Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 240
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    מקס סטרונג-
    אתה מוצא קופסאת חשמל קטנה מחוץ לבניין ומתחיל לפרוץ למערות האבטחה. אתה מכבה את המערכות אחרי כמה דקות ואז במהירות נכנס פנימה. אתה רואה את שני הילדים בכניסה מחכים שתבוא להסיח את דעתם של השומרים. אתה רואה שיש שלושה שומרים עם פנסים ואז אתה מביים התעלפות. אחד מהשומרים שם לב אליך כי עשית קצת רעש והוא קורה לאחרים שיבואו לראות מה קרה לך. שלושתם סביבך ומסתכלים מה קרה לך עם הפנסים שמכוונים אליך. אתה מסמן לילדים האחרים להמשיך את המשימה אבל בלי שהשומרים ישימו לב. הילדים מתחילים ללכת במהירות ומגיעים למדרגות. הם מסמנים לך שאולי צריך הסחת דעת גם בקומה השנייה.

ג'ו בלאק-
    אתה מוצא את הארנק שלו ולוקח אותו בנוסך אתה גם מוצא קופסאת סיגריות חצי ריקה וכל השאר סתם זבל. אתה מחליט להשאיר את החפצים שלך שם כדי שתוכל לקחת עוד ועולה למעלה. בקומה השנייה אתה שם לב שיש אור ומחליט להתגנב בשקט. אתה הולך במסדרון עד שאתה מגיע לדלת היחידה שנמצאת שם. אתה רואה שהדלת פתוחה ומציץ פנימה. בפנים אתה רואה אשה צעירה בלי בגדים שרואים לה רק את השדיים. אתה מסתכל לשנייה בארנק של בעל החנות ואתה מבין שזו אשתו.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    שם: עילי
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 12:47 PM
    התחלות לקבוצה שלי:

הארלי ג'פרסון-
    אתה רץ עם חבורת הילדים עד נקודה מסוימת ושם הנער קורא לך. "אני רוצה שתגיע לחנות, היא לא רחוקה מפה, יחד איתך אני שולח עוד אחד" אתה הולך יחד עם הילד הנוסף לחנות הקרובה ומוצא פתק על הקיר. על הפתק כתוב: "תנתק את מערכות האזעקה כדי שהילד הנוסף יכנס פנימה. דבר נוסף, בזמן שהוא גונב תנסה להסיח את דעתו של המוכר ואם צריך תנקט בפעולות התקיפות יותר, אבל רק אם צריך ותגרום לו להתעלף ואז גם תעזור לילד שאיתך. בסוף המשימה תפגשו אותי ואז הידים האחרים בבית הקולנוע הנטוש בדרום העיר".
    אני מנתק את מערכות האזעקה והילד הנוסף נכנס.
    המוכר רואה אותו ושואל אותו מה הוא מחפש, אז אני שולח לו למייל סוס טרויני וכשהוא פותח את הקובץ הוא מקבל מכת חשמל ומתעלף. הילד הנוסף ואני גונבים את מה שהיה צריך ואנו בורחים לבית הקולנוע הנטוש ומחכים לילדים האחרים.
    גם אני חבר בPokemon Team!!!

אני הטאדיאורסה שבחבורה!
    (אם זה עדיין קיים.. אל תדאגו, יש לי Everstone )

3. אבל הופיר יותר
    הארלי ג'פרסון-
    אתה לא יכול להחליט מה הילד השני עושה.. אני קובע את זה.. :XD:
    גם אי אפשר לשלוח מייל למישהו.. ואין מצב שבעל החנות היה רואה את הילד הוא מיומן בזה..
    תכתוב בבקשה תגובה חדשה/תערוך את התגובה ככה שתסביר לי מה אתה עושה ולא מה השני עושה..
    חמוף

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 01:16 PM

ג'ו בלאק-
    אתה מוצא את הארנק שלו ולוקח אותו בנוסך אתה גם מוצא קופסאת סיגריות חצי ריקה וכל השאר סתם זבל. אתה מחליט להשאיר את החפצים שלך שם כדי שתוכל לקחת עוד ועולה למעלה. בקומה השנייה אתה שם לב שיש אור ומחליט להתגנב בשקט. אתה הולך במסדרון עד שאתה מגיע לדלת היחידה שנמצאת שם. אתה רואה שהדלת פתוחה ומציץ פנימה. בפנים אתה רואה אשה צעירה בלי בגדים שרואים לה רק את השדיים. אתה מסתכל לשנייה בארנק של בעל החנות ואתה מבין שזו אשתו.
    אני נכנס לחדר עם הסכין ביד ואומר :"אם את צורכת את תיגמרי כמו בעלך עכשיו תאי לי איפו הכספת" ~אני יודע שאני לא יודע שיש כספת אבל נזרום~

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Oct 31 2009, 11:49 AM
    ג'ייסון ריק -
    אתה חוזר בריצה כאילו רגילה לספסל העירוני... אבל הבוס לא שם! אתה מתחיל להכנס ללחץ, במיוחד אחרי שאתה רואה את הכובע שלו על הריצפה. "פאק!" אתה לוחש לעצמך, בזמן שהבריון הגדול שגנבת ממנו את הארנק מקודם מתקרב אלייך. הוא בנאדם גדול ממך פיזית עם שרירים רציניים, לא איש שכדאי להתעסק איתו. לפתע הוא קולט את הארנק שלו ביד שלך! "מה אתה חושב שאתה עושה חתיכת מטומטם!!??!" הוא צועק לך ומתקרב אלייך בריצה עצבנית, הוא מתכוון להיכנס בך ברצינות!
    אני מנצל את זה שאני קטן מימנו ומתחיל לרוץ למקומות צרים .
    אני שולף את הסכין שלי ואת הארנקים אני שם בכיס.
    אני מחכה שהוא יבוא אלי ואומר לו :
    " כדי לך לעוף מכן יש לי סכין ואני לא מפחד להשתמש בו ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. אבל הופיר יותר
    ג'ו בלאק-
    "אהה" היא צורחת די חלש ומכסה במהירות את עצמה תחת השמיכה. "אין.. לנו.. כספת.." היא מגמגמת מפחד ואתה שם לב שהיא רועדת. "לך לחדר... השני פה במסדרון... יש שם מתחת ל... מיטה מזוודה עם.. כל.. מה שיש לנו.." היא אומרת לך בגימגום מפחד שתהרוג אותה. אתה מתחיל ללכת אחרונה מכוון עדיין את הסכין לכיוונה וכשאתה יוצא מהחדר אתה במהירות נכנס לחדר השני ולוקח את המזוודה. אתה חוזר לחדר עם האישה ואת שם לב שהיא ברחה. אתה שומע פתאום צעדים מכיוון המדרגות.
    חמוף

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 01:28 PM
    ג'ו בלאק-
    "אהה" היא צורחת די חלש ומכסה במהירות את עצמה תחת השמיכה. "אין.. לנו.. כספת.." היא מגמגמת מפחד ואתה שם לב שהיא רועדת. "לך לחדר... השני פה במסדרון... יש שם מתחת ל... מיטה מזוודה עם.. כל.. מה שיש לנו.." היא אומרת לך בגימגום מפחד שתהרוג אותה. אתה מתחיל ללכת אחרונה מכוון עדיין את הסכין לכיוונה וכשאתה יוצא מהחדר אתה במהירות נכנס לחדר השני ולוקח את המזוודה. אתה חוזר לחדר עם האישה ואת שם לב שהיא ברחה. אתה שומע פתאום צעדים מכיוון המדרגות.
    למה אתה מחליט מה אני יעשה תחזיר אותי למצב שאני בחדר עם האישה אחרי שהיא אמרה לי על המזוודה בבקשה

8. אבל הופיר יותר
    ג'ו בלאק-
    "אהה" היא צורחת די חלש ומכסה במהירות את עצמה תחת השמיכה. "אין.. לנו.. כספת.." היא מגמגמת מפחד ואתה שם לב שהיא רועדת. "לך לחדר... השני פה במסדרון... יש שם מתחת ל... מיטה מזוודה עם.. כל.. מה שיש לנו.." היא אומרת לך בגימגום מפחד שתהרוג אותה.
    חמוף

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 01:35 PM
    ג'ו בלאק-
    "אהה" היא צורחת די חלש ומכסה במהירות את עצמה תחת השמיכה. "אין.. לנו.. כספת.." היא מגמגמת מפחד ואתה שם לב שהיא רועדת. "לך לחדר... השני פה במסדרון... יש שם מתחת ל... מיטה מזוודה עם.. כל.. מה שיש לנו.." היא אומרת לך בגימגום מפחד שתהרוג אותה.
    תודה :lol:
    ~~~~~~~~~~~~~
    "טוב עכשיו תגידי לי איך את רוצה למות מהר או ביסורים?"אני אשאל אותה בזמן שאמשוך ממינה את השמיכה ואשב לידה עם הסכין שמכוון לצוואר שלה.

10. אבל הופיר יותר
    ג'ו בלאק-
    "מה.. עשית לבעלי??" היא שואל אותך בפחד ומתחילה לרעוד באמת ואתה מרגיש את זה. "מי.. אתה.. מה אתה.. רוצה??" היא מוסיפה לשאלתה הקודמת ונראית פחות מפוחדת ויותר בטוחה בעצמה. אחרי השאלות היא מנסה להתנגד לך ולהשתחרר מהאיום שלך עם הסכין.
    חמוף

11. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 01:44 PM
    ג'ו בלאק-
    "מה.. עשית לבעלי??" היא שואל אותך בפחד ומתחילה לרעוד באמת ואתה מרגיש את זה. "מי.. אתה.. מה אתה.. רוצה??" היא מוסיפה לשאלתה הקודמת ונראית פחות מפוחדת ויותר בטוחה בעצמה. אחרי השאלות היא מנסה להתנגד לך ולהשתחרר מהאיום שלך עם הסכין.
    "חחחחח בעלך מת ועוד מאט גם את תמותי אם תתנגדי לי הבנת"אי אומר בקול מאיים ותופס לה בשיער ואז שם את הסכין ליד הצוואר אבל שיהיה מרחק קטן בין הצוואר לסכין :XD:

12. אבל הופיר יותר
    ג'ו בלאק-
    הוא לא מת.. הוא התעלף.. :XD:
    ------------------------------------------------
    "מה אתה רוצה ממני?!" היא צועקת עליך בביטחון והיא כבר לא כל-כך מפחדת ממך. "אתה יכול להרוג אותי וזהו! לא אכפת לי כבר!" היא מוסיפה בצעקה. היא מתחילה לזוז בתנועות קטנות וגם מנסה להרחיק את היד שלך מהצוואר שלה. היא לא מצליחה להשתחרר בלי לחתוך את עצמה אז היא מנסה לנשוך לך את היד.
    חמוף

13. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 01:57 PM
    ג'ו בלאק-
    הוא לא מת.. הוא התעלף.. :XD:
    ------------------------------------------------
    "מה אתה רוצה ממני?!" היא צועקת עליך בביטחון והיא כבר לא כל-כך מפחדת ממך. "אתה יכול להרוג אותי וזהו! לא אכפת לי כבר!" היא מוסיפה בצעקה. היא מתחילה לזוז בתנועות קטנות וגם מנסה להרחיק את היד שלך מהצוואר שלה. היא לא מצליחה להשתחרר בלי לחתוך את עצמה אז היא מנסה לנשוך לך את היד.
    אני נותך למה מכה בשיניים עם הידית של הסכין ואז לוקח 2 אצבעות ונותן לה מכה בצוואר אם היא מתעלפת אני חותך לה חתכים על הפנים ובכל הגוף ואז הולך למטה הורג את בעלה לוקח את המיזוודה שבחדר השני ובורח משם.

14. אבל הופיר יותר
    ג'ו בלאק-
    לפני שהיא מספיקה לנשוך אתה מכניס לה מכה חזקה בשיניים ומתחיל לרדת לה דם מהפה. אתה נותן לה את המכה בצוואר והיא מאבדת את ההכרה. אתה מתחיל לחתוך אותה בכל הגוף כולל הראש ומהר מאוד היא מתה ונראית כאילו היא נחתחה משיח קוצים בכל הגוף. אתה הולך לחדר השני שבמסדרון ולוקח במהירות את המזוודה ממתחת למיטה. אתה יורד למטה בשקט מחשש שמישהו שמע את צעקותיה של האישה וכשאתה מגיע למטה אתה רואה שבעל החנות מתחיל לזוז בקושי אז אתה דוקר אותו כמה פעמים עם הסכין. אתה לוקח את המזוודה, כמה מהדברים שהשארת למטה, את הארנק וקופסאת הסיגריות עד שכבר אין לך מקום עליך ובורח משם לכיוון בית הקונלוע.
    חמוף

15. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 02:11 PM
    ג'ו בלאק-
    לפני שהיא מספיקה לנשוך אתה מכניס לה מכה חזקה בשיניים ומתחיל לרדת לה דם מהפה. אתה נותן לה את המכה בצוואר והיא מאבדת את ההכרה. אתה מתחיל לחתוך אותה בכל הגוף כולל הראש ומהר מאוד היא מתה ונראית כאילו היא נחתחה משיח קוצים בכל הגוף. אתה הולך לחדר השני שבמסדרון ולוקח במהירות את המזוודה ממתחת למיטה. אתה יורד למטה בשקט מחשש שמישהו שמע את צעקותיה של האישה וכשאתה מגיע למטה אתה רואה שבעל החנות מתחיל לזוז בקושי אז אתה דוקר אותו כמה פעמים עם הסכין. אתה לוקח את המזוודה, כמה מהדברים שהשארת למטה, את הארנק וקופסאת הסיגריות עד שכבר אין לך מקום עליך ובורח משם לכיוון בית הקונלוע.
    כאשר אני מגיע לבית הקולנוע אני עולה למעלה ואומר:"זה אני המשימה הושלמה בהצלחה בעל החנות ואשתו מתים וכל הדברים שלהם אצלי"

עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •