אלמנט ברק:מגן ברקים,כדור ברק,אגרוף ברק (יש רק שלוש מאלמנת ברק).
גוטסואים חסרי אלמנט:טכניקת שינוי גוף,טכניקת מסווה,(קאי אין לי מוסג מה זה)טכניקת משרת ערפל,אזמל צאקרה,ערפל רעיל אקפט דעת ערמומית.
-------------------
אחי זה בסדר?
גוטסואים חסרי אלמנט:טכניקת שינוי גוף,טכניקת מסווה,(קאי אין לי מוסג מה זה)טכניקת משרת ערפל,אזמל צאקרה,ערפל רעיל אקפט דעת ערמומית.
-------------------
אחי זה בסדר?
ואיזה שה"מ אתה שנותן לשקחן שהאופי שלו הוא זאב בודד צוות?Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 12:36 AM
ריימונדו
אתה לא יכול לזוז, איך אתה תשתמש בגוטסו?.
ואני מצטער אבל אני לא מגיב על התגובה הזאת.
באמת איזה מפקד אתה? לא הסברת להם כלום, פשוט אמרת 'בואו נלך'. איך אתה מצפה שהם יגיבו, כשהם לא יודעים מה הם צריכים לעשות?
תהיה מציאותי בבקשה
אני מצטער אך אני פועל לפי נאופי שלי ..
ריימונדו
אתה זאב בודד, אבל זה לא אומר שאתה לא מקשיב למה שהם אומרים ולא אומר להם מה לעשות.
ותתפלא, אבל שה"מ טוב שמנסה לאתגר את השחקן נותן לזאב בודד צוות. עכשיו תתעשט על עצמך ובבקשה תתחיל לקחת את האופי שלך בפרופורציות.
אנטו
קטאנת אלף הציפורים דורשת חרב, וגוטסואים של גנין לא גונין
מצתער על הדבלOriginally posted by liad250@Dec 16 2009, 12:38 AM
-------------------
אחי זה בסדר?
<span style='color:red'>ערוך</span>
אנטו
תוסיף עוד טכניקה של אלמנט ברק.
חוץ מזה זה בסדר
עריכה:
הבטתי שוב וזה לא בסדר.
רק נינגוטסו.
ולא לערבב בין גנין לצונין
אלמנט ברק: (קטאנת אלף הציפורים אני יוכל ליקנות חרב?)מגן ברקים,כדור ברק,אגרוף ברק.Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 01:03 AM
אנטו
תוסיף עוד טכניקה של אלמנט ברק.
גוטסואים חסרי אלמנט:טכניקת שינוי גוף,טכניקת מסווה,(קאי אין לי מוסג מה זה)אקפט דעת ערמומית
צונין: טכניקת משרת ערפל,אזמל צאקרה,ערפל רעיל.
-----------------------
מצטער על כול הבלגן.
ערוך
"הבעייה שאני בעצמי לא יודע כל כך איך להסביר להם את זה וזה סתם ביזבוז זמן...Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 12:41 AM
ריימונדו
אתה זאב בודד, אבל זה לא אומר שאתה לא מקשיב למה שהם אומרים ולא אומר להם מה לעשות.
ותתפלא, אבל שה"מ טוב שמנסה לאתגר את השחקן נותן לזאב בודד צוות. עכשיו תתעשט על עצמך ובבקשה תתחיל לקחת את האופי שלך בפרופורציות
*אני מכיר את השבט אבל זה לא היה ברור *Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 15 2009, 10:28 PM
קאי
למה בחרת בשבט שאתה לא מכיר? גטסוגה זה גם האדם וגם הכלב ושן זאב חותכת זה רק האדם
__________________________________________________ __________
אתה יוצר כפילים אבל לזקן זה לא מפריע, כשאתה תוקף עם הכלב הוא עובר דרך אחד מהם וחומק בקלות. הוא יותר חזק ממה שציפית, ואין לך הרבה זמן להתעכב עליו
"אוקיי האקיבי עכשיו יותר חזק! "
ארכז את כל הצ'אקרה שלי ואשתמש בגטסוגה על האיש
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אנטו
תוכל לקנות חרב, אבל זה יקח לך זמן.
תחליט בתגובה הבאה.
ועדיין יש שם גנגוטסו של גנין ושל צונין.
קאי
אתה קופץ על האיש ביחד עם האקיבי בגטסוגה ושני אנשי חול עולים לבלום את המתקפה, אבל לפתע הם מתפוררים ומשאירים את האיש הזקן חשוף. במכה אחת אתה מוריד אותו, כשהוא מופתע ולא מבין מה קורה. אתה שומע רעש מלמעלה, כנראה התחילו לתקוף את הכפר
ריימונדו
אתה צריך להסביר להם באיזה מבנה אתם הולכים ומה כל אחד עושה. כלמור מי ראשון, מי שני, מי בצד, מי בולם אוייבים, מי נשאר מאחור לתמוך, זהו
ארכז הרבה צ'אקרה בידי ואתן לאיש אגרוף כדי לעלף אותוOriginally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 02:11 AM
קאי
אתה קופץ על האיש ביחד עם האקיבי בגטסוגה ושני אנשי חול עולים לבלום את המתקפה, אבל לפתע הם מתפוררים ומשאירים את האיש הזקן חשוף. במכה אחת אתה מוריד אותו, כשהוא מופתע ולא מבין מה קורה. אתה שומע רעש מלמעלה, כנראה התחילו לתקוף את הכפר
וארוץ במהירות למעלה כדי לראות מה קורה בכפר
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
מה זות אומרת לא לערבב בין גנין וצונין.מתקפות ברק יש רק אחד בגנין.Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 02:11 AM
אנטו
תוכל לקנות חרב, אבל זה יקח לך זמן.
תחליט בתגובה הבאה.
ועדיין יש שם גנגוטסו של גנין ושל צונין.
---------------------------
גנין
גנגוטסו: אשלייה שטנית אקפט דעת ערמומית.
נינגוטסו: טכניקת כפילים, טכניקת שינוי גוף, קאי, אגרוף ברק.
צונין
גנגוטסו: טכניקת משרת ערפל
נינגוטסו: אזמל צאקרה מגן ברקים כדור ברק.
נ.ב
אני לא קונה חרב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)