Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    הקדמה~
    כ200 שנה אחרי אירועי נארוטו שיפודאן,שבהם נתפסו כל השדים על ידי ארגון האקאטסוקי ותוכנית [color=ghostwhite ]עין הירח הושלמה זאת אומרת שהישתחרר הג'ובי שהוא השד בעל 10 הזנבות,שד זה הוא בעל עין ראנינגאן אדומה שבתוכה יש 10 מסימנים שיש בשארינגן דרגה אחד הינה הפנים של הג'ובי לחצו כאן,האחרי להכל היה כמובן אוצ'יאה מאדרה שמוכר לרובכם כטובי[/color],ועכשיו לזמן של סיפור:
    בזמנים האלה אוצ'יאה מאדרה הישתלב עם [color=ghostwhite ]הג'ובי[/color] והפך לאוצ'יאה ג'ובי השד בעל השארנינגאן מגאנצ'או אולטימטבי~זה בכוונה רשום ככה וזה כבר המצאה שלי כל הקטע הזה~ ששולט בעולם השדים וב2 ארצות בעולם השינובי,ב2 הארצות האחרות שולט נארוטו יאמאטו אוזומקי הרביעי הנכד של הנכד של נאורטו אוזומקי הראשון והיורש של כוחות הקיובי,איך?? מאדרה אוצ'יאה יצר שני קיובים אחד שכלוא במשפחתו של נארוטו ויוצר את קללת היוולדות הזכרים~יאנו בלי בנות~ והעברה מאב לבן,ואחד שבעזרתו הוא [color=ghostwhite ]שחרר את הג'ובי.[/color]
    במשך 50 השנים האחרונות השינובים של ארץ אש הרעם ~זה שילוב של 2 הארצות~ניסו להישטלת על 2 הארצות שנשלטות על ידי אוצ'יאה ג'ובי אך הדבר הוביל למלחמה גדולה בין השדים והשינובים שמשרתים את אוצ'יאה ג'ובי ואת אישתו קונאן השליטה השנייה של עולם השדים, לבין השינובים של ארץ אש הרעם שבשליטטו של נארוטו ימאטו אוזומקי הרביעי הקזאקרגה ה7 של ארץ אש הרעם.

עוד מאט יצא הפרק הראשון מי שמעוניין להופיע לשלוח לי אופי וצד.

2. משתמש מנוסה
    הכל אצלך מתקדם מהר, ויש לך מעט שגיאות כתיב.
    תשתמש בסימני פיסוק ומילים יפות כיאה לפתיחה כי היא מושכת קוראים לקרוא את הסיפור.
    בהצלחה :]
    ד"א, תתמצת יותר את הסיפור או ההקדמה.
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:BLACK\'>בברכה, ים (;</span></span>

<span style=\'color:blACK\'><span style=\'color:BLUE\'>Faceboock</span> ; <span style=\'color:red\'>SHOX</span></span>

3. AllwaysStriveAndProsper
    טוב תודה הקטע שזאת כאילו הפתיחה כאילו ההסבר לא ממש ניסחתי פה תטקסט טוב אבל את שאר הפרקים אני יכתוב ביותר שפה נכונה ופחות שגיאות

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    תקשיב ,אני לא אוהב נארוטו בכלל ,כאילו ממש לא אוהב,צפיתי רק ב20 פרקים בעונה ה-1 שהייתה בערוץ הילדים ,וזהו.
    אני מגיב לסיפור שלך כי אני חושב שלא צריך לפתוח המשך לסדרה בהקשר זה ,זה סתם יהרוס לך ,יש לך דימיון מפותח ,תשתמש בו וצא אל העולם הפתוח ותמציא משהו חדש ,מרענן
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. AllwaysStriveAndProsper
    הפרק הראשון
    אין בו ספרוילרים=]
    ~~~~~
    חבורת ג&#39;ונינים פתאום נכנסת לחדרו של נארוטו יאמאטו הרביעיי ואחד מהם אומר :"השדים שוב תקפו את אחד הכפרים שלנו, מה נעשה אי אפשר ככה, הם מפיצים את האות המקולל, בכל יום יותר ויותר שדים מופיעים ויותר איכרים וילדים חסרי הגנה מסומנים בקללת האות האפל של השדים" הג&#39;ונין מסיים לדבר ונארוטו עונה לו:"תגבירו את ההגנה לכל כפר תשלחו לפחות 10 ג&#39;ונינים ו5 צ&#39;ונינים וביחד איתם תשלחו משלחת אנבו וצוות נינג&#39;ות רפואה שיסירו את קללת האות האפל מהאנשים שעדיין לא סיימו להישתנות לשדים" נארוטו מסיים לדבר ושולח את ידו לכוס שנסדקת בדיוק בשנייה שהוא היתכוון לגעת בה.
    בינתיים באחד הכפרים~"אתה לא תנצח אותי שד מפגר אני יותר חזק מימך,קאגה בונשין נו ג&#39;טסו" אומר אחד הצ&#39;ונינים שנמצאים בשדה בקרב ו4 כפילי צל מופיעים ותוקפים את השד שנראה כמו שלד שמוקף באש כחולה, בזמן שארבעת הכפילים תוקפים תשד הצ&#39;ונין מכין ג&#39;וטסו ראסנגאן הילד מסיים לטעון את הצ&#39;אקרה של הראסנגן ורץ אל השד במהירות ותוקע לו את הראסנגן לעצמות החזה, השד מתחיל להיתפורר והאש שהקיפה אותו נעלמה."חחחחעחעח שד מפגר אף אחד לא מביס את יאמאטו אוזומקי השלישי, ג&#39;ני סיימת תקרב עם השד אני כן בואי נתקדם אל הכפר הבא"
    ~מידע על ג&#39;ני~ג&#39;ני היא נכדתו של הנכד של נג&#39;י היוגה היא מתמחה בטכניקת אגרוף עדין וביאקוגן".
    "רגע אני כבר מחסלת אותו, זה הסוף שלך" עונה לו ג&#39;ני ותוקפת את השד שמולה בטכניקת סיחרור שמימי שמפרקת את השד לאפר ג&#39;ני מתקדמת אל יאמאטו ופתאום היא צורחת :"יאמאטו תיזהר כדור אש ענקי מתקדם אלייך הוא בא מצד ימין" ...
    המשך יבוא...

מה אתם אומרים

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    פרק טוב&#33; מאוד אהבתי&#33;
    חבל שקצר כל כך..
    ויש קצת שגיאות כתיב.. פעם הבאה תימנע מזה..
    הסוף די תקוע וקצת מותח לדעתי..
    סה"כ סיפור מאוד נחמד&#33; P:
    חמוף

7. AllwaysStriveAndProsper
    תודה אתה יכול אולי להגיד מה לשפר בכתיבה עצמה + עשיתי שיכתוב קל לפרק

8. AllwaysStriveAndProsper
    פרק 2
    יאמאטו מסתכל ימינה וקולט כדור אש ענק שעומד לפגוע בו,יאמאטו ישר קופץ הצידה ואז הוא קופץ לגובהה כדי לראות מי תקף אותו יאמאטו מסתכל לכיוון ממנו הגיעה כדור האש והוא לא מאמין למראה עיניו אוצ&#39;יאה ג&#39;ובי בכבודו ובעצמו לפחות ככה זה נראה,הג&#39;ובי צועק אל יאמאטו :"היורש של נארוטו הרביעי או כמה נחמד יהיה להרוג אותך ואז להחזיר את עוצמת הקיובי אליי מוחעחעחעח,אמאסטרו ג&#39;וטסו" מסיים לאמר הג&#39;ובי ויוצר מסביב ליאמאטו כלא אמאסטרו,"מה תעשה עכשוי יאמאטו אם תיגע באש תמות ושבוע בלי אוכל ומים אתה גם תמות חחחחעחחחע" אומר הג&#39;ובי ונעלם מהמקום ,ג&#39;ני רצה ומגיע אל יאמאטו ומגיעה קרוב למעגל האמאסטרו שמקיף את יאמאטו ואומרת:"יאמאטו מה נעשה אני לא ישאיר אותך כאן" יאמאטו עונה לה:"אני לא יודע, ממה שאבי סיפר לי מה שהג&#39;ובי אמר על האמאסטרו נכון, אני כניראה ימות כאן או שלא קאגה בונשין נו ג&#39;וטסו" יאמאטו עושה כמה תנועות ידיים ומופיעים בעיגול שני כפילים, יאמאטו מושיט את ידו אליהם והם יוצרים עלייה ראסנגן גדול במיוחד,אחרי כ5 דקות של הכנת הראסנגן 2 הכפילים נעלמים ויאמאטו תוקף את האדמה תחתיו בראסנגן תוך כדי קפיצה למעלה וקבלת תנופה מהראסנגן.האם יצליח יאמאטו לעבור ,מה יקרה הכל בפרק הבאה...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •