מור
אם לא הבנת הם מקיפים אותך, אתה בתוך מעגל
טוב אין לי כוח אלייך ולמשחק שלך אני לא יגיד סיבה כי התוצאות שלה יהיו באן פורש.Originally posted by Uchia Brothers@Nov 6 2009, 07:25 PM
רומה
אין לך סופר כוח. אני יודע שזה נמוך אבל אתה היוגה, הכוח ידיים שלך לא גבוהה יותר מדי, בעיקר המהירות. אתה לא משתמש באגרוף הברזל, אתה משתמש באגרוף העדין, תזכור. אני מוריד את האגרוף כי היוגה לא ממש מתאגרפים, והמקום אימון היחיד שהם יכולים באמת להתאמן בו על האגרוף העדין זה האיזור של השבט
__________________________________________________ ________
אתה הולך לשטח פתוח ועובד במשך שעה שלמה על הסיחרור השמימי, אתה מסוגל למתוח אותו קצת יותר זמן אבל לא השגת עוד תוצרים. אתה הולך לאיזור השבט ומגלה שרוב הזקנים בדיוק מדריכים ילדים צעירים, והשניים היחידים שלא עובדים עם תלמידים לא הסתדרו עם אבא שלך, ובגלל זה הם לא נתנו לך יחס טוב, אף פעם
רומה
בסדר.
אני מוחק אותך מרשימת השחקנים
עכשיו משהמגילה לא אצלהם אני עולה על קנג'י מתקרב אליהם ואז משתמש בג'וסטואים הבאים בסדר הזה:Originally posted by Uchia Brothers@Nov 8 2009, 07:04 PM
מור
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מור
יש רק בעיה אחת ממש קטנה.
אתה עדיין לכוד במעגל של 10 אנשים.
חמשיה אנשים עדיין בוחים ממך עם המגילה בידיים שלהם ולא הצלחת לדרוס אף אחד
אצמד לקנג'י ממש חזק ואז אגיד לו:"קפוץ! בשיא הכח ובשיא הגובה!"Originally posted by Uchia Brothers@Nov 10 2009, 06:34 PM
מור
יש רק בעיה אחת ממש קטנה.
אתה עדיין לכוד במעגל של 10 אנשים.
חמשיה אנשים עדיין בוחים ממך עם המגילה בידיים שלהם ולא הצלחת לדרוס אף אחד
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
מור
קנגי קופץ מעל האנשים במעגל ועובר אותם, הוא מתחיל לרוץ במהירות אבל עוצר אחרי כמה מטרים. אתה מביט קדימה, ורואה שמולך נוצר מסדרון צר, והקיר השמאלי שלו קרס פנימה, חוסם את המעבר. האבנים גבוהות מאוד ולא תוכל לטפס עליהן, ובנתיים עשרת השודדים שקפצת מעליהם מתקדמים לכיוונך במהירות
"קנג'י! רוץ חזרה אליהם ואז תנסה לדרוס אותם!Originally posted by Uchia Brothers@Nov 10 2009, 07:02 PM
מור
קנגי קופץ מעל האנשים במעגל ועובר אותם, הוא מתחיל לרוץ במהירות אבל עוצר אחרי כמה מטרים. אתה מביט קדימה, ורואה שמולך נוצר מסדרון צר, והקיר השמאלי שלו קרס פנימה, חוסם את המעבר. האבנים גבוהות מאוד ולא תוכל לטפס עליהן, ובנתיים עשרת השודדים שקפצת מעליהם מתקדמים לכיוונך במהירות
אם לא תצליח תנסה לנשוך אותם."
I want to play a game
תודה לOdin Borson
מצטער שלא הגבתי פירמטו לי ת'מחשב /=Originally posted by Uchia Brothers@Nov 5 2009, 10:36 PM
לי
זה לא כזה משנה
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
לי
אתה מגיע למרחק של עשרים מטרים מהשער וניצמד לעץ, מתקופף כדי שלא יראו אותך. שלושה אנשים מחול עומדים בשער, יורים גלי רוח ענקיים בהנפת יד. האש הובערה ע"י שני גונינים שניסו לתקוף את האנשי החול בגוטסו אש, אבל הרוח הסיתה את המתקפה לשער.
מור
אתה צועק וקנגי מסתובב במהירות, קופץ ומועך שלושה אנשים. שודד רביעי מנסה לקפוץ על קנגי אבל אתה בועט בו הצידה, וכל השישה האחרים מבצעים את סימני הידיים של הגוטסו ' אלמנט אש-כדור אש' במהירות, כשאתה בניהם
'אנשים מחול?'Originally posted by Uchia Brothers@Nov 11 2009, 09:48 PM
לי
אתה מגיע למרחק של עשרים מטרים מהשער וניצמד לעץ, מתקופף כדי שלא יראו אותך. שלושה אנשים מחול עומדים בשער, יורים גלי רוח ענקיים בהנפת יד. האש הובערה ע"י שני גונינים שניסו לתקוף את האנשי החול בגוטסו אש, אבל הרוח הסיתה את המתקפה לשער.
אני אומר לעצמי וממשיך לבהות, צופה בכל מי שנלחם בהם ומחכה להזדמנות שלי.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
לי
אתה עומד שם ומחכה, בוחן את הקרב.
שני הגונינים יותר ותיקים ממך, לפי ההשערה שלך הם גונינים כבר כשנה. שניהם מתמחים באלמנט אש ומבצעים חותמות ידיים לעוד גוטסו אש.
שלושת אנשי החול מרימים את ידייהם ומורידים אותן במהירות, שולחים גלי רוח אדירים לכיוון הגונינים, שבולמים אותם בגוטסו 'אלמנט אש-טיל להבת דרקון אש' קצת לפני שהבניינים הראשונים של הכפר נפגעים. אנשי החול לא מעבירים שום רגש, שום מידע על היכולות שלהם או על הצאקרה שלהם חוץ מבזמן שהם תוקפים, וגם עז המידע שניתן להשיג הוא אפסי. זה נראה כאילו יש להם צאקרה אדירה, משהו לא טבעי, שאין לרוב האנשים
'לעזאזאל'Originally posted by Uchia Brothers@Nov 12 2009, 03:59 PM
לי
אתה עומד שם ומחכה, בוחן את הקרב.
שני הגונינים יותר ותיקים ממך, לפי ההשערה שלך הם גונינים כבר כשנה. שניהם מתמחים באלמנט אש ומבצעים חותמות ידיים לעוד גוטסו אש.
שלושת אנשי החול מרימים את ידייהם ומורידים אותן במהירות, שולחים גלי רוח אדירים לכיוון הגונינים, שבולמים אותם בגוטסו 'אלמנט אש-טיל להבת דרקון אש' קצת לפני שהבניינים הראשונים של הכפר נפגעים. אנשי החול לא מעבירים שום רגש, שום מידע על היכולות שלהם או על הצאקרה שלהם חוץ מבזמן שהם תוקפים, וגם עז המידע שניתן להשיג הוא אפסי. זה נראה כאילו יש להם צאקרה אדירה, משהו לא טבעי, שאין לרוב האנשים
אני מתקרב בשקט בשקט אל אנשי החול, כך שלא יוכלו לבחון בי, ואני משתמש במהירות כשאני לידם בטכניקת תפיסת צללים.
כשאני תופס אותם, אני צועק לג'ונינים לתקוף אותם.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
שמע , שמעתי מלא על המשחק , הוא פשוט מטריף אנשים
אני רוצה גם להירשם אבל זה מלא לקרוא ואני לא מבין כ"כ בנארוטו.. אני יודע שיש את הצ'אקרה ומתקפות.. ובאנשים אני יוכל להסתדר אבל אני לא מבין במושגים מה גוגאיסטים וכל אלה..
תוכל להסביר לי בפרטי ? אם נשאר בכלל מקום..
וגם אם אין מקום , יש מצב להסבר זריז ?
סטיב
בבקשה בפרטי להבא.
אשמח אם תשלח לי את המסן שלך ואז אני אסביר לך קצת את העיניינים שם ואחרי זה תירשם.
ויש מקום אתה יכול לבדוק בעמוד הראשי בהודעות הרשומים
לי
אתה מתכופף ומתקרב בשקט למרחק של 15 מטר מהאנשים כשהם קולטים אותך. אחד מהם מרים את היד לכיוונך, וזה הסימן שלך. אתה שולח צל במהירות ותופס אותו לפני שהוא מספיק לתקוף אותך, ואז גם את השניים האחרים.
שלושתם עומדים שם לא מסוגלים לזוז והגונינים מכינים עוד 'טיל להבת דרקון אש' כדי לחסל אותם סופית. הם מתחילים להתנגד לך, לא תוכל להחזיק אותם עוד הרבה זמן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)