Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 26 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 387
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 06:04 AM
    ניצן
    בבקשה תשקיעי קצת יותר בתגובות להבא
    גם אם לא וגם אם כן אני ירוץ לכיוון האקדמיה בשביל לחפש סטודנטים
    אני ישתמש בטכניקת הבהוב גוף בשביך לעבור מהר בין החדרים

And If You Don't Know, Now You Know

2. משתמש מנוסה
    דון
    אתה לא בבאותו חדר עם הילד.
    הילד בצד השני של הדלת, וטכניקת כפילים יוצרת רק כפילים לא מוחשיים, הכי הרבהשהם יכולים זה לבלבל.

מור
    אתה רץ לאקדמיה ואחד הגונינים שם נותן לך מגן מצח שעמדו לחלק לגנינים כדי שתמצא את הדרך המהירה ביותר לחדר הראשי.
    ביחד עם עוד עשרה צונינים אתה רץ עד שאתה מגיע לאולם ענק שבו לכודים כמאה סטודנטים ועשרים צונינים, שניים מהם חסרי הכרה.

רומה
    אינו אומרת "זה יכול לעבוד, אבל אם זה לא יעבוד האש רק תגדל. בואו ננסה!"
    כולכם רצים פנימה ואתה מוביל את הדרך לחדר, וכשאתה נעמד מול הדלת הבוערת אתה משתמש בסיחרור שמימי ומפזר את האש לכל כיוון. אתם עוזרים לסטודנטים ולצונין לצאת החוצה, ואז רונץ אומר "הגיע הזמן לחלק השני של המשימה. צריך למצוא את המקור של ההרס הזה"

ניצן
    תגובה מצויינת
    את רואה את הגנינים שלך עוזרים להביא דלאי מים ולהחליש את האש בעזרתם. את שמחה לראות שהם בסדר ושהם עובדים קשה כדי לעזור ומתחילה להשתגר בין החדרים. את מגיע אל מול דלת בוערת ענקית שחוסמת כניסה לחדר, ואת שומעת רעשים במפנים. אש מתחילה לסגור עליך משני הכיוונים, היבהוב הגוף כבר לא יאפשר לך מעבר דרכה

3. Veni Vidi Vici
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 08:16 AM
    ניצן
    תגובה מצויינת
    את רואה את הגנינים שלך עוזרים להביא דלאי מים ולהחליש את האש בעזרתם. את שמחה לראות שהם בסדר ושהם עובדים קשה כדי לעזור ומתחילה להשתגר בין החדרים. את מגיע אל מול דלת בוערת ענקית שחוסמת כניסה לחדר, ואת שומעת רעשים במפנים. אש מתחילה לסגור עליך משני הכיוונים, היבהוב הגוף כבר לא יאפשר לך מעבר דרכה
    אני יבעט בדלת כדי לפרק אותה (היא בטח נחלשה מהאש) ויחזיר מהר את הרגל (כדי לא להכוות)
    אני ייכנס לבפנים ויחפש את הסטודנטים

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 10:16 AM
    רומה
    אינו אומרת "זה יכול לעבוד, אבל אם זה לא יעבוד האש רק תגדל. בואו ננסה!"
    כולכם רצים פנימה ואתה מוביל את הדרך לחדר, וכשאתה נעמד מול הדלת הבוערת אתה משתמש בסיחרור שמימי ומפזר את האש לכל כיוון. אתם עוזרים לסטודנטים ולצונין לצאת החוצה, ואז רונץ אומר "הגיע הזמן לחלק השני של המשימה. צריך למצוא את המקור של ההרס הזה"
    "הגיע הזמן לביאקוגן" אני אומר ומפעיל שוב את הביאקוגן ומסתכל סביב כדי למצוא את מרכז הפיצוץ והלהבות.

5. משתמש מנוסה
    ניצן
    יש לך גוטסואי סויטון, קל מאוד לכבות בעזרתם אש לא?

רומה
    אתה מביט לכל כיוון, ומופתע לגלות שכל האש נוצרה מצאקרה. פעם קודמת שבדקת האש הייתה אמיתית, משהו השתנה. מה שאתה מוצא זאת נקודה אחת שבה האש ענקית ובנוייה מכמויות עצומות של צאקרה ביחס לשאר הלהבות
    רונץ שואל אותך "רומה מה קרה? אתה נראה מודאג."

6. Veni Vidi Vici
    לא ההייתי בטוחה אם אני ברמה מספיק גבוהה כדי להשתמש בסויטון בלי מים
    עריכה:שכחתי שיש לי את הטכניקה של התפרצות גלי מים
    --------------
    "מה קורה פה?" אני שואלת את עצמי
    אני ישתמש בטכניקת התפרצות גלי המים כדי לכבות את כל האש סביבי
    ואז יהיה עסוקה בדלת
    "מה קורה פה?" אני שואלת את עצמי
    "טוב ננסה שוב" אני יגיד
    "קונוהא סנפו!"

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 10:31 AM

רומה
    אתה מביט לכל כיוון, ומופתע לגלות שכל האש נוצרה מצאקרה. פעם קודמת שבדקת האש הייתה אמיתית, משהו השתנה. מה שאתה מוצא זאת נקודה אחת שבה האש ענקית ובנוייה מכמויות עצומות של צאקרה ביחס לשאר הלהבות
    רונץ שואל אותך "רומה מה קרה? אתה נראה מודאג."
    "נראה שזאת לא תאונה האש עשוייה מצ'אקרה ומצאתי את הנקודה בה האש נמצאת בנוי מכמויות עצומות של צ'אקרה"אני אומר ומצביע לכיוון שבו מרגז האש ומתחיל לרוץ לשם.

8. משתמש מנוסה
    ניצן
    כל התגובה נמחקה לי!!!
    בצורה מפתיע כוח עצום מעיף אותך ואת הדלת לצד השני, ואת רואה שם צונין, שפתח לפחות שלושה שערים, עם הרגל קדימה, עומד שם מתנשף וצועק לך "מהר תעזרי לי להוציא את הגנינים." ואז מביט לצדדים ואומר "לא! האש חזקה מדי גם כאן. אין לנו איך לצאת!"

רומה
    אתה רץ עם כולם דרך המסדרונות, ומהר מאוד אתם מגיעים למקום שבו אש חוסמת את המעבר למרכז השרפה.
    מאחורי האש נראה לך שאתה רואה צללית, אבל אתה משפשף את העיניים שלך והיא נעלמת.
    כשאתה משתמש בביוקאגן אתה לא מוצא שום סימן לדמות

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 10:56 AM
    רומה
    אתה רץ עם כולם דרך המסדרונות, ומהר מאוד אתם מגיעים למקום שבו אש חוסמת את המעבר למרכז השרפה.
    אני ישתמש בטכניכת סיחרור שמימי כדי לפזר את האש ואז אזרוק קונאי מתפוצץ כדי לפוצץ אץ הדלת.

10. Veni Vidi Vici
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 08:56 AM
    ניצן
    כל התגובה נמחקה לי!!!
    בצורה מפתיע כוח עצום מעיף אותך ואת הדלת לצד השני, ואת רואה שם צונין, שפתח לפחות שלושה שערים, עם הרגל קדימה, עומד שם מתנשף וצועק לך "מהר תעזרי לי להוציא את הגנינים." ואז מביט לצדדים ואומר "לא! האש חזקה מדי גם כאן. אין לנו איך לצאת!"

רומה
    "אל תדאג" אני יגיד לו
    "טכניקת התפרצות גלי מים" אני יגיד וינסה לכבות כמה שיותר אש בחדר ולחפש את הסטודנטים

11. משתמש מנוסה
    רומה
    איזו דלת? זו באמצע מסדרון.
    רונץ אומר "האש הזאת הרבה יותר בעייתית מהקודמות" ואינו שולחת את הצללים שלה לפזר את האש, אבל גם זה לא עובד. מונו מגדיל את היד שלו ומנסה למחוץ את האש כדי לכבות אותה, אבל היד שלו פשוט עוברת דרך האש. הוא מחזירה אותו חזרה וצועק "קר!"
    אתה מביט על היד שלו והיא כחולה לגמרי, הוא חטף כביית קור.

ניצן
    את יוצרת עוד ועוד מים, בסוף את נופלת מותשת עם מים בוגובה מטר.
    הש נכבת סוף סוף, וביחד עם הצונין והגנינים את יוצאת מהאקדמיה

12. היכל התהילה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 10:16 AM
    דון
    אתה לא בבאותו חדר עם הילד.
    הילד בצד השני של הדלת, וטכניקת כפילים יוצרת רק כפילים לא מוחשיים, הכי הרבהשהם יכולים זה לבלבל.

אהה
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני אנסה להרוס את הדלת בעזרת כפות ידיי ורגליי.
    "אתה שומע אותי?!" אני שואל אותו בזמן שאני מנסה לבכול כוחי לפרוץ את הדלת.

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

13. Veni Vidi Vici
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 09:17 AM
    רומה
    רונץ אומר "האש הזאת הרבה יותר בעייתית מהקודמות" ואינו שולחת את הצללים שלה לפזר את האש, אבל גם זה לא עובד. מונו מגדיל את היד שלו ומנסה למחוץ את האש כדי לכבות אותה, אבל היד שלו פשוט עוברת דרך האש. הוא מחזירה אותו חזרה וצועק "קר!"

ניצן
    את יוצרת עוד ועוד מים, בסוף את נופלת מותשת עם מים בוגובה מטר.
    הש נכבת סוף סוף, וביחד עם הצונין והגנינים את יוצאת מהאקדמיה
    אני יוציא את הגנינים והסטודנטים למקום בטוח ועם הכח שנשאר לי אני יעשה סיור נוסף לבדיקה אחרונה

14. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 31 2009, 11:17 AM
    רומה

"זה יכול ליהיות 2 דברים או אמאסטרו או שזה ביג'ו מה אתם חושבים שזה??" אני אומר ומנסה ליזרוק קונאי מתפוצץ למרכז האש.

15. משתמש מנוסה
    רומה
    הקונאי נעלם בתוך האש..
    רונץ אומר "אמרטסו? אין עוד שרידים של אוציה. ואין סיכוי שזה ביגו. זה חייב להיות משהו אחר."

רומה
    את מוציא את הסטודנטים משם ואז נופלת על הריצפה, שלושת הגנינים שלך באים לתמוך בך.
    את גמורה מהשימוש האינטנסיבי בהתפרצות גלי מים.

דון
    אתה מכה בכל הכוח בדלת ושובר אותה לרסיסים. הילד מביט בך שמח ואז ממשיך להשתחרר, נותן לכל הילדים זמן לברוח. אחרי שכולם יצאו מהחדר ביחד עם הגונין המעולף הוא יוצא איתך ושואל אותך "אז מה עושים עכשיו?"

עמוד 5 מתוך 26 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •