Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 16 ראשוןראשון ... 6141516
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 240
  1. היכל התהילה
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 08:00 PM
    דון ברנר-
    אתה אומר לו מה אתה חושב על זה והוא אומר לך בלחש: "אני בא איתך, הרי אני הגנב פה". אתם נכנסים בשקט לתוך החדר של האישה ומתחילים לחפש משהו לגנוב. אחרי כמה דקות של חיפושים אתם לא מוצאים משהו נורמלי שאפשר לגנוב והמקום היחידים שלא חישתם בו הוא המיטה. "אני חושב שאנחנו צריכים לבדוק. גם מתחת למיטה וגם למעלה" אומר לך פרנס בשקט ומחכה לראות מה תגיד על התוכנית שלו. אתה שם לב שהוא מתחיל להתקרב למיטה, עוד לפני שענית לו ומחפש מתחת למיטה. הוא מסמן לך לחפש למעלה אם יש משהו שם.
    "בסדר" אני לוחש לפרנס ומתקדם בקצות האצבעות ומחפש משהו לגנוב כול דבר שהוא מוזהב ושווה קצת אך שניתן לקחת בכיס. "מצאת משהו?" אני שואל אותו בזמן שאני ממשיך לחפש למעלה

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 04:43 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מבקש מהם שקט וישר, כמו חיילים הם משתתקים. אתה מתחיל להתעסק עם הלוח ולנסות לפרוץ אותו בזמן שאחד הילדים מאיר את הלוח בשבילך עם הפנס. אחרי כמה דקות אתה מצליח לפרוץ את הלוח ואז מתרומם ועומד. הילד מביא לך את הפנס ואז נפתח מעבר נוסף רק שהפעם אתם רואה דלת פתוחה ובתוחה חפצים. "קדימה בואו!" קורא אחד הילדים בהתלהבות יתר והולך מהר לכיוון החדר. "בוא מקס!" קורא השני והולך במהירות אחרי הילד הראשון.
    אני הולך ומחפש אם פה יש מערכות אבטחה

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 03:16 PM
    ג'ייסון ריק -
    "מצטער! תטפל בו לבד! המטוס חטף כמה פגיעות קשות, אני חייב להטיס אותו!" הוא אומר. "הטייס האוטומטי לא עובד!" הוא ממשיך. בלת ברירה אתה רץ לעזור ליבגני. הוא משיט לך את ידו הענקית. אתה אוגר את כל הכוח שבעולם לשתי הידיים שלך ומנסה להקים אותו, ולאחר מאמצים רבים אתה גם מצליח. "אני להיפצע בבטן" הוא אומר וחושף חור של קליע באחת הקוביות בבטן שלו. אתה רץ מהר להביא את ערכת העזרה ראשונה, ושאתה מגיע, אתה מודיע ליבגני שזה הולך לכאוב. אתה מוציא עם פינצטה את הקליע בזהירות. "אהההה!" יבגני צורח. לאחר מכן אתה חובש את האיזור הפגוע, ויבגני מודה לך בטענה שהוא חייב לך את חייו. כעבור קצת יותר משעתיים, המטוס נוחת בשדה התעופה בפורטוגל.
    " קדימה למלון ! " אני צועק ליבגני .
    ואז אני אומר :
    " לא לא ! בואו למועדון ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. the bitch is back
    Originally posted by Donald Duck@Nov 3 2009, 06:50 PM

אליס וואנדר -
    "ידעתי שתאהבי אותם" הוא אומר ומחייך. הוא לוחץ על המיקרופון, שהרמקולים המחוברים אליו מפוזרים בתי הקולנוע, ואומר: "צוות 218, צוות 218, נא להגיע למשרד" ותוך דקה מתייצבים במשרד כל האנשים שראית בתמונות. "צוות 218, אני רוצה שתכירו את חברת הצוות החדשה ומנהיגת הצוות למשימה הזאת בלבד, אליס וואנדר" הוא מציג אותך בפניהם. "היא? אני לא מוכן שבת תנהל את הקבוצה שלנו! אנחנו קבוצה של גברים!" אומר ראג דול ומתחיל להתעצבן. "כן!" "הוא צודק!" "נכון!" נשמעים קולות חברי הקבוצה. "מעניין לי ת'תחת מה אתם חושבים. אליס היא פורצת מקצועית, והיא יכולה ללמד אותכם דבר או שניים. עכשיו אליס, תסבירי להם מה התוכנית" הוא אומר ומתרווח על כורסתו, בזמן שחברי הקבוצה מחכים לתשובתך.
    "טוב התוכנית היא כזאת" אני אומרת ומסבירה להם הכל ומוודא שהם מבינים.
    "הכל ברור?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ג'ק מנדל -
    אתה שולף את האקדח שלך ומכוון לוולצ'ר בפנים. וכשאתה יורה, קורה הבלתי יאומן, מלך הגנבים, במהירות שיא, מצליח להכניס אגרוף אדיר (שהאגרופן עוד על היד שלו), לקליע שיוצא מהאקדח! הוא מעיף אותו לתוך כוס, ומנפץ אותה. "אמרנו בלי מתים" הוא נועץ בך את עיניו. עוד אחד רץ אלייך מהצד, ואתה שובר לו מלחייה על הראש. לאחד שבא לך מהצד השני, אתה שופך את כל המלח מהמלחייה השבורה לעיניים, ואז מכניס לו בעיטה לחזה, שמגלגלת אותו על הריצפה. הברמן לפתע מוציא אקדח ומכוון אלייך, אבל אתה מרים שולחן עגול ומכן מכל היריות, ולאחר שנגמרת לו המחסנית, אתה לוקח קטשופ וחרדל, אחד בכל יד, ומשפריץ לו לעיניים. הוא עף אחורה, מאבד שיווי משקל, ונתקע עם הראש בתוך הבר. הוא איבד את ההכרה. אתה רואה בינתיים שמלך הגנבים על הריצפה, וששני בריונים מכים אותו קשות עם כסאות. מהצד השני אתה רואה את וולצ'ר יורה לאחד הקרואטים ברגל, ומכוון לשני בראש.

ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
    הוא בסוף לא בא איתה, שכחת? הוא תקף אותך XD זה היה מתחזה
    ----
    "כן" אתה אומר בביטחון ומסתיר את הסכין בשרוול. אתם נכנסים חמשתכם לתוך המונית, ארבעה מאחורה ואחד מקדימה. הנהג נוסע בזהירות, בלי לעבור על החוקים, כמו נהג רגיל. כעבור שעה של נסיעה הוא עוצר לכם ליד שער העיר נאפולי. אתם יורדים מהמונית... והנהג מסתובב, וניראה כאילו הוא חוזר. אבל לא! הוא דופק סיבוב פרסה אדיר! הוא שם על 200 קמ"ש לפחות ועומד להתנגש בכם!

ג'ייסון ריק -
    אתם יוצאים מהמטוס ועולים על האפסלט של האיזור שבו נוחתים המטוסים. אתם נכנסים לתוך שדה התעופה הענק והמושקע, עוברים בדיוטי פרי, קונים כמה שטויות ויוצאים מהשדה תעופה. "בואו למלון!" אתה אומר. "בעצם לא, בואו למועדון! נבלה קצת!" אתה קורץ ליבגני, והוא מהנהן בחיוך. זאת הפעם הראשונה שאתה רואה את יבגני מחייך, וכניראה גם האחרונה. אתם מגיעים לחנייה של שדה התעופה, וצונאמי מיד פורץ ג'יפ לקסוס יוקרתי, ומסמן לכם להיכנס. אתם נכנסים מאחורה, וצונאמי נוהג. כעבור רבע שעה צונאמי עוצר ליד מועדון ענק, ומסמן לכם לצאת. "אם יש בעיות, תקראו לי מיד. אני יהיה פה בתוך דקה" הוא אומר ונוסע משם. אתם שניכם נכנסים למועדון. יש שם בר, שולחנות סנוקר, חושפניות, וקצת מכונות מזל. "רוצה ללכת לנסות את מזלך שם?" אתה שואל את יבגני ומצביע על המכונות. "לא, אני רוצה לנסות את המזל שלי במקום אחר" הוא אומר והולך אל החשפניות, שאתה מיד אחריו. אתה שם לב שיש אדם שיושב על הספה מימין, ומאז שנכנסתם הוא לא מוריד את העיניים שלו ממכם.

אליס וואנדר -
    "גאוני!" אומר מיד אלקטרו קיד בהתרגשות, אך ראג דול משתיק אותו בכאפת שטות. "אני לא מוכן לתכנית פשוטה שכזאת. יעלו עלינו תוך שנייה!" ראג דול אומר ומנסה כמה שיותר להרחיק אותך מהמשימה. "מי איתי?" הוא שואל, אבל קוויק רובר ואלקטרו קיד מצטרפים לצד שלך, וניראה כי בפרצופם יש איזשהו פחד מראג דול. "מה איתך, מאני משין?" הוא אומר לבחור הבלונדיני שנשען על הקיר בקצה החדר. "התכנית חכמה מאוד, אך יש פה ושם דברים לתקן. אני מאמין שנצליח. קבלי ח"ח, המפקדת" הוא מחייך אלייך, וניראה כי הוא הבחור האינטלגנטי בחבורה. "אני לא מאמין!" ראג דול צועק ונותן חבטה עוצמתית לשולחן. "ככה אתם מפקירים אותי, ומצטרפים ל****** הזאת!?" הוא צורח ובועט בכסא. "אם לא נאה לך כאן, אתה מוזמן ללכת" אתה מנסה להגיד לו בנימוס, ולמצוא חן בעיני מלך הגנבים. "ידעתי שעדיף היה לי להצטרף לצוות 220. אני נמצא עם חבורה של כוסיות" הוא מתעצבן, יוצא מהחדר וטורק אחריו את הדלת בעוצמה. "לכי תשכנעי אותו לחזור" מלך הגנבים אומר לך, ואפילו לא מסתכל לך בעיניים. "או שכולם יוצאים למשימה, או שאף אחד לא יוצא" הוא אומר ומרים את מבטו אלייך.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Donald Duck@Nov 4 2009, 02:11 PM
    ג'ייסון ריק -
    אתם יוצאים מהמטוס ועולים על האפסלט של האיזור שבו נוחתים המטוסים. אתם נכנסים לתוך שדה התעופה הענק והמושקע, עוברים בדיוטי פרי, קונים כמה שטויות ויוצאים מהשדה תעופה. "בואו למלון!" אתה אומר. "בעצם לא, בואו למועדון! נבלה קצת!" אתה קורץ ליבגני, והוא מהנהן בחיוך. זאת הפעם הראשונה שאתה רואה את יבגני מחייך, וכניראה גם האחרונה. אתם מגיעים לחנייה של שדה התעופה, וצונאמי מיד פורץ ג'יפ לקסוס יוקרתי, ומסמן לכם להיכנס. אתם נכנסים מאחורה, וצונאמי נוהג. כעבור רבע שעה צונאמי עוצר ליד מועדון ענק, ומסמן לכם לצאת. "אם יש בעיות, תקראו לי מיד. אני יהיה פה בתוך דקה" הוא אומר ונוסע משם. אתם שניכם נכנסים למועדון. יש שם בר, שולחנות סנוקר, חושפניות, וקצת מכונות מזל. "רוצה ללכת לנסות את מזלך שם?" אתה שואל את יבגני ומצביע על המכונות. "לא, אני רוצה לנסות את המזל שלי במקום אחר" הוא אומר והולך אל החשפניות, שאתה מיד אחריו. אתה שם לב שיש אדם שיושב על הספה מימין, ומאז שנכנסתם הוא לא מוריד את העיניים שלו ממכם.
    אני רץ ליבגני ואומר :
    " היי תקשיב יש שם איש שלא מוריד מאיתנו את העיינים , מה לעשות ? "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. משתמש מנוסה
    ג'ק מנדל -
    אתה שולף את האקדח שלך ומכוון לוולצ'ר בפנים. וכשאתה יורה, קורה הבלתי יאומן, מלך הגנבים, במהירות שיא, מצליח להכניס אגרוף אדיר (שהאגרופן עוד על היד שלו), לקליע שיוצא מהאקדח! הוא מעיף אותו לתוך כוס, ומנפץ אותה. "אמרנו בלי מתים" הוא נועץ בך את עיניו. עוד אחד רץ אלייך מהצד, ואתה שובר לו מלחייה על הראש. לאחד שבא לך מהצד השני, אתה שופך את כל המלח מהמלחייה השבורה לעיניים, ואז מכניס לו בעיטה לחזה, שמגלגלת אותו על הריצפה. הברמן לפתע מוציא אקדח ומכוון אלייך, אבל אתה מרים שולחן עגול ומכן מכל היריות, ולאחר שנגמרת לו המחסנית, אתה לוקח קטשופ וחרדל, אחד בכל יד, ומשפריץ לו לעיניים. הוא עף אחורה, מאבד שיווי משקל, ונתקע עם הראש בתוך הבר. הוא איבד את ההכרה. אתה רואה בינתיים שמלך הגנבים על הריצפה, וששני בריונים מכים אותו קשות עם כסאות. מהצד השני אתה רואה את וולצ'ר יורה לאחד הקרואטים ברגל, ומכוון לשני בראש.

אני מהר יורה ברגל של וולצ'ר ואז הולך לשני הבריונין ודופק להם בקובוקי בירה לראש וונותן להם בעיטות בבטן ובפנים, ואז אני מרים את המלך והולך לעזור לקוראטים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג&#39;יאנפרנקו דה וינסנט -
    הוא בסוף לא בא איתה, שכחת? הוא תקף אותך XD זה היה מתחזה
    ----
    "כן" אתה אומר בביטחון ומסתיר את הסכין בשרוול. אתם נכנסים חמשתכם לתוך המונית, ארבעה מאחורה ואחד מקדימה. הנהג נוסע בזהירות, בלי לעבור על החוקים, כמו נהג רגיל. כעבור שעה של נסיעה הוא עוצר לכם ליד שער העיר נאפולי. אתם יורדים מהמונית... והנהג מסתובב, וניראה כאילו הוא חוזר. אבל לא&#33; הוא דופק סיבוב פרסה אדיר&#33; הוא שם על 200 קמ"ש לפחות ועומד להתנגש בכם&#33;
    אקח במהירות את האקדח של מישל ממנה ואז אני יורה בו כמה פעמים ואז גם פעמיים בגלגלים הקדמיים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. the bitch is back

אליס וואנדר -
    "גאוני&#33;" אומר מיד אלקטרו קיד בהתרגשות, אך ראג דול משתיק אותו בכאפת שטות. "אני לא מוכן לתכנית פשוטה שכזאת. יעלו עלינו תוך שנייה&#33;" ראג דול אומר ומנסה כמה שיותר להרחיק אותך מהמשימה. "מי איתי?" הוא שואל, אבל קוויק רובר ואלקטרו קיד מצטרפים לצד שלך, וניראה כי בפרצופם יש איזשהו פחד מראג דול. "מה איתך, מאני משין?" הוא אומר לבחור הבלונדיני שנשען על הקיר בקצה החדר. "התכנית חכמה מאוד, אך יש פה ושם דברים לתקן. אני מאמין שנצליח. קבלי ח"ח, המפקדת" הוא מחייך אלייך, וניראה כי הוא הבחור האינטלגנטי בחבורה. "אני לא מאמין&#33;" ראג דול צועק ונותן חבטה עוצמתית לשולחן. "ככה אתם מפקירים אותי, ומצטרפים ל****** הזאת&#33;?" הוא צורח ובועט בכסא. "אם לא נאה לך כאן, אתה מוזמן ללכת" אתה מנסה להגיד לו בנימוס, ולמצוא חן בעיני מלך הגנבים. "ידעתי שעדיף היה לי להצטרף לצוות 220. אני נמצא עם חבורה של כוסיות" הוא מתעצבן, יוצא מהחדר וטורק אחריו את הדלת בעוצמה. "לכי תשכנעי אותו לחזור" מלך הגנבים אומר לך, ואפילו לא מסתכל לך בעיניים. "או שכולם יוצאים למשימה, או שאף אחד לא יוצא" הוא אומר ומרים את מבטו אלייך.
    אני רצה אחריו "מה הבעיה שלך?&#33;" אני צועקת "אתה רוצה לנהל את המשימה הזאת בכיף, אתה לא צריך להיתבכיין כל כך הרבה"
    גיל! 3>

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחילים ללכת ויוצאים החוצה. אתה שואל אותה על מלך הגנבים והיא עונה לך ברציניות: "מה שגונבים שייך לכולם פה. אנחנו כולנו חיים רק מהגניבות האלה, בלי זה אנחנו לא נוכל לחיות, הרי אין לנו משפחות. מלך הגנבים רק מודיע לנו על משימות, מקומות שמהם אנחנו גונבים והוא גם מסביר לנו איך לבצע את המשימה באופן הכי טוב שאפשר". אתם ממשיכים ללכת בחוץ ובלי לשים לב אתם מגיעים לחנות שבה אתה גנבת אבל הפעם השוטרים וצוות בית החולים לא נמצא שם. אתה מתחיל לחפש איפה הם ורואה שחלק מהם עברו לסימטה שבה הרגת את הנער העשיר והשחצן.

דון ברנר-
    פרנס מתחיל לחפש מתחת למיטה בעוד שאתה עולה עליה ומפש משהו שאפשר לקחת. אתה שואל אותו אם הוא מצא משהו והוא עונה לך בלחש: "מצאתי מזוודה קטנה, אולי יש בה משהו". אתה רואה שהוא יוצא מתחת למיטה ואתה ממשיך לחפש. הדבר היחיד ששווה משהו זו השרשת שנמצאת על צווארה של האישה. "קח את זה בזריזות, שלא תעיר אותה" לוחש לך פרנס ומתקדם בזהירות אל עבר היציאה מהחדר.

מקס סטרונג-
    אתה מתחיל ללכת לחדר לחדר, אבל שלא כמו הילדים האחרים, אתה הולך די לאט. אתה מגיע לכניסת החדר ורואה בפנים שני אנשים, בריונים עם משקפיים שחורות וחליפות עסקים שחורות גם כן. אתה רואה שהם מחזיקים בחוזקה את הילדים שהיו איתך ומכוונים אליהם אקדחים. אתה מתחיל לחפש עליהם איזהשהו סמל מזהה ואז אתה שם לב שעל הידיים שלהם יש באצבע האמצעית טבעת מוזרה ושחורה לגמרי. "תגידו לנו איפה הוא&#33;" קורא אחד הביריונים ומכוון את האקדח שלו יותר קרוב לראשו של הילד שהוא מחזיק. "אני לא יודע על מי אתה מדבר&#33;" אומר הילד בפחד ומתחיל לרעוד מהפחד שבריון ירה בו.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Garfield@Nov 4 2009, 04:04 PM
    מקס סטרונג-
    אתה מתחיל ללכת לחדר לחדר, אבל שלא כמו הילדים האחרים, אתה הולך די לאט. אתה מגיע לכניסת החדר ורואה בפנים שני אנשים, בריונים עם משקפיים שחורות וחליפות עסקים שחורות גם כן. אתה רואה שהם מחזיקים בחוזקה את הילדים שהיו איתך ומכוונים אליהם אקדחים. אתה מתחיל לחפש עליהם איזהשהו סמל מזהה ואז אתה שם לב שעל הידיים שלהם יש באצבע האמצעית טבעת מוזרה ושחורה לגמרי. "תגידו לנו איפה הוא&#33;" קורא אחד הביריונים ומכוון את האקדח שלו יותר קרוב לראשו של הילד שהוא מחזיק. "אני לא יודע על מי אתה מדבר&#33;" אומר הילד בפחד ומתחיל לרעוד מהפחד שבריון ירה בו.
    אני רץ ומחפש מקום חשוך משם אני זורק את סכין שלי על האקדח לזה שמקריב אני רץ לתפוס את האקדח ומאיים עלהם

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Garfield@Nov 4 2009, 05:04 PM
    ג&#39;ו בלאק-
    אתה מתחילים ללכת ויוצאים החוצה. אתה שואל אותה על מלך הגנבים והיא עונה לך ברציניות: "מה שגונבים שייך לכולם פה. אנחנו כולנו חיים רק מהגניבות האלה, בלי זה אנחנו לא נוכל לחיות, הרי אין לנו משפחות. מלך הגנבים רק מודיע לנו על משימות, מקומות שמהם אנחנו גונבים והוא גם מסביר לנו איך לבצע את המשימה באופן הכי טוב שאפשר". אתם ממשיכים ללכת בחוץ ובלי לשים לב אתם מגיעים לחנות שבה אתה גנבת אבל הפעם השוטרים וצוות בית החולים לא נמצא שם. אתה מתחיל לחפש איפה הם ורואה שחלק מהם עברו לסימטה שבה הרגת את הנער העשיר והשחצן.

אני אומר לסונייה בקול רציני:"בואי נסתלק מכאן מסוכן מידי בשבילי ליהיות כאן" אחרי כמה דקות הליכה אני אומר:"רוצה לאכול משו??".

13. היכל התהילה
    Originally posted by Garfield@Nov 4 2009, 05:04 PM
    דון ברנר-
    פרנס מתחיל לחפש מתחת למיטה בעוד שאתה עולה עליה ומפש משהו שאפשר לקחת. אתה שואל אותו אם הוא מצא משהו והוא עונה לך בלחש: "מצאתי מזוודה קטנה, אולי יש בה משהו". אתה רואה שהוא יוצא מתחת למיטה ואתה ממשיך לחפש. הדבר היחיד ששווה משהו זו השרשת שנמצאת על צווארה של האישה. "קח את זה בזריזות, שלא תעיר אותה" לוחש לך פרנס ומתקדם בזהירות אל עבר היציאה מהחדר.

"3 2 1" אני סופר לעצמי ולוקח מהר את השרשרת ובורח. לאחר מכן אני הולך לפרנס ומתחיל לפרוץ את הקופסא הקטנה שמצא פרנס

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

14. Professional Design
    Originally posted by Garfield@Nov 3 2009, 09:09 PM

סטיב פוקס-
    חחח, בדיחה נחמדה
    -----------------------------------------
    אתה שואל את הילדים שבאת איתם מה המקום הזה ואחד מהם עונה לך: "זה המחבוא שלנו, של הילדים היתומים. אנחנו מתקיימים על בסיס גניבות, יכול להיות שאתה מכיר פה מישהו. כולנו באנו מבתי יתומים". אתה נפרד משני הילדים ומתחיל לבדוק את האיזור, בית הקונלוע נראה ישן, די מוזנח אך בכל זאת מקום שאפשר לחיות בו. אתה מתחיל לחפש אם יש מישהו שאתה מכיר מהיתומים ואז אתה מוצא מישהו שנראה לך מוכר. הנער שם לב אליך ומתקרב אליך. "היי&#33; אתה סטיב, נכון?" הוא שואל אותך ונראה כאילו הוא מכיר אותך, הוא גם מחייך חיוך קטן שדי מסגיר אותו. הוא בטוח מכיר אותך אתה חושב ואומר לו שכן, שאתה סטיב. "ידעתי&#33;" הנער אומר בהתלהבות. "אני דילן, הייתי איתך פעם בבית היתומים, אני עזבתי לפניך&#33;" הוא מוסיף לדבריו ומושיט לך יד ללחיצת יד חברותית.
    "היי דילן , מה שלומך ?
    ואתה דילן שכולם חשבו שחטפו אותך... הייתי בטוח שבאמת חטפו אותך ושעשו לך משהו אני שמח ליראות שאתה בריא ושלם , אתה נהנה פה ?
    ספר לי , במה אתה מתמחה פה ?"
    אני אומר בצורה חברותית עם חיוך על הפנים שלי (:
    ומקשיב לו בעוד שאני ממשיך לחקור את הסביבה ..

15. the bitch is back
    ננעל~
    גיל! 3>

עמוד 16 מתוך 16 ראשוןראשון ... 6141516

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •