Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1365
  1. מנהל החודש
    מתן~

לארביטר מנסה לקפוץ אל מאחורי הסלע אבל טורצי'ק פוגע בו עם גחלת והוא נתקע בסלע.הוא לא מצליח לזוז כי הוא מרוח על הסלע,לבסוף הסלע מתפוצץ מרוב העוצמה של הגחלת ונראה שלארביטר נפצע,ולא מעט. הוא עומד להתעלף,אבל גם מצבו של טורציק לא כזה טוב.
    .

ארווין~

אייפום כל כך עייף וחלש שהוא בקושי מצליח לזוז.
    גליגר נראה באותו המצב אבל בסופו של דבר הוא מצליח ללכת.
    "יפה גליגר,תתקרב אליו לאט לאט ותשתמש בכנף ברזל!" אמר המאמן ההוא.
    גליגר מתחיל ללכת לאט ולאט ומגיע לאייפום.
    "עכשיו!" אמר המאמן וגליגר השתמש במתקפה אבל שנייה לפניי שפגע באייפום הוא התעלף,כנראה שזה מהקללה שטארטוויג עשה לו. גליגר שוכב על אייפום אבל עדיין אייפום לא התעלף.
    "קרב יפה,למדתי המון" אמר המאמן ההוא אחרי שהחזיר גם את גליגר.

דודי~
    אלקיד כבר קפוא,סניזל שורט את הקרח ללא הפסקה עד שהוא מצליח להגיע לאלקיד,אבל אלקיד היה טעון בחשמל ברגע הזה וברגע שסניזל פגע בו הוא התחשמל. סניזל נפצע בידו ובנתיים אלקיד השתחרר מההקפאה והשתמש במכת ברק,הוא פגע בסניזל בעוצמה ושוב קפא. בנתיים סוויפר וזאנגוס ממשיכים להלחם,ובסופו של דבר הם מתעלפים שניהם.

תמיר~

טארטוויג משתמש בעלי תאר,מאדקיפ משתמש באקדחי מים,הוא גם מהיר מאוד והוא מצליח לפגוע בכל עלה ועלה שטארטוויג יורה עליו,אך לבסוף הוא מחמיץ אחד ונפגע ואז כל שאר עלי התאר פוגעים בו. הוא מתאושש מהר אפילו שנפצע המון אבל אז נפגע משאיבה ומאבד המון חיים. נראה שהמצב של מאדקיפ לא ממש טוב,לאומת טארטוויג שמצבו מעולה. בנתיים גרולייט והארקרוס עדיין נלחמים ונראה שגרולייט מוביל.

רומה~
    "יש לי אחות קטנה בת 11,אני אחכה שהיא תגדל לפחות לגיל 14" היא אומרת.

עומר~
    אודיש עוצר עם הספיגה ומנסה להשתמש בזה שוב,אקנס מנצל את המצב וקופץ על אודיש. הוא חונק אותו ולא עוזב.פוליוואג משתמש בסתירות כפולות ואז בריקוד גשם,ריקוד הגשם גורם למאצופ להתעורר אבל אז פוליוואג משתמש באקדח מים חזק שפוגע במאצופ חזק ואפילו לא נותן לו להצליח לקום,הוא כבר נופל שוב על הרצפה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Dec 11 2009, 03:05 PM

עומר~
    אודיש עוצר עם הספיגה ומנסה להשתמש בזה שוב,אקנס מנצל את המצב וקופץ על אודיש. הוא חונק אותו ולא עוזב.פוליוואג משתמש בסתירות כפולות ואז בריקוד גשם,ריקוד הגשם גורם למאצופ להתעורר אבל אז פוליוואג משתמש באקדח מים חזק שפוגע במאצופ חזק ואפילו לא נותן לו להצליח לקום,הוא כבר נופל שוב על הרצפה.
    "אודיש אבקת שינה על אקנס ואז ספיגה! פולי אקדח מים בכל הכוח ואז שוב סתירה כפולה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    מתן~

לארביטר מנסה לקפוץ אל מאחורי הסלע אבל טורצי'ק פוגע בו עם גחלת והוא נתקע בסלע.הוא לא מצליח לזוז כי הוא מרוח על הסלע,לבסוף הסלע מתפוצץ מרוב העוצמה של הגחלת ונראה שלארביטר נפצע,ולא מעט. הוא עומד להתעלף,אבל גם מצבו של טורציק לא כזה טוב.
    .

להזכירך זה חצי מהנזק <_<
    ------------------
    "לרויטר תחזור"אני אומר ומוציא טוגפי.
    "טוגפי דחיפה. גמור אותו&#33;" אני אומר.
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

4. משתמש מנוסה
    דודי~
    אלקיד כבר קפוא,סניזל שורט את הקרח ללא הפסקה עד שהוא מצליח להגיע לאלקיד,אבל אלקיד היה טעון בחשמל ברגע הזה וברגע שסניזל פגע בו הוא התחשמל. סניזל נפצע בידו ובנתיים אלקיד השתחרר מההקפאה והשתמש במכת ברק,הוא פגע בסניזל בעוצמה ושוב קפא. בנתיים סוויפר וזאנגוס ממשיכים להלחם,ובסופו של דבר הם מתעלפים שניהם.
    " חזור זיזגונס &#33;, עכשיו סניזל צור בעזרת רוח קרה קרחונים ואז תקוף את אלקיד &#33; "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה~
    "יש לי אחות קטנה בת 11,אני אחכה שהיא תגדל לפחות לגיל 14" היא אומרת.

"אווי זה הרבה זמן 3 שנים תצטרכי ליהיות תקועה כאן במקום לעשות את מה שאת באמת רוצה לעשות ולהיות הלוואי ויכולתי לעזור לך איך שהוא ואז תוכלי לעזוב את המקום הזה ולהגשים את רצונך" אני אומר בדרמתיות <עם מוזיקה ברקע XD>

6. מנהל החודש
    מתן~

אתה מתכוון לגחלת?ומספיק להחליף פוקימונים כל קרב לפני שהם מתעלפים,תגיד תודה שאני נחמד ואני לא עושה שגם הוא יחליף לאיזה אלקטוויר XD
    ~~
    הוא מבין שאין לו סיכוי כי אין לו פוקדורים אז הוא מכניס את טורצי&#39;ק לפוקדור וטס משם.

רומה~

"חח נכון,אבל אני תמיד יכולה לקחת חופשה של חצי שנה ולתת לבת דודתי להיות פה,חוץ מזה אני אוהבת את העבודה אני פשוט מעדיפה עבודה אחרת" היא אומרת.
    "טוב, הגיעו עוד לקוחות ועליי לטפל בהם,עדיף שתצא למסע שלך לא?" היא אומרת וגם שואלת והולכת לטפל בלקוחות האחרים.

דודי~
    סניזל מקפיא סלעים קטנים שהיו באיזור ובעזרת הרוח עם עפים והם נהיים קרחונים,הם פוגעים באלקיד שהרגע יצא ממצב ההקפאה,הוא נפגע מכל הקרחונים בעוצמה ומתעלף.
    "קרב יפה" אמר המאמן ההוא והלך,אחרי שהכניס את הפוקימונים שלו.
    ~~
    תזכיר לי,אתה על הספינה בדרך למובידול?או שאתה עדיין בדולראין?

עומר~

אודיש ממשיך עם עוד ספיגה,ובין הספיגות עובר זמן ואקנס מנצל אותו,הוא קופץ על אודיש וחונק אותו ללא הפסקה.אודיש לא מצליח להשתחרר.בנתים פוליוואג ממשיך עם הסתירות הכפולות ופוגע במאצופ, הוא משתמש בריקוד גשם וכנראה שזה מעיר את מאצ&#39;ופ. אבל מאצופ עוד לא מצליח לקום וכבר נפגע מאקדח מים המים העוצמתי של פוליוואג.

[

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Sanji@Dec 11 2009, 05:00 PM

רומה~

"חח נכון,אבל אני תמיד יכולה לקחת חופשה של חצי שנה ולתת לבת דודתי להיות פה,חוץ מזה אני אוהבת את העבודה אני פשוט מעדיפה עבודה אחרת" היא אומרת.
    "טוב, הגיעו עוד לקוחות ועליי לטפל בהם,עדיף שתצא למסע שלך לא?" היא אומרת וגם שואלת והולכת לטפל בלקוחות האחרים.

"טוב רק דבר האחרון, שתדעי אני תמיד יחשוב עלייך=]" אני אומר לה נותן לה נשיקה ויוצא לדרכי ..

8. משתמש מנוסה
    תמיר~

טארטוויג משתמש בעלי תאר,מאדקיפ משתמש באקדחי מים,הוא גם מהיר מאוד והוא מצליח לפגוע בכל עלה ועלה שטארטוויג יורה עליו,אך לבסוף הוא מחמיץ אחד ונפגע ואז כל שאר עלי התאר פוגעים בו. הוא מתאושש מהר אפילו שנפצע המון אבל אז נפגע משאיבה ומאבד המון חיים. נראה שהמצב של מאדקיפ לא ממש טוב,לאומת טארטוויג שמצבו מעולה. בנתיים גרולייט והארקרוס עדיין נלחמים ונראה שגרולייט מוביל.
    "בסדר טורטוויג רץ במהירות אל עבר מדקיפ, התחמק מההתקפות שלו, ועם העלה על ראשך העף אותו לאוויר היישר אל עבר גרואולייט&#33;" אני קורא לעברו של טורטוויג.

9. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Dec 11 2009, 05:00 PM

עומר~

אודיש ממשיך עם עוד ספיגה,ובין הספיגות עובר זמן ואקנס מנצל אותו,הוא קופץ על אודיש וחונק אותו ללא הפסקה.אודיש לא מצליח להשתחרר.בנתים פוליוואג ממשיך עם הסתירות הכפולות ופוגע במאצופ, הוא משתמש בריקוד גשם וכנראה שזה מעיר את מאצ&#39;ופ. אבל מאצופ עוד לא מצליח לקום וכבר נפגע מאקדח מים המים העוצמתי של פוליוואג.

[
    כבר הגבתי על זה Oם

"אודיש אבקת שינה על אקנס ואז ספיגה&#33; פולי אקדח מים בכל הכוח ואז שוב סתירה כפולה&#33;"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Dec 11 2009, 01:00 PM

יוסי~
    אתה ניגש למאמן הזה~
    "בשמחה" הוא אומר אחרי שהזמנת אותו לקרב.
    "פוצינאייה צא&#33;" הוא אומר ומוציא פוצ&#39;ינאייה ~

&#39;&#39;צא עכשיו, פיצ&#39;ו&#33;
    תשתמש במכת ברק ואז ברעם&#33;&#39;&#39; אומר.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין~

אייפום כל כך עייף וחלש שהוא בקושי מצליח לזוז.
    גליגר נראה באותו המצב אבל בסופו של דבר הוא מצליח ללכת.
    "יפה גליגר,תתקרב אליו לאט לאט ותשתמש בכנף ברזל&#33;" אמר המאמן ההוא.
    גליגר מתחיל ללכת לאט ולאט ומגיע לאייפום.
    "עכשיו&#33;" אמר המאמן וגליגר השתמש במתקפה אבל שנייה לפניי שפגע באייפום הוא התעלף,כנראה שזה מהקללה שטארטוויג עשה לו. גליגר שוכב על אייפום אבל עדיין אייפום לא התעלף.
    "קרב יפה,למדתי המון" אמר המאמן ההוא אחרי שהחזיר גם את גליגר.

"תודה&#33; גם אתה לא היית רע "
    "תגיד אתה מגיע למובידול?" שאלתי אותו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

12. מנהל החודש
    תמיר~

טארטוויג הצליח&#33;,גרולייט משתמש בגחלת ופוגע בטעות במאדקיפ.מאדקיפ מתעלף ,הארקרוס מנצל את המצב ומשתמש בראשו כדי להעיף את גרולייט לאחור. גרולייט נפגע ומיד אחרי זה משחרר גחלת שפוגעת בהארקרוס מטווח אפס,הארקרוס התעלף גם הוא.
    נראה שהכל תלוי בטארטוויג עכשיו.
    "כל הכבוד תומאס תמשיך כך&#33;"מעודדים אותך לין טרייסי ובירץ&#39;.

עומר~

סליחה XD
    ~~~~
    אודיש מנסה להשתמש באבקת שינה אבל אקנס חונק אותו חזק יותר והוא לא מצליח לעשות כלום.
    "אקנס נשיכה&#33;" אמר המאמן ההוא.
    פוליוואג משתמש באקדח מים ושוב פוגע במאצופ.
    מאצ&#39;ופ פצוע ממש , ופוליוואג עדיין מרגיש את הפגיעה הקטלנית של שבירת האבנים.
    "מאצ&#39;ופ אתה יכול&#33;,שבירת אבנים" אמר המאמן של המצ&#39;ופ.
    מאצ&#39;ופ משתמש בשבירת אבנים ,ומתנגש עם הסתירות הכפולות של פוליוואג,אך שבירת הלבנים חזקה יותר ופוליוואג נפגע.אבל כנראה שהסתירות הכפולות הצליחו להוריד חלק מהעוצמה של המתקפה.

רומה~

רק שתדע אתה בן 11 והיא בת 15 וחצי XD
    ואתה בדולראין עכשיו?או שאתה כבר הגעת למובידול?
    ~~
    אתה יוצא מהמרכז וקולט חבורת סטארלי בשמיים.

יוסי~
    פוצינאייה נפגע קשה ממכת הברק ,הוא משתמש בהתקפה מהירה ופוגע בפיצ&#39;ו אך מיד הוא מתחשמל ועכשיו הוא במצב מחושמל.הרעם של פיצ&#39;ו פוגע בו אבל לא משנה כלום כי הוא כבר במצב מחושמל.
    "פוצינאייה דחיפה&#33;"אמר המאמן של הפוצינאייה.

ארווין~

"בדיוק קניתי כרטיס וחיכתי עד שאני אוכל לצאת , ההפלגה אמורה להתחיל בידיוקקקק...."
    "בעוד 5 דקות ההפלגה תצא לדרך,נא להכנס לספינה ולא לצאת ממנה" נשמע קול במערכת הרמקולים.
    "עוד חמש דקות" הוא אומר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Dec 11 2009, 08:37 PM

עומר~

סליחה XD
    ~~~~
    אודיש מנסה להשתמש באבקת שינה אבל אקנס חונק אותו חזק יותר והוא לא מצליח לעשות כלום.
    "אקנס נשיכה&#33;" אמר המאמן ההוא.
    פוליוואג משתמש באקדח מים ושוב פוגע במאצופ.
    מאצ&#39;ופ פצוע ממש , ופוליוואג עדיין מרגיש את הפגיעה הקטלנית של שבירת האבנים.
    "מאצ&#39;ופ אתה יכול&#33;,שבירת אבנים" אמר המאמן של המצ&#39;ופ.
    מאצ&#39;ופ משתמש בשבירת אבנים ,ומתנגש עם הסתירות הכפולות של פוליוואג,אך שבירת הלבנים חזקה יותר ופוליוואג נפגע.אבל כנראה שהסתירות הכפולות הצליחו להוריד חלק מהעוצמה של המתקפה.

[/SIZE]
    "פוליוואג אקדח מים&#33; אודיש תישתמש בריח מתוק ואז תשלח אבקת שינה על אקנס ואז ספיגה&#33;"
    גיל! 3>

14. מנהל החודש
    Originally posted by Omeriko@Dec 11 2009, 08:38 PM
    "פוליוואג אקדח מים&#33; אודיש תישתמש בריח מתוק ואז תשלח אבקת שינה על אקנס ואז ספיגה&#33;"
    פוליוואג מנסה להשתמש באקדח מים ומחמיץ את מאצ&#39;ופ. מאצ&#39;ופ פוגע בפוליוואג עם סתירה כפולה.
    אודיש משתמש בריח מתוק ואקנס מפסיק לחנוק אותו. אבל הוא בקושי מצליח לזוז ,הוא מתנשף ללא הפסקה ואז נפגע מנשיכה קטלנית של אקנס.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

15. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Sanji@Dec 11 2009, 08:37 PM

רומה~

רק שתדע אתה בן 11 והיא בת 15 וחצי XD
    ואתה בדולראין עכשיו?או שאתה כבר הגעת למובידול?
    ~~
    אתה יוצא מהמרכז וקולט חבורת סטארלי בשמיים.

טוב באמת שנזכרת לאמר לי :angry: אני רוצה ליהיות בן 16 מה זה החרטה הזאת..11 עלק מה משעמם לי בחיים שאני ישחק תפקיד של ילד בן 11? -_-
    ואני בדולראין
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ימשיך ללכת..

עמוד 38 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •