ההתחלות לקבוצה שלי:
ג'יאפרנקו דה וינסנט -
השעה היא ארבע אחר הצהריים, אתה יושב במשרד המזוייף שלך. הנציג של חברת "קרוסי השקעות" אמור להיכנס לכל רגע, לפגישת עסקים רגילה. טוב, זה לפחות מה שהוא חושב. התכנית שמסתתרת מאחורי פגישה זו... המטרה האמיתית היא... גניבת המזוודה שאיתה יגיע הנציג. בארון הבגדים שלידך מתחבאים שני פושעים שמלך הגנבים הסתיר שם, וכאשר הנציג יגיע ויתיישב, הפושעים יצאו וישדדו אותו. משימה קלה מתמיד, ולך אין תפקיד משמעותי בה. זה לפחות מה שאתה חושב....... לפתע נשמעות שלוש דפיקות בדלת.
ג'ייסון ריק -
אתה יושב ליד מלך הגנבים, שפניו מוסתרות על ידי משקפי שמש, כובע וזקן מזוייף, על הספסל העירוני. אתה כבר יודע את התכנית שלך, אך מלך הגנבים מזכיר לך אותה שוב. "אל תשכח... בשעה 8:00, עוד 2 דקות בדיוק, אלפי אנשים יעברו דרך הרחוב הזה על מנת להגיע ראשונים לחנות גאצ'ה אלקטרוניקה. הבוקר יש שם מבצע אדיר, מי שמגיע ראשון, מקבל בחינם את מסך הפלזמה החדיש והמשוכלל ביותר שיצא אי פעם לשוק. בגלל זה, אלפי אנשים ירוצו דרך הרחוב הזה לכיוון צפון. אתה תרוץ בניגוד אליהם, לכיוון דרום. אתה תיכנס ביניהם. המטרה שלך היא לכייס כמה שיותר ארנקים מההמון הרועש. יהיה שם מאוד צפוף אז אתה תיראה כמו סתם אדם שרוצה מסך פלזמה מיוחד. אני לא רוצה להחמיר איתך, אבל זאת המשימה הראשונה שלך, ואם לא תצליח להביא פחות מ5 ארנקים - אתה נכשל!" הוא אומר בזעם. "אני יודע אני יודע..." אתה מגלגל את עינייך, ולפתע שעון היד שלך מצלצל. השעה היא שמונה בדיוק! אתה מצליח ליראות מספר רב של אנשים מתקרב בקצה הרחוב. אבל זה עוד כלום, לעומת כמות האנשים שעומדים להגיע...
אליס וואנדר -
את עומדת על גג של חנות הבגדים "ורסצ'ה", איפה שמלך הגנבים אמר לך לחכות. "יש!" את חושבת לעצמך בלב. "סוף סוף אני יראה את פניו האמיתיות של מלך הגנבים בכבודו ובעצמו!". השעה היא 9:00 בבוקר, ומלך הגנבים מגיע. אך לצערך, פניו מוסתרות ע"י כובע, משקפי שמש ושפם מזוייף. "אז מה עושים היום בוס, פורצים לחנות הבגדים היוקרתית ורסצ'ה!?" את אומרת בהתלהבות. "אפילו לא קרוב" הוא צוחק ואת מתאכזבת. "אמרתי לך לחכות כאן לא בשביל החנות. אלה בשביל המיקום שלה" הוא אומר ואת לא מבינה כלום. "מהמבט שלך אני מבין שלא הבנת. הסתכלי לכיוון מערבה" את מסתכלת לכיוון זה, ואת רואה את החניון הענק של הקניון. "מהנקודה הזאת, אפשר לצפות בכל החניון" הוא אומר ומוציא משקפת. "מכיוון שהיום יש חופש, הרבה אנשים יבואו לחנויות, מה שאומר שהם יחנו את האוטו שלהם בחניון" הוא אומר ואת עדיין לא מצליחה להבין. "ו...?" את מדרבנת אותו. "המטרה שלך היא לפרוץ לכמה שיותר מכוניות, ולהביא לי לפחות 10 פריטים חשובים, בלי שיגלו אותך. אם תביאי פחות, תכשלי במשימה הראשונה שלך. אם יתפסו אותך... אני מעולם לא הייתי כאן, ואת מעולם לא ראית אותי" הוא אומר ונועץ בך את עיניו מבעד למשקפי השמש. "ואם אני יביא יותר..." את מנסה להתנחם. "אז נחגוג הערב!" הוא צוחק ואת רואה הרבה אנשים מתחילים לחנות.
ג'ק רנדל -
אתה עומד בתחנה של הרכבת התחתית, מחכה לרכבת לעיר רומא. שם מלך הגנבים אמר לך לחכות. ההוראות שהוא נתן לא יוצאות מראשך: "עלה על הקרון השני ברכבת, ותיקח את הפתק הסגול המקופל שיש בתוך הפח, בלי שיבחינו בך!" אתה זוכר זאת היטב. אתה מחכה שם לפחות 20 דקות, הרכבת איחרה. בסופו של דבר היא מגיעה, ואתה כבר עייף. הרכבת נעצרת, הדלתות נפתחות, וזה הזמן להתחיל במשימה! אתה נכנס לקרון השני כמו שנאמר לך, שם לב לכל הפריטים הקטנים, לכל אפשרויות המילוט, כמה אנשים יש ברכבת, באיזה מרחק אתה מתא המאבטחים. אתה הולך לפח וכאילו זורק נייר שיש לך בכיס, אך בתנועת ידיים מהירה אתה גם שולף פתק סגול קטן ומקופל שנמצא בתוך הפח. בלי שאף אחד שם לב הפתק כבר עמוק בכיס שלך, ואתה מתיישב. אחרי שתי דקות אתה רק פותח את הפתק בשביל לא לעורר חשד, כאילו הוא היה שם תמיד. זה מה שהיה כתוב שם:
"היי ג'ק, אני לא הולך להכביד במילים. בוא רק נגיד, שהאנשים כאן יכולים להגיד ביי ביי לתכשיטים שלהם. שהרכבת תעצור בתחנה הבאה, תרד ממנה מהר ותעלה על אותה הרכבת אבל בקרון החמישי. שם ליד הפח יחכה לך ילקוט גב שחור, ובתוכו כל מיני אביזרים נורמלים כמו פלאפון, ארנק, ודברים שיש לכל אחד בתיק. תיקח אותו, תצא מהר ולפני שהדלתות יסגרו תחזור לקרון מספר שתיים. בדרך תוריד את המעיל שלך ושם עלייך את הכובע שיש בתיק, שלא יחשבו שאתה אותו האיש ממקודם. תלך לאורך הקרון, ובשלב מסויים, שאתה מרגיש בטוח, תפיל את הילקוט שהוא פתוח, על מנת שהכל ישפך. תשתדל להפיל אותו ליד אנשים מנומסים כמו עלמות צעירות, גברים מבוגרים ועוד. הם בטוח יעזרו לך להחזיר הכל לתיק. בזמן שהם מתכופפים ומרימים הכל, בתנועות ידיים אתה חייב לכייס להם את התכשיטים שיש להם על הידיים, אם בכלל יהיה. דברים כמו טבעות, צמידים ושעונים. בהצלחה! צא לדרך" הפתק נגמר והרכבת נעצרת, הדלתות נפתחות...