מקס סטרונג-
אתה אומר לילד ללכת לבדוק אם יש משהו בפח ומאיר על הפח כדי שהוא יראה. הילד הולך לשם בפחד ומסתכל לכל הצדדים בדרך, מחפש אם יש משהו חשוד בחדר. בסופו של דבר הוא מגיע אל הפח ומסמן לך להתקרב לפח כי הוא לא רואה כלום שם. אתה הולך אל הפח כשמאחוריך הילד השני ושניכם מבוהלים כמו הילד שהלך ראשון אל הפח. אתה מגיע אל הפח ומאיר על מה שיש בתוכו. הילד מכניס את היד לפח ומוציא לשם פתק. "אז אני רואה שהצלחתם להגיע עד לחדר החשוך.." הוא מתחיל לקורא ומפסיק באצמע כי הוא די מפחד. "כל מה שאתה צריכים לעשות זה למצוא את לוח הבקרה המוחבא במקום כלשהו בחדר.. תחפשו טוב!" הוא ממשיך לקרוא ומסיים.
דון ברנר-
אתה קורא את ההוראות טוב טוב ומקבל החלטה, אתה ניגש לדלת ובשקט את פותח אותה. לפני שאתם נכנסים אתה אומר לילד שאתה חושש מהמוכר בחנות והוא. "גם אני די מפחד מזה" הוא אומר לך בלחש ונכנס לפניך לחנות. אתם נכנסים והאורות כבויים אז הילד מסמן לך להתחבא. אתה מתחיל לחשוב שלא הייתם צריכים להתחבא ושזה לא היה הכרחי עד שאתה מתחיל לשמוע צעדים מכיוון המדרגות שמובילות לקומה השנייה. הילד מסמן לך לשמור על קור רוח ולהשאר במחבוא. בסוף אתה רואה שזה המוכר כשבידו אלת בייסבול והוא מחזיק אותה חזק. כשהוא מתקרב מספיק אתה יוצא מהמחבוא שלך ועומד מולו. אתה אומר לו שאתה מצטער ומכניס לו אגרופים בבטן. אחרי שעשיתי זאת אתה רואה שזה בקושי הזיז בכלל למוכר והוא מתכוננן לתת לך מכה עם האלה שלו.
סטיב פוקס-
אתה מתחיל לדבר איתו על הרמאות של הבנק ועל זה שתחזור עם מזומן במזוודה.אתה מסמן לילדים האחרים שאיתך שיתכוננו לצאת ואז במהירות ובקור רוח מוחלט אתה מסיח את דעתו של המנהל עם הצעת קנייה של הבניין הצמוד. המנהל מוסח בקלות מהעצה בגלל סמוכי הכסף שהוא חושב שתביא לו. "אני מסכים לקנייה, יש לי עוד מפעל בעיר אחרת" הוא אומר לך וכמעט רואה את הילדים, רק שאתה מסיח את דעתו שוב והוא לא שם לב אליהם בורחים. בזריזות אתה יוצא מהחדר כשהמנהל חושב שאתה תחזור ומצטרף אל הילדים. אתם יורדים במעלית ושוב אתה מתפהל מהיופי של הבניין. אחרי כמה דקות אתם כבר מחוץ לבניין ואחד הילדים אומר לך: "קדימה, בואו נזוז.. לפני שיגלו אותנו!".
ג'ו בלאק-
אתה מסתכל עליה ובוחן את המראה שלה. יש לה שיער שחור די כהה, גוף רזה ודי חטוב, עיניים כחולות בהירות ממש, שפתיים בגודל בינוני ומזמינות מאוד לנשיקה, בסך הכל מאוד יפה. אתה שואל אותה אם היא רוצה להתלוות אליך לרופר דין ומציג את עצמך בפניה. "נעים להכיר גם אותך ג'ו!" היא אומר לך ומחייכת לעברך. אתם הולכים בערך 5 דקות בתוך הקונלוע ובזמן ההליכה מדברים ביניכם. בסוף אתם מגיעים לחדר של דין ואתה רואה שהוא מטפל במישהו שנחתך מגדר תייל. החדר שלו נראה כמו חדר של רופא שיניים, היו בו כיסא גלגלים ומכשירי רפואה רבים על ארונית לידו כשעל הכסא יושב הילד שנחתך מהגדר.