Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 26 ראשוןראשון ... 142223242526 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 387
  1. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    הכוונה הייתה שתפרט הכל, גם כשאתה אומר אוכל.

קאי
    אתה יורד על ארבע וקופץ במהירות לכיוון הראש של אחד הכלבים, אבל הוא עולה על שתיים ומרסק אותך לריצפה בחוזקה עם הרגליים הקדמיות שלו, כששאר הכלבים מביטים בזה מהצד וצוחקים. החול של הכלב החמישי כבר מתחיל לטפס לו על הראש

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 07:57 AM
    ריימונדו
    הכוונה הייתה שתפרט הכל, גם כשאתה אומר אוכל.

אוכל-15 כריכים.
    מים-7 ליטר.
    קונואים- המקסימום שאני יכול לקחת.
    פתקים מיתפוצצים- המקסימום שאני יכול לקחת.
    גפרורים-5 קופסאות.

3. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    7 ליטר מים?
    זה 7 קילוגרם. תיקח בחשבון שלא יהיה לך זמן להוריד את התיק והמים לפני קרב.
    קח את זה בחשבון, וגם את זה שאתה לוקח איתך כסף, שיוכל לספק לך לקניית אוכל ושתייה.

4. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 08:20 AM
    ריימונדו
    7 ליטר מים?
    זה 7 קילוגרם. תיקח בחשבון שלא יהיה לך זמן להוריד את התיק והמים לפני קרב.
    קח את זה בחשבון, וגם את זה שאתה לוקח איתך כסף, שיוכל לספק לך לקניית אוכל ושתייה.
    כסף D=
    אז אקח 3 ליטר מים ו5 כריכים.

5. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    הציוד מעודכן. שים לב! מעכשיו אתה יכול להשתמש רק בציוד שלידו כתוב בסוגריים נלקח למסע. בגלל שאני די עייף ואין לי כוח לחשוב על אנשים חדשים, אתה מכיר את הצוות
    __________________________________________________ ________
    אתה נפגש בשער עם הצוות שלך, שלפי השיחת היכרות שלך איתם, לא הכי טוב בנינגוטסו או בגנגוטסו.
    חברי הצוות הם רונץ, אינו ומונו (מידע בעמוד הראשי)
    עליך להסביר להם עכשיו על המשימה ומה אתם עומדים לעשות עכשיו, ואיך, בצורה הכי מפורטת שתוכל

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 07:57 AM

קאי
    אתה יורד על ארבע וקופץ במהירות לכיוון הראש של אחד הכלבים, אבל הוא עולה על שתיים ומרסק אותך לריצפה בחוזקה עם הרגליים הקדמיות שלו, כששאר הכלבים מביטים בזה מהצד וצוחקים. החול של הכלב החמישי כבר מתחיל לטפס לו על הראש
    *טוב אני קצת לא מבין...שום דבר לא עובד ואני לא יכול להילחם עם הכלב שלי...*
    אשתמש בטכניקת שינוי גוף כדי להיראות כמו הבעלים של הכלבים, אקווה שזה יגרום להם להיות ממושמעים

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש מנוסה
    קאי
    אין לך מושג איך הוא נראה. וברור לך שהם לא באמת רוצים להתנהג ככה, אלא שהחול שולט בהם. ותחשוב קצת, תנסה להגיע לכלב שלך במקום להילחם לבד

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 06:00 PM
    קאי
    אין לך מושג איך הוא נראה. וברור לך שהם לא באמת רוצים להתנהג ככה, אלא שהחול שולט בהם. ותחשוב קצת, תנסה להגיע לכלב שלך במקום להילחם לבד
    אשתמש שוב בג&#39;וטסו ארבעת הגפיים, ואשתמש במהירות ובגמישות שיש לי כדי לעבור את הכלבים ולהגיע להאקיבי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

9. משתמש מנוסה
    קאי
    אתה רץ בין הכלבים ואחד מהם מכה בך, מעיף אותך במהירות אל האקיבי. אתה מתרסק לידו וכל חמשת הכלבים מקיפים אתכם מחוץ לכלוב, אבל עכשיו אתה יודע שהאקיבי יכול לעזור לך לנצח אותם

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 06:04 PM
    קאי
    אתה רץ בין הכלבים ואחד מהם מכה בך, מעיף אותך במהירות אל האקיבי. אתה מתרסק לידו וכל חמשת הכלבים מקיפים אתכם מחוץ לכלוב, אבל עכשיו אתה יודע שהאקיבי יכול לעזור לך לנצח אותם
    "אוקיי האקיבי בוא נעשה את זה&#33; "
    אשתמש בד&#39;וטסו אדם חיה בנוסף לג&#39;וטסו ארבעת הרגליים
    "קדימה האקיבי בוא נתחיל&#33; "
    אשתמש בגטסוגה ואכוון לשכבות החול שעל ראשם של הכלבים

11. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 05:56 PM
    ריימונדו
    הציוד מעודכן. שים לב&#33; מעכשיו אתה יכול להשתמש רק בציוד שלידו כתוב בסוגריים נלקח למסע. בגלל שאני די עייף ואין לי כוח לחשוב על אנשים חדשים, אתה מכיר את הצוות
    __________________________________________________ ________
    אתה נפגש בשער עם הצוות שלך, שלפי השיחת היכרות שלך איתם, לא הכי טוב בנינגוטסו או בגנגוטסו.
    חברי הצוות הם רונץ, אינו ומונו (מידע בעמוד הראשי)
    עליך להסביר להם עכשיו על המשימה ומה אתם עומדים לעשות עכשיו, ואיך, בצורה הכי מפורטת שתוכל
    אני בעצמי לא זוכרXD
    וגל רשמת שם משו עם שגיאות הקלדה שאני לאמצליח להבין מהוא אתה יכול בבקשה להסביר לי בהודעה הבאה בקצרה.

12. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    אתה יכול לחזור אחורה ולקרוא על המשימה.
    אני לא נותן עוד הסבר, כי אין מי שיתן לך עוד הסבר

קאי
    אתה יורד על ארבע והאקיבי משתנה לצורה שלך, וביחד אתם מפילים את הכלבים אחד אחד ומפזרים את החול לכל כיוון. האדם ששכר אותך חוזר ונראה עצבני. הוא אומר "קיוויתי שזה יתיש אותך מספיק כדי שהכלבים יהרגו אותך. נו טוב, אני מניח שאני אצתרך להרוג אותך בעצמי" ושולף חרב גדולה. אתה לא מבין מה קורה פה, אבל ברור שהאדם הזה הוא לא חלק מהכפר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 06:23 PM

קאי
    אתה יורד על ארבע והאקיבי משתנה לצורה שלך, וביחד אתם מפילים את הכלבים אחד אחד ומפזרים את החול לכל כיוון. האדם ששכר אותך חוזר ונראה עצבני. הוא אומר "קיוויתי שזה יתיש אותך מספיק כדי שהכלבים יהרגו אותך. נו טוב, אני מניח שאני אצתרך להרוג אותך בעצמי" ושולף חרב גדולה. אתה לא מבין מה קורה פה, אבל ברור שהאדם הזה הוא לא חלק מהכפר
    "ידעתי שמשהו פה חשוד, האקיבי תיזהר מהחרב אבל בוא נראה לו מה זה&#33; "
    אשתמש שוב בגטסוגה על האיש, אשתדל לכוון לרגליו כדי למנוע ממנו לברוח ולא להיפגע מהחרב

14. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 06:23 PM
    ריימונדו
    אתה יכול לחזור אחורה ולקרוא על המשימה.
    אני לא נותן עוד הסבר, כי אין מי שיתן לך עוד הסבר

אבךל אמרתי לך שיש שם מין מילה שהיא כתובה בשגיאות מקלדת טוב אני כבר ינסה משו.
    ~~~~~~~~~~~~
    "טוב המשימה שלנו היא- אנחנו ועוד צוות ככלומר בסך הכל שמונה ג&#39;ונינם,צריכים לצאת בתור תיגבורת אחרי אנשי החול מובן?" אני אומר להם.

15. משתמש מנוסה
    ריימונדו
    אהה הייתה שם שגיאת הקלדה? לא הבנתי בגלל שגיאת הקלדה שלך. טוב, הנה הסבר מחדש של מה שהסבירו לך וכתבתי לא נכון:
    אתם יוצאים למשימה. שתי קבוצות, ארבע גונינים בכל קבוצה. לרדוף אחרי אנשי החול ששדדו מגילה מכפר החול.
    עכשיו תסביר את זה במילים שלך

קאי
    אתה משתמש בגטסוגה אבל האדם צוחק ומרים את חרבו, מעלה מולו שני אנשי חול שבולמים את המתקפה.
    הוא אומר "אני אחד מהשודדים שראית בלילה. עלית עלינו אז הייתי צריך לחסל אותך, לפני שתזהיר את כל הכפר. ההסחה כבר כמעט הושלמה. כולם רודפים אחרי המגילה של השד בעל הזנב האחד, ובנתיים אנחנו נסיט את תשומת הלב לעשרות כפרים מותקפים כשהמגילה תעלם במפתיע. מי יודע איזו קבוצת אנשי חול מחזיקה בה עכשיו."

עמוד 24 מתוך 26 ראשוןראשון ... 142223242526 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •