברגליים שמפילה אותו במהירות על הגב. אתה מסביר לו שאתה לא משחק משחקים איתו וכשאתה אומר שזה נגמר, זה נגמר. אתה דורך על ידו של המוכר ושלף במהירות את הסכיף ומכוון אותה אל המקום הרגיש ביותר שאתה מגיע אליו, החזה. אתה מחכה לסימן מהילד שאיתך ואז הוא יוצא ממחבואו. "תהרוג אותו או שפשוט תגרום לו להתעלף ואז נעלה למעלה, אני מחכה פה" הילד אומר לך ומחכה בצד ליד המדרגות שתעשה משהו.
    "אני מניח שאני לא רוצה להיות מבוקש ואהרוג אותו או משהו כזה,זה נשמע לא מתאים לי להיות מבוקש" אני אומר מכוון את הסכין עוצם עניים ופוגע בחזה.
    "קדימה,לא נשאיר סימנים,יכול להיות שיעלו עליי אבל זה יקח זמן" אני אומר ומתחיל לעלות במדרגות.

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

8. אבל הופיר יותר
    ג'ו בלאק-
    "אני נולדתי פה, בעיר הזו כשהייתי בת שנתיים הורי נרצחו והעבירו אותי לבית היתומים. אני לא יודעת מה הסיבה לרצח הוריי אבל אני מנסה לגלות את זה. אני פה מאז שאני בת 14, אני עכשיו בת 15. אני מתמחה בכיוס בגלל שאני זריזה מאוד" אני מספרת לך ואתה מקשיב לה, מסוקרן. אתה מתחיל לדבר על להרוג את פאולו ואז כמעט קם מהכסא כדי באמת לעשות את זה. "אני יודעת שהוא מפגר, אבל זו לא סיבה להרוג אותו" סוניה אומרת לך ומרגיעה אותך. "רוצה לבוא החוצה, נעים עכשיו בחוץ?" היא שואלת אותך ומתחילה ללכת.

דון ברנר-
    אתה אומר לילד שאתה לא רוצה להיות מבוקש ומסביר לו למה. אחרי זה אתה בזריזות תוקע את הסכין בחזה של המוכר וכתם דם גדול מרטיב את חולצתו. אתה לא בטוח אם הוא מת או רק מעולף וזה גם לא כל-כך מעניין אותך. "אל תדאג, לא יתפסו אותנו. אנחנו עושים את זה הרבה זמן כבר ואף אחד לא עלה עלינו. חוץ מזה בשביל זה אני פה, המיומנות שלי זה לשדוד, שודדים מחפים כמה שיותר על העקבות. אהה שכחתי, שמי פרנס" הילד ששמו פרנס אומר לך ומחייך חיוך קטן לעברך. "בוא נעלה למעלה!" אומר פרנס בהתלהבות ומתחיל לעלות במדרגות.
    חמוף

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 09:21 PM
    ג'ו בלאק-
    "אני נולדתי פה, בעיר הזו כשהייתי בת שנתיים הורי נרצחו והעבירו אותי לבית היתומים. אני לא יודעת מה הסיבה לרצח הוריי אבל אני מנסה לגלות את זה. אני פה מאז שאני בת 14, אני עכשיו בת 15. אני מתמחה בכיוס בגלל שאני זריזה מאוד" אני מספרת לך ואתה מקשיב לה, מסוקרן. אתה מתחיל לדבר על להרוג את פאולו ואז כמעט קם מהכסא כדי באמת לעשות את זה. "אני יודעת שהוא מפגר, אבל זו לא סיבה להרוג אותו" סוניה אומרת לך ומרגיעה אותך. "רוצה לבוא החוצה, נעים עכשיו בחוץ?" היא שואלת אותך ומתחילה ללכת.

"איתך בכיף" אני אומר לה והולך אחרייה.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 07:50 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מסביר להם מה לעשות והם נשארים ביחד בפינה. אתה מתחיל לחפש את לוח הבקרה במהירות ומרוב מהירות אתה לא מצליח למצוא כלום. אתה מחליט לחפש לאט יותר ואז אתה עובר על כל מקום בחדר. אחרי 10 דקות אתה מוצא לבנה על הרצפה שנראית לא יציבה. "אני בא לפתוח!" אומר אחד הילדים ובא אליך במהירות. הוא מסמן לך להאיר לו את הלבנה ואז הוא מתחיל להוא אותה. לאט לאט הלבנה מתחילה לצאת ובסופו של הוא מוציא אותה ושם בצד. אתה מאיר על מה שבתוך החור שנוצר ברצפה ורואה שם לוח בקרה מאוד מסובך. אתה מתחיל לחשוב שאתה לא יכול לחבל בו. "יאללה מקס! אתה יכול!" קוראים שני הילדים מהצד כדי לעודד אותך שלפחות תנסה.
    אני מבקש שטק שנייה כדי ליתרכז ואז אני מנסה לפרוץ את הלוח

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

11. היכל התהילה
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 09:21 PM
    דון ברנר-
    אתה אומר לילד שאתה לא רוצה להיות מבוקש ומסביר לו למה. אחרי זה אתה בזריזות תוקע את הסכין בחזה של המוכר וכתם דם גדול מרטיב את חולצתו. אתה לא בטוח אם הוא מת או רק מעולף וזה גם לא כל-כך מעניין אותך. "אל תדאג, לא יתפסו אותנו. אנחנו עושים את זה הרבה זמן כבר ואף אחד לא עלה עלינו. חוץ מזה בשביל זה אני פה, המיומנות שלי זה לשדוד, שודדים מחפים כמה שיותר על העקבות. אהה שכחתי, שמי פרנס" הילד ששמו פרנס אומר לך ומחייך חיוך קטן לעברך. "בוא נעלה למעלה!" אומר פרנס בהתלהבות ומתחיל לעלות במדרגות.
    "אוקיי" אני אומר ומתחיל לעקוב אחריו במעלה המדרגות ובנתיים אוריד את הדם מהסכין שלי

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 2 2009, 05:28 PM
    ג'ייסון ריק -
    אתה תופס את האקדח בחוזקה והולך על ארבע ובזהירות אל החלון המנופץ. אתה מציץ קצת ורואה את יבגני מחורר את ההליקופטר עם שני רובי תת מקלע, בזמן שההליקופטר מנסה נואשות לפגוע בו עם קליעים, אך לשווא. לפתע מהתחתית של ההליקופטר נשלח טיל שמוביל אחריו טור עשן... והוא מתקרב אל המטוס שאתה נמצא בו כרגע! המטוס הולך להתפוצץ לרסיסים בכל רגע, ואתם הולכים להתרסק לתוך הים התיכון! אך לא! הבלתי יאומן קורה! יבגני יורה במשך דקה שלמה בטיל, ולבסוף הטיל מתפוצץ מטר לפני יבגני! יבגני עף אחורה מההדף, וניראה כי יש על גופו חבלות רבות. אתה מוציא את האקדח, מכוון היטב ו... מחורר את הטייס! ההליקופטר מתרסק, ולאחר מספר שניות אתם שומעים פיצוץ.
    " טיס ! צריך לעזור ליבגני ! " אני אומר והולך למקום בו הוא נימצא כדי להרים אותו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    אתה לא יכול להרים סלע, זה סלעים אדירים, ששוקלים טון לפחות. הייתי פעם בקולוסיאום, אז אני יודע על מה אני מדבר.
    ----
    אתה מרים בזריזות את הסכין שנפלה, ואתה מתקרב אל האיש שחונק את מישל מאחורה, כאשר אתה ממש מאחוריו, שנייה לפני שהוא משסף לה את הצוואר, אתה מעיף לו את הרגל מהמקום, ולאחר מכן גם את הרגל השנייה. האיזור הופך לבריכת דם. "אהההההההה בן זונהההההה בלאטטטטט תמוותתתת" הוא מגמגם בצרחות כאב. לאחר מכן אתה מכניס לו את הסכין שוב בגרון, מסובב, ומוציא באיטיות. האיש מת. מישל מהצד השני אתם יכולים ליראות שגם בוק השתלט על האויב שלו, והרג אותו בשבירת מפרקת. ניראה שהכל נגמר, כל האויבים, שיותר מאוחר מתברר שבאו ממאפיית האלו, מחוסלים. אך לא לזמן רב... לפתע מגיעים שוב עוד שני אנשים שניראים זהים למדי. שניהם שריריים עם גופייה לבנה שעליה גולגולת סגולה, לשניהם שיער בלונדיני קצוץ, ולשניהם משקפי שמש משולשות. וגם... לכל אחד מהם יש ביד מכונת ירייה, שמכוונת הישר אליכם. ניראה כאילו זה הסוף. "בום בום" נשמעות שתי יריות. אבל מי שנפגע הוא לא אתם, אלה שני הבריונים! הם נופלים מיד וחושפים את ז'אק ופרסיאדו מאחוריהם. (פרסיאדו זה הספרדי שהיה עם בוק, וז'אק זה הנער שהיה בארון במשרד). "ז'אק! איך יכול להיות! הייתי בטוח שאתה מת!!!" אתה צועק בשמחה אל ז'אק. "הודות לכישורי הרפואה שלי, גיליתי שהוא לא היה פצוע מיריות, אלה מחתכים. טיפלתי בו מהר, ובשלב מסויים הוא התעורר" פרסיאדו מחייך אלייך.

ג'ק מנדל -
    "אתה יודע להשתמש במוח?" הוא שואל אותך. "בוודאי" אתה עונה. "חבל, כי כאן אתה תהיה חייב להשתמש בכוח" הוא אומר ושם שני אגרופנים מוזהבים עשויים פליז על ידיו. "קדימה, בואו נעשה את זה" הוא אומר.
    אתם נכנסים למועדון בביטחון ובלי לפחד מאף אחד. "מה אתם עושים כאן??? המקום הזה לא שייך לכם! אני הבעלים, אני קובע מי נכנס!" מתנפל עליכם אדם מסויים. לבנאדם ראסטות וזקן צרפתי בצבע חום, ועורו שחור. הוא חובש משקפי שמש מנצנצות וחולצת פוטבול אדומה שמגיעה לו עד הברכיים. "עוף לי מהדרך, וולצ'ר. אני לא רוצה לפגוע בך" מלך הגנבים דוחף אותו באלגנטיות. "אני נאלץ להכריח אותכם לצאת" הוא אומר, הפעם בנימה יותר מפוחדת. "אנחנו נאלצים לדפוק לך מכות" אומר אחד השומרים הקרואטים, ושניהם מתנפלים עליו. אתם הולכים אל הספות בצד, עוברים דרך הבר ודרך החושפניות. אתה שורק לאחת מהם, אך מלך הגנבים מסמן לך להירגע. אתם מגיעים לספות, שם יושבים המון אנשים שונים, רובם עם חולצה מכופתרת וג'ינס. לפתע אחד עם שיער חום קוצני וזיפים מתנפל עליכם. "מלך הגנבים" הוא אומר ומתעצבן. "צא לנו מהשטח, לפני שנפגע בך ובטירון הזה" הוא מדבר אלייך. אך מלך הגנבים מנחית מהולמה אדירה בפניו, ומתחיל שם קרב! בערך 20 אנשים נגד שניים! (הקרואטים מנטרלים את הבעלים).

אליס וואנדר -
    "נייס!" הוא מחייך אלייך. "אהבתי את הרעיון. האמת היא שמעולם לא יצא לי להשתמש בו" הוא ממשיך. "קדימה, בואי נאגור כמה חבר'ה שיבצעו איתנו את התכנית. והאמת היא שיש לי רעיון דיי טוב" הוא אומר, ופותח בפנייך תיקייה, שעל כריכתה כתוב: "צוות 218".
    "הראשון, אלקטרו קיד" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם נמוך קומה עם שיער בלונד קוצני ומשקפיים. "מומחה האקינג וגאון טכנולוגי, מהטובים ביותר בתחום."
    "השני, ראג דול" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם גבוה עם שיער שחור אסוף בקוקו. "אתלט אדיר, אדם גמיש במיוחד שמסוגל לבצע תרגילים נועזים."
    "השלישי, מאני מאשין" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם גבוה עם שיער בלונדיני מחומצן. "קומבינאטור מעולה אך חכם במיוחד עם תשוקה לכסף."
    "הרביעי, קוויק רובר" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם נמוך עם שיער שחור מבולגן. "הכייס הטוב ביותר שלי, אדם חמקמק בעל זריזות ידיים אדירה.
    ואת תהיי הצלע החמישית, הפורצת. מעוניינת?"

ג'ייסון ריק -
    "מצטער! תטפל בו לבד! המטוס חטף כמה פגיעות קשות, אני חייב להטיס אותו!" הוא אומר. "הטייס האוטומטי לא עובד!" הוא ממשיך. בלת ברירה אתה רץ לעזור ליבגני. הוא משיט לך את ידו הענקית. אתה אוגר את כל הכוח שבעולם לשתי הידיים שלך ומנסה להקים אותו, ולאחר מאמצים רבים אתה גם מצליח. "אני להיפצע בבטן" הוא אומר וחושף חור של קליע באחת הקוביות בבטן שלו. אתה רץ מהר להביא את ערכת העזרה ראשונה, ושאתה מגיע, אתה מודיע ליבגני שזה הולך לכאוב. אתה מוציא עם פינצטה את הקליע בזהירות. "אהההה!" יבגני צורח. לאחר מכן אתה חובש את האיזור הפגוע, ויבגני מודה לך בטענה שהוא חייב לך את חייו. כעבור קצת יותר משעתיים, המטוס נוחת בשדה התעופה בפורטוגל.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

14. the bitch is back
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 03:16 PM

אליס וואנדר -
    "נייס!" הוא מחייך אלייך. "אהבתי את הרעיון. האמת היא שמעולם לא יצא לי להשתמש בו" הוא ממשיך. "קדימה, בואי נאגור כמה חבר'ה שיבצעו איתנו את התכנית. והאמת היא שיש לי רעיון דיי טוב" הוא אומר, ופותח בפנייך תיקייה, שעל כריכתה כתוב: "צוות 218".
    "הראשון, אלקטרו קיד" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם נמוך קומה עם שיער בלונד קוצני ומשקפיים. "מומחה האקינג וגאון טכנולוגי, מהטובים ביותר בתחום."
    "השני, ראג דול" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם גבוה עם שיער שחור אסוף בקוקו. "אתלט אדיר, אדם גמיש במיוחד שמסוגל לבצע תרגילים נועזים."
    "השלישי, מאני מאשין" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם גבוה עם שיער בלונדיני מחומצן. "קומבינאטור מעולה אך חכם במיוחד עם תשוקה לכסף."
    "הרביעי, קוויק רובר" הוא אומר ומראה לך תמונה של אדם נמוך עם שיער שחור מבולגן. "הכייס הטוב ביותר שלי, אדם חמקמק בעל זריזות ידיים אדירה.
    ואת תהיי הצלע החמישית, הפורצת. מעוניינת?"
    "בכיף, נקרא להם לפה ונעבור על התוכנית" אני אומרת בהיתרגשות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 03:16 PM
    ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    אתה לא יכול להרים סלע, זה סלעים אדירים, ששוקלים טון לפחות. הייתי פעם בקולוסיאום, אז אני יודע על מה אני מדבר.
    ----
    אתה מרים בזריזות את הסכין שנפלה, ואתה מתקרב אל האיש שחונק את מישל מאחורה, כאשר אתה ממש מאחוריו, שנייה לפני שהוא משסף לה את הצוואר, אתה מעיף לו את הרגל מהמקום, ולאחר מכן גם את הרגל השנייה. האיזור הופך לבריכת דם. "אהההההההה בן זונהההההה בלאטטטטט תמוותתתת" הוא מגמגם בצרחות כאב. לאחר מכן אתה מכניס לו את הסכין שוב בגרון, מסובב, ומוציא באיטיות. האיש מת. מישל מהצד השני אתם יכולים ליראות שגם בוק השתלט על האויב שלו, והרג אותו בשבירת מפרקת. ניראה שהכל נגמר, כל האויבים, שיותר מאוחר מתברר שבאו ממאפיית האלו, מחוסלים. אך לא לזמן רב... לפתע מגיעים שוב עוד שני אנשים שניראים זהים למדי. שניהם שריריים עם גופייה לבנה שעליה גולגולת סגולה, לשניהם שיער בלונדיני קצוץ, ולשניהם משקפי שמש משולשות. וגם... לכל אחד מהם יש ביד מכונת ירייה, שמכוונת הישר אליכם. ניראה כאילו זה הסוף. "בום בום" נשמעות שתי יריות. אבל מי שנפגע הוא לא אתם, אלה שני הבריונים! הם נופלים מיד וחושפים את ז'אק ופרסיאדו מאחוריהם. (פרסיאדו זה הספרדי שהיה עם בוק, וז'אק זה הנער שהיה בארון במשרד). "ז'אק! איך יכול להיות! הייתי בטוח שאתה מת!!!" אתה צועק בשמחה אל ז'אק. "הודות לכישורי הרפואה שלי, גיליתי שהוא לא היה פצוע מיריות, אלה מחתכים. טיפלתי בו מהר, ובשלב מסויים הוא התעורר" פרסיאדו מחייך אלייך.
    "כל הכבוד פרסיאדו! אנחנו עכשיו חייבים לקחת את המזוודה ולהסתלק!" אגיד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •