תודה על ההקדשה.
מזל"ט
מזל טוב!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מזל טווווואוב אחי(:
תודה רבה על ההקדשה עדכמהשבאלךK![]()
אין עליך שון תודה רבה חחחחח אני סופסוף ראשון! סליחה שלקח לי הרבה זמן לענות המחשב שלי היתקלקל(כבר אמרתי את זה באייסי)Originally posted by @Shon@@Nov 1 2009, 11:24 PM
חשבתי להקדיש מחר בבוקר אבל בסוף החלטתי לסיים עם זה עכשיו חחח
טוב אז נתחיל:
שלושת הגדולים:
שגיא- כי גם לך מגיע מקום ראשון סוף סוף חחח ואתה גם אחד החברים הכי
אז מזל טוב ענק ממני,שתיזקה ל-4K ויותר(אני עוד יעקוף אותך חחח)
הנה כמה בלונים:
Q-זה סוואמפרט המושלם חחחח
Q-זה לילד מייפל
Q-זה שנישאר חברים
Q-וזה להקדשה 4K
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
חחחח תודה (:
היה לי טיול שנתי לפני יויים ולא הייתי פעיל וגם 2 מבחנים חשובים אז לא יצא לי להיות כאן הרבה ^_^
מזל טוב QQQ
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:BLACK\'>בברכה, ים (;</span></span>
<span style=\'color:blACK\'><span style=\'color:BLUE\'>Faceboock</span> ; <span style=\'color:red\'>SHOX</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)