Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 240
  1. the bitch is back
    Originally posted by Donald Duck@Oct 31 2009, 05:32 PM
    אליס וואנדר -
    "פופקורן?" הוא שואל בתהיה. "את תקבלי הרבה יותר טוב מזה" הוא צוחק והסיור מתחיל. "זה קולנוע הימורים, ככה אני אוהב לקרוא לו. כאן יש המון מכונות מזל, רולטות, שולחנות פוקר ובלאק ג'ק... רק שלא מתערבים על כסף, אלה על מה שמרוויחים במשימות. היי ילד, אל תרמה את המכונה! לא לימדתי אותך האקינג בשביל זה!" הוא צועק על איזה ילד נמוך עם שיער שחור שמנסה לתכנת את המכונה. "ונעבור לקולנוע הבא" הוא אומר ואתם מגיעים אליו. "זה קולנוע המחסן" הוא אומר. "כאן אנחנו שמים את כל הכובעים, הפאות, המשקפיים, הזקנים, השפמים, התיקים, המסיכות, וכל הדברים שאנו זקוקים להם במשימות. יש כאן גם כמה כלים טובים למרגלים, וגם כלי עזר לפורצים" הוא אומר וקורץ לך. "זה קולנוע האוכל" הוא אומר. "כאן אנחנו אוכלים כל יום, זה כמו חדר האוכל שלנו. יש לנו כאן כמה בנות שגונבות מצרכים ומארגנות לנו אוכל מצוין.." "איזה אוכל למשל?" את שואלת אותו. "בדרך כלל שניצל ופירה, את יודעת.. יש גבול למה שאפשר לגנוב.. אבל לפעמים יש ספיישלים!" הוא אומר ואתם ממשיכים לקולנוע הבא, שלפתע פיצוץ נשמע בקולנוע המגורים, הקולנוע הראשון שהיית בו.

"מה זה היה?!" אני שואלת אותו מופתעת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    מקס סטרונג-
    אתה מתחיל להתקרב אליו והוא אליך. אחרי כמה שניות פניכם נפגשות ואתה במהירות מתכופף ככה שרגליו של השומר נמצאות מולך. אתה מוציא מהר את הסכין מכיס ודוקר את השומר באחת מהרגליים כמה פעמים. השומר נופל על הרצפה וצועק עליך: "בן זונה קטן בוא הנה!!" ומנסה להתקדם קצת כדי לתפוס אותך ברגל ולהפיל אותך.

ג'ו בלאק-
    אתה מתקרב בחשאיות מאחורי הנער ובזריזורת אתה מתקרב אליו ותופס אותו. אתה מצמיד לו את הסכין לצוואר ואומר לו שלא ידבר. "אתה חושב שאתה חכם נכון?" הוא שואל אותך שאלה רטורית ומצחקק. אתה רואה שהוא מתחיל לזוז ומהר מאוד הוא משתחרר מאחיזתך. הוא זז במהירות כמה צעדים לאחור ואומר לך: "אני יכול להרוג אותך במהירות, אתה לא רוצה להתעסק איתי!". אתה שם לב שהוא עומד בתנוחת אגרוף (ברכיים כפופות במקצת ואגרופים שמגנים על הפרצוף ועל הבטן)
    חמוף

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 07:59 PM
    ג'ו בלאק-
    אתה מתקרב בחשאיות מאחורי הנער ובזריזורת אתה מתקרב אליו ותופס אותו. אתה מצמיד לו את הסכין לצוואר ואומר לו שלא ידבר. "אתה חושב שאתה חכם נכון?" הוא שואל אותך שאלה רטורית ומצחקק. אתה רואה שהוא מתחיל לזוז ומהר מאוד הוא משתחרר מאחיזתך. הוא זז במהירות כמה צעדים לאחור ואומר לך: "אני יכול להרוג אותך במהירות, אתה לא רוצה להתעסק איתי!". אתה שם לב שהוא עומד בתנוחת אגרוף (ברכיים כפופות במקצת ואגרופים שמגנים על הפרצוף ועל הבטן)
    אני צוחק צחוק מרושע ומביא לו בעיטה לביצים ואז צועק:"הומו מטומטם אני יחסל אותך על מה שאמרת" ואז נותן לו דקירה בצוואר.

4. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג'ייסון ריק -
    "סליחה, פשוט האיזור הזה מאוד עני, לקח לי הרבה זמן למצוא כאן רכב. אבל האמת, היה מאוד קל לפרוץ את זה" הוא אומר ותופס מבט בארנקים. "פ'שששש השקעת! כל הכבוד, ג'ייסון. עברת את המשימה בהצלחה!" הוא מחייך אלייך. "יש! זה אומר שתהיה הלילה מסיבה?" אתה שואל בהתרגשות. "גם..." הוא אומר. "מה זאת אומרת, גם?" אתה שואל בסקרנות. "מפני שידעתי שאתה תצליח במשימה הזאת, הבאתי את המסיבה עד אלייך" הוא צוחק. "למה אתה מתכוון?" אתה שואל ומתחיל לחייך. "פשוט תיכנס למושב האחורי" הוא אומר. אתה מסתכל לתוך המושב האחורי דרך החלונות, אבל החלונות שחורים, ובנויים ככה שאי אפשר ליראות מבחוץ מה יש בפנים, אבל אפשר מבפנים ליראות מה יש בחוץ. אתה ניגש אל הדלת בסקרנות, פותח אותה... ומוצא שם שתי כוסיות בלונדיניות בביקיני וחוטיני, שמחכות רק לך... אתה גם שם לב שבינך למושב הנהג יש שמשה שחורה, אז מלך הגנבים לא יכול ליראות מה אתה עושה. "כל זה בשבילך" הוא צורח לך דרך השמשה... אז מה תעשה?

ג'ק מנדל -
    אתה מחבק אותה ואתם הולכים לאורך הרחוב עד שאתם מגיעים לתחנת האוטובוס. אתם מחכים שם כ2 דקות, יושבים מחובקים. האוטובוס מגיע ואתם עולים עליו. "לעיר נאפולי" אתה אומר לנהג, והוא מהנהן. אתם עולים למעלה (זה אוטובוס קומותיים), ומתיישבים במושב הקדמי ביותר למעלה, כאילו אתם הנהג. גם אז, מחובקים. אחרי נסיעה של שעה, שעה של דממה, שעה של שלווה, שעה של שקט... האוטובוס עוצר בתחנת האוטובוס של נאפולי. השעה היא 20:00 ובחוץ כבר חשוך. אתם הולכים עד לבית הקולנוע הישן, ומתגנבים פנימה, שם מחכים לכם כל ה200 פושעים שעובדים כמוכם תחת מלך הגנבים. אתם מגיעים לשם, ומולך מיד ניצב מלך הגנבים. "ג'ק! מה קורה, איך היה במשימה???........ ומי זאת?" הוא שואל בסקרנות וחיוך. "חברה חדשה בארגון" אתה אומר, ומלך הגנבים מיד משיב "תרגישי בבית!" הוא אומר ולוחץ את ידה של ג'יין. "רק מה שמך?" הוא שואל אותה. "ג'יין..." היא ממלמלת. "ג'יין, מאיפה השם הזה מוכר לי..." מלך הגנבים עומד שם וחושב במשך דקה שלמה, ומסתכל לה בעיניים. "את!!!!!!!!!&# 33;!!!!! ג'יין! חשבתי שאמרתי לך לא לחזור לכאן!" הוא אומר ומיד מוציא אקדח קולט 1911 מצופה זהב, ומכוון אותו לראשה.

אליס וואנדר -
    "לא יודע, כדאי שנמהר לבדוק!" הוא אומר ואתם רצים לקולנוע המגורים. עשן כחול מפוזר בכל החדר, אף אחד לא רואה כלום. "טיפשים, למה לא עצרתם אותו!?" הוא צועק ומיד מוציא אקדח סמית' & ווטסון עם משתיק קול, שמכוון אל מקור העשן הכחול. "מה קרה, אדוני המלך? כבר שכחת אותי? אויייי, כמה חבל" קול צרוד נשמע. "הקול הזה..." מלך הגנבים לוחש לעצמו ומהסס טיפה. כאשר העשן מתפזר, ניתן ליראות בבירור את הדמות. עומד שם גבר חסון בעל שיער בלונדיני חלק וארוך עד הכתפיים, עם משקפי שמש עגולות. ביד של האיש יש מפזר עשן, ועל הריצפה זרוק לידו נפץ. זה מה שמסתתר מאחורי ה'פיצוץ'. "אתה..." מלך הגנבים אומר בזעם כאשר פרצופו מחוויר. הוא מוריד את הנשק ומכוון אותו לריצפה. "חשבתי שאתה מת" המלך אומר. "תחשוב שוב!" האיש המוזר אומר בביטחון. את לא מבינה על מה לעזאזל הם מדברים, אך ניראה כאילו הם מכירים כבר זמן רב.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

5. the bitch is back
    Originally posted by Donald Duck@Oct 31 2009, 08:39 PM

אליס וואנדר -
    "לא יודע, כדאי שנמהר לבדוק!" הוא אומר ואתם רצים לקולנוע המגורים. עשן כחול מפוזר בכל החדר, אף אחד לא רואה כלום. "טיפשים, למה לא עצרתם אותו!?" הוא צועק ומיד מוציא אקדח סמית' & ווטסון עם משתיק קול, שמכוון אל מקור העשן הכחול. "מה קרה, אדוני המלך? כבר שכחת אותי? אויייי, כמה חבל" קול צרוד נשמע. "הקול הזה..." מלך הגנבים לוחש לעצמו ומהסס טיפה. כאשר העשן מתפזר, ניתן ליראות בבירור את הדמות. עומד שם גבר חסון בעל שיער בלונדיני חלק וארוך עד הכתפיים, עם משקפי שמש עגולות. ביד של האיש יש מפזר עשן, ועל הריצפה זרוק לידו נפץ. זה מה שמסתתר מאחורי ה'פיצוץ'. "אתה..." מלך הגנבים אומר בזעם כאשר פרצופו מחוויר. הוא מוריד את הנשק ומכוון אותו לריצפה. "חשבתי שאתה מת" המלך אומר. "תחשוב שוב!" האיש המוזר אומר בביטחון. את לא מבינה על מה לעזאזל הם מדברים, אך ניראה כאילו הם מכירים כבר זמן רב.
    "הוד מעלתך ( XD) מה לעשות?" אני שואלת אותו במהירות ומנסה שלא ליצור יותר מידי תשומת לב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה

ג'ק מנדל -
    אתה מחבק אותה ואתם הולכים לאורך הרחוב עד שאתם מגיעים לתחנת האוטובוס. אתם מחכים שם כ2 דקות, יושבים מחובקים. האוטובוס מגיע ואתם עולים עליו. "לעיר נאפולי" אתה אומר לנהג, והוא מהנהן. אתם עולים למעלה (זה אוטובוס קומותיים), ומתיישבים במושב הקדמי ביותר למעלה, כאילו אתם הנהג. גם אז, מחובקים. אחרי נסיעה של שעה, שעה של דממה, שעה של שלווה, שעה של שקט... האוטובוס עוצר בתחנת האוטובוס של נאפולי. השעה היא 20:00 ובחוץ כבר חשוך. אתם הולכים עד לבית הקולנוע הישן, ומתגנבים פנימה, שם מחכים לכם כל ה200 פושעים שעובדים כמוכם תחת מלך הגנבים. אתם מגיעים לשם, ומולך מיד ניצב מלך הגנבים. "ג'ק! מה קורה, איך היה במשימה???........ ומי זאת?" הוא שואל בסקרנות וחיוך. "חברה חדשה בארגון" אתה אומר, ומלך הגנבים מיד משיב "תרגישי בבית!" הוא אומר ולוחץ את ידה של ג'יין. "רק מה שמך?" הוא שואל אותה. "ג'יין..." היא ממלמלת. "ג'יין, מאיפה השם הזה מוכר לי..." מלך הגנבים עומד שם וחושב במשך דקה שלמה, ומסתכל לה בעיניים. "את!!!!!!!!!&# 33;!!!!! ג'יין! חשבתי שאמרתי לך לא לחזור לכאן!" הוא אומר ומיד מוציא אקדח קולט 1911 מצופה זהב, ומכוון אותו לראשה.

"אחי חכ רגע בזכותה הצלחתי במשימה! ביא עזרה לי ואם היא לא הייתה שם הייתי מת מזמן!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייסון ריק -
    "סליחה, פשוט האיזור הזה מאוד עני, לקח לי הרבה זמן למצוא כאן רכב. אבל האמת, היה מאוד קל לפרוץ את זה" הוא אומר ותופס מבט בארנקים. "פ&#39;שששש השקעת&#33; כל הכבוד, ג&#39;ייסון. עברת את המשימה בהצלחה&#33;" הוא מחייך אלייך. "יש&#33; זה אומר שתהיה הלילה מסיבה?" אתה שואל בהתרגשות. "גם..." הוא אומר. "מה זאת אומרת, גם?" אתה שואל בסקרנות. "מפני שידעתי שאתה תצליח במשימה הזאת, הבאתי את המסיבה עד אלייך" הוא צוחק. "למה אתה מתכוון?" אתה שואל ומתחיל לחייך. "פשוט תיכנס למושב האחורי" הוא אומר. אתה מסתכל לתוך המושב האחורי דרך החלונות, אבל החלונות שחורים, ובנויים ככה שאי אפשר ליראות מבחוץ מה יש בפנים, אבל אפשר מבפנים ליראות מה יש בחוץ. אתה ניגש אל הדלת בסקרנות, פותח אותה... ומוצא שם שתי כוסיות בלונדיניות בביקיני וחוטיני, שמחכות רק לך... אתה גם שם לב שבינך למושב הנהג יש שמשה שחורה, אז מלך הגנבים לא יכול ליראות מה אתה עושה. "כל זה בשבילך" הוא צורח לך דרך השמשה... אז מה תעשה?
    " וואי תודה . " אני אומר בשמחה .
    אני מתיישב בין שתי הבנות ואומר לו :
    " אולי ניסע מכאן , אני פוחד שיעלו עליינו "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Donald Duck@Oct 31 2009, 12:05 PM
    ג&#39;יפארנקו דה וינסנט -
    אתה מתכופף ומתחמק מהבעיטה הרצחנית שלו, ואז בוולה מסובב לרגל שלו אתה מעיף אותו, והוא נתקע עם הראש בתוך הפח זבל המתכתי. הוא מרים את הפח וזורק עלייך, הפח עוד מעט פוגע בחזה אבל אתה מעיף אותו עם היד, מתיישב לו על הבטן עם הברכיים ומתחיל לפוצץ לו את הפנים בבוקסים קטלניים. כל הראש שלו מלא דם, והוא איבד את ההכרה. "סוף טוב, הכל טוב" אתה אומר שמח, אבל שאתה מסתובב, אתה רואה את שני השותפים שלך שוכבים על הריצפה משותקים, בעוד הבריונים רצים אלייך, שלאחד ביד יש קרש שהוא תלש מארון העץ.
    אבעט בו המון פעמים בראש וברגליים ואז אגנוב ממנו את המקל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 06:59 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מתחיל להתקרב אליו והוא אליך. אחרי כמה שניות פניכם נפגשות ואתה במהירות מתכופף ככה שרגליו של השומר נמצאות מולך. אתה מוציא מהר את הסכין מכיס ודוקר את השומר באחת מהרגליים כמה פעמים. השומר נופל על הרצפה וצועק עליך: "בן זונה קטן בוא הנה&#33;&#33;" ומנסה להתקדם קצת כדי לתפוס אותך ברגל ולהפיל אותך.
    "להיתראות לוזר" אני אומר מחייך ורץ לקומה הבא

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

10. אבל הופיר יותר
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה בא לתת לו בעיטה ולפני שזה בכלל מגיע אליו הוא זז אחורה. "נראה אותך עכשיו&#33;" הוא קורא ואז צוחק צחוק "מרושע". הוא רץ אליך ומכניס לך אגרוף חזק בפנים. אתה נופל אחורה על הרצפה (על הגב כמובן) ועל פרצופך דם שעדיין ממשיך לצאת. "עכשיו אני יגמור אותך&#33;" הנער קורא ומתכונן לבעוט בך.

מקס סטרונג-
    "כוס אימך&#33;" הוא צועק עליך ומנסה להתרומם לישיבה. שלושתכם עולים למעלה ומגיעים למסדרון. אתה מוביל את שניהם בהמשך המסדרון עד שאתם מגיעים לדלת פלדה חסומה בקוד. "קדימה תפרוץ&#33;" אומר לך אחד הילדים ונראה מודאג מזה שאולי מישהו ידווח עליהם אז צריך להזדרז.
    חמוף

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 10:20 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה בא לתת לו בעיטה ולפני שזה בכלל מגיע אליו הוא זז אחורה. "נראה אותך עכשיו&#33;" הוא קורא ואז צוחק צחוק "מרושע". הוא רץ אליך ומכניס לך אגרוף חזק בפנים. אתה נופל אחורה על הרצפה (על הגב כמובן) ועל פרצופך דם שעדיין ממשיך לצאת. "עכשיו אני יגמור אותך&#33;" הנער קורא ומתכונן לבעוט בך.
    אני מתעצבן לגמרי ~יאנו יוצא מדעתי~ובועט לו ברגל שעלייה הוא עומד~יאנו הוא בא לבעוט בי נכון אז רגל אחת באוויר והשנייה על האדמה~ואז אני לוקח את הסכין ומנסה לדקור אותו במקום שהכי נוח לי וקל להגיע אליו בגופו.

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 10:20 PM
    ג&#39;ו בלאק-

"אתה לא תנצח את ג&#39;יאנפרנקו די וינסטנט&#33;" אצרח בטירוף ואתקוף אותו באגרופים ובעיטות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Oct 31 2009, 09:20 PM
    מקס סטרונג-
    "כוס אימך&#33;" הוא צועק עליך ומנסה להתרומם לישיבה. שלושתכם עולים למעלה ומגיעים למסדרון. אתה מוביל את שניהם בהמשך המסדרון עד שאתם מגיעים לדלת פלדה חסומה בקוד. "קדימה תפרוץ&#33;" אומר לך אחד הילדים ונראה מודאג מזה שאולי מישהו ידווח עליהם אז צריך להזדרז.
    אני אומר לו "תירגע טיפה" ופורץ את הדלת ונכנס פנימה בזהירות כי אולי יש שם מנגנוני הגנה

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

14. אבל הופיר יותר
    ג&#39;ו בלאק-
    לפני שהרגל שלו מגיעה אליך אתה נותן בעיטה בכל הכוח על הרגל השנייה והוא נופל לידך. "בן זונה&#33;" הוא צועק אליך ומנסה לקום. במהירות אתה לוקח את הסכין ודוקר אותו בגב כי זה היה החלק שהכי נוח לך להגיע אליו. "אהה&#33;&#33;" הנער צועק בחוזקה ומנסה להוציא את הסכין מגבו.

מקס סטרונג-
    "קשה להיות רגוע במצב כזה" הוא אומר לך ושלושתכם נכנסים פנימה בזהירות כשאתה המוביל. אתה מנסה לבחון את החדר כדי לדעת אם יש או אין שם מנגנוני הגנה. אתה מחפש במקומות שבדרך כלל אנשים שמים בהם את המנגנונים שלהם אבל לא מוצא שום דבר חשוד.

מור- אתה התבלבלת בהמשך.. :XD: זה לא בשבילך.. :XD:
    חמוף

15. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    אליס וואנדר -
    המבט של המלך ניראה מאוד רציני. לעומת זאת, המבט של האיש המסתורי נראה מגוחח. הם מתקרבים אחד לשני בצעדים שקטים. ושהם עומדים אחד מול השני... הבלתי יאומן קורה&#33; השניים מתחבקים וחיוכים עולים פניהם, הם מתחילים לשוחח. אתה מתקרבת אל המלך, ובלי להפריע, שואלת אותו "כבוד המלך... מי זה?". "אוווו זה ידידי הותיק, אדריאן. פעם אחת שטסתי לצרפת, צפיתי בו בשדה התעופה, מרוקן את התיק של מי שישב לידו, לתוך התיק שלו עצמו. מיד הבנתי שהוא פושע מקצועי. התחלנו לעבוד ביחד, והיינו צמד בלתי מנוצח. אבל לאחר חודש הייתי חייב לחזור לאיטליה, אז נפרדנו. מאז בכל שבוע, מה1 באפריל, אנחנו מתחילים את שבוע התעלולים שלנו - ואני לא מדבר על מתיחות של ילדים בכתה ב&#39;. המטרה היא לגנוב כמה שיותר מהמתחרה. אבל בסוף מחזירים הכל, זה בצחוק" הוא מספר לך. "אז מה אדריאן, מה עם הממלכה?" מלך הגנבים שואל אותו. "אל תקרא לי אדריאן&#33; יש לי כינוי, כמו שאני לא קורא לך פרדריק" האיש המוזר אומר, וזאת הפעם הראשונה שאת שומעת את שמו הפרטי של מלך הגנבים, וכניראה גם האחרונה. "אז הג&#39;וקר, מה שלום הממלכה?" מלך הגנבים שואל. "הכל בסדר, מלך הגנבים&#33;" הוא מדבר ומדגיש את הכינוי. "ממלכה? יש לך ממלכה משלך?" את שואלת באי ביטחון את הג&#39;וקר. "לאאא, זה רק הכינוי של המאפיה שלי. המאפיה שלי שואפת להיות גדולה וחזקה כמו שלכם, אתם המודל לחיקוי שלנו" הוא אומר, ומיד לאחר מכן שולף אקדח ויורה למלך הגנבים 3 יריות בחזה&#33; דם נשפך לכל עבר, גם עלייך.

ג&#39;ק מנדל -
    "באמת? כמה חמוד&#33; רק שתדע שהחברה שלך, בגדה במאפיה שלנו ומכרה את הסודות הכי שמורים לשלנו לאויבינו&#33; אני מחפש אותה כבר הרבה זמן, איפה לעזאזל מצאת אותה&#33;?" מלך הגנבים נועץ בך את עיניו. אתה בהלם. לא חשבת שבחורה מתוקה כזאת היא בוגדת רמאית. "אבל כבודו&#33; אני השתניתי&#33; אני הפלתי את המאפיה היריבה מבפנים&#33; החלום הכי גדול שלי זה לחזור אליכם&#33;&#33;&#33;" ג&#39;יין מנסה לשכנע את המלך, שדמעות בעיניה. "או, ואת רק מחזקת את הטענה שלי&#33; את הפלת את מאפיית וונגולה הגדולה מבפנים, איזה סיבה יש לך לא לעשות אותו דבר לנו, תמורת סכום סמלי קטן?" המלך מפציר בה. "אתה צודק... כניראה שבאמת אי אפשר לסמוך עליי..." ג&#39;יין מגמגמת ובורחת משם בבכי. אתה מנסה לעקוב אחריה, אך מלך הגנבים תופס אותך ביד וקורא לך לשיחה במשרדו.

ג&#39;ייסון ריק - סליחה שההודעה קצרה, אין במה להרחיב. אם לא הבנת, אתה יכול לעשות בבנות מה שאתה רוצה XD
    ----
    "בסדר גמור, אתה צודק" מלך הגנבים קורץ אלייך וטס משם על 130 קמ"ש.

ג&#39;יאנפרנקו דה וינסנט - יא סטלן הגבת בטעות למשהו ששקד כתב XD
    ----
    ההוא עם הקרש רץ אלייך אבל אתה דופק לו בעיטה לביצים עם תנופה, הוא מתקפל. אתה חוטף מידו את קרש העץ ושובר אותו לשני על הראש, ועם החצי שנשאר ביד שלך, אתה חותך את הצוואר של ההוא המקופל. כרגע יש ארבעה אנשים על הריצפה, שניים מהם בצד שלך. האיש בחליפה קם מאחורייך ושולף אולר.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •