Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 26 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 387
  1. משתמש מנוסה
    אנטו
    לא רשום. השם לא מלא, הרקע זה תיאור, ויש יותר מדי שגיאות כתיב.

קאי כשאתה מושיט את היד לקשור כלב אחד כלב שני נושך אותך וזורק אותך לתוך החלק הפנימי של הכלוב, ואז הם מקיפים אותך. אתה רואה שיש להם על הראש מן שכבת חול קטנה.

לי
    המפקד פונה לכל הקבוצה "איש החול הוא לא בעיה, אבל הגארגולים יהיו מסוכנים. צריך לחסל אותם במהירות להתקדם, או לעקב אותם עד שנתרחק. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?"

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 8 2009, 07:39 PM

ריימונדו
    אתה מתארגן, אוכל והולך לישון. למחורת בבוקר אתה קם ומגלה שהכפר נכנס למצב חירום. אתמול בלילה הגיע הודעה שמגילה סודית נגנבה מכפר החול ע"י צבא של אנשי חול, וברגעים אלה שינובים רודפים אחרי האנשים שחטפו את המגילה. מכנסים ישיבת חירום של כל הגונינים בכפר כדי להקים צוות שישלח ביחד עם חיילי אנבו לנסות ולהשיג חזרה את המגילה. אתה יכול לתאר עכשיו מה העמדה שלך בנושא ולהחליט אם אתה מציע את עצמך כשותף בפלוגה שיוצאת אחרי אנשי החול או לא
    אני יחשוב טיפה והעדיף שלא ..אך בכל מקרה אלך לאסיפת הג'ונינים.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 10 2009, 06:22 PM

קאי כשאתה מושיט את היד לקשור כלב אחד כלב שני נושך אותך וזורק אותך לתוך החלק הפנימי של הכלוב, ואז הם מקיפים אותך. אתה רואה שיש להם על הראש מן שכבת חול קטנה.
    אשתמש בטכנית הכפילים כדי לבלבל מעט את הכלבים, ואז אשתמש בשן זאב חותכת כדי לפגוע בשכבת חול שעל ראשו של הכלב הראשון שתקף אותי

*שאלה, יש לי בג'וטסואים גרוגאה, שזה הג'וטסו שקיבה ואקאמארו עושים שן זאב חותכם כשהם במצב של כלב אחד גדול לא? אז השאלה זה אם שאני משתמש בגרוגאה אני ישר הופך לכלב משולב עם האקיבי או שאני צריל קודם לעשות את הג'וטסו שמאחד אותנו? *

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 10 2009, 06:22 PM

לי
    המפקד פונה לכל הקבוצה "איש החול הוא לא בעיה, אבל הגארגולים יהיו מסוכנים. צריך לחסל אותם במהירות להתקדם, או לעקב אותם עד שנתרחק. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?"
    &#39;&#39;יש לי.&#39;&#39;
    אני אומר, &#39;&#39;אני אפתח את שערי הצ&#39;אקרה ואחבוט בהם, הרגתי פלוגה שלמה שלהם בקרב הגדול שהיה.
    אני רק צריך שמישהו יחפה עליי במקרה שזה לא יצליח וירפה אותי.&#39;&#39; הוסיף.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    אתה כבר באסיפה.
    אתה מתחליט שלא לצאת ובמהירות עוזב את האסיפה משיעמום, ובגלל שמשימה אתה לא עומד לקבל.
    אתה יכול לנצל את היום כדי לרענן חמישה גוטסואים בסיסים חסרי אלמט של גנין, אתה יכול לרענן גוטסו חסר אלמנט של גנין במחיר שני גוטסואים של גנין, אופציה נוספת היא גוטסו אחד מאלמנט סויטון, והאפשרות האחרונה היא לעבוד ולשפר את השליטה שלך בשניים מהגוטסואים הקיימים שלך.

לי
    "אתה הרגתה פלוגה שלמה של גרגולים? הקאזאקגה בקושי הרג פלוגה שלהם. בטח חיסלת פלוגה של אנשי חול. הם ממש חלשים. למישהו יש רעיון אחר?"

קאי
    זה היה בלבול. זאת טכניקת הגטסוגה.
    כשאתה יוצר כפילים מתוך שכבת החול הדקה של הכלב שתקף אותך יוצאות קרני חול שהורסות את הכפילים, ואחת מהם פוגעת בך ומעיפה אותך לקיר. החול נופל מאותו כלב והוא מתעלף, ולאט לאט, החול מתקדם שוב לכיוונו. שאר הכלבים מקיפים אותך ולא נותנים לך להתקרב לאחד המעולף.

6. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 11 2009, 09:01 PM
    ריימונדו
    אתה כבר באסיפה.
    אתה מתחליט שלא לצאת ובמהירות עוזב את האסיפה משיעמום, ובגלל שמשימה אתה לא עומד לקבל.
    אתה יכול לנצל את היום כדי לרענן חמישה גוטסואים בסיסים חסרי אלמט של גנין, אתה יכול לרענן גוטסו חסר אלמנט של גנין במחיר שני גוטסואים של גנין, אופציה נוספת היא גוטסו אחד מאלמנט סויטון, והאפשרות האחרונה היא לעבוד ולשפר את השליטה שלך בשניים מהגוטסואים הקיימים שלך.

כפילים
    החלפה
    שינוי גוף
    טכניכת רצח שקט.
    3 של גנין ו1 של צ&#39;ונין בסדר??

7. משתמש מנוסה

קאי
    זה היה בלבול. זאת טכניקת הגטסוגה.
    כשאתה יוצר כפילים מתוך שכבת החול הדקה של הכלב שתקף אותך יוצאות קרני חול שהורסות את הכפילים, ואחת מהם פוגעת בך ומעיפה אותך לקיר. החול נופל מאותו כלב והוא מתעלף, ולאט לאט, החול מתקדם שוב לכיוונו. שאר הכלבים מקיפים אותך ולא נותנים לך להתקרב לאחד המעולף.
    "אז החול זאת נקודת התופרה שלהם&#33; " אכריז בקול להאקיבי
    ואשתמש בג&#39;וטסו אדם חיה,
    ואז אשתמש בגטסוגה על שכבת הראש של אחד הכלבים העומדים ואורה להאקיבי לעשות זאת על הכלב השני

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. משתמש מנוסה

לי
    "אתה הרגתה פלוגה שלמה של גרגולים? הקאזאקגה בקושי הרג פלוגה שלהם. בטח חיסלת פלוגה של אנשי חול. הם ממש חלשים. למישהו יש רעיון אחר?"
    &#39;&#39;כן אה, ממש חלשים, בגלל זה הם הצליחו להרוס את כפר החול..&#39;&#39; אומר בלחש.
    &#39;&#39;נו אז? מה אתה רוצה לעשות אם הם כל כך חזקים?&#39;&#39; אומר באדישות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    לי
    היו שם כמה מאות אנשי חול

קאי
    האקיבי בצד השני של הכלוב.
    אתה לא יכול להילחם ביחד איתו

ריימונדו
    למדת את הגוטסואים מחר יותר משציפית, ונשאר לך זמן לרענן עוד שני גוטסואים של גנין, או לקבל משימה קצרה מדרגה B.
    אתה רואה את קבוצת השינובים הגדולה מתארגנת לצאת, אתה עדיין יכול להצתרף אליהם

10. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 12 2009, 11:39 AM

ריימונדו
    למדת את הגוטסואים מחר יותר משציפית, ונשאר לך זמן לרענן עוד שני גוטסואים של גנין, או לקבל משימה קצרה מדרגה B.
    אתה רואה את קבוצת השינובים הגדולה מתארגנת לצאת, אתה עדיין יכול להצתרף אליהם
    אני מרענן את טכניכת מחבוא ערפל.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 12 2009, 11:39 AM

קאי
    האקיבי בצד השני של הכלוב.
    אתה לא יכול להילחם ביחד איתו
    אשתמש בגטסוגה על שכבת החול של ראשם של הכלבים העומדים

12. משתמש מנוסה
    פורש מהמשחק.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    יוסי
    אתה מורד מרשימת הרשומים

קאי
    גטסוגה דורש כפיל אדם חיה.

ריימונדו
    אתה מרענן את הגוטסו והולך לישון.
    למחרת מודיעים לך ששולחים עוד שתי קבוצות (כל קבוצה מחילה 4 אנשים) כתגבורת ליחידה שיצמאה אחרי אנשי החול ושאתה יוצא כמנהיג של אחת מהן. המשימה הינה משימה מדרגה S. החלט מה אתה אורז לקראת היציאה. קח בחשבון שעליך להיות קל, אתה צריך מים, אוכל וציוד, וכן מה שלא תארוז (חוץ מהחרב והבגדים) לא יהיה איתך במהלך ביצוע המשימה ולא יהיה ניתן לשימוש

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 12 2009, 05:22 PM

קאי
    גטסוגה דורש ביצוע של כפיל אדם חיה.

אשתמש בטכניקת ארבעת הגפיים ואנסה לחבוט בשכבת החול שעל ראשו של אחד הכלבים העומדים

15. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 12 2009, 05:25 PM

ריימונדו
    אתה מרענן את הגוטסו והולך לישון.
    למחרת מודיעים לך ששולחים עוד שתי קבוצות (כל קבוצה מחילה 4 אנשים) כתגבורת ליחידה שיצמאה אחרי אנשי החול ושאתה יוצא כמנהיג של אחת מהן. המשימה הינה משימה מדרגה S. החלט מה אתה אורז לקראת היציאה. קח בחשבון שעליך להיות קל, אתה צריך מים, אוכל וציוד, וכן מה שלא תארוז (חוץ מהחרב והבגדים) לא יהיה איתך במהלך ביצוע המשימה ולא יהיה ניתן לשימוש
    אני אקח: קונואים, פתקים מיתפוצצים,גפרורים,אוכל,מים וזהו.

עמוד 23 מתוך 26 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •