מה הפוקימון הראשון שלי-אבסול??Originally posted by Sanji@Nov 6 2009, 10:16 AM
מצטער על הדאבל,אבל עדכנתי הכל.
אני נותן התחלה.
התחלה~
אתם שטים בספינה מקאנטו , ומחכים בקוצר רוח להגיע.
לפתע אתם מרגישים רוח קרירה ומרגיעה.
אתם מסתכלים למעלה ורואים.....ארטיקונו!
אתם משתוקקים למראה המדהים שלו,ורוצים להלחם נגדו אך כמעט כולכם מאמנים מתחילים , ואינכם יכולים לעשות כלום.
לפתע , אתם רואים מישהו שמנסה להלחם מול ארטיקונו.
~
![]()
![]()
"סטארפטור!אס אווירי!,טורטרה עליי תאר!,אלקיד אתה תשתמש במכת ברק!"צועק המאמן לפוקימונים שלו.לפתע אתם מזהים שזה פול,אחד היריבים החזקים של אש קאטצם.ארטיקונו נפגע חזק , אך הוא לא מוותר. הוא משתמש ברוח מקפיאה ומקפיא את הפוקימונים של פול.ארטיקונו עף במהירות למעלה ונעלם.
אתם עצובים ולא מאמינים במה שראיתם. נראה שרק מאמנים בודדים הספיקו להכניס את המידע עליו לפוקידע.
אחרי מספר דקות אתם מגיעים למחוז סאנטו,לעיר פאלס!.אתם מגיעים לביתכם,המשפחה שלכם כבר נמצאים במחוז ואתם שמחים לגלות שהם כבר מצאו בית.אתם נכנסים ושמחים לראות את המשפחה שלכם.מישהו מהמשפחה שלהם ניגש אליכם ומביא לכם ציוד לדרך.אתם יוצאים לכיוון המעבדה ומקבלים את הפוקימון הראשון שלכם , 5 פוקדורים , מפה , פוקינאב ופוקידע. אתם יוצאים מהמעבדה נרגשים,ופה אתם מתחילים את המסע שלכם.
~~~~~~~~~~
אני מוציא את הפוקימון שקיבלתי מהפוכדור ואומר לו:"____ מהיום אני המאמן שלך ואני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד,בוא נחפש פוקימון לראות את הכוח שלך??"בזמן שאני מסתכל סביב לראות אם יש פוקימונים בסביבה.