אני חושב שקלטתי בכול מקרה כדורי האש בנוסף לאלה זה בסדר כי אם כן אז אני רוצה
אני חושב שקלטתי בכול מקרה כדורי האש בנוסף לאלה זה בסדר כי אם כן אז אני רוצה
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
טכנית זה כן
טוב אז לעשות משימות מסוכנות או ליהיות בצוות קבע
איווי
כן כדור אש זה בסדר.
ותבחר מהרשימה עוד נינגוטסו אחד שאין לו אלמנט
רומה
נראה לך שיתנו משימות מסוכנות או אנבו לגונין חדש? אתה רק חודשיים בתפקיד, אתה רק קצת יותר חזק מצונין.
אוקיי אתה בצוות קבוע, פרטים על הצוות והתחלה כשיהיו מספיק רשומים שמחכים להתחלה
טכניקת כפילית...
אז רגע יש לי את שלושת הג'וטסואים שבחרתי קודם,כדורי אש וטכניקת כפילים?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
איווי
כן.
שלב חמישי ואחרון
תבחר תפקיד בכפר מתוך:
מדריך של גנינים, חבר בקבוצה קבועה, מבצע משימות בכפר, נע בין קבוצות, ראש קבוצה
מבצע משימות בכפר (פשוט מתאים לרקע)
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
לוטוס זה חזק אבל אני לא סובלת את ההתקפה הזאת
קונוהא סנפו
ונטייה לאלמנט מים
And If You Don't Know, Now You Know
ניצן
בסדר
את יכולה לבחור 4 טכניקות מים, שלפחות שתיים מהן של גנין או צונין ולפחות אחת מהן של גונין.
בנוסף לכך את יכולה לבחור שתי טכניקות נינגוטסו של גנין או צונין שאין להם אלמנט
איווי
בסדר גמור, התחלה ברגע שיהיו מספיק רשומים שמוכנים להתחיל לשחק
טכניקת כפיל מיםOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 30 2009, 08:38 PM
ניצן
בסדר
את יכולה לבחור 4 טכניקות מים, שלפחות שתיים מהן של גנין או צונין ולפחות אחת מהן של גונין.
בנוסף לכך את יכולה לבחור שתי טכניקות נינגוטסו של גנין או צונין שאין להם אלמנט
איווי
בסדר גמור, התחלה ברגע שיהיו מספיק רשומים שמוכנים להתחיל לשחק
טכניקת כלא מים
טכניקת ארוחת חמש הכרישים
טכניקת התפרצות גלי מים
חסר אלמנט
טכניקת ערפל רעיל וטכניקת הבהוב גוף
ניצן
בסדר, עכשיו רק עוד שלב אחד.
מה התקפיד שאת מבצעת בכפר כעט? (מדריך של גנינים, חבר בקבוצה קבועה, מבצע משימות בכפר, נע בין קבוצות או ראש קבוצה)
מדריכת גניניםOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 30 2009, 08:49 PM
ניצן
בסדר, עכשיו רק עוד שלב אחד.
מה התקפיד שאת מבצעת בכפר כעט? (מדריך של גנינים, חבר בקבוצה קבועה, מבצע משימות בכפר, נע בין קבוצות או ראש קבוצה)
שם דמות:טאי אינוזוקה
שם משתמש:Pein
כפר/ארגון:העלה הנסתר
רקע:טאי אינוזוקה הוא צאצא רחוק של אינוזוקה קיבה. טאי, בדיוק כמו קיבה מתעצבן בקלות ומעדיף לחשוב על אסטרגיה רק בזמן הקרב,אך בזמן הקרב שומר טאי על רצינות,אביו של טאי החזיק בצאצא רחוק של אקאמרו,כלבו של קיבה. שמו של הכלב הוא קנג'י,אביו של טאי,שינג'י לימד אותו לשלוט בכלבו ולחלוק איתו את מחשבותיו, כך יכול טאי לתקשר עם כלבו מבלי לדבר איתו. אבא של טאי האמין כי קנג'י יהיה שותף טוב לטאי וילמד אותו בדרכו ובמסעו מיומנויות שונות,כמה דקות לאחר שיצא נלכד טאי על ידי נינג'ות מכפר הערפל ואז ביכולת מדהימה שנשמעת כמו נביחה שיתק אותם קנג'י. ומאז טאי לוקח את קנג'י איתו במסעו.
שבט:אינוזוקה
יכולות של הדמות:
טאיג'וטסו-25
גנג'וטסו-0
נינג'וטסו-0
התמחויות:טאיג'וטסו
ציוד:
כסף:
גוטסואים:ניב אתה יכול לעזור לי עם הג'וסטואים? אני לא מבין בזה בכלל...
הערות:חירטטתי ברקע כי אני באמת בקושי מבין,מקווה שתקבל את זה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ניץ
אוקיי
התחלה
חודשיים עברו אחרי שהתחלתם לעבוד כגונינים. אתם קמים נרגשים לעוד יום של עבודה, מהר מהר אוכלים ויוצאים לעבוד.
דון
אתה מתקדם במהירות לכיוון חדר ההוקאגה כדי לקבל את המשימה.
אתה כבר מגיע לכניסה לבניין כשקיבה (המורה באקדמייה) ניגש אליך בריצה מתנשף ואומר לך "דון בוא מהר, זה מקרה חרום!" הוא מתחיל לרוץ לכיוון האקדמיה, משאיר אותך לנסות להבין מה בדיוק קרה
ניצן
את הולכת לכיוון איזור האימונים, המקום שבו קבעת להיפגש עם הגנינים שלך.
כשאת מגיעה לנקודת המפגש היא ריקה, הגנינים שלך לא שם, אבל את רואה עקבות שמתאימות לעקבות של הגנינים שלך המתקדמות לכיוון הכפר.
מידע על הגנינים:
איבוקי אבורמה- גנין חם מזג משבט האבורמה שמשתמש בחרקים בעיקר כדי לנסות ולמחוץ את היריבים שלו.
קונצי היוגה- ילידת הענף הראשי של היוגה, גנינית חסרת ניסיון שנכנסת ללחץ בקלות.
נארוטו אוזומאקי- הדודן של ההוקאגה ה13 בכבודו ובעצמו. לוחם מנוסה יחסית לגנין וברמה גבוהה בעל הרבה צאקרה ומזל מטופש.
רומה
אתה רץ במהירות לחדר ההוקגא ובדרך פוגש את רונץ. שניכם רצים ביחד לכיוון בניין ההוקגאה ובדרך אתם עוברים ליד האקדמיה. ברגע שאתה עובד מול שער האקדמיה, פיצוץ גדול מרעיד אותה.
מידע על חברי הצוות:
רונץ- גונין מיומן שאף אחד לא יודע את שם המשפחה שלו. מתמחה בטאיגוטסו.
אינו נארה- חברת שבט נארה בעלת שליטה מדהימה בצללים שלה ובעיקר תומחת ברונץ בקרבות.
מונו אקימיצי- לוחם גדול וחזק בשיריון, למרות האיטיות היחסית שלו מכה אחת ממנו עלולה להרוג אדם
טאי
איך אתה משבט של טאיגוטסו, מתמחה בגנגוטסו והתכונה הכי טובה שלך היא נינגוטסו?
אתה לא יכול ללמוד גנגוטסו ואין לך טעם בהרבה נינגוטסו, ואתה משבט שמתמחה רק בטאיגוטסו וריגול.
תקן ואתה בפנים
"וווואו מה קרה כאן"אני אומר בזמן שאני משתמש בביהקוגן כדי לראות דרך הקירות ושאר העצמים שמפריעים לי לראות מה מקור הפיצוץ.Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 30 2009, 11:50 PM
רומה
אתה רץ במהירות לחדר ההוקגא ובדרך פוגש את רונץ. שניכם רצים ביחד לכיוון בניין ההוקגאה ובדרך אתם עוברים ליד האקדמיה. ברגע שאתה עובד מול שער האקדמיה, פיצוץ גדול מרעיד אותה.
מידע על חברי הצוות:
רונץ- גונין מיומן שאף אחד לא יודע את שם המשפחה שלו. מתמחה בטאיגוטסו.
אינו נארה- חברת שבט נארה בעלת שליטה מדהימה בצללים שלה ובעיקר תומחת ברונץ בקרבות.
מונו אקימיצי- לוחם גדול וחזק בשיריון, למרות האיטיות היחסית שלו מכה אחת ממנו עלולה להרוג אדם
"שלום ילדים" אני יאמר להםOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 30 2009, 09:50 PM
ניץ
אוקיי
התחלה
חודשיים עברו אחרי שהתחלתם לעבוד כגונינים. אתם קמים נרגשים לעוד יום של עבודה, מהר מהר אוכלים ויוצאים לעבוד.
ניצן
את הולכת לכיוון איזור האימונים, המקום שבו קבעת להיפגש עם הגנינים שלך.
כשאת מגיעה לנקודת המפגש היא ריקה, הגנינים שלך לא שם, אבל את רואה עקבות שמתאימות לעקבות של הגנינים שלך המתקדמות לכיוון הכפר.
מידע על הגנינים:
איבוקי אבורמה- גנין חם מזג משבט האבורמה שמשתמש בחרקים בעיקר כדי לנסות ולמחוץ את היריבים שלו.
קונצי היוגה- ילידת הענף הראשי של היוגה, גנינית חסרת ניסיון שנכנסת ללחץ בקלות.
נארוטו אוזומאקי- הדודן של ההוקאגה ה13 בכבודו ובעצמו. לוחם מנוסה יחסית לגנין וברמה גבוהה בעל הרבה צאקרה ומזל מטופש.
"אני ניצן הג'ונינית שלכם"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)