Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 26 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 387
  1. משתמש מנוסה
    ניצן
    את רואה רק עקבות, ואת מדריכה את הגנינים כבר שבועיים, הם מכירים אותך.
    את רואה ענן עשן עולה מכיוון האקדמיה, ויש לך תחושה שמשהו לא טוב קורה שם.

מור
    שלב רביעי, בחירת גוטסואים:
    אתה יכול לבחור 5 מהגוטסואים
    כפיל אדם חיה- משנה את צורת הכלב לצורת האדם. חיוני לגאטסוגה.
    שן זאב- המשתמש מסתובב במהירות ושורט את היריב בעוצמה. רוב ההגנות חסרות תועלת נגד גוטסו זה.
    גאטסוגה- המשתמש והחיה משתמש בשן זאב כאחד ותופסים את האויב משני הכיוונים, מנטרלים כמעט כל הגנה אפשרית. חובה שן זאב
    שיטת ארבע הגפיים- שיטת הלחימה של אינזוקה ועמידה יחוית להם. בלי יכולת זו כל גוטסו של שבט אינזוקה חסר כל תועלת
    סימון דינמי- הכלב מסמן את היריב בעזרת שטן ומאפשר לזהות אותו בעזרת ריח בגאטסוגה ובגארוגה.
    גארוגה- הטכניקה של שבט אינזוקה. אחרי שינוי צורה משולב המשתמש והכלב שלו מסתחררים במהירות, ובעזרת הריח של הסימון הדינמי מאתרים את היריב ופוגעים בו בעוצמת שחרור אדירה.
    שינוי צורה משולב- כדי להאפשר שימוי בגארוגה על הכלב והאדם להשתנות ביחד לכלב דו ראשי ענק.

רומה
    אתה ורונץ נעצרים ואתה משתמש בביוקאגן, רונץ שואל "מה המקור?"
    אתה מביט ומחפש את מקור הפיצוץ, אבל לא מוצא שום מקור הגיוני. מה שאתה מוצא זה כחמישים סטודנטים וצונין מעולף לכודים בתוך חדר, כשהאש לוכדת אותם. אתה מספר לרונץ מה אתה רואה כשאינו ומונו מגיעים ואומרים בבת אחת "ההוקאגה שלחה אותנו לעזור להילחם בשריפה ולברר מה גרם לפיצוץ. רומה, גילית משהו?"

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 12:13 AM
    מור
    שלב רביעי, בחירת גוטסואים:
    אתה יכול לבחור 5 מהגוטסואים
    כפיל אדם חיה- משנה את צורת הכלב לצורת האדם. חיוני לגאטסוגה.
    שן זאב- המשתמש מסתובב במהירות ושורט את היריב בעוצמה. רוב ההגנות חסרות תועלת נגד גוטסו זה.
    גאטסוגה- המשתמש והחיה משתמש בשן זאב כאחד ותופסים את האויב משני הכיוונים, מנטרלים כמעט כל הגנה אפשרית. חובה שן זאב
    שיטת ארבע הגפיים- שיטת הלחימה של אינזוקה ועמידה יחוית להם. בלי יכולת זו כל גוטסו של שבט אינזוקה חסר כל תועלת
    סימון דינמי- הכלב מסמן את היריב בעזרת שטן ומאפשר לזהות אותו בעזרת ריח בגאטסוגה ובגארוגה.
    גארוגה- הטכניקה של שבט אינזוקה. אחרי שינוי צורה משולב המשתמש והכלב שלו מסתחררים במהירות, ובעזרת הריח של הסימון הדינמי מאתרים את היריב ופוגעים בו בעוצמת שחרור אדירה.
    שינוי צורה משולב- כדי להאפשר שימוי בגארוגה על הכלב והאדם להשתנות ביחד לכלב דו ראשי ענק.
    שינוי צורה משולב
    גארוגה
    שיטת ארבע הגפיים
    כפיל אדם חיה
    גאסטוגה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 30 2009, 10:13 PM
    ניצן
    את רואה רק עקבות, ואת מדריכה את הגנינים כבר שבועיים, הם מכירים אותך.
    את רואה ענן עשן עולה מכיוון האקדמיה, ויש לך תחושה שמשהו לא טוב קורה שם.
    אה אופס
    -----
    אני ירוץ לכיוון האקדמיה

And If You Don't Know, Now You Know

4. היכל התהילה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 30 2009, 11:50 PM
    דון
    אתה מתקדם במהירות לכיוון חדר ההוקאגה כדי לקבל את המשימה.
    אתה כבר מגיע לכניסה לבניין כשקיבה (המורה באקדמייה) ניגש אליך בריצה מתנשף ואומר לך "דון בוא מהר, זה מקרה חרום!" הוא מתחיל לרוץ לכיוון האקדמיה, משאיר אותך לנסות להבין מה בדיוק קרה

"תודה רבה!" אני קורא לעברו ומתעצבן מעט,אני מתחיל לרוץ אחריו לעבר האקדמיה כמה שיותר מהר ומנסה לחשוב לעצמי מה כבר יכול לקרות שם שכול כך דחוף.
    כאשר אגיע לאקדמיה אסתכל סביב וינסה לראות מה קורה.

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

5. משתמש מנוסה
    מור
    בלי הסימון הדינמי לא יהיה לך סיכוי לפגוע בגארוגה, אם זה לא היה ברור מההסבר.
    ובלי שן זאב אתה לא יכול להשתמש בגאטסוגה, אחרי הכל אתה צריך לדעת את המהלך כאדם אחד כדי לדעת אותו כשני אנשים.

ניצן
    בבקשה תשקיעי קצת יותר בתגובות להבא

דון
    אתה רץ במהירות ומתחיל להריח עשן. אחרי חצי דקה אתה גם רואה עשן, והרבה. הביוקאגן שלך מאתר שריפה באקדמיה, ואחת גדולה. כל הביניין עולה בלהבות, ולשלוש כיתות עדיין אין אדם שמנסה להגיע, שלוש כיתות שבתוכן לכודים סטודנטים וצונינים חסרי הכרה. אתה מגיע לאקדמיה ועשרות גונינים עומדים שם מסביב,נלחמים באש, מחלצים סטודנטים וצונינים, מנסים להעיר את האנשים שהתעלפו ולהרגיע את הסטודנטים הלחוצים

6. היכל התהילה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 08:04 AM
    דון
    אתה רץ במהירות ומתחיל להריח עשן. אחרי חצי דקה אתה גם רואה עשן, והרבה. הביוקאגן שלך מאתר שריפה באקדמיה, ואחת גדולה. כל הביניין עולה בלהבות, ולשלוש כיתות עדיין אין אדם שמנסה להגיע, שלוש כיתות שבתוכן לכודים סטודנטים וצונינים חסרי הכרה. אתה מגיע לאקדמיה ועשרות גונינים עומדים שם מסביב,נלחמים באש, מחלצים סטודנטים וצונינים, מנסים להעיר את האנשים שהתעלפו ולהרגיע את הסטודנטים הלחוצים
    "אוי ואבוי!" אני אומר ומתחיל לנסות ולאתר את הילדים הלכודים אני מנסה לאתר בדיוק היכן הם נמצאים וינסה למצוא כול דרך אפשרית להגיע לשם ובכך לעזור להם "איפה נמצאים הילדים הלכודים?" אני שואל אחד מהאנשים הקרובים אליי

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 08:04 AM
    מור
    בלי הסימון הדינמי לא יהיה לך סיכוי לפגוע בגארוגה, אם זה לא היה ברור מההסבר.
    ובלי שן זאב אתה לא יכול להשתמש בגאטסוגה, אחרי הכל אתה צריך לדעת את המהלך כאדם אחד כדי לדעת אותו כשני אנשים.
    אוף יש כל כך הרבה דברים חיוניים לאחרים זה מרגיז...
    --------------------------------------------------------------------------
    טוב אבחר:
    סימון דינמי
    גארוגה
    שינוי צורה משולב
    שיטת ארבע הגפיים
    שן זאב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 12:13 AM

רומה
    אתה ורונץ נעצרים ואתה משתמש בביוקאגן, רונץ שואל "מה המקור?"
    אתה מביט ומחפש את מקור הפיצוץ, אבל לא מוצא שום מקור הגיוני. מה שאתה מוצא זה כחמישים סטודנטים וצונין מעולף לכודים בתוך חדר, כשהאש לוכדת אותם. אתה מספר לרונץ מה אתה רואה כשאינו ומונו מגיעים ואומרים בבת אחת "ההוקאגה שלחה אותנו לעזור להילחם בשריפה ולברר מה גרם לפיצוץ. רומה, גילית משהו?"
    למה אני היחיד עם ה4 ג'וטסואים"?
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שיש שם 50 סטודנטים וצ'ונין מעולף לכודים בתוך חדר בגלל האש" אני אומר להם ושואל את חברי לקבוצה:"מי ממכם שולט באלמנט מים ??"

9. משתמש מנוסה
    מור
    זה הרעיון, אתה בוחר הרבה טכניקות אבל בסופו של דבר אתה לא מסוגל להתקרב למצב של בחירה בכל הטכניקות הטובות.
    את האחרות תלמד במהלך המשחק.
    שלב אחרון- מה אתה עושה בכפר? (יש רשימה בעמוד שלוש של תפקידים שאני נתתי, אתה יכול לבקש תפקיד אחר ואם הוא יתאים תקבל אותו)

דון
    אתה רץ לכיוון האקדמיה ונכנס בלי להקשיב לאף אחד. אתה מביט לכל הכיוונים ומאתר את הדרך לאחד החדרים. במהירות גבוהה אתה רץ ומגיע לדלת, הכניסה היחידה לחדר שחסומה בלהבות. בפנים אתה רואה את הסטודנטים מושכים את המורה המעולף שלהם למקום בטוח ואת האש לוכדת אותם, כשאתה שומע מאחוריך רעש של קונאי ששנעצץ באש, ואז פיצוץ של כעשרים פתקים מתפוצצים מעיף אותך קדימה. אתה קם ומסתכל לאחור, אש גדולה חוסמת את הדרך שדרכה הגעת לחדר

רומה
    לך תמיד יהיו פחות גוטסואים כי לשבט היוגה אין הרבה גוטסואים. אבל אתה לא צריך יותר מהאגרוף העדין בשביל קרב, השאר אלה מתקפות שמחזקות את האגרוף העדין.
    __________________________________________________ _______
    רונץ אומר "מה קורה לך היום? אתה יודע שאנחנו צוות שמתמקד בטאיגוטסו. הנינגוטסואים היחידים אצלנו בשבט הם הגוטסואים של אינו, טכניקות הצללים. צריך לשלוח לחדר ההוא עזרה, ואז לאתר את הגורם לפיצוץ."
    כשנייה אחרי שרונץ מסיים לדבר, שני פיצוצים גדולים נשמעים מתוך האקדמיה

10. היכל התהילה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 09:16 AM
    דון
    אתה רץ לכיוון האקדמיה ונכנס בלי להקשיב לאף אחד. אתה מביט לכל הכיוונים ומאתר את הדרך לאחד החדרים. במהירות גבוהה אתה רץ ומגיע לדלת, הכניסה היחידה לחדר שחסומה בלהבות. בפנים אתה רואה את הסטודנטים מושכים את המורה המעולף שלהם למקום בטוח ואת האש לוכדת אותם, כשאתה שומע מאחוריך רעש של קונאי ששנעצץ באש, ואז פיצוץ של כעשרים פתקים מתפוצצים מעיף אותך קדימה. אתה קם ומסתכל לאחור, אש גדולה חוסמת את הדרך שדרכה הגעת לחדר

"נהדר..." אני ממלמל לעצמי ומבין שלא אוכל לעשות את זה בעצמי ואצטרך עזרה ממישהו אחר ויוצא מהאקדמיה ומתחיל לקרוא "ישנם מספר רב של סטודנטים שחייבים עזרה! הם לכודים ואני חייב שמישהו יעזור לי לכבות את האש!" אני קורא ומצביע לכיוון החדר שעולה בלהבות.

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

11. משתמש וותיק מאוד
    מור
    זה הרעיון, אתה בוחר הרבה טכניקות אבל בסופו של דבר אתה לא מסוגל להתקרב למצב של בחירה בכל הטכניקות הטובות.
    את האחרות תלמד במהלך המשחק.
    שלב אחרון- מה אתה עושה בכפר? (יש רשימה בעמוד שלוש של תפקידים שאני נתתי, אתה יכול לבקש תפקיד אחר ואם הוא יתאים תקבל אותו)
    למרות שזה די נוגד את האופי שלי אני בוחר ראש קבוצה.
    כי משימות בכפר זה משעמם ואני רוצה להתקדם.
    מה גם שזאב בודד שונא שמישהו אומר לו פקודות בקבוצה.
    אבל אם הוא המנהיג אז זאב בודד זה בעיה שולית..
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. משתמש מנוסה
    מור
    אין פה שום ניגוד, מנהיג הקבוצה יכול להיות זאב בודד בקלות
    אחרי שהקבוצה הקודמת שלך נהרגה במשימה האחרונה שלך (להגן על אדם שניסה להעביר כלי אומנות שבסוף התגלה שככלי מיחד שנושא בתוכו חומצה, שנשפכה עליהם), אתה מתקדם לכיוון חדר ההוקאגה לקבל משימה חדשה. כשאתה נכנס לחדר אתה רואה את ההוקאגה בוהה באקדמיה דרך החלון, כשעשן רב עולה ממנה. הוא אומר "מור, תמהר להגיע לאקדמיה. מישהו תוקף אותה, ואתה צריך למצוא אותו ולעצור אותו. אבל לפני זה, תעזור לחלץ את הסטודנטים והצונינים שלכודים שם." וממשיך לבהות באקדמיה.

דון
    אתה מחפש בעזרת הביוקאגן דרך יציאה אחרת אבל מגלה להפתעתך, שמישהו לכד אותך בתוך המבנה. אש חוסמת את כל הדרכים של לצאת החוצה, ואת כל הדרכים של אנשים להיכנס פנימה.
    אתה רואה שהסטודנטים בחדר לידך מתחילים להיחנק בגלל העשן, והאש כבר ממש קורה אליהם. אחד מהם, חבר בשבט היוגה מנסה לעקב את האש והעשן בעזרת סיחרור שמימי, אבל הוא לא משיג להם יותר מדי זמן

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה
    לך תמיד יהיו פחות גוטסואים כי לשבט היוגה אין הרבה גוטסואים. אבל אתה לא צריך יותר מהאגרוף העדין בשביל קרב, השאר אלה מתקפות שמחזקות את האגרוף העדין.
    __________________________________________________ _______
    רונץ אומר "מה קורה לך היום? אתה יודע שאנחנו צוות שמתמקד בטאיגוטסו. הנינגוטסואים היחידים אצלנו בשבט הם הגוטסואים של אינו, טכניקות הצללים. צריך לשלוח לחדר ההוא עזרה, ואז לאתר את הגורם לפיצוץ."
    כשנייה אחרי שרונץ מסיים לדבר, שני פיצוצים גדולים נשמעים מתוך האקדמיה
    "יש לי רעיון אנחנו נכנס לשם ואז אני ישתמש בטכניכת סיחרור שמימי כדי לפזר הרבה רוח שתכבה את האש, וכך נוכל לעבור שם מה אתם חושבים?" אני יגיד לחברי הקבוצה שלי.

14. היכל התהילה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 09:30 AM
    דון
    אתה מחפש בעזרת הביוקאגן דרך יציאה אחרת אבל מגלה להפתעתך, שמישהו לכד אותך בתוך המבנה. אש חוסמת את כל הדרכים של לצאת החוצה, ואת כל הדרכים של אנשים להיכנס פנימה.
    אתה רואה שהסטודנטים בחדר לידך מתחילים להיחנק בגלל העשן, והאש כבר ממש קורה אליהם. אחד מהם, חבר בשבט היוגה מנסה לעקב את האש והעשן בעזרת סיחרור שמימי, אבל הוא לא משיג להם יותר מדי זמן
    "הי בחור! אם נרצה לצאת מכאן נצטרך לשתף פעולה!" אני אומר לו
    "יש לך אולי עוד ג'וטסואים מיוחדים שיעזרו לנו? אני לא חושב שאצליח לעזור בעצמי.." אני אומר אך משתמש בטכניקת כפילים כדי לנסות להגן בעזרת על כמה שיותר אנשים.
    "אנחנו חסרי אונים" אני אומר ומבין שרק הילד הוא התקווה שלי

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

15. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 09:30 AM
    מור
    אין פה שום ניגוד, מנהיג הקבוצה יכול להיות זאב בודד בקלות
    אחרי שהקבוצה הקודמת שלך נהרגה במשימה האחרונה שלך (להגן על אדם שניסה להעביר כלי אומנות שבסוף התגלה שככלי מיחד שנושא בתוכו חומצה, שנשפכה עליהם), אתה מתקדם לכיוון חדר ההוקאגה לקבל משימה חדשה. כשאתה נכנס לחדר אתה רואה את ההוקאגה בוהה באקדמיה דרך החלון, כשעשן רב עולה ממנה. הוא אומר "מור, תמהר להגיע לאקדמיה. מישהו תוקף אותה, ואתה צריך למצוא אותו ולעצור אותו. אבל לפני זה, תעזור לחלץ את הסטודנטים והצונינים שלכודים שם." וממשיך לבהות באקדמיה.

ארוץ לאקדמיה בשיא המהירות,
    אסתכל עליה ואראה אם אפשר לחלץ צ'ונינים וסטודנטים.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 4 מתוך 26 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •