"אוקיי.. טארטוויג, עלי תער לעבר מאצמ'פ" אני אומר לוOriginally posted by Sanji@Nov 7 2009, 09:51 AM
תמיר;
"תודה,אולי באמת תוכל לעזור" אומר המאמן.
"תגיד לטרטויג שלך להשתמש בעלי תאר ומאצמפ יפגע בהם עם היידים" הוא אומר לך.
"אוקיי.. טארטוויג, עלי תער לעבר מאצמ'פ" אני אומר לוOriginally posted by Sanji@Nov 7 2009, 09:51 AM
תמיר;
"תודה,אולי באמת תוכל לעזור" אומר המאמן.
"תגיד לטרטויג שלך להשתמש בעלי תאר ומאצמפ יפגע בהם עם היידים" הוא אומר לך.
אני שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף לצוות שלילורן;
באגון יוצא,הוא פוגע בהוט-הוט והוט הוט נופל.הוא עומד ולא משיב.נראה שהוא לא רוצה מלחמה.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"אוקי לרויטר ,אל תבהל.תזכור שאתה מסוג אדמה ומתקפות החשמל שלו לא יפגעו בך."אני אומר ללרויטר.Originally posted by Sanji@Nov 6 2009, 11:22 AM
מתן;
"לרוי.." הוא אומר , נראה כי הוא מחבב אותך נורא.
לפתע אתה רואה אלקיד.
אלקיד מתקיף את לרויטר.
"אז רוץ הצדה ואז תשתמש בrock slide!"
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
נשמע משחק טוב אז הנה
טופס הרשמה:
שם אמיתי:מיכאל
שם במשחק:מיכאל פוסילס
אופי:חברותי,מכור,אוהב,שובב,עצלן,גרביל(סתם:0),עקשן
סיפור:נולד לזוג הורים ואח בעיר ליטלרוט במחוז הואן.הוריו הם חוקרי פוקימונים,מיכאל אהב פוקימונים מהילדות,כל הזמן הוא שיחק עם הפיפלאפ החביב,הם שיחקו ביחד,רקדו ביחד,ובכו ביחד.אבל ביום אחד יפה פיפלאפ נידרס,צערו של מיכאל היה כל כך עז,ומאז הוא הפך להיות חובב פוקימוני מים,ובמיוחד את פיפלאפ.
חוץ ממנו היה לו אח,קראו לו דביר,דביר היה בן 7 כשמיכאל נולד.
הוא קיבל את הפוקימון ההתחלתי שלו בגיל 10.5 והוא היה טורצ'יק,הוא קיבל שם חיבה נחמד:בונבי.בונבי גדל במשך הזמן לבליזיקן.מיכאל קינא מאד בדביר,ורצה גם פוקימון.וקינאתו גדלה וגדלה אחרי שהצליח לנצח בהמון קרבות מכון ברחבי הואן.קינאתו של מיכאל בקעה בגיל 11,הוא רצה ממש פוקימון אך הוריו,לא הסכימו כי אמרו שהוא צריך לגדול.אך מיכאל לא הקשיב להם,ויצא ליער להשיג פוקימון.שבוע שלם חיפש פוקימון.וכרגיל הוא לא מצא אחרי שבועיים,הוא ישב ליד האגם היפה בדיכאון שלא יתפוס פוקימון לעולם,אך פתאם מהמים קפץ קיוגר יפה,עיניו של מיכאל ראו אותו וכמו ריפלקס הידים לקחו את הפוקדור,וזרקו אותו על קיוגר.ואת ההמשך כולם יודעים,קיוגר לא נתפס וגם העיף את מיכאל,עד ליער של ליטלרוט.מיכאל שב להיות מדוכא ולשבת ליד עץ יפה.
ופתאם צץ הונדר רעב,ורדף אחרי מיכאל,מיכאל נפל וחשב:ככה זה נגמר,ללא פוקימון ואמות על ידי פוקימון...,ופתאם קפץ מהשיחים פיפלאפ!!כן,פיפלאפ והפיפלאפ הנחמד הזה,ניקר את ההונדר,וברח.ולזכר הפיפלאפ הוא רצה לקבל אותו,הוריו מצאו אותו מעולף ליד העץ.והם הרשו לו סוף סוף לצאת למסע.
שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם:פיפלאפ,איווי,צ'ראמנדאר
פוקימון שאני רוצה:פיפלאפ
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
דודי;
סניזל משתמש בשריטה ופוגע בגיבל. הוא מנסה מתקפה מהירה,נראה שהוא בשיא המתקפה אף לפתע הוא נופל על הרצפה."גיבל זה הזמן שלנו,דחיפה עכשיו!" הוא צועק לגיבל. גיבל גם תשוש,הוא מנסה להשתמש בדחיפה ונופל גם הוא.לפתע סניזל מתחיל להתרומם למעלה. הוא עולה לאט ולאט עד שהוא נעמד.הוא מחפש את גיבל ,וכשהוא קולט אותו הוא משתמש בשריטה ומעלף את גיבל.
סניזל ניצח.
"לא נורא גיבל , עבודה טובה!" אומר ג'ימי לגיבל ומחזיר אותו לפוקדור.
"הדרך שבה הבסת אותי ממש מרשימה , אני ג'ימי, איך קוראים לך?" שואל אותך ג'ימי.
ירין;
גרולאייט מנסה להשתמש בנשיכה אבל לפתע מארקורו משתמש בנקירה.גרולייט נפגע ואז מארקורו משתמש בסופה ופוגע בגרולייט בעוצמה. גרולייט נפגע,מארקורו מנסה להשתמש שוב בנקירה אך גרולייט לפתע קם מהרצפה ומעיף את מארקורו עם גחלת. גרולייט נראה ממש עייף,אך גם נראה ממש נחוש לנצח בקרב.
עומר;
מילטאנק משתמש בשתיית חלב וזה בהחלט עוזר לה.היא מנסה להשתמש ברקיעה אך פידג'י מתחמק והיא נופלת לצד.
פידג'י משתמש בסופה והיא יוצאת שוב עקומה , לצד ימין ובמקרה הזה , גם
מילטאנק שם, מילטאנק נפגעת.פידג'י מנסה להשתמש שוב בסופה אך מילטאנק מתאוששת ואפילו ללא בקשה שלך משתמשת ברקיעה לכיוון הפידג'י. פידג'י נפגע ולא מצליח להשתמש בסופה.
לפתע אתה קולט פידג'יוט בשמיים.
נראה שהיא מחפשת משהו.
ארווין;
"אה,אני מבינה הוא נוהג לעשות את זה לפעמים" היא אומרת בטון של התנצלות.
"שלום,שמי מיליין ,מה שמך?" היא שואלת אותך.
תמיר;
טרטוויג משתמש בעלי תאר ופוגע בידיים של מאצמפ.
"טוב מאוד מאצמפ,עכשיו תנסה לרסק את עלי התאר" אומר המאמן למצאמפ שלו.
מאצמפ משתמש בזה אף מפספס 65% עלי תאר שפוגעים בו.
הוא נראה ממש מעוצבן על טרטוויג,ונראה שהוא מנסה להשתמש בריסוק אבנים.
"מאצמאפ מה אתה עושה?"שואל אותו המאמן שלו.
מאצאמפ מתחיל להירגע קצת.
"סליחה,כנראה המצב של המצאמפ שלי ממש גרוע,אולי קרב יגרום לו להשתפר,אני יודע שהוא פוקימון התפתחות שלישית ושלך רק ראשונה ,אבל אשמח עם תנסה" הוא שואל אותך.
"אה כן,יש לי גם מאצופ שכנראה זקוק לאימון,הוא עקום לא פחות ממאצמפ" הוא מוסיף.
"אולי תרצה להלחם מולו?"הוא שואל אותך.
לורן;
הוט הוט מניף בראשו לצדדים , הוא לא מסכים. הוא נראה ממש לחוץ,הוא זז וזז ומסתובב. נראה שמשהו מטריד אותו. כנראה הוא רוצה שתבוא אחריו לאיזשהו מקום.
מתן;
אני אשמח עם תגיד את המתקפות בעברית,הם נמצאות בעמוד הראשי בהודעה של הרשומים.
~~~
לרויטר משתמש במתקפה ופוגע באלקיד.אלקיד נפצע מאט.
לפתע אתה רואה מאמן.
"לאין האלקיד הזה הלך" אתה שומע אותו ממלמל בכעס.הוא עוד לא ראה אותך.
אתה מזהה אותו,זה ההוא שנלחם בארטיקונו על הספינה.אתה זוכר שהוא היה ממש חזק.
מיכאל;
מצטער אין מקום.
"חחחח זה בסדר " אמרתי לה אחרי שהיא התנצלה.Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 03:53 PM
[
ארווין;
"אה,אני מבינה הוא נוהג לעשות את זה לפעמים" היא אומרת בטון של התנצלות.
"שלום,שמי מיליין ,מה שמך?" היא שואלת אותך.
"שמי שיין,שיין מילאנו" עניתי לה בחיוך.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
בסדר.Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 03:53 PM
[b]
מתן;
[SIZE=2]
אני אשמח עם תגיד את המתקפות בעברית,הם נמצאות בעמוד הראשי בהודעה של הרשומים.
~~~
לרויטר משתמש במתקפה ופוגע באלקיד.אלקיד נפצע מאט.
לפתע אתה רואה מאמן.
"לאין האלקיד הזה הלך" אתה שומע אותו ממלמל בכעס.הוא עוד לא ראה אותך.
אתה מזהה אותו,זה ההוא שנלחם בארטיקונו על הספינה.אתה זוכר שהוא היה ממש חזק.
.
~~~
"לרויטר תחזור!"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
"אני לא רוצה להתעסק איתו עכשו..."אני ממלמל לעצמי. ואז אני קורא לו "היי! האלקיד שלך נמצא כאן!"
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
" שמי דודי , אני מאמן מתחיל , נעים להכיר " אני אומר לוOriginally posted by Sanji@Nov 8 2009, 03:53 PM
דודי;
סניזל משתמש בשריטה ופוגע בגיבל. הוא מנסה מתקפה מהירה,נראה שהוא בשיא המתקפה אף לפתע הוא נופל על הרצפה."גיבל זה הזמן שלנו,דחיפה עכשיו!" הוא צועק לגיבל. גיבל גם תשוש,הוא מנסה להשתמש בדחיפה ונופל גם הוא.לפתע סניזל מתחיל להתרומם למעלה. הוא עולה לאט ולאט עד שהוא נעמד.הוא מחפש את גיבל ,וכשהוא קולט אותו הוא משתמש בשריטה ומעלף את גיבל.
סניזל ניצח.
"לא נורא גיבל , עבודה טובה!" אומר ג'ימי לגיבל ומחזיר אותו לפוקדור.
"הדרך שבה הבסת אותי ממש מרשימה , אני ג'ימי, איך קוראים לך?" שואל אותך ג'ימי.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"מילקטנק אני לא חושב שכדי שנסיתבך" אני אומר מעט מודאג ומחכה לראות את תגובתה.Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 03:53 PM
עומר;
מילטאנק משתמש בשתיית חלב וזה בהחלט עוזר לה.היא מנסה להשתמש ברקיעה אך פידג'י מתחמק והיא נופלת לצד.
פידג'י משתמש בסופה והיא יוצאת שוב עקומה , לצד ימין ובמקרה הזה , גם
מילטאנק שם, מילטאנק נפגעת.פידג'י מנסה להשתמש שוב בסופה אך מילטאנק מתאוששת ואפילו ללא בקשה שלך משתמשת ברקיעה לכיוון הפידג'י. פידג'י נפגע ולא מצליח להשתמש בסופה.
לפתע אתה קולט פידג'יוט בשמיים.
נראה שהיא מחפשת משהו.
דודי;
"טוב אני מצטער,אבל נזכרתי שיש לי משהו חשוב לטפל בו" הוא אומר.
"כך זה מספר הפוקינאב שלי" הוא אומר ומביא לך פתקית כזו.
"היה נעים להכיר,שלום" הוא אומר והולך מהמקום.
מתן;
אתה קורא לו אך לא שמת לב שלרויטר לא נכנס לפוקידור.
"הנה אתה אלקיד,מה לעזאעזאל אתה עושה פה?!"הוא מתעצבן על האלקיד שלו.
"ומי אתה בידיוק?" הוא שואל אותך ונראה ממש כועס.
ארווין;
"נעים מאוד" היא אומרת ואתם לוחצים ידיים.
"ראיתי שכבר טארטוויג והאונדר שלנו הספיקו להלחם,מעוניין להלחם מולי?"היא שואלת אותך.
עומר;
היא נועצת מבט בפידג'י ויורדת במהירות למטה.
היא טופסת את פידג'י ולוקחת אותה על גבה.פידג'י מנסה להסביר משהו לפידג'יוט לפי מה שאתה רואה.
"קוראים לי מתן, קודם כל"אני אומר לו.Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 04:49 PM
[b]
מתן;
[SIZE=2]
אתה קורא לו אך לא שמת לב שלרויטר לא נכנס לפוקידור.
"הנה אתה אלקיד,מה לעזאעזאל אתה עושה פה?!"הוא מתעצבן על האלקיד שלו.
"ומי אתה בידיוק?" הוא שואל אותך ונראה ממש כועס.
הלכתי כאן עם הלרויטר שלי ופתאום האלקיד שלך תקף אותנו.ברגע שראיתי אותך והבנתי שהוא שלך הפסקתי לתקוף אותו".
אני מוסיף את המספר והולך לחפש פוקימון .Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 04:49 PM
דודי;
"טוב אני מצטער,אבל נזכרתי שיש לי משהו חשוב לטפל בו" הוא אומר.
"כך זה מספר הפוקינאב שלי" הוא אומר ומביא לך פתקית כזו.
"היה נעים להכיר,שלום" הוא אומר והולך מהמקום.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"אממ סליחה?" אני אומר בשקט מעט מפוחד "לא היתכוונתי לגוע בגוזל שלך" אני אומר בחיוך מינצל.Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 04:49 PM
עומר;
היא נועצת מבט בפידג'י ויורדת במהירות למטה.
היא טופסת את פידג'י ולוקחת אותה על גבה.פידג'י מנסה להסביר משהו לפידג'יוט לפי מה שאתה רואה.
"סליחה" אני מוסיף
אני אומר "לך אני בא אחריך" והולך אחריולורן;
הוט הוט מניף בראשו לצדדים , הוא לא מסכים. הוא נראה ממש לחוץ,הוא זז וזז ומסתובב. נראה שמשהו מטריד אותו. כנראה הוא רוצה שתבוא אחריו לאיזשהו מקום.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"מעוניין?!" שאלתי בשמחה.Originally posted by Sanji@Nov 8 2009, 04:49 PM
[/SIZE]
ארווין;
"נעים מאוד" היא אומרת ואתם לוחצים ידיים.
"ראיתי שכבר טארטוויג והאונדר שלנו הספיקו להלחם,מעוניין להלחם מולי?"היא שואלת אותך.
[/b]
התסכלתי על טרטוויג וראיתי גם כמה שהוא מתרגש לקראת הקרב הראשון שלנו.
"בואי נעשה את זה!"
אמרתי.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)