Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 16 ראשוןראשון ... 513141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 240
  1. Professional Design
    Originally posted by Garfield@Nov 2 2009, 08:09 PM
    סטיב פוקס-
    אתה מתחיל לדבר איתו על הרמאות של הבנק ועל זה שתחזור עם מזומן במזוודה.אתה מסמן לילדים האחרים שאיתך שיתכוננו לצאת ואז במהירות ובקור רוח מוחלט אתה מסיח את דעתו של המנהל עם הצעת קנייה של הבניין הצמוד. המנהל מוסח בקלות מהעצה בגלל סמוכי הכסף שהוא חושב שתביא לו. "אני מסכים לקנייה, יש לי עוד מפעל בעיר אחרת" הוא אומר לך וכמעט רואה את הילדים, רק שאתה מסיח את דעתו שוב והוא לא שם לב אליהם בורחים. בזריזות אתה יוצא מהחדר כשהמנהל חושב שאתה תחזור ומצטרף אל הילדים. אתם יורדים במעלית ושוב אתה מתפהל מהיופי של הבניין. אחרי כמה דקות אתם כבר מחוץ לבניין ואחד הילדים אומר לך: "קדימה, בואו נזוז.. לפני שיגלו אותנו!".
    "שתוק אל תגיד את זה בקול !
    בואו נזוז מכאן מהר !"
    רץ עם הילדים למקום שאליו הם מובילים אותי
    בדרך אני שואל
    "איך הייתי ומה הצלחתם לקחת ?"

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 03:16 PM

ג'ק מנדל -
    "אתה יודע להשתמש במוח?" הוא שואל אותך. "בוודאי" אתה עונה. "חבל, כי כאן אתה תהיה חייב להשתמש בכוח" הוא אומר ושם שני אגרופנים מוזהבים עשויים פליז על ידיו. "קדימה, בואו נעשה את זה" הוא אומר.
    אתם נכנסים למועדון בביטחון ובלי לפחד מאף אחד. "מה אתם עושים כאן??? המקום הזה לא שייך לכם! אני הבעלים, אני קובע מי נכנס!" מתנפל עליכם אדם מסויים. לבנאדם ראסטות וזקן צרפתי בצבע חום, ועורו שחור. הוא חובש משקפי שמש מנצנצות וחולצת פוטבול אדומה שמגיעה לו עד הברכיים. "עוף לי מהדרך, וולצ'ר. אני לא רוצה לפגוע בך" מלך הגנבים דוחף אותו באלגנטיות. "אני נאלץ להכריח אותכם לצאת" הוא אומר, הפעם בנימה יותר מפוחדת. "אנחנו נאלצים לדפוק לך מכות" אומר אחד השומרים הקרואטים, ושניהם מתנפלים עליו. אתם הולכים אל הספות בצד, עוברים דרך הבר ודרך החושפניות. אתה שורק לאחת מהם, אך מלך הגנבים מסמן לך להירגע. אתם מגיעים לספות, שם יושבים המון אנשים שונים, רובם עם חולצה מכופתרת וג'ינס. לפתע אחד עם שיער חום קוצני וזיפים מתנפל עליכם. "מלך הגנבים" הוא אומר ומתעצבן. "צא לנו מהשטח, לפני שנפגע בך ובטירון הזה" הוא מדבר אלייך. אך מלך הגנבים מנחית מהולמה אדירה בפניו, ומתחיל שם קרב! בערך 20 אנשים נגד שניים! (הקרואטים מנטרלים את הבעלים).

אני לוקח בקבוקים של בירה ומתחיל לדפוק לאנשים בראש וכמה בעיטות לבייצים של אנשים ואז אני מחפש מקל ומתחיל להכות בהם עם המקל בגב וברגליים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מסכים להצעה של סוניה, קם מהכסא והולך איתה. בדרך אתם מדברים קצת ביניכם ואחרי 7 דקות מגיעים (צריך לטפס גם). "איזה יופי פה&#33;" אומרת סוניה ומתיישבת על קצה הבניין. אתה מסתכל על הנוף ומתפהל, באמת מאוד יפה שם (יחסית לנופים אחרים שראית בחייך). אתה רואה כמעט את כל העיר, עצים גבוהים ואת השמיים שנהפכים כל רגע ליותר ויותר כתומים בגלל השקיעה. "בוא שב" אומרת לך סוניה בשקט וממשיכה להסתכל על הנוף. אתה הולך ויושב די קרוב אליה וקצת מרגיש כאילו אתה עומד ליפול בגלל שאתה על הקצה. "אז, תספר לי על עצמך" אומרת לך סוניה בסקרנות ומחכה לתשובתך.

מקס סטרונג-
    אתה מבקש מהם שקט וישר, כמו חיילים הם משתתקים. אתה מתחיל להתעסק עם הלוח ולנסות לפרוץ אותו בזמן שאחד הילדים מאיר את הלוח בשבילך עם הפנס. אחרי כמה דקות אתה מצליח לפרוץ את הלוח ואז מתרומם ועומד. הילד מביא לך את הפנס ואז נפתח מעבר נוסף רק שהפעם אתם רואה דלת פתוחה ובתוחה חפצים. "קדימה בואו&#33;" קורא אחד הילדים בהתלהבות יתר והולך מהר לכיוון החדר. "בוא מקס&#33;" קורא השני והולך במהירות אחרי הילד הראשון.

דון ברנר-
    אתה אומר לו בסדר ומתקדם לכיוון המדרגות ועולה למעלה בזמן שאתה מוריד במשיכה אחת עם האצבעות את הדם (מעביר את האצבעות על הסכין). אתם שניכם מגיעים למסדרון ורואים שם כמה חדרים. "בוא לפה קודם" אומר פרנס ומתקדם לאט לאט בזהירות אל עבר אחת מהדלתות. בתוך החדר אתם רואים רק תמונות ישנות שמונחות על הרצפה וחלק גם על הקיר. "זה לא שווה כולם וגם לא נוכל להרים את זה" אומר פרנס די באכזבה ועובר יחד איתך לחדר הבא. בפנים אתם רואים כמה חפצים ששווים קצת אבל קטנים, אפשר לקחת אותם בקלות. פרנס נכנס ובכמה שניות מפלח את הכל מהחדר. אתם עוברים לחדר הבא ובו אתם רואים אישה עירומה ישנה, שלא נראית מזיקה. "מה אתה אומר? נעזוב אותה?" פרנס שואל אותך ומחכה לתשובתך בציפייה.

סטיב פוקס-
    אתה מעיר לילד והוא מבקש ממך סליחה על זה. אתם מתחילים לרוץ אל עבר צפון מזרח העיר ובדרך אתה שואל את השאלה שלך. "היית מצוין&#33; העסקת אותו כמו שצריך&#33;" אומרים הילדים ביחד ומחייכים לעברך חיוך קטן. אחר כך אתם עוצרים, הם מוציאים את כל מה שהם לקחו ומניחים על הרצפה. אתה רואה שהם לקחו: 4 פמוטים מזהב שנראה זהב טהור, פסל קטן שנראה די עתיק ויקר, בערך 20 שטרות של 100 יורו ומזוודה קטנה שלא שווה כל כך הרבה אך הם לקחו אותה בכל זאת. אחרי זה אתם ממשיכים ואחרי 10 דקות בערך אתם מגיעים לבית קונלוע שנראה נטוש. אתם נכנסים ובפנים אתה רואה די הרבה ילדים יתומים שנראים בערך כמוך.
    חמוף

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 05:43 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מסכים להצעה של סוניה, קם מהכסא והולך איתה. בדרך אתם מדברים קצת ביניכם ואחרי 7 דקות מגיעים (צריך לטפס גם). "איזה יופי פה&#33;" אומרת סוניה ומתיישבת על קצה הבניין. אתה מסתכל על הנוף ומתפהל, באמת מאוד יפה שם (יחסית לנופים אחרים שראית בחייך). אתה רואה כמעט את כל העיר, עצים גבוהים ואת השמיים שנהפכים כל רגע ליותר ויותר כתומים בגלל השקיעה. "בוא שב" אומרת לך סוניה בשקט וממשיכה להסתכל על הנוף. אתה הולך ויושב די קרוב אליה וקצת מרגיש כאילו אתה עומד ליפול בגלל שאתה על הקצה. "אז, תספר לי על עצמך" אומרת לך סוניה בסקרנות ומחכה לתשובתך.

"אממ אני נולדתי להורים עניים והם לא יכלו לגדל אותי ובגלל זה שלחו לבית יתומים שם גדלתי בתור הגנב הקטן, אני תמיד אהבתי לגנוב זה מין תחביב שלי אחר כל התחלתי לעשן כדי להרגיע את עצמי לפני הגניבה ואחרי,אחר כך לפני 3 ימים תפסו אותי בפעם הראשונה שגנבתי ובדיוק אתמול בלילה ברחתי מבית היתומים מבית היתומים בעצתו של מלך הגנבים שראה אותי בזמן שהיסתכלתי מהחלון" אני מספר לה ואז מוסיף :"את מעשנת?"

5. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג&#39;יאנפרנקו דה וינסנט -
    איזה מזוודה בדיוק? XD
    ----
    חמשתיכם רצים החוצה ומטפסים על גדר הברזל הגדולה.
    אתם הולכים כמו צוות אמיתי ברחובות איטליה, לא מפחדים מאף אחד. בערך 2 קילומטר אחרי רומא, עוצרת לידכם מונית עם נהג דיי חשוד.
    הנהג שואל: "צריכים טרמפ?" והוא ניראה דווקא דובר אמת, אך משהו בתוכך גורם לך לחשוד בו.

ג&#39;ק מנדל -
    אתה תופס בקבוק בירה ביד אחת ודופק למישהו בראש. את החלק החד שנשאר לך ביד,
    אתה תוקע למישהו בבטן ומסובב, ואז זורק את זה על עוד מישהו, ופוגע לו בראש.
    איש אחד מתחיל לזרוק עלייך כדורי ביליארד ופוגע לך ביד שמאל עם שני כדורים, אך במהרה אתה תופס כדור אחד ומפגיז לו את הראש. עוד אחד מתקרב מהצד עם מזלג, אבל אתה דופק לו בעיטה לביצים, לוקח לו את המזלג ומכניס בעין של מישהו אחר. אתה במהירות לוקח מקל סנוקר ומתחיל לפוצץ את הרגליים של כל מי שנמצא סביבך, וכולם נופלים. מהצד אתה רואה את וולצ&#39;ר משתחרר משני השומרים הקרואטים בפוקס ובורח, אבל אתה זורק את המקל כמו כידון ופוגע לו בול בצוואר. בינתיים אתה רואה שמלך הגנבים דיי מסתדר, בלהתחשב בעובדה שאף אחד לא מצליח לגעת בו.

אליס וואנדר -
    "ידעתי שתאהבי אותם" הוא אומר ומחייך. הוא לוחץ על המיקרופון, שהרמקולים המחוברים אליו מפוזרים בתי הקולנוע, ואומר: "צוות 218, צוות 218, נא להגיע למשרד" ותוך דקה מתייצבים במשרד כל האנשים שראית בתמונות. "צוות 218, אני רוצה שתכירו את חברת הצוות החדשה ומנהיגת הצוות למשימה הזאת בלבד, אליס וואנדר" הוא מציג אותך בפניהם. "היא? אני לא מוכן שבת תנהל את הקבוצה שלנו&#33; אנחנו קבוצה של גברים&#33;" אומר ראג דול ומתחיל להתעצבן. "כן&#33;" "הוא צודק&#33;" "נכון&#33;" נשמעים קולות חברי הקבוצה. "מעניין לי ת&#39;תחת מה אתם חושבים. אליס היא פורצת מקצועית, והיא יכולה ללמד אותכם דבר או שניים. עכשיו אליס, תסבירי להם מה התוכנית" הוא אומר ומתרווח על כורסתו, בזמן שחברי הקבוצה מחכים לתשובתך.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 06:50 PM

ג&#39;ק מנדל -
    אתה תופס בקבוק בירה ביד אחת ודופק למישהו בראש. את החלק החד שנשאר לך ביד,
    אתה תוקע למישהו בבטן ומסובב, ואז זורק את זה על עוד מישהו, ופוגע לו בראש.
    איש אחד מתחיל לזרוק עלייך כדורי ביליארד ופוגע לך ביד שמאל עם שני כדורים, אך במהרה אתה תופס כדור אחד ומפגיז לו את הראש. עוד אחד מתקרב מהצד עם מזלג, אבל אתה דופק לו בעיטה לביצים, לוקח לו את המזלג ומכניס בעין של מישהו אחר. אתה במהירות לוקח מקל סנוקר ומתחיל לפוצץ את הרגליים של כל מי שנמצא סביבך, וכולם נופלים. מהצד אתה רואה את וולצ&#39;ר משתחרר משני השומרים הקרואטים בפוקס ובורח, אבל אתה זורק את המקל כמו כידון ופוגע לו בול בצוואר. בינתיים אתה רואה שמלך הגנבים דיי מסתדר, בלהתחשב בעובדה שאף אחד לא מצליח לגעת בו.

אני מוציא את האקדח שלי ומתחיל לריות באנשים בראש וגם בוולצ&#39;ר כמה פעמים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. היכל התהילה
    דון ברנר-
    אתה אומר לו בסדר ומתקדם לכיוון המדרגות ועולה למעלה בזמן שאתה מוריד במשיכה אחת עם האצבעות את הדם (מעביר את האצבעות על הסכין). אתם שניכם מגיעים למסדרון ורואים שם כמה חדרים. "בוא לפה קודם" אומר פרנס ומתקדם לאט לאט בזהירות אל עבר אחת מהדלתות. בתוך החדר אתם רואים רק תמונות ישנות שמונחות על הרצפה וחלק גם על הקיר. "זה לא שווה כולם וגם לא נוכל להרים את זה" אומר פרנס די באכזבה ועובר יחד איתך לחדר הבא. בפנים אתם רואים כמה חפצים ששווים קצת אבל קטנים, אפשר לקחת אותם בקלות. פרנס נכנס ובכמה שניות מפלח את הכל מהחדר. אתם עוברים לחדר הבא ובו אתם רואים אישה עירומה ישנה, שלא נראית מזיקה. "מה אתה אומר? נעזוב אותה?" פרנס שואל אותך ומחכה לתשובתך בציפייה.

"אני לא יודע פרנס" אני אומר לו. "יכול להיות שיש לה דברים שווים פה,לרוב לנשים יש תכשיטים,נחפש אולי קופסאות נעולות אני אצליח לפרוץ אותם" אני אומר לו ומחפש בשקט בשקט קופסאות או תכשיטים

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

8. אבל הופיר יותר
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחיל לספר לה את סיפור חייך ומסביר לה על עצמך קצת. אחר כך אתה שואל אותה אם היא מעשנת והיא עונה לך: "כן, קצת. אני מעשנת רק כאני בלחץ ואני רוצה להרגע". אתה שם לב שהיא נראית מותשת מאוד, אתה מתחיל לחשוב שאולי בגלל משימה כלשהיא. "וואו&#33; איך הזמן טס&#33;" אומרת לך סוניה בקול ונראית די מופתעת. "דין מחכה לך&#33; עברו כמעט שעתיים&#33;" היא אומרת שוב במהירות ויורדת מהגג חזרה לבית הקונלוע כשאתה מאחוריה. אתה מגיע בחזרה לחדר של דין ורואה שאיחרת, הוא כבר מטפל במישהו אחר. אתה מציץ לראות מי זה ואתה רואה שזה פאולו.

דון ברנר-
    אתה אומר לו מה אתה חושב על זה והוא אומר לך בלחש: "אני בא איתך, הרי אני הגנב פה". אתם נכנסים בשקט לתוך החדר של האישה ומתחילים לחפש משהו לגנוב. אחרי כמה דקות של חיפושים אתם לא מוצאים משהו נורמלי שאפשר לגנוב והמקום היחידים שלא חישתם בו הוא המיטה. "אני חושב שאנחנו צריכים לבדוק. גם מתחת למיטה וגם למעלה" אומר לך פרנס בשקט ומחכה לראות מה תגיד על התוכנית שלו. אתה שם לב שהוא מתחיל להתקרב למיטה, עוד לפני שענית לו ומחפש מתחת למיטה. הוא מסמן לך לחפש למעלה אם יש משהו שם.
    חמוף

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 08:00 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחיל לספר לה את סיפור חייך ומסביר לה על עצמך קצת. אחר כך אתה שואל אותה אם היא מעשנת והיא עונה לך: "כן, קצת. אני מעשנת רק כאני בלחץ ואני רוצה להרגע". אתה שם לב שהיא נראית מותשת מאוד, אתה מתחיל לחשוב שאולי בגלל משימה כלשהיא. "וואו&#33; איך הזמן טס&#33;" אומרת לך סוניה בקול ונראית די מופתעת. "דין מחכה לך&#33; עברו כמעט שעתיים&#33;" היא אומרת שוב במהירות ויורדת מהגג חזרה לבית הקונלוע כשאתה מאחוריה. אתה מגיע בחזרה לחדר של דין ורואה שאיחרת, הוא כבר מטפל במישהו אחר. אתה מציץ לראות מי זה ואתה רואה שזה פאולו.

"חחח הינה הומו מקבל טיפול דין תעזוב אותו הוא בכל מקרה הולך למות חחחח" אני צועק מבחוץ ומוציא את קופסאת הסיגריות מציאה אחת לסונייה ולוקח אחת לעצמי.

10. Professional Design
    סטיב פוקס-
    אתה מעיר לילד והוא מבקש ממך סליחה על זה. אתם מתחילים לרוץ אל עבר צפון מזרח העיר ובדרך אתה שואל את השאלה שלך. "היית מצוין&#33; העסקת אותו כמו שצריך&#33;" אומרים הילדים ביחד ומחייכים לעברך חיוך קטן. אחר כך אתם עוצרים, הם מוציאים את כל מה שהם לקחו ומניחים על הרצפה. אתה רואה שהם לקחו: 4 פמוטים מזהב שנראה זהב טהור, פסל קטן שנראה די עתיק ויקר, בערך 20 שטרות של 100 יורו ומזוודה קטנה שלא שווה כל כך הרבה אך הם לקחו אותה בכל זאת. אחרי זה אתם ממשיכים ואחרי 10 דקות בערך אתם מגיעים לבית קונלוע שנראה נטוש. אתם נכנסים ובפנים אתה רואה די הרבה ילדים יתומים שנראים בערך כמוך.
    חחח "בערך כמוך" מה כולם שם חתיכים כאלה .?
    ------
    צוחק
    -----
    "מה זה המקום הזה ?" אני שואל את השתיים שהגעתי איתם בעוד שאני חוקר את המקום ומסתכל סביב ליראות אם אני מכיר אולי מישהו , אולי מישהו מבית היתומים הקודם , או מישהו מהעבר , מישהו ?

11. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 06:50 PM
    ג&#39;יאנפרנקו דה וינסנט -
    איזה מזוודה בדיוק? XD
    ----
    חמשתיכם רצים החוצה ומטפסים על גדר הברזל הגדולה.
    אתם הולכים כמו צוות אמיתי ברחובות איטליה, לא מפחדים מאף אחד. בערך 2 קילומטר אחרי רומא, עוצרת לידכם מונית עם נהג דיי חשוד.
    הנהג שואל: "צריכים טרמפ?" והוא ניראה דווקא דובר אמת, אך משהו בתוכך גורם לך לחשוד בו.

זאת שהייתי אמור לגנוב מהאיש..
    ---------------------------------------------
    "כן" אגיד בביטחון ואחזיק את הסכין שיש לי מוכנה אבל לא במקום שהוא יראה אותה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

12. אבל הופיר יותר
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה צועק לדין את זה על פאולו ואז אתה שומע מבפנים: "עוד לא גמרתי איתך בן זונה&#33;". אתה מוציא את קופסאת הסיגריות מהכיס שלך, מציע אחת לסוניה ולוקח לעצמך אחת. "תודה" סוניה אומרת ולוקחת את הסיגריה בשמחה. אתם מתחילים לעשן ומחכים בחוץ בזמן הטיפול של פאולו. אחרי 45 דקות פאולו יוצא עם תפרים על הפרצוף וכמה תחבושות שם. "בוא כנס&#33;" קורא דין כדי שתבוא אליו לחדר. אתה מתיישב על הכיסא ואז דין הולך שוב לארונית ומביא משם מזרק מוזר ודי גדול וגם תחבושת ארוכה. "זה יכאב קצת, אל תדאג" דין אומר לך ומכניס את המזרק לתוך הנחיר שלך. אתה מרגיש כאב חד באף וכמעט קם מהכסא. בסוף הכאב מתחלף לקור מוזר שאתה מרגיש באף ואז דין חובש לך את הפרצוץ (מלפף את התחבושת סביב ראשך בשביל שהאף ישאר במקום.

סטיב פוקס-
    חחח, בדיחה נחמדה
    -----------------------------------------
    אתה שואל את הילדים שבאת איתם מה המקום הזה ואחד מהם עונה לך: "זה המחבוא שלנו, של הילדים היתומים. אנחנו מתקיימים על בסיס גניבות, יכול להיות שאתה מכיר פה מישהו. כולנו באנו מבתי יתומים". אתה נפרד משני הילדים ומתחיל לבדוק את האיזור, בית הקונלוע נראה ישן, די מוזנח אך בכל זאת מקום שאפשר לחיות בו. אתה מתחיל לחפש אם יש מישהו שאתה מכיר מהיתומים ואז אתה מוצא מישהו שנראה לך מוכר. הנער שם לב אליך ומתקרב אליך. "היי&#33; אתה סטיב, נכון?" הוא שואל אותך ונראה כאילו הוא מכיר אותך, הוא גם מחייך חיוך קטן שדי מסגיר אותו. הוא בטוח מכיר אותך אתה חושב ואומר לו שכן, שאתה סטיב. "ידעתי&#33;" הנער אומר בהתלהבות. "אני דילן, הייתי איתך פעם בבית היתומים, אני עזבתי לפניך&#33;" הוא מוסיף לדבריו ומושיט לך יד ללחיצת יד חברותית.
    חמוף

13. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 09:09 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה צועק לדין את זה על פאולו ואז אתה שומע מבפנים: "עוד לא גמרתי איתך בן זונה&#33;". אתה מוציא את קופסאת הסיגריות מהכיס שלך, מציע אחת לסוניה ולוקח לעצמך אחת. "תודה" סוניה אומרת ולוקחת את הסיגריה בשמחה. אתם מתחילים לעשן ומחכים בחוץ בזמן הטיפול של פאולו. אחרי 45 דקות פאולו יוצא עם תפרים על הפרצוף וכמה תחבושות שם. "בוא כנס&#33;" קורא דין כדי שתבוא אליו לחדר. אתה מתיישב על הכיסא ואז דין הולך שוב לארונית ומביא משם מזרק מוזר ודי גדול וגם תחבושת ארוכה. "זה יכאב קצת, אל תדאג" דין אומר לך ומכניס את המזרק לתוך הנחיר שלך. אתה מרגיש כאב חד באף וכמעט קם מהכסא. בסוף הכאב מתחלף לקור מוזר שאתה מרגיש באף ואז דין חובש לך את הפרצוץ (מלפף את התחבושת סביב ראשך בשביל שהאף ישאר במקום.
    "עוד כמה זמן אני יכול להוריד את זה" אני שואל בקול עצבני .

14. אבל הופיר יותר
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה שואל את דין בקול עצבני מתי תוכל להוריד את התחבושת והוא עונה לך ברציניות: "תוך יומיים תגיע לפה ואני יוריד לך את התחבושת. אין לך שבר רציני כל-כך. אבל תמנע מלקבל מכות באף או שהשבר יחמיר&#33;". אתה יוצא החוצה מהחדר עדיין עצבני בגלל התחבושת שתקועה לך על הפרצוץ ורואה את סוניה עוד מעשנת את הסיגריה שאתה גמרת לפני שנכנסת. "משעמם פה" היא אומרת לך בביאוס וקצת עצב. "מה נעשה?" היא שואלת אותך ומחכה לתשובתך בציפייה. מה שאתה תחליט אתם תעשו (אל תיקח את זה לסקס :XD: ).
    חמוף

15. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 09:47 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה שואל את דין בקול עצבני מתי תוכל להוריד את התחבושת והוא עונה לך ברציניות: "תוך יומיים תגיע לפה ואני יוריד לך את התחבושת. אין לך שבר רציני כל-כך. אבל תמנע מלקבל מכות באף או שהשבר יחמיר&#33;". אתה יוצא החוצה מהחדר עדיין עצבני בגלל התחבושת שתקועה לך על הפרצוץ ורואה את סוניה עוד מעשנת את הסיגריה שאתה גמרת לפני שנכנסת. "משעמם פה" היא אומרת לך בביאוס וקצת עצב. "מה נעשה?" היא שואלת אותך ומחכה לתשובתך בציפייה. מה שאתה תחליט אתם תעשו (אל תיקח את זה לסקס :XD: ).
    למה לא???=[
    ~~~~~~~~~~~
    "בואי ניצא ניסתובב קצת באזור כאן,רגע יש לי שאלה כל הדברים והכסף שאני גונב אני צריך להביא למלך הגנבים או שאני יכול לשמור חלק לעצמי?"אני אומר לסונייה.

עמוד 15 מתוך 16 ראשוןראשון ... 513141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •