Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש ספאמר
    <div align="Center"></div>

יש מקום לחמישה עם אופצייה לשישה. לא דרוש ידע מוקדם בביוניקל אם אתם קוראים ת&#39;הודעה שעוסקת בזה.

<div align="center">
    מבוא
    • הודעה ראשונה
    • הקדמה + חוקים
    • טיזרים
      טיזר קצר
      טיזר ארוך

קליפים
    • מפה של האי והחילוק לאזורים
    • הרשמה
      דמויות לבחירה
      טופס הרשמה
    • הודעה שנייה
    • ידע קודם
      אלמנטים
      מטורן
      טואה
      טוראגה
      ראהי
      הערות
    • הודעה שלישית
    • מדריך דמויות
      פיראקה
      מטורן
      לוחמים
    • הודעה רביעית
    • רשומים
    • קרדיטים
    </div>

<div align="Center">הקדמה + חוקים &#092; איך לשחק:
    (חובה לקרוא אם אתם רוצים להרשם)</div>
    הקדמה:
    ניסיון למשחק חדש. תודה.
    טיזרים:
    כתבתי שני טיזרים, כי נמאס לי שאנשים לא קוראים דברים ארוכים. הקצר לקוח מהסיפור הישן שלי שהיה אמור להיות במקום המשחק, וכך גם חלק מהארוך. אתם חייבם לקרוא לפחות את הקצר אם ברצונכם להרשם.
    החילוק לארבע הודעות:
    אם אין לכם ידע קודם בביוניקל , עדיף שתרדו הודעה אחת להודעה של "ידע קודם".
    ההודעה השלישית, של, מדריך דמויות, תתעדכן הרבה, לפי מה שתגלו, כמובן. ההודעה הרביעית שייכת לרשומים,והראשונה היא כמובן ידע כללי.
    בקרב:
    אתם צריכים לשלוח לי אסטרטגיות, או לפחות אסטרטגיה קצרה + מהלך בודד&#092; כמה מהלכים, ולא מהלכים בודדים. (בשביל לקצץ בהודעות סתמיות.)
    דוגמא:
    לא נכון:
    "פיקאצ&#39;ו, מכת ברק"
    נכון:
    "פיקאצ&#39;ו, תנסה להתחמק מהמהלכים הבאים של האויב, וכשהוא מתעייף מהנסיונות לפגוע בך תקוף אותו במכת ברק"
    כמו כן, עליכם לציין אם תשתמשו באותו מהלך שוב אם הוא יעבוד לטובה אם אתם מתכוונים לעשות זאת.
    המשכים:
    חובה לצטט אותי בהמשכים שלכם. אין הנחות בעיניין הזה.
    חוקי הבסיס הברורים מאליו:
    אתם לא קובעים מה הולך. אני השה"מ ם:
    אם לא התקבלתם בתור דמות אחת בגלל שהיא נתפסה ע"י אדם אחר, תוכלו להרשם בתור דמות אחרת.
    שלא כמו ברוב המשחקים בחת"מ כיום, פה אתם לא ממציאים דמות, אלא בוחרים אחת מתוך שש. אין וויכוחים בנושא.
    למרות שיש לכם חופש בחירה, הוא לא מוחלט. אתם לא תוכלו לדוגמא להצתרף לכוחות של הפיראקה או לבגוד בשחקן אחר בזדון. ברור?
    המשחק דורש באופן חד משמעי שיתוף פעולה ועבודת צוות בין השחקנים, ולכן יהיו לא מעט תגובות משותפות, ואם ברצונכם להרשם, אתם חייבים להיות פעילים. אני אשתדל שלא יהיוהרבה שיחות בין השחקנים, כי זה פשוט כמו לבקש ספאם.

הבהרה:
    אני לא המצאתי את הביוניקל, או את העלילה הזה.
    הוא שייך ללגו גרופ.

<div align="Center">טיזר קצר</div>
    האי וויה-נואי תמיד היה אי שליו.
    תושביו, המטורנים, כינו אותו מידי פעם אי גן העדן.
    ואכן, שם זה התאים לאי במיוחד-
    בתחילת סיפורנו.
    תושביו התמימים של האי, אשר לא ידעו מלחמה וגיבורי מלחמה מעולם, שמחו מאוד כאשר שישה רובוטים, שכינו עצמם גיבורי טואה, הגיעו לאי במכלים מוזרים.
    הם קיבלו את פניהם של גיבורי הטואה המתחזים בברכות ומתנות, ורק שישה מטורנים צעירים ונבונים במיוחד, הבינו שיש לתפוס מקום מחסה במהירות האפשרית.
    הם ניסו לשכנע כמה שיותר מטורנים שכנופיית הפיראקה, או כביכול הטואה, הם רק מתחזים שפלים, ואמנם, הם ידעו מראש שאין להם שום סיכוי לשכנע אפילו את עצמם בלי לדעת מדוע באו המתחזים.
    ששת הפיראקה המרושעים,ששמעו על מסכת החיים האגדית שבוויה נואי,השתלטו אל וויה נוי בקלות.
    המטורנים המסכנים של וויה נוי שלא ידעו מלחמה-מהי,הושמדו קליל.רק ששת המטורנים שניבאו פלישה זו,ניצלו משיעבוד הפיראקה האכזריים.
    הכול נראה אבוד.
    -ואומנם,כך לא היה המצב.

<div align="Center">טיזר ארוך</div>
    האי הקטן וויה-נואי הוא אי שליו לגמרי.
    זאת אומרת, הוא תמיד היה אי שליו לגמרי עד שהם הגיעו.
    הם קוראים לעצמם פיראקה (Piraka) משמעות המילה בשפת המטוראן היא גנב , רוצח. זה תיאור מדוייק במיוחד של השישה - רוצחים הם היו מתמיד, והם באו אל וויה-נואי בשביל לגנוב את האוצר הגדול ביותר שאי פעם הוטמן בו - הקאנוהי איגניקה, מסכת החיים.
    הם השתלטו על האי בקלות, משלים את המטוראן לחשוב שהם גיבורי טואה - כאשר המטורנים המסכנים של וויה-נואי, שלא ראו טואה אמיתי מימיהם, כמעט שועבדו מרצונם החופשי. כשהתרמית התגלתה, הכול כבר היה מאוחר מידי.
    - אבל לא לגמרי. שישה מטורנים, שמראש חשדו בששת הנוכלים הערמומיים, הצליחו להמלט ממשטר הטרור של הפיראקה.
    ועכשיו הם היו חמישה.

המטורנית הכחולה, דאלו(Dalu), רצה במדרונות שלפני הגבעות ההרריות שבוויה נואי. היא הייתה מודאגת. היא לא הייתה בנויה לריצה.
    בקרוב תהיה עלולה לטפס, ואם באמת תצטרך לטפס, היא ידעה שאין לה סיכוי במרדף. היא לא הייתה בנויה לטיפוס.
    אבל שום מקום מחסה אחר לא נראה בשטח, והיא נאלצה להמשיך לרוץ.
    החברים של דאלו עובדים בפרך כולם ברגעים אלה ממש, והיא יודעת את זה. התקוות והחלומות שלה התנפצו. השגרה שלה נשברה וסביר להניח שקרה לחברים שלה אותו דבר. המטורנית הקטנה הייתה במצב נפשי נוראי.
    אבל היא לא ראתה כול אפשרות אחרת, והיא התחילה לטפס.
    בראש הגבעה הסלעית השניה שטיפסה עליה ציפתה לדאלו הפתעה. מסוג ההפתעות ההן שהייתן מאוד רוצים לדעת לפני שהן הפתיעו אותכן.
    הפיראקה האדום והחסון שעמד שם התחיל לדבר.
    "נו, נו, נו..." אמר האקאן(Hakann), רובוט הפיראקה האדום, "אל תברחי, מטורנית קטנה." הוא דיבר במתיקות מזויפת ודביקה, והמשיך להתגרות בדאלו: "הרי, אם תברחי מאיתנו, אנחנו הפיראקה עלולים להסיק את המסקנה שאת לא אוהבת אותנו...
    ואת לא רוצה שנסיק את המסקנה הזאת ,נכון?" הוא הוסיף, וקולו נטש את המתיקות הצינית כאילו מעולם לא הייתה ולבש טון מאיים במיוחד.
    העיניים שלו נצצו באדום יותר מכרגיל. דאלו יכלה להשבע שלרגע שראתה גיצים קטנטנים ואדומים יוצאים מהן.
    היא ראתה את כדור הזאמור הירקרק והמבחיל שהאקאן טען למשגר שלו, וכמעט התנפלה על הפיראקה המרושע.
    אבל ההיגיון הכה בה שנית והיא הבינה שצעד כזה יהיה טיפשי. הפיראקה היה לפחות כפול מגובהה, והרבה יותר חזק.
    חברתה הטובה של דאלו, מהיקי, נפגעה מכדור כזה שנורה עליה "בטעות", כאשר הפסיקה לעבוד בהר הגעש וולמה ועמדה למרוד. דאלו ראתה את זה קורה ממחסה בכוך קטן בסלעי ההר. היא ראתה איך עיניה של מהיקי מקבלות גוון חולני של ירוק, ואיך פניה של חברתה מאבדות כל רגש רובוטי. מהיקי חוזרת לעבוד בלי להוציא הגה, כאילו כלום לא קרה.
    רק המחשבה על כדור הזאמור הירוק והדוחה הזה כמעט גרמה לדאלו להקיא.
    "זה לא צריך להיות ככה..." חשבה לה דאלו בשקט, ונתנה לעצמה לשקוע בזכרונות שלה מהזמנים בהם הפיראקה רק הגיעו.

האי של וויה נואי סבל מרעב כבד כאשר הגיעו שישה מכלים מוזרים לחוף שלו. המטורנים התמימים של האי העזו לחשוב שהישועה שלהם הגיעה.
    הם טעו.
    הפיראקה, כשהם מתחזים לטואה, לאחר שבוע של חנופה צרופה, הם העבירו את המטורנים למעמד של בנאים.
    רובם הלכו לבנות את המצודה של הפיראקה. המטורנים שלא בנו את המצודה, נשלחו לקדוח חורי ענק בהר הגעש וולמה, ולאף אחד לא היה מושג למה. אלה שעבדו לאט או שהיה חשש למרד מצדם, היו צריכים "לדבר בפרטיות" עם הפיראקה התורן. זה תמיד עזר.
    גאראן,(Garan) מנהיג המטורנים, אימת את חששותיו ואימתו מוקדם מהאחרים, כששמע שיחה בין שני הפיראקה האקאן ואווק(Avak).
    "כמה זמן אנחנו נמשיך להתחזות לטואה עלובים?" שאל הפיראקה החום בעל הלסת הגדולה, ששמו אווק את עמיתו האדום, "כבר נמאס לי ל"הציל" את ראשי הבטטה האלה כל הזמן." הוא אכן נראה מאוס.
    "לא עוד הרבה, אני מקווה," השיב האקאן לחברו, שראשו בעצם דיי דמה לבטטה, גם הוא עצבני במיוחד. "אבל עדיין, אם נספר להם את האמת, שאנחנו עומדים לגנוב את אוצרם הגדול מכל ולהשמיד את רובם, אני חושב שיש סיכוי דיי גדול שהם -אולי- יתנגדו." הוסיף האקאן כדי להביר את עצמו לעמיתו בעל ראש הבטטה.
    "אז מה? אתה זוכר מה עשינו לטואה הצליל המטומטם הזה ש&#39;התנגד&#39; לנו במשימה הקודמת שלנו."
    "אני חושב שהוא טואה של שקט עכשיו. הוא מת בשקט." הוסיף אווק בניסיון כושל לבדיחה חולנית.
    האקאן לא צחק. גם גאראן לא.

כשמנהיג המטורנים גאראן הפיץ את החדשות לחמישה מחברי הטובים - שהיו אז חופשיים ככל מטורן אחר - הבינו את כוונתם של הפיראקה, הם עמדו לתכנן תוכנית. אבל הפיראקה הכו ראשונים, אורבים לכל מטורן מכל כפר כל אחד אם נשקם האימתני ובנוסף על כך כדורי הזאמור שלהם, שהפכו את המטורנים לעבדים חסרי רצון, מה שהתאים לגמרי לצרכים של הפיראקה.
    אבל המטורנים היו רק שישה.
    ועכשיו, הם היו רק חמישה.

<div align="Center">קליפים:

Piraka
    Inika</div>
    * לא אני הכנתי את הסרטונים וגם לא העלתי אותם. לגו הכינוי אותם, בחורים מיוטיוב העלו אותם. ש קרדיט לשניהם.

<div align="Center">מפה של האי והחילוק לאזורים

</div>
    כדי להכריז על השליטה המוחלטת שלהם על האי, הפיראקה שכתבו את המפה הקיימת, וכיום, האי וויה נואי מחולק לשישה חלקים:
    <div align="Center">
    • קו החוף של ווזוק
    • המדבר של ראידק
    • הר הגעש של האקא
    • המפקדה של אווק
    • הרכס של ט&#39;וק
    • הג&#39;ונגל של זאקטאן
    </div>

<div align="Center">הרשמה

דמויות לבחירה

שם: ג&#39;אלר (Jaller)
    אלמנט: אש (אדום)
    נשק: חרב להבה אנרגטית, משגר זאמור משופר
    מסכה: קאנוהי קאליקס, מסכת הגורל.
    המתמש יכול להגיעו לגבול המוחלט של היכולת הפיזית שלו.

שם: האלי* (Hahli)
    אלמנט: מים(כחולה)
    נשק: צלצל לייזר מתכתי, משגר זאמור משופר
    מסיכה: קאנוהי אלדה, מסכת הבילוש.
    מאפשרת למשתמש לחוש בדברים נסתרים.

*הנקבה היחידה בקבוצה.

שם: מאטורו (Matoro)
    אלמנט: קרח (לבן)
    נשק: חרב קרח אנרגטית, משגר זאמור משופר
    מסיכה: קאנוהי איידן, מסכת הרוח.
    מאפשרת למשתמש לצאת מגופו ולטייל בעולם כרוח.*

*הגוף של המשתמש פגיע בזמן הזה.

שם: קונגו (Kongu)
    אלמנט: אוויר (ירוק)
    נשק: קשת לייזר, משגר זאמור משופר
    מסיכה: קאנוהי סאלטו, מסכת הטלפתיה.
    מאפשרת למשתמש לקרוא את מחשבות או הרגשות של אחרים.*

*וגם להעביר את המחשבות האלה לראשו של אחר.

שם: היוקי (Hewkii)
    אלמנט: אבן (חום)
    נשק: גרזן לייזר, שרשראות טיפוס, משגר זאמור משופר
    מסיכה: קאנוהי סאנוק,מסכת הדיוק.
    מאפשרת למשתמש לפגוע בכל מטרה בלי לפספס.

שם: נופארו (Nuparu)
    אלמנט: אדמה(שחור)
    נשק: מקדח לייזר, להבים גדולים, משגר זאמור משופר
    מסיכה: קאנוהי קאדין,מסכת התעופה.
    מאפשרת לחובש... לעוף.
    </div>

<div align="Center">טופס הרשמה:

</div>בגלל שיש דמויות לבחירה ואין סעיף של רקע, הסינון יעשה בעיקר ע"י הסעיפים המיועדים לכך בטופס, פרוטקציות, ומה שאני יודע על היכולות שלכם כשחקנים. אין מה לעשות.

שם בפורום: בלי להתחכם &#092;:
    השחקן שבחרתי: ...
    תיק: לא לגעת~
    איזה טיזר קראתי: אל תשקרו לי פה, כי זה פשוט לא ישנה &#092;:
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן: 1-10
    משחקים נוספים שאני משחק בהם: קישורים בלבד.
    ידע מוקדם בביוניקל: האם יש לכם ידע מוקדם בביוניקל? (אם לא, רדו להודעה השנייה וקראו אותה&#33;)
    בקשות מיוחדות: טענות, מענות, שאלות, בכיות, מסכנויות, טישו בלהבלה.

קוד:
    שם בפורום&#58;
    השחקן שבחרתי&#58; 
    תיק&#58;
    איזה טיזר קראתי&#58;
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן&#58;
    משחקים נוספים שאני משחק בהם&#58;
    ידע מוקדם בביוניקל&#58;
    בקשות מיוחדות&#58;

2. משתמש ספאמר
    <div align="Center">
    ידע קודם

</div>ההודעה הזאת מיועדת למי שאין לו ידע קודם בביוניקל. יהיו כאן רק המונחים הבסיסיים והחשובים ביותר והם מסודרים לפי חשיבותם. המידע שיופיע פה תורגם מהויקיפדיה האנגלית לביוניקל על ידי.

האלמנטים
    האלמנטים (יסודות) הם גורם מכריע בעולם הביוניקל. המטורנים והטואה מחולקים לפי היסודות שלהם, שהם בעצם גלויים בזכות השיריון שלהם. לכל אלמנט יש צבע שייצג אותו:
    • אש - אדום
    • מים - כחול
    • אוויר - ירוק
    • אדמה - שחור
    • אבן - חום
    • קרח - לבן
    ששת האלמנטים האלו הם האלמנטים המרכזיים במשחק, אבל אל תטעו - יש עוד הרבה יותר אלמנטים, לדוגמא - אור, צל, מתכת, צליל, ועוד.

מטורן
    המטורן הם יצוריים אינטלגנטיים קטנים, מכניים בחלקם ואורגניים בחלקם, או בקיצור - ביומכניים.
    כמו כל היצורים החיים בעולם הביוניקל, השיריון שלהם עשוי מפרוטודרמיס מוצק. הם לובשים מסכות קאנוהיי, אבל חסרות כוח, לא כמו של הטואה או הטוראגה.
    המטורן חיו לרוב בקבוצות שחולקו ע"י האלמנטים שלהם, אם כי המקרים מסויימם ( כמו בוויה נואי) חיו כולם יחד.
    צבעו של השיריון של מטורן ייצג את האלמנט שלוץ למטורנים גם יש טיפה של כוח אלמנטרי, מספיק בלבד בשביל להשפיע על היכולות הפיזיות שלהם. לדוגמא, מטורן שהאלמנט שלו הוא אש יכול לסבול חום טוב יותר ממטורנים משבטים אחרים.
    *רק מטורן משבט המים היו נקבות.

טואה (Toa)
    הטואה הם הגיבורים האורגניים בחלקם ומכניים בחלקם של ביוניקל. כל טואה שלט ביסוד אחד( אם כי היו טואה שונים ששלטו באותו ייסוד), והטואה לבשו מסכות קאנוהיי דגולות, שהיו בעלות כוחות מיוחדים והקנו להם כוחות נוספים.
    הגובה של טואה ממוצע הוא בערך כפול מזה של מטורן, והם הרבה יותר חזקים מהם. השריונות הפרוטודרמיים הקשיחים של הטואה תאמו את הצבע שמייצג את הייסוד שהטואה שולט בו.
    הטואה תמכו בקוד מורל קשה, שמנע מהם להרוג כל יצור אינטיליגנטי שמסוגל לחוש כאב, והדגיש מאוד את החשיבות של שוויון וצדק. טואה שהפר קוד זה היה לבוגד, והוא איבד את התואר שלו כטואה.
    לכל טואה היה ייעוד מסויים שעליו להגשים בחייו ולשמו יוצר, אם כי אין זה קבוע מראש שייעודו יתגשם והוא עלול להכשל במשימתו.
    באופן מסורתי הטואה נעים לרוב בקבוצות של שישה, כאשר כל טואה בקבוצה שולט באלמנט אחר, אם כי ישנם טואה שעובדים לבד אם קבוצתם התפרקה או שחבריה מתו, ואף היו מקרים שטואה עבדו בקבוצות גדולות יותר במקרה הצורך. לרוב, ששת הטואה שנמצאים באותה קבוצה חולקים אותו ייעוד.
    בדרך כלל, טואה היו מטורנים בעברם לפני שהפכו לטואה, אם כי טואה עתיקים יותר ידועים בכך שהם בנויים בצורתם המקורית.
    הטואה לא משתמשים בנשקים שלהם לקרבות פנים אל פנים בלבד, אלא גם כדי לרכז את הכוחות האלמנטריים שלהם. כך, לדוגמא, טואה של קרח יכול להקפיא את אויביו בעזרת החרב שלו.
    טואה שמילא את יעודו הופך לטוראגה.

טוראגה (Turaga)
    טוראגה הם טואה שהגשימו את ייעודים וויתרו על כוחותיהם. הם בערך בגובה של מטורנים רגילים, אם כי לא חלשים יותר. המסכה של טואה משתנה כשהוא הופך לטורגה ונחלשת, אם כי לעומת המטורן, הטורגה יכולי להשתמש בכוח המסכה שלהם. כמו כן, יש להם גם כוח אלמנטרי, שוב, חלקי בלבד.
    טוראגה ידועים בחכמתם ובנסיון שלהם.

ראהי
    ראהי הם החיות ביקום הביוניקל*. כמו המטורן, הם גם ביומכניים ועשויים פרוטודרמיס.
    הראהי חיים בכל מקום בוויה נואי - מהחום הנורא של הר הגעש וולמה עד לקורות המקפיאים של רכס ההרים והחושך המוחלט של מחילות תת קרקעיות.
    *ראהי הוא לא זן, אלא כינוי כללי לכל הראהי. זה כמו להגיד &#39;חיות&#39;.

הערות חשובות:
    - רוב היצורים הטבעיים בעולם הביוניקל הם ביומכניים, מה שאומר שהם מכניים בחלקם ואורגניים בחלקם.
    - הטואה והטורגה הם לא זן נפרד מהמטורן.
    - אם מטורן מאבד את המסכה שלו איכשהו, הוא נחלש מאוד או לחלופין נכנס לקומה, ועלול גם למות.

3. משתמש ספאמר
    <div align="Center">
    מדריך דמויות</div>

פיראקה:

שם: אווק (Avak)
    כינוי: "ההדק"
    אלמנט: אבן (חום)
    נשקים: משגר זאמור, נשק כפול - מכוש &#092; פטיש אוויר
    מיוחד: אווק הוא מומחה נשקים, אבל איום בקרב פנים אל פנים ודיי חסר תועלת כשהוא לא חמוש. לכן הוא מנסה להתרחק מרדיאק, שיכול לכווץ אותם לגושי מתכת בשניות.
    סרטון: לחיץ.

שם: ראידק (Reidak)
    כינוי: "הקליע"
    אלמנט: אדמה (שחור)
    נשק: משגר זאמור, נשק כפול - מסור &#092; מקדחה
    מיוחד: ראידק חושב שאפשר לפטור הכול בעזרת כוח. כמו כן, הוא אובססיבי בקשר לשבירת חפצים - בעיקר הגאג&#39;טים האהובים של אווק.
    "רדידק אוהב לשבור דברים. דברים גדולים, דברים קטנים, דברים חיים..זה באמת לא משנה לו."
    -האחד האפל

שם: ווזוק (Vezok)
    כינוי: "החיה"
    אלמנט: מים (כחול)
    נשק: משגר זאמור, נשק כפול - צלצל &#092; קרס
    מיוחד: ווזוק נחשב לזדוני מבן ששת הפיראקה (ובכזאת קבוצה, זה חתיכת השג). הוא פראנואיד מטורף, והפיראקה היחיד שהוא באמת יכול לסבול את נוכחותו הוא רדיאק, כי הוא חושב שהוא טיפש מידי בשביל תחבולות. הוא שונא את האקאן יותר מכולם.

שם: ט&#39;וק (Thok)
    כינוי: "הנווד"
    אלמנט: קרח (לבן)
    נשק: משגר זאמור, נשק כפול - רובה קרח &#092; מכוש קרח
    מיוחד: ט&#39;וק הוא זאב בודד וגאוותן, אבל לא עיוור למה שקורה סביבו - הוא מודע לעובדה שהפיראקה לא סומכים אחד על השני ומשתמש בה לא מעט.

שם:האקאן (Hakann)
    כינוי: "הביריון"
    אלמנט: אש (אדום)
    נשק: משגר זאמור, נשק כפול - רובה לבה &#092; צבת
    מיוחד: להאקאן יש אגו גדול שנוטה להציק לשאר הפיראקה, ולכן סביר שכשהם יפנו אחד נגד השני לבסוף, הוא יהיה הראשון בקו האש. הוא אובססיבי בקשר לבגידות, וכמו שאר הפיראקה, רק מחכה שזאקטאן ימעד כדי שיוכל להשתלט על מקומו כמנהיג. ווזוק שונא את האקאן יותר מכול.

שם: זאקטאן (Zaktan)
    כינוי: "הנחש"
    אלמנט: אוויר (ירוק)
    נשק: משגר זאמור, נשק כפול - מספרי שלושה להבים &#092; מלקחיים
    מיוחד: זאקטאן הוא פחות או יותר תעלומה. הוא המנהיג של הפיראקה, ומכאן שהוא ללא ספק החזק מביניהם,
    או שהוא יודע משהו שהאחרים לא יודעים.

4. משתמש ספאמר
    רשומים:

*1*

*2*

*3*

*4*

*5*

*6*

קרדיטים:
    • לגו גרופ - בסיס עלילתי, דמויות, קליפים וסרטונים, תמונות.
    • The Bionicle Wiki. מידע בעיקר, זתאמרת הפרופילים לדמויות וההודעה השנייה.
    • האלה שהעלו את הקליפים של לגו ליוטיוב, כי גם להם מגיע D=
    • כל השאר.. אני ם:

הרשמה פתוחה, מעכ--שיו.

5. the bitch is back
    שם בפורום:the cheshire cat
    השחקן שבחרתי: האלי
    תיק:
    איזה טיזר קראתי: את שניהם
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן: 7+
    משחקים נוספים שאני משחק בהם:
    המשחק שלי, pokemon- kanto, pokemon GSC, pokemon~ flame of rage
    ידע מוקדם בביוניקל: מה שכתוב פה ומה שחפרת לי XP
    בקשות מיוחדות: only you
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    שם בפורוםingo
    השחקן שבחרתי:נופארו
    תיק:
    איזה טיזר קראתי:שניהם
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן:7
    משחקים נוספים שאני משחק בהם:

1. http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=18592- The Legend Of Region Darko
    2. http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=19127- King Of Thieves
    3. http://pokemons.co.il/forum/index.ph...c=19036-Zukado - להביס את ג&#39;רוד
    4. http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...0&#entry500126- Pokemon-Journey to the Past
    5. http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...5&#entry499992-Pok&#39;emon - Kanto
    6. http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...0&#entry497848-Pokemon ~ Flame of Rage
    7. http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...0&#entry496547-The Life Of The Poor People
    אלה הפיעילים כרגע..יש עוד מישחקים מוקפאים וכאלה..
    ידע מוקדם בביוניקל:ראיתי סרט וקראתי
    בקשות מיוחדות:משחק טוב מקווה להתקבל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש ספאמר
    אוקיי, שני רשומים זה נחמד..
    אף אחד עדיין לא התקבל. אני מחכה לבדוק אם עוד מישו רוצה ת&#39;דמויות שלקחתם.

8. היכל התהילה
    שם בפורום:איווי האקזוטי
    השחקן שבחרתי: מאטורו
    תיק:
    איזה טיזר קראתי:שניהם
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן:7
    משחקים נוספים שאני משחק בהם:המשחק נארוטו של ניב תכף אני אתן שם
    ידע מוקדם בביוניקל:כול הידע שלי מבוסס על מה שקראתי מפה
    בקשות מיוחדות:...

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

9. משתמש מנוסה
    שם בפורום: Jaller
    השחקן שבחרתי: ג&#39;אלר
    תיק:
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן: לא ודע, קצת קשה לדרג אבל נראה לי ש8
    משחקים נוספים שאני משחק בהם: אני לא משחק פה באף משחק אבל אתה יודע מה הרמה שלי
    ידע מוקדם בביוניקל: יש לי ממש טיפה
    בקשות מיוחדות: הבאת אותי לפורום בשביל להירשם אז אל תעשה שסתם נרשמתי

10. משתמש ספאמר
    קורן, אני מצטער אבל אני מציע לך להחליף דמות. כמו שאמרתי, כבר יש פרוטקציות ומקומות שמורים.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Inuzuka Kiba@Oct 31 2009, 05:42 PM
    קורן, אני מצטער אבל אני מציע לך להחליף דמות. כמו שאמרתי, כבר יש פרוטקציות ומקומות שמורים.
    התכוונתה אלי?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם בפורום: Garfield
    השחקן שבחרתי: קונגו
    תיק:
    איך הייתי מדרג את עצמי בתור שחקן: 7
    משחקים נוספים שאני משחק בהם: Bleach-The End Of The World
    ידע מוקדם בביוניקל: הכל מפה
    בקשות מיוחדות: להתקבל
    חמוף

13. משתמש ספאמר
    Originally posted by Dingo@Oct 31 2009, 05:45 PM
    התכוונתה אלי?
    כן. אתה לא קורן? O.ם
    מצויין, אני רואה שיש עוד קצת היענות, אבל אני מקווה לקצת יותר S:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Inuzuka Kiba@Oct 31 2009, 07:07 PM
    כן. אתה לא קורן? O.ם
    מצויין, אני רואה שיש עוד קצת היענות, אבל אני מקווה לקצת יותר S:
    שמי ירין
    וערכתי לנופארו
    --------

-------

15. משתמש ספאמר
    הקפצה. אין עוד רשומים? &#092;:

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •