Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 91 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1365
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 6 2009, 10:16 AM
    מצטער על הדאבל,אבל עדכנתי הכל.
    אני נותן התחלה.

התחלה~
    אתם שטים בספינה מקאנטו , ומחכים בקוצר רוח להגיע.
    לפתע אתם מרגישים רוח קרירה ומרגיעה.
    אתם מסתכלים למעלה ורואים.....ארטיקונו!

אתם משתוקקים למראה המדהים שלו,ורוצים להלחם נגדו אך כמעט כולכם מאמנים מתחילים , ואינכם יכולים לעשות כלום.
    לפתע , אתם רואים מישהו שמנסה להלחם מול ארטיקונו.
    ~

"סטארפטור!אס אווירי!,טורטרה עליי תאר!,אלקיד אתה תשתמש במכת ברק!"צועק המאמן לפוקימונים שלו.לפתע אתם מזהים שזה פול,אחד היריבים החזקים של אש קאטצם.ארטיקונו נפגע חזק , אך הוא לא מוותר. הוא משתמש ברוח מקפיאה ומקפיא את הפוקימונים של פול.ארטיקונו עף במהירות למעלה ונעלם.
    אתם עצובים ולא מאמינים במה שראיתם. נראה שרק מאמנים בודדים הספיקו להכניס את המידע עליו לפוקידע.
    אחרי מספר דקות אתם מגיעים למחוז סאנטו,לעיר פאלס!.אתם מגיעים לביתכם,המשפחה שלכם כבר נמצאים במחוז ואתם שמחים לגלות שהם כבר מצאו בית.אתם נכנסים ושמחים לראות את המשפחה שלכם.מישהו מהמשפחה שלהם ניגש אליכם ומביא לכם ציוד לדרך.אתם יוצאים לכיוון המעבדה ומקבלים את הפוקימון הראשון שלכם , 5 פוקדורים , מפה , פוקינאב ופוקידע. אתם יוצאים מהמעבדה נרגשים,ופה אתם מתחילים את המסע שלכם.
    שמת לב שביקשתי סינדקוויל? אבל לא משנה ____(שלחתכי תשם) יותר טוב!
    ------
    אני מוציא את הפוקימון שלי ואומר "שלום לך, אני מייק!" ומחבק אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. מנהל החודש
    דודי;
    סניזל לא מתייחס. הוא מטייל לו,אבל כך גם מתחמק מהמתקפה של גיבל.
    "בוא ננצל את זה גיבל&#33;" אומר ג&#39;ימי.
    "גיבל דחיפה עכשיו&#33;" הוא אומר.

לורן;

באגון יוצא,הוא פוגע בהוט-הוט והוט הוט נופל.הוא עומד ולא משיב.נראה שהוא לא רוצה מלחמה.

עומר;

מילטאנק פוגעת באחד עם רקיעה,ומשתמשת צרחה.נראה שהצרחה פגעה רק בשלושה האחרים.הם נראים מבולבלים קצת ולא תוקפים.הארבעה האחרים עפים במהירות לכיוון של מילטאנק.

ירין;
    גרולייט מחייך. הוא קופץ עלייך,ויורד.
    לפתע הוא לא זז. נראה כי הוא מבחין במשהו. אתה מתבוננן בזה אבל העצים הגבוהים באזור מסתירים את זה.

שקד;

אלקיד משתמש בעוד מכת ברק,ספינראק מתחמק ומשתמש בעקיצת רעל.הוא פגע באלקיד. הוא מנסה להשתמש בעקיצת רעל שוב.

ארווין;

תצטט רק את ההמשכים שלך.
    ~~~
    טרטוויג משתמש בדחיפה ופוגע בהאונדר. האונדר משתמש בלהביור.
    "האונדר היכן אתה&#33;"נשמע קול מוזר.
    נראה שמישהו מחפש את ההאונדר שלו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 6 2009, 05:50 PM

ירין;
    גרולייט מחייך. הוא קופץ עלייך,ויורד.
    לפתע הוא לא זז. נראה כי הוא מבחין במשהו. אתה מתבוננן בזה אבל העצים הגבוהים באזור מסתירים את זה.

לדעתי תגדיל תכתב ותעשה צבעים שונים..
    ---
    "מה זה?" אני שואל אותו ומתקרב לשם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    דודי;
    סניזל לא מתייחס. הוא מטייל לו,אבל כך גם מתחמק מהמתקפה של גיבל.
    "בוא ננצל את זה גיבל&#33;" אומר ג&#39;ימי.
    "גיבל דחיפה עכשיו&#33;" הוא אומר.
    " סניזל תקשיב ,
    אני המאמן שלך , אני אוהב אותך , אתה הפוקימון הראשון שלי &#33; ואתה הכי חשוב לי בעולם .
    עכשיו בוא ניראה לו מזה &#33; , התקפה מהירה ושריטה &#33; "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 6 2009, 11:56 AM
    תמיר;
    "טרט..וויג&#33;" הוא אומר בחיוך,וקופץ עלייך.
    לפתע אתה קולט מאצ&#39;מפ שובר סלעים.
    אתה מתקרב ורואה מאמן שמאמן את המצאמפ שלו.

"מאצמפ,שבירת סלע&#33;"הוא אומר. מאצמפ משתמש במתקפה בעוצמה לפי מה שאתה רואה.אך לפתע משהו קורה לו בדיוק.הוא מחמיץ ופוגע באדמה.הוא משאיר סימן בצורת אגרוף, הוא יצר בור .הבור ממש עמוק.
    נראה שהמצאמפ הזה ממש עקום וחסר דיוק.המאמן ממשיך לעודד אותו ומצאצמפ מנסה שוב ושוב,אך בכישלון.
    "סליחה שאני מפריע לך, אבל מה הבעיה שלו? אני רואה שההתקפה חזקה מאוד, אבל הוא לא ממוקד. אולי טארטוויג שלי יכול לעזור לו?" אני שואל אותו.

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין;

תצטט רק את ההמשכים שלך.
    ~~~
    טרטוויג משתמש בדחיפה ופוגע בהאונדר. האונדר משתמש בלהביור.
    "האונדר היכן אתה&#33;"נשמע קול מוזר.
    נראה שמישהו מחפש את ההאונדר שלו.
    "טרטוייג התחמק " אמרתי .
    "טרטוויג שמעת את זה?" פניתי אל טרטוויג
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. the bitch is back

עומר;

מילטאנק פוגעת באחד עם רקיעה,ומשתמשת צרחה.נראה שהצרחה פגעה רק בשלושה האחרים.הם נראים מבולבלים קצת ולא תוקפים.הארבעה האחרים עפים במהירות לכיוון של מילטאנק.

"מילקטנק תשתמשי ברקיעה על ראשו של הפידג&#39;ים ותרסקי אותו באדמה ואז תזנקי על שאר הפידג&#39;ים ותרסקי אותם על הריצפה בעזרת המשקל שלך&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל החודש
    דודי;

נראה שסניזל לקח את זה ללב.הוא משתמש במתקפות שאמרת ופוגע בגיבל.גיבל נופל אך מתאושש מהר מאוד."גיבל דחיפה עכשיו&#33;" אמר ג&#39;ימי לגיבל.

תמיר;

"תודה,אולי באמת תוכל לעזור" אומר המאמן.
    "תגיד לטרטויג שלך להשתמש בעלי תאר ומאצמפ יפגע בהם עם היידים" הוא אומר לך.

עומר;

מילטאנק שוב מצליחה.אך הפידג&#39;ים האחרים מתעוששים ותוקפים אותה.כל ארבעת הפידג&#39;ים השתמשו בדחיפה ופגעו במילטאנק.נראה שאחד מהם עומד לבצע מתקפת סופה.כנראה שהוא היחיד שיודע אותה.הוא מצליח לבצע את הסופה אך עקומה,והיא פוגעת בשאר חבריו.הוא נשאר לבדו.

ירין;

אתה מתקרב אך עדיין לא רואה.כנראה הפוקימון הזה ממש קטן.
    גרולייט משתמש בגחלת,אפילו ללא פקודה שלך ואתה רואה את הפוקימון.
    זה מארקורו. ( )

ארווין;

נראה שטרטוויג ממש זריז. הוא חמק מהלהביור של האונדר.
    "האונדר?היכן אתה?" שוב אותו הקול.
    לפתע אתה רואה מאמנת שרצה לכיוונו של האונדר.
    "הינה אתה&#33;מצאתי אותך,לאין נעלמת?" היא שואלת את האונדר ומלטפת אותו.

ופתאום היא מבחינה בך.
    "היי אתה&#33;מה עשית פה עם ההאונדר שלי?גנבת אותו?" היא שואלת אותך בכעס.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 7 2009, 09:51 AM
    דודי;

נראה שסניזל לקח את זה ללב.הוא משתמש במתקפות שאמרת ופוגע בגיבל.גיבל נופל אך מתאושש מהר מאוד."גיבל דחיפה עכשיו&#33;" אמר ג&#39;ימי לגיבל.
    " מבט התקפה מהירה ושריטה &#33; "
    בברכה, דודי

10. משתמש מנוסה

ירין;

אתה מתקרב אך עדיין לא רואה.כנראה הפוקימון הזה ממש קטן.
    גרולייט משתמש בגחלת,אפילו ללא פקודה שלך ואתה רואה את הפוקימון.
    זה מארקורו. ( )

"מממ מרקורו...פייר(כינוי) גחלת חזקה ואז נשיכה&#33;" אני אומר
    --------

-------

11. מנהל החודש
    דודי;

גיבל נעצר מהמבט,חוטף מתקפה מהירה ושריטה.אך כנראה שסניזל עדיין לא ממש מקשיב לך והוא משתמש בשריטה במהירות עצומה וללא הפסקה&#33; הוא פוגע בגיבל הרבה ואז נראה שהוא מתחיל להתעייף.
    "זעם דרקון&#33;"אומר ג&#39;ימי.
    ההתאוששת של גיבל שוב מוכיחה את עצמה.הוא נפגע קשה מאוד,הוא נראה ממש מעולף אך הוא ממשיך.הוא תוקף את סניזל ופוגע בו. סניזל עייף ופגוע קצת.

ירין;

גרולייט מנסה להשתמש בגחלת,היא מגיעה רחוק אך לא מספיק.
    היא מחמיצה את מארקורו. מארקורו יורד במהירות מלמעלה ופוגע בגרולייט.
    נראה שמארקורו עומד להשתמש בסופה,אך גרולייט מתנפל עליו ומשתמש בנשיכה. מארקורו גם נפגע.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 7 2009, 10:16 AM
    דודי;

גיבל נעצר מהמבט,חוטף מתקפה מהירה ושריטה.אך כנראה שסניזל עדיין לא ממש מקשיב לך והוא משתמש בשריטה במהירות עצומה וללא הפסקה&#33; הוא פוגע בגיבל הרבה ואז נראה שהוא מתחיל להתעייף.
    "זעם דרקון&#33;"אומר ג&#39;ימי.
    ההתאוששת של גיבל שוב מוכיחה את עצמה.הוא נפגע קשה מאוד,הוא נראה ממש מעולף אך הוא ממשיך.הוא תוקף את סניזל ופוגע בו. סניזל עייף ופגוע קצת.
    " סניל שריטה ועם זה לא גומר אותו התקפה מהירה &#33; "
    בברכה, דודי

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 7 2009, 10:16 AM

ירין;

גרולייט מנסה להשתמש בגחלת,היא מגיעה רחוק אך לא מספיק.
    היא מחמיצה את מארקורו. מארקורו יורד במהירות מלמעלה ופוגע בגרולייט.
    נראה שמארקורו עומד להשתמש בסופה,אך גרולייט מתנפל עליו ומשתמש בנשיכה. מארקורו גם נפגע.
    "עכשיונשיכה ואז מטווח אפס גחלת&#33;&#33;&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. the bitch is back

עומר;

מילטאנק שוב מצליחה.אך הפידג&#39;ים האחרים מתעוששים ותוקפים אותה.כל ארבעת הפידג&#39;ים השתמשו בדחיפה ופגעו במילטאנק.נראה שאחד מהם עומד לבצע מתקפת סופה.כנראה שהוא היחיד שיודע אותה.הוא מצליח לבצע את הסופה אך עקומה,והיא פוגעת בשאר חבריו.הוא נשאר לבדו.

"מילקטנק תשתמשי בשתיית חלב ואז רקיעה על כל הראש שלו&#33;" אני קורא בהיתרגשות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין;

נראה שטרטוויג ממש זריז. הוא חמק מהלהביור של האונדר.
    "האונדר?היכן אתה?" שוב אותו הקול.
    לפתע אתה רואה מאמנת שרצה לכיוונו של האונדר.
    "הינה אתה&#33;מצאתי אותך,לאין נעלמת?" היא שואלת את האונדר ומלטפת אותו.

ופתאום היא מבחינה בך.
    "היי אתה&#33;מה עשית פה עם ההאונדר שלי?גנבת אותו?" היא שואלת אותך בכעס.
    "לא לא מה פתאום " אמרתי לה וניסיתי להגן על עצמי.
    "הוא פשוט הגיע הנה ותקף אותנו" אמרתי.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

עמוד 4 מתוך 91 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •