"תודה רבה " אני אומר להOriginally posted by Sanji@Dec 17 2009, 05:09 PM
ארווין~
"אין בעיה" היא אומרת ולוקחת לכם את הפוקדורים.
היא חוזרת אחרי רבע שעה ומגישה לכם אותם.
"בבקשה" היא אומרת.
ומתחיל ללכת עם ריי לכיון המכון הראשון
"תודה רבה " אני אומר להOriginally posted by Sanji@Dec 17 2009, 05:09 PM
ארווין~
"אין בעיה" היא אומרת ולוקחת לכם את הפוקדורים.
היא חוזרת אחרי רבע שעה ומגישה לכם אותם.
"בבקשה" היא אומרת.
ומתחיל ללכת עם ריי לכיון המכון הראשון
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
:blink: :blink:Originally posted by Sanji@Dec 17 2009, 04:10 PM
עומר~
"אוניקס צא!" הוא אומר ומוציא אוניקס אחרי שהחזיר את היטמונצ'אן שלו.
הוא מוציא אוניקס ,אוניקס משתמש בזנב ברזל ופוגע בגלום , הוא עובר לחפירה וגלום בכלל לא מצליח לזוז,הוא יוצא מתחתיו ומעלף אותו.
הוא מחכה שתוציא גם פוקימון.
![]()
עוד לא הייתה לי היזדמנות להגיב O_O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב גלום, עבודה מעולה" אומר ואחזיר אותו "צא פוליוואג!" אקרא "תתחיל עם הרדמה, תעבור לריקוד גשם ואז אקדח מים!"
אולי ערכת אחרי שהגבתי ^^Originally posted by Sanji@Dec 17 2009, 04:10 PM
תמיר~
אני יכול להשבע לך שהבאתי לך המשך :blink:
~~~
"נראה שיש פה המון פוקימוני אבן,אז אני אבחר בפיפלאפ" היא אומרת ומוציאה את הפוקימון שלה.
אתם מתחילים ללכת המון בהרים ומגיעים לדלת מפוצלת,אתםם ממשיכים כמו במפה לצד ימין ומגיעים לשטח חלק עם סלעים גדולים,אתם ממשיכים ללכת ומגיעים למכרה.
לפי המפה זה פה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בואי נחפש אותו" אני אומר ומתחיל להסתובב שם, מחפש אותו
~~~~~~
קייל כן?
עומר~
ממלא גלום היה נחשב למעולף,הוא לא יכל לזוז והאמת היא שרציתי לעלף אותו על המכה הראשונה. :XD:
~~~
אוניקס חומק מההרדמה אחרי שהוא השתמש בחפירה שוב ויצר חור בבמה,פוליוואג משתמש בריקוד גשם ומרטיב את הבמה,אוניקס יוצא מהאדמה אבל מים השפיעו עליו וזה גרם לחפירה לצאת בעיקוב ופחות טוב,מה שאפשר לפוליוואג לברוח.
פוליוואג השתמש באקדח מים ופגע באוניקס,נראה שזה ממש השפיע עליו.
"אוניקס תשתמש בזנב ברזל!" אמר ריי.
רומה~
שאלת אותו עם הוא רוצה להכנס לפוקדור ואתה קמת באמצע הלילה להזכירך,קמת בערך בשתיים שלוש בגללו אז מן הסתם אין לך מה לעשות ותוכל רק לישון.
אבל רק כי אני נחמד אתה מקבל המשך חדש B)
~~~
רייהורן מהנהן ומסכים להכנס לפוקדור.
הוא מחכה שתכניס אותו לפוקדור.
ארווין~
אתם הולכים ביחד למכון ומגיעים לפתח הכניסה של המכון.
"אני אשמח להיות ראשון אבל אתן לך את הכבוד להתחיל" אמר ריי.
תמיר~
מה קייל? :XD:
~~
אתם נכנסים למכרה והולכים ישר.
אתם מגיעים לשתי דרכים מפוצלות ורואים שדרך מספר ימין מסומנת בפס,כיאלו משהו סימן את זה.
"אני חושב שיש לי משהו שיכול לעזור"אמרה לין,היא הוציאה זכוכית מגדלת ובדקה את שתי הדרכים,"בשניהם יש עקבות,רק שבדרך השמאלית יש שתי עקבות שונים" אמרה לין.
"לאן לדעתך נלך?" היא שואלת.
מתן~
הבועות רק פוגעות בטוגפי,אבל בגלל שהוא קפץ הוא נפגע בקיר של מרכז הפוקימונים,הוא נעזר בקיר כדי לקפוץ גבוה יותר ואז הוא פוגע בפיפלאפ חזק עם דחיפה.הוא משתמש במטרונות ויוצא לו אגרוף ממוקד!,הוא פוגע בפיפלאפ ממש חזק.
יוסי~
קורפיש פוגע בסטילקס וסטילקס מנסה לתקוף את קורפיש,אבל אוניקס מעיף את סטילקס עם זנב ברזל.
"הסטילקס הזה לא ממש חזק כמו הסטילקס של ווילאם" אמר אדי.
אבל אז סטילקס משתמש בחפירה ונראה שהוא יכול פגוע בכל אחד מהפוקימונים שלכם.
"תתחמק,הרדמה ואז בועות בשילוב אקדח מים!" אקראOriginally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:09 AM
עומר~
[color=#bb22ff]ממלא גלום היה נחשב למעולף,הוא לא יכל לזוז והאמת היא שרציתי לעלף אותו על המכה הראשונה. :XD:
~~~
אוניקס חומק מההרדמה אחרי שהוא השתמש בחפירה שוב ויצר חור בבמה,פוליוואג משתמש בריקוד גשם ומרטיב את הבמה,אוניקס יוצא מהאדמה אבל מים השפיעו עליו וזה גרם לחפירה לצאת בעיקוב ופחות טוב,מה שאפשר לפוליוואג לברוח.
פוליוואג השתמש באקדח מים ופגע באוניקס,נראה שזה ממש השפיע עליו.
"אוניקס תשתמש בזנב ברזל!" אמר ריי.
"טוגפי, גמור אותו! דחיפה!"Originally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:09 AM
מתן~
[SIZE=1]
הבועות רק פוגעות בטוגפי,אבל בגלל שהוא קפץ הוא נפגע בקיר של מרכז הפוקימונים,הוא נעזר בקיר כדי לקפוץ גבוה יותר ואז הוא פוגע בפיפלאפ חזק עם דחיפה.הוא משתמש במטרונות ויוצא לו אגרוף ממוקד!,הוא פוגע בפיפלאפ ממש חזק.
[/color]
אני אומר לטוגפי.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
מתן~
טוגפי משתמש בדחיפה אבל נתקע באיזה אבן שהייתה שם ונופל ליד פיפלאפ.
פיפלאפ משתמש באקדח מים מטווח אפס ופוגע בטוגפי ממש חזק.
פיפלאפ עדיין לא אגר מספיק כוחות כדי לקום ולכן הוא עשה זאת בישיבה בזמן שהוא נעזר בקיר של מרכז הפוקימונים שמחזיק את גבו.
אתה רואה שהוא מנסה ליצור בועות.
עומר~
פוליוואג לא מצליח לחמוק ונפגע מזנב ברזל עוצמתי.
הוא מצליח להרדים את אוניקס,הוא משתמש באקדח מים ובועות ופוגע באוניקס ממש חזק.
אוניקס במצב מורדם.
"השמך ככה!" אעודד את פוליוואג "עכשיו שוב אקדח מים ואז בועות בכל הכוח!" אקראOriginally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:26 AM
עומר~
פוליוואג לא מצליח לחמוק ונפגע מזנב ברזל עוצמתי.
הוא מצליח להרדים את אוניקס,הוא משתמש באקדח מים ובועות ופוגע באוניקס ממש חזק.
אוניקס במצב מורדם.
מה? XDOriginally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:26 AM
מתן~
טוגפי משתמש בדחיפה אבל נתקע באיזה אבן שהייתה שם ונופל ליד פיפלאפ.
פיפלאפ משתמש באקדח מים מטווח אפס ופוגע בטוגפי ממש חזק.
פיפלאפ עדיין לא אגר מספיק כוחות כדי לקום ולכן הוא עשה זאת בישיבה בזמן שהוא נעזר בקיר של מרכז הפוקימונים שמחזיק את גבו.
אתה רואה שהוא מנסה ליצור בועות.
---------------
"טוגפי רוץ אליו מהצד ותשתמש בדחיפה!"
אני אומר לטוגפי.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
''קורפיש! קפוץ למעלה וכאשר תראה שסטיליקס יוצא תשתמש בקרן בועות!'' אומר.Originally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:09 AM
יוסי~
קורפיש פוגע בסטילקס וסטילקס מנסה לתקוף את קורפיש,אבל אוניקס מעיף את סטילקס עם זנב ברזל.
"הסטילקס הזה לא ממש חזק כמו הסטילקס של ווילאם" אמר אדי.
אבל אז סטילקס משתמש בחפירה ונראה שהוא יכול פגוע בכל אחד מהפוקימונים שלכם.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
מתן~
מה לא היה ברור?טוגפי נתקע בסלע ונפל ליד פיפלאפ שנפגע באגרוף הממוקד ליד מרכז הפוקימונים.
פיפלאפ היה פצוע ממש קשה ובגלל זה הוא נעזר בקיר של מרכז הפוקימונים כדי לשבת ואז הוא תקף את טוגפי מה לא מובן ? XDDD
~~~
טוגפי מנסה לעמוד וכשהוא עומד אתה רואה שהוא נפצע ברגלו,אך עם כל הכאב הזה הוא עדיין עומד.טוגפי הלך באיטיות בגלל רגלו הפצועה אבל עדיין לא נפגע מהבועות,הוא עמד מצד ימין של פיפלאפ השתמש בדחיפה ופגע בו.
פיפלאפ מעולף.
עומר~
פוליוואג פוגע באוניקס הרדום בעוצמה עם מתקפות המים שלו,עד שאוניקס מתעורר ומעיף את פוליוואג בעזרת זנב ברזל.
אחרי שניות ספורות אוניקס נופל במקום שלו,נראה שמתקפות המים ממש הזיקו לו.
אך הוא עדיין לא התעלף.
יוסי~
קורפיש קופץ וקולט כבר משהו שעומד לצאת מהאדמה,הוא מתחיל להשתמש בקרן בועות ופוגע בסטילקס חזק.
אוניקס פוגע בסטילקס עם זנב ברזל שוב,סטילקס משתמש בחניקה וחונק את אוניקס ממש חזק,הוא לא עוזב אותו.
"קדימה פוליוואג!" אקרא "תרכז את כל הכוח שלך באקדח מים קטלני במיוחד!"Originally posted by Sanji@Dec 18 2009, 01:03 AM
עומר~
פוליוואג פוגע באוניקס הרדום בעוצמה עם מתקפות המים שלו,עד שאוניקס מתעורר ומעיף את פוליוואג בעזרת זנב ברזל.
אחרי שניות ספורות אוניקס נופל במקום שלו,נראה שמתקפות המים ממש הזיקו לו.
אך הוא עדיין לא התעלף.
"טוב אם זה מה שאתה רוצה" אומ לרייהורן ואכניס אותו לפוכדור, לאחר מכן אשתה כוס מים ואלך לישון.Originally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:09 AM
רומה~
[color=#00dd99]
שאלת אותו עם הוא רוצה להכנס לפוקדור ואתה קמת באמצע הלילה להזכירך,קמת בערך בשתיים שלוש בגללו אז מן הסתם אין לך מה לעשות ותוכל רק לישון.
אבל רק כי אני נחמד אתה מקבל המשך חדש B)
~~~
רייהורן מהנהן ומסכים להכנס לפוקדור.
הוא מחכה שתכניס אותו לפוקדור.
מצא את הקארנידוס!
מבצב הקארנידוס הזוהר יוצא לדרך!
קארנידוס הוא אחד הפוקימונים הנדירים ובמיוחד קארנידוס זוהר,במבצע המיוחד הזה,תוכלו להשיג קארנידוס זוהר , קארנידוס רגיל וגרייט בול!.
המבצבע הוא פשוט,אני החבאתי מהתגובה הראשונה שלי עד התגובה השנייה של הרשומים את המילים האלה-
קארנידוס זוהר,קארנידוס,גרייטבול.
זה יכול להיות משהו כזה:
פול הוא אחד המאמנים החזקים במחוז<span style='color:ghostwhite '>קארנידוססאנטו ופגשתם אותו בתחילת המשחק.
עם זה היה ככה הייתם צריכים להגיד לי : "בתיאור של פול זה נמצא בין המילה מחוז למילה סאנטו"
ואיך יודעים?תסמנו בין המילים במחוז וסאנטו ותגלו שהמילה שם.
השלוש הראשונים שימצאו אחד מהשלושה יקבלו את המילה שהם מצאו!
-זה יתחיל היום בשתיים עשרה ועשרים!,בשתיים עשרה ועשרים לשלוח לי ה"פ המתאר היכן זה .
</span>
עומר~
"אוניקס התקשחות!"אמר המאמן של האוניקס.
אוניקס השתמש בהתקשחות וכך לא נפגע מאקדח המים.
"קדימה אוניקס תקום!"מעודד אותו המאמן של האוניקס,אוניקס זז מעט אבל לא מצליח לעמוד.
רומה~
רייהורן נכנס לפוקדור,אתה הולך לשתות כוס מים וחוזר לישון.
אתה קם מוקדם בבוקר,ועלייך להחזיר את הכרטיס של החדר לאחות ג'וי.
"תודה רבה אחי" אני אומר ונכנס למכוןOriginally posted by Sanji@Dec 18 2009, 12:09 AM
ארווין~
אתם הולכים ביחד למכון ומגיעים לפתח הכניסה של המכון.
"אני אשמח להיות ראשון אבל אתן לך את הכבוד להתחיל" אמר ריי.
כולי מתרגש למכון הראשון שלי
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)