Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 26 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 387
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Nov 28 2009, 08:56 PM
    ריימונדו
    אתה קפוץ במהירות ימינה ומבצע את חותמות הידיים, לוכד את הגנרל בכלא המים. נראה שהכלא מחליש אותו לאט לאט, ואחרי כחמש דקות אתה נופל מותש, אבל הגנרל מובס, בוץ שמתפזר בתוך המים. החרב שלך נופלת לידך ואתה מרגיש חולשה, גם בגלל כמות הצאקרה הגדולה שניצלת וגם בגלל הפצע בכתף
    אני מנסה לקום ולקחת את החרב שלי. אחר כך אנסה לחפש את שליט האש בתוך הטירה.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Nov 28 2009, 08:15 PM
    לי
    מבקשים ממך לעזור לחלץ פצועים ואנשים שנלכדו בכפר.
    הכפר מחולק לחמישה חלקים, דרומי, מזרחי, צפוני, מערבי ומרכזי.
    תבחר באיזה חלק אתה מנסה לחלץ פצועים ואנשים שנלכדו בזמן קריסת בתים בכפר
    אני הולך אל החלק המרכזי, מחלץ את כל מי שאני יכול בחוץ, ואז משתמש בטכניקת דג תת-קרקעי ומציל את כל מי שנלכד בתוך האדמה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Nov 28 2009, 08:15 PM

קאי
    אתה מסתובב ומתחיל ללכת כשאדם ניגש אליך ואומר "שמעתי שאתה אמור לעשות את המשימות שאנחנו מבקשים מקונוהא. אני צריך עזרה עם הכלבים שלי ועם עשבים שוטים בחצר שלי, אשמח אם תעזור. אני חושב שזאת תהייה משימה מדרגה B, לפי ההכירות שלי עם דרגות המשימות בקונוהא"
    אתה די מופתע בגלל שלהוציא כלבים לטיול ולעקור עשבים שוטים אלה מסימות בסיסיות מדרגה D שכל גנין עושה

"טוב...מילא אין לי משהו אחר לעשות "
    אחשוב לעצמי ואענה לאיש:"בשמחה, תוביל אותי לביתך ואני יתחיל מיד "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    אתה קם ותופס את החרב שלך, הולך בעודך נשען עליה כדי לחסוך בכוחות, ומטייל בחדר של המלך. אחרי כשתי דקות נראה כאילו המלך לא שם, וכשאתה מסתובב ללכת אתה שומע רעשים מוזרים מתוך המים, בצד השני של החדר.

לי
    אתה מחלץ כחמישה אנשים ואז מוצא עוד שניים מתחת לבניין שקרס בעזרת הטכניקה שלך.
    אתה יוצא בתוך החלל שנוצר להם ואז מרגיש חולשה, הגזמת עם הגוטסו ויצאת מאוחר מדי, ועכשיו אתה לא יכול לחזור.

קאי
    האיש צוחק ואומר "בית?" בעודו מוביל אותך דרך מנהרה קטנה למערת ענק מתחת לכפר, שמלאה בשדות ענקיים ופוריים. שדות ענק של צמחי מרפא פזורים שם, ויש בהם הרבה מאו עשבים שוטים. הוא אומר לך "תתחיל בעשבים. אני חוזר עוד שעתיים" והולך, משאיר אותך לבד, המום מהפלא שראית

5. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Nov 29 2009, 02:21 PM
    ריימונדו
    אתה קם ותופס את החרב שלך, הולך בעודך נשען עליה כדי לחסוך בכוחות, ומטייל בחדר של המלך. אחרי כשתי דקות נראה כאילו המלך לא שם, וכשאתה מסתובב ללכת אתה שומע רעשים מוזרים מתוך המים, בצד השני של החדר.

אני מסתכל לשם ונכנס לכוננות[כאילו אם החרב מרים אותה ככה שיהיה נוח לחתוך איתה מישו].ואז מתקדם לשם.

6. משתמש מנוסה
    קאי
    האיש צוחק ואומר "בית?" בעודו מוביל אותך דרך מנהרה קטנה למערת ענק מתחת לכפר, שמלאה בשדות ענקיים ופוריים. שדות ענק של צמחי מרפא פזורים שם, ויש בהם הרבה מאו עשבים שוטים. הוא אומר לך "תתחיל בעשבים. אני חוזר עוד שעתיים" והולך, משאיר אותך לבד, המום מהפלא שראית
    "אוקיי האקיבי בוא נתחיל&#33;" אומר לו
    ואשתמש בכפיל אדם חיה כדי שהאקיבי יוכל לעזור לי באסיפת העשבים

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    אתה מתחיל ללכת לאט לכיוון הרעש במים, כשלפתע הראש של הגנרל עף מהמים למעלה, ומתפוצץ בהדף צאקרה אדיר לכל הכיוונים. אתה לא נפגע אבל אתה בטוח שהוא אותת לכל אנשי החול, ושאתה חייב לברוח.

קאי
    אתה משתמש בכפיל אדם חיה ואחרי שתי שניות מבין שזה רעיון גרוע, האקיבי תולש כעשרה צמחי מרפא מהאדמה לא נוגע אפילו בעשב שוטה אחד. נראה שהאקיבי לא יכול לעזור לך בזה.
    תתאר לי איך אתה עובד בשטחים, הם תשעה ריבועים גדולים המסודרים בצורת ריבוע.
    תבחר סדר עבודה

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Nov 30 2009, 04:40 PM

קאי
    אתה משתמש בכפיל אדם חיה ואחרי שתי שניות מבין שזה רעיון גרוע, האקיבי תולש כעשרה צמחי מרפא מהאדמה לא נוגע אפילו בעשב שוטה אחד. נראה שהאקיבי לא יכול לעזור לך בזה.
    תתאר לי איך אתה עובד בשטחים, הם תשעה ריבועים גדולים המסודרים בצורת ריבוע.
    תבחר סדר עבודה
    אעבור בין ריבוע לריבוע בצורה שורתית,
    אתחיל מאחד הקודקודים ואעבור כך על הצלע מקודקוד לקודקוד ואעמשיך פנימה עם כל סיבוב, כמו קו שממסתלסל פנימה, וככה אעבור בין ריבוע לריבוע

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Nov 30 2009, 04:40 PM
    ריימונדו
    אתה מתחיל ללכת לאט לכיוון הרעש במים, כשלפתע הראש של הגנרל עף מהמים למעלה, ומתפוצץ בהדף צאקרה אדיר לכל הכיוונים. אתה לא נפגע אבל אתה בטוח שהוא אותת לכל אנשי החול, ושאתה חייב לברוח.
    אני בורח משם חזרה לכפר..

10. משתמש מנוסה

לי
    אתה מחלץ כחמישה אנשים ואז מוצא עוד שניים מתחת לבניין שקרס בעזרת הטכניקה שלך.
    אתה יוצא בתוך החלל שנוצר להם ואז מרגיש חולשה, הגזמת עם הגוטסו ויצאת מאוחר מדי, ועכשיו אתה לא יכול לחזור.
    &#39;&#39;לעזאזאל.&#39;&#39;
    אני אומר, נשכב על האדמה ונח לי, כדי להחזיר צ&#39;אקרה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    לי
    אתה נשכב על האדמה ונח, שני האנשים לא מפסיקים להציק לך מודאגים. אחרי כשעה צוות חילוץ מיקונוהא מפנה במקרה את האבנים שלכדו אתכם ומחלץ אתכם משם.
    הנזק אדיר, ולך אין הרבה מה לעשות.
    יש לך שעה אחת חופשית שבה תוכל לרענן גוטסו חסר אלמנט אחד של גנין

ריימונדו
    אנשי חול מקיפים אותך מכל הכיוונים, משאירים את החלון כמוצא האחרון. אתה קופץ משם והם אחריך, נופלים במהירות. כשאתה נוחט הם מקיפים אותך במעגל ומרימים את ידייהם, מוכנים להרוג אותך. הם מורידים את היד במהירות ואתה רואה את הצאקרה נאגרת באוויר, עד שהיא נשלחת כגל רוח אדיר שמקיף אותך מכל הכיוונים. לפתע חוטים מקיפים אותך ומושכים אותך משם לצד השני של הצוק, גורמים לגלי הרוח להתנגש וליצור פיצוץ אדיר שמשמיד את אנשי החול.
    12 שינובים עומדים ליד המלך שם, אחד מהם מחזיקים בחוטים שמשכו אותך, ולכולם יש את הסמל של שומרי האש

קאי
    כשהזקן מגיע את כמעט גומר את החלק האחרון.
    הוא מחכה כחמש דקות ואז אתה ניגש אליו מותש והוא אומר "אתה מוכן לעבור לחלק הקשה? הכלבים שלי לא יצאו לטיול כבר הרבה מאוד זמן"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 1 2009, 06:45 PM

קאי
    כשהזקן מגיע את כמעט גומר את החלק האחרון.
    הוא מחכה כחמש דקות ואז אתה ניגש אליו מותש והוא אומר "אתה מוכן לעבור לחלק הקשה? הכלבים שלי לא יצאו לטיול כבר הרבה מאוד זמן"
    " דווקא עם כלבים אני חושב שיהיה לי יותר קל"
    אומר לאיש ואלך אחריו

13. משתמש מנוסה
    לי
    אתה נשכב על האדמה ונח, שני האנשים לא מפסיקים להציק לך מודאגים. אחרי כשעה צוות חילוץ מיקונוהא מפנה במקרה את האבנים שלכדו אתכם ומחלץ אתכם משם.
    הנזק אדיר, ולך אין הרבה מה לעשות.
    יש לך שעה אחת חופשית שבה תוכל לרענן גוטסו חסר אלמנט אחד של גנין
    אני מרענן את טכניקת הכפילים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. AllwaysStriveAndProsper

ריימונדו
    אנשי חול מקיפים אותך מכל הכיוונים, משאירים את החלון כמוצא האחרון. אתה קופץ משם והם אחריך, נופלים במהירות. כשאתה נוחט הם מקיפים אותך במעגל ומרימים את ידייהם, מוכנים להרוג אותך. הם מורידים את היד במהירות ואתה רואה את הצאקרה נאגרת באוויר, עד שהיא נשלחת כגל רוח אדיר שמקיף אותך מכל הכיוונים. לפתע חוטים מקיפים אותך ומושכים אותך משם לצד השני של הצוק, גורמים לגלי הרוח להתנגש וליצור פיצוץ אדיר שמשמיד את אנשי החול.
    12 שינובים עומדים ליד המלך שם, אחד מהם מחזיקים בחוטים שמשכו אותך, ולכולם יש את הסמל של שומרי האש
    "וואיי תודה לכם זה היה ממש קרוב" אני אומר להם ומנסה להירגע..

15. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    אתה מתנשף ונרגע, ואז מעביר את המגילה למלך. המלך מחזיר לך מגילה נוספת אחרי כחמש דקות ועוזב אתך לבד ביחד עם 12 השומרים שלו. אתה לבד ביער, די קרוב לתהום שמקיפה את הטירה, ולא יודע אם יש אנשי חול קרובים אליך או לא. אתה עדיין רציך להחזיר את המגילה לקונוהא.

לי
    אתה מרענן את טכניקת הכפילים והופך אותה לשמישה, וגומר את השע ההחופשייה שלך. כבר די מאוחר ואומרים לך לנוח לקראת מחר, אבל שאין מקום לאפשר לך לישון בו, אז תצתרך למצוא/לאלתר אחד.

קאי
    האיש הזקן צוחק ומוביל אותך למלונה, שבה נמצאים חמישה כלבי ענק, גדולים פי שתיים יותר מהאקיבי. הוא אומר לך שהם של חמישה חברי שבט אינזוקה כמוך, שהיו בקשר עם הכלבים שלהם הרבה מאוד זמן, ויום אחד נעלמו והשאירו את הכלבים שלהם בכפר, אז הוא החליט לטפל בהם.

עמוד 21 מתוך 26 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •