Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 26 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 387
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 21 2009, 07:24 PM

לי
    החרבים שלך צועקים "מהר תיסוג!" עוד שני גדודים של 20 אנשים חול בכל גדוד מתקדמים לכיוונך, וברגע האחרון אתה בורח מהם, כשחמישה כדורי אש שורפים את אנשי החול
    אני בורח ומחפש מקום מסתור.
    לאחר שמצאתי אני מסתכל על הג'ונינים ומחכה שהם יעיפו איכשהו את החול.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    קאי
    בסדר.
    תבחר תפקיד בכפר מהרשימה הבאה:
    מדריך של גנינים, חבר בקבוצה קבועה, מבצע משימות בכפר, נע בין קבוצות, ראש קבוצה

לי
    אתה נכנס לתוך הכפר ורואה את הקרב שמתחולל.
    עשרות כדורי אש, כדורי אדמה, דרקוני מים, גלי רוח וקרני חשמל עפים לכיוון צבא החול שהולך ונחלש, אבל ממשיך להתקדם. אתה רואה שעל כל קבוצת יחידות (כל יחידה מכילה 20 אנשי חול) מפקד אדם חול בבגדי גונין, שנראה חזק יותר מהאחרים. אתה משאר שאלה הגנרלים שדיברו עליהם, ומבין שכפר החול מפסיד בקרב.
    מאחור אנשים מקדמים את מכונות המלחמה שבניתם, אבל זה מתקדם לאט מאוד ועד שהם יגיעו יהיה מאוחר מדי

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 21 2009, 08:11 PM
    קאי
    בסדר.
    תבחר תפקיד בכפר מהרשימה הבאה:
    מדריך של גנינים, חבר בקבוצה קבועה, מבצע משימות בכפר, נע בין קבוצות, ראש קבוצה

נע בן קבוצות

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 21 2009, 08:11 PM
    לי
    אתה נכנס לתוך הכפר ורואה את הקרב שמתחולל.
    עשרות כדורי אש, כדורי אדמה, דרקוני מים, גלי רוח וקרני חשמל עפים לכיוון צבא החול שהולך ונחלש, אבל ממשיך להתקדם. אתה רואה שעל כל קבוצת יחידות (כל יחידה מכילה 20 אנשי חול) מפקד אדם חול בבגדי גונין, שנראה חזק יותר מהאחרים. אתה משאר שאלה הגנרלים שדיברו עליהם, ומבין שכפר החול מפסיד בקרב.
    מאחור אנשים מקדמים את מכונות המלחמה שבניתם, אבל זה מתקדם לאט מאוד ועד שהם יגיעו יהיה מאוחר מדי
    &#39;&#39;דאמט.
    אני חייב להשתיק את המנהיגים האלה.&#39;&#39;
    אני אומר ומבצע את הג&#39;וטסו אלמט אדמה- נהר אדמה נעה לכיוון הצבאות של לוחמי החול.
    לאחר-מכן אני ארוץ במהירות ואשתמש בתפיסת חול על המנהיגים ואחנוק אותם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 21 2009, 07:24 PM

רומה
    אתה רץ שמאלה במהירות ומגיע לחדר הראשי.
    אתה רואה שם אדם חול הלבוש בבגדי גונין, האומר "אנשי חול, תתפסו את הפולש&#33;" שלושה אנשי חול מתקדמים לכיוונך, הופכים את הידיים שלהם לחניתות מחול.
    בעזרת הביוקאגן שלך אתה רואה שמאחורי הכיסא לכוד שליט האש
    תתקן תהודעה שכחת שאין לי ביאקוגן ושאני בכלל לא היוגה אלה בלוד-ריין.

6. משתמש מנוסה
    רומה
    סליחה, כוחו של הרגל מהדמות הקודמת
    התוכן לא השתנה, אתה פשוט לא יודע על מיקום המלך.
    ואל תדאג, המיקום השתנה

לי
    אתה יוצר גל בוץ אדיר שמעט כמה יחידות ואת המנהיג שלהם, ואז תופס אותם בעזרת הצל שלך. אתה מרים את הצל כדי לחנוק אותם, כשלפתע המנהיג מזיז את ידו ותופס את הצל ומונע ממנו לחנוק אותו, גורם לך להחזיק באוויר ולחיילים לנסות לעצור את הצל. ידי החיילים מתפוררות, הצוואר שלה נחמץ ואז נוצר מחדש, והמפקד שלהם מנע מעצמו להיפגע.
    אתה מרגיש תשוש, אין לך עוד הרבה צאקרה אחרי תפיסה של כל-כך הרבה אנשים, ולא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן

קאי
    בסדר, הנה ההתחלה:
    אתה מתעורר בבוקר ויוצא למסרד ההוקאגה לקבל משימה.
    שולחים אותך להצתרף לשני צוותים שמגנים על כפר קטן שהותקף לאחרונה ע"י שודדי דרכים. הדרך לכפר תערך כחצי יום, מה שמשאיר לך כשעה להתכונן

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 21 2009, 09:47 PM

קאי
    בסדר, הנה ההתחלה:
    אתה מתעורר בבוקר ויוצא למסרד ההוקאגה לקבל משימה.
    שולחים אותך להצתרף לשני צוותים שמגנים על כפר קטן שהותקף לאחרונה ע"י שודדי דרכים. הדרך לכפר תערך כחצי יום, מה שמשאיר לך כשעה להתכונן
    אעבור בביתי לדווח להוריי שאני יוצא למשימה,
    ואלך לנוח קצת ליד שער העיר עם האקיבי עד ששני הצוותים שאתלווה אליהם יגיעו

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. AllwaysStriveAndProsper
    רומה
    סליחה, כוחו של הרגל מהדמות הקודמת
    התוכן לא השתנה, אתה פשוט לא יודע על מיקום המלך.
    ואל תדאג, המיקום השתנה
    אני ישר צועק:"אלמנט מים: היתפרצות גלי מים"בזמן שאני עושה את רצף סימני הידיים וחוזר על הג&#39;וטסו מס&#39; פעמים עד שרוב החדר מלא מים ואז צועק:"אלמנט מים:ארוחת חמש הכרישים" בזמן עשיית רצף סימני היידים.

9. משתמש מנוסה
    לי
    אתה יוצר גל בוץ אדיר שמעט כמה יחידות ואת המנהיג שלהם, ואז תופס אותם בעזרת הצל שלך. אתה מרים את הצל כדי לחנוק אותם, כשלפתע המנהיג מזיז את ידו ותופס את הצל ומונע ממנו לחנוק אותו, גורם לך להחזיק באוויר ולחיילים לנסות לעצור את הצל. ידי החיילים מתפוררות, הצוואר שלה נחמץ ואז נוצר מחדש, והמפקד שלהם מנע מעצמו להיפגע.
    אתה מרגיש תשוש, אין לך עוד הרבה צאקרה אחרי תפיסה של כל-כך הרבה אנשים, ולא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן
    &#39;&#39;אני חייב לתרום מעצמי לקבוצה ולכפר החול&#33;&#39;&#39;
    אני אומר ופותח את השער הראשון, לאחר-מכן אני מחזק את הצ&#39;אקרה שלי ומשתמש שוב בתפיסת צל ואז בתפירת צל על כל לוחמי החול.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    לי
    אתה צורח בעוצמה ופותח את השער הראשון, מעלה את הל שלך מסביב לאנשי החול ומוחץ אותם. כל היחידות נמחצות לרסיסים ואתה גמור, אבל הגנרל בונה את עצמו מחדש בלי בעיה, ומתקדם לכיוונך כועס

רומה
    אתה לא צריך לבצע אותו כמה פעמים, פשוט להמשיך אותו הרבה זמן
    אתה מבצע את הגוטסו ועומד שם, פולט מים רבים. אנשי החול קופצים מעל המים ויורים גלי רוח לכיוונך, מעיפים אותך על הדלתות הגדולות של החדר, שנסגרו כשלא שמת לב, כשהמים שהצלחת ליצור מגיעים לך עד הברכיים ולא יותר.

קאי
    הצוותים כבר בכפר, לך יש שעה להכין ציוד, אוכל, כס, וכו&#39; עד שאתה צריך לצאת מהכפר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 23 2009, 03:17 PM

קאי
    הצוותים כבר בכפר, לך יש שעה להכין ציוד, אוכל, כס, וכו&#39; עד שאתה צריך לצאת מהכפר
    אארוז לעצמי בתיק אוכל בגדים להחלפה כסף את הקונאים ופצצות העשן ואוכל להאקיבי כמובן,

12. משתמש מנוסה
    קאי
    אתה אורז לעצמך את החפצים (חוץ מהאוכל והבגדים כל מה שיש לך מופיע בעמוד הראשי) ויוצא רכוב על האקיבי למסע.
    הכפר שעליו אתה צריך להגן, כפר שורק, ממוקם בעמק שבין שני הרים גבוהים. כשאתה מגיע להרים ומביט כלפי מטה, אתה רואה קבוצה גדולה של שודדים שמתקדמת לאט מאוד לכיוון הכפר, ביחד עם מה שנראה כמו גוש חול אדיר מאחוריהם. כבר אמצע הלילה ואף אחד בכפר לא שם לב אליהם, והם פשוט מוצאים מחבוא במערה ומסתתרים שם מהכפר.
    לפי קצב ההתקדמות שלהם בתוך יומיים הם יתקפו את הכפר באמצע הלילה, כשאף אחדג לא מודע לכך שהם מתקרבים ומאיימים על הכפר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 23 2009, 03:46 PM
    קאי
    אתה אורז לעצמך את החפצים (חוץ מהאוכל והבגדים כל מה שיש לך מופיע בעמוד הראשי) ויוצא רכוב על האקיבי למסע.
    הכפר שעליו אתה צריך להגן, כפר שורק, ממוקם בעמק שבין שני הרים גבוהים. כשאתה מגיע להרים ומביט כלפי מטה, אתה רואה קבוצה גדולה של שודדים שמתקדמת לאט מאוד לכיוון הכפר, ביחד עם מה שנראה כמו גוש חול אדיר מאחוריהם. כבר אמצע הלילה ואף אחד בכפר לא שם לב אליהם, והם פשוט מוצאים מחבוא במערה ומסתתרים שם מהכפר.
    לפי קצב ההתקדמות שלהם בתוך יומיים הם יתקפו את הכפר באמצע הלילה, כשאף אחדג לא מודע לכך שהם מתקרבים ומאיימים על הכפר
    "אני לא בטוח שאוכל להילחם בכולם גם עם יתרון ההפתעה..אני צריך להזהיר את הקבוצות שבכפר"
    אומר להאקיבי ואמשיך במהירות לעבר הכפר כדי למצוא את הצוותים שנשלחו לשם

14. משתמש מנוסה
    לי
    אתה צורח בעוצמה ופותח את השער הראשון, מעלה את הל שלך מסביב לאנשי החול ומוחץ אותם. כל היחידות נמחצות לרסיסים ואתה גמור, אבל הגנרל בונה את עצמו מחדש בלי בעיה, ומתקדם לכיוונך כועס
    &#39;&#39;ג&#39;ונינים&#33;&#33;&#33;
    בבקשה תעזרו לי&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;
    אני אומר ומתחיל להתרחק מהגרנל באמצעות זריקת חול עליו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. AllwaysStriveAndProsper

רומה
    אתה לא צריך לבצע אותו כמה פעמים, פשוט להמשיך אותו הרבה זמן
    אתה מבצע את הגוטסו ועומד שם, פולט מים רבים. אנשי החול קופצים מעל המים ויורים גלי רוח לכיוונך, מעיפים אותך על הדלתות הגדולות של החדר, שנסגרו כשלא שמת לב, כשהמים שהצלחת ליצור מגיעים לך עד הברכיים ולא יותר.

אני יצעק בקול:"אלמנט מים:ארוחת חמש הכרישים" בזמן שאעשה את סימני הידיים הדרושים, אחזור על ג&#39;וטסו זה פעם נוספת ואז אתקוף את הגנרל עם החרב שלי.

עמוד 17 מתוך 26 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •